Annyira félnek az emberek a COVID-tól, hogy jobbára önként választják a szinte biztos halált és pusztulást egy kissé hevesebb nátha ellenében, egyértelmű jelét mutatván annak, mennyire életképtelen és kihalásra ítélt fajjá váltunk a felkent és szentté avatott tudomány nevében.

Amióta a tudósok átvették a hatalmat az emberiség felett, soha ennyire rottyon nem volt a civilizáció. A közgazdaságtan nevezetű förtelmes áltudománynak köszönhetően hatásosan megideologizálták az emberiség kifosztásának és rabszolgásításának racionális szükségét – mindezt úgy feltüntetvén, mintha nem is létezne ilyen a mai világban. A szomorú tény viszont az, hogy soha annyi rabszolga nem élt a bolygón, mint napjainkban. Az euforikus tapsra és éljenzésre méltó statisztikai adatok kizárólag a fogalmak jelentéseinek átírása, a tényadatok megfelelő irányba való ferdítése, valamint a primitív, ámbár napjainkban is hatásos ráolvasásos propaganda révén keletkeznek.

Tehát azért nincs rabszolgaság, mert kitaláltunk néhány új, eufemisztikusabb szót ugyanarra. Nem rabszolgatartó – rabszolga, nem földesúr – jobbágy, hanem jóságos munkaadó – dolgos munkavállaló. Nem kapzsiság, hanem kapitalizmus. Nem függőség, hanem munkaviszony. Nem rabigaság, hanem munkához való jog. A mögöttes viszonyrendszer semmiben nem változott, de hát kit érdekel, ha egyszer különbözik a szó?

Az orvoslás orv-módszerek ezreivel gyötri agyon a halódó-pusztuló emberiséget, akik az elmúlt évtizedek során szintén a tudomány által erőszakolt étrendeknek, önérdekből véghez vitt tudományos csalásoknak köszönhetően a világtörténelem során nem látott mértékben szenvednek krónikus betegségekben, melyek egész életen át kísérik és nyomorítják őket. A tudományos racionalitás révén patikamérleggel kimért patkánymérgeket a közgazdaságtan dogmái alapján zabáltatják az emberiséggel, hadd pusztuljon a férgese.

taking_drugs

Miután az emberiség az orvoslás, valamint a közgazdászok erőfeszítéseinek áldásos hatása révén nekiáll halódni, mindennemű munka -és gondolkodási képességeit elveszteni, totális depresszióba zuhanni, majd kvázi passzív szobanövényként várni a megváltó kaszásra, még van pofájuk az orvmódszerek művelőinek kínálni a „megoldást” az emberiség jelenlegi nyomorára, amit ők okoztak.

Még mindig nem elegendő mértékű az a pusztítás, szenvedés, gyötrelem, terror, amit az elmúlt évtizedek során erőszakoltak az emberiségre. Tovább kell folytatni fajunk taszítását a szakadék felé.

Jobb alkalmat nem is találhatott volna az orvtudomány intézményes diktatúrája érvényesítésére, mint a „derült égből villámcsapásként” (melyet csak röpke tíz évvel tudtak előre) érkező koronavírus-járvány. Az emberek kezdetben – ahogy azt kell – jót röhögtek a politikusok hibbant diktátumain, mint a maszkviselés, távolságtartás, PCR varázspálca, mellyel ráolvassák az emberre a betegséget.

Aztán kiderült, hogy mindezen színjátékot, maszkabált, bűvészkedést teljesen komolyan gondolják.

szinesz_drama_kabare

Mára annyit gyakoroltatták velünk a hiteles színjátszást, hogy legtöbben belefásulván a szorgos gyakorolgatásba elkezdtek azonosulni a szerepükkel.

Most, hogy az évtizedes züllesztés ennek kiválóan megágyazott, a legtöbbek elméje végleg eltompult, józan ítélőképessége elhalt, ellenállásra való hajlama felszámolódott. Ideális a táptalaj a passzív zombivá züllött emberiség végső leigázásához.

A színdarab utolsó felvonása alkalmával mindenki megkapja a fenevad bélyegét, vagyis a COVID-oltást, majd fajunk kollektíven és békésen belefekszik a hatalom által ásott sírgödörbe. Hacsak nem jön az utolsó percekben egy váratlan plot twist. 😉

Lássuk csak, az utolsó felvonásig miféle dialógusok hangzanak el, mely cselekmény mentén halad a történet előre.

A forgatókönyvet jelenleg egyesre értékelem. Ennyire unalmas szkriptet csak a legcsapnivalóbb írók képesek összehozni, például olyanok, akik agyát már teljesen elzombiasította a rendszer.

mask_wearing_youth

Egy éven át bámulni, hogy az emberek hordják a szaros pelenkát, szaladnak fejvesztve seggmotozásra, a roppant monoton cselekedetek sora közti átvezetőben pedig passzívan reszketnek saját eltompult elméjükbe bezárva, időnként ki-kiszólván némi gyűlöletmantrát az együtt rettegést elmulasztó renitensekre, hát nem épp az izgalmas mozi záloga.

A jelenetek változatossága hűen követi a forgatókönyvét. Minden nap bámuljuk szorgosan a tévében, milyen kedves tanácsokat ad nekünk a nyunyóka néni, szörnyedjünk el, mennyi áldozata lett megint a koronavírusnak, majd a szent mise végeztét követően regisztráljunk a nem kötelező, de azért csúnyán megjárod, ha nem veszed fel „védőoltásra”.

Vagy másfél éven át tartó folyamatos hadiállapotot követően nem is csoda, hogy kifulladt a vakcinakampány, illetve egyre többen hagyják el a pandémia-színház nézőterét. Fárasztó és unalmas már az előadás. Be kéne végre csempészni valami izgalmas fordulatot, például egy háborút.

A harcmezőre kivezényelt bakák meg odahaza bombázott civilek révén el lehet érni ama hatást, hogy a kísérleti méregvakcinák felvétele végett haldoklók mint hősi háborús önfeláldozók vagy fegyvertelen mártírok legyenek elkönyvelhetők a hatalom részéről. Ugyanúgy, ahogy a narratíva totális összeomlásáig az oltott halálozásokat oltatlannak könyvelték el, a vakcina-mellékhatásokból bekövetkező nyomorúságokat pedig a „95%-os hatásosság” támfalán egész véletlen áttörő delta, aztán omikron variánsként állították be.

A veszedelmes kígyóolajok csúfos lebőgéséről egy rakás szemelvényt írtam korábban, melyeket felesleges volna ismételgetni, így lentebb csupán azon információk felsorolását folytatom, melyek az eddig taglalt fontos tények kiegészítését adják, illetve eleddig nem említett újdonságként szolgálnak. A maradékot számos kattintható link révén illesztem be az irományba.

Már a kísérleti génterápiák bevezetése előtt megkezdődött az adathamisítások sokasága, hiszen olyan módszertan alapján állapították meg a „95%-os hatékonyságot”, mely bármely, alapfokú statisztikában jártas személy részére egyértelművé teszi a csalás tényállását.

A rohamtempóban történt kifejlesztés végett eltitkolásra került a potenciális mellékhatások listája, melyekről 1-2 orvosi szaklap esetleg lábjegyzetben tájékoztatta a felelős döntésre készülő polgárt. Többségükben azonban elsikkadtak a korai figyelmeztetések, melyek szerint terhes és szoptató anyáknak, gyermekeknek és gyakorlatilag bármilyen krónikus betegséggel küzdőknek ajánlatos messziről elkerülni ezeket a kígyóolajokat. Persze a pártállamok meglelték a tökéletes megoldást az össznépi patkánykísérlet hatékony lefolytatására: aláíratják az áldozatokkal, hogy kizárólag saját felelősségükre játszadoznak a tűzzel, jóvátételre pedig elhalálozásuk esetén sem lesznek jogosultak. Franciaországban már született is egy precedens értékű ítélet ez ügyben: az elhunytak családtagjai nem jogosultak pénzkompenzációra egyetlen magánbiztosító cégtől sem, mivel az oltakozók öngyilkosságot követnek el a kísérleti vakcinák felvételével.

Egy ideig azért örvendezhettünk, hiszen kezdetben a kutyának sem kellettek ezek a förtelmes kotyvalékok. Idővel azonban a propaganda sodrása erőteljesebbé vált a józan ész erejénél, és mind egyre többen hajtották fel az ingujjukat, kiváltképp a folyamatosan köztudatba dobott delta, majd omikron variáns fényében. Rásegített persze az oltakozási kedv növekedésére az öngyilkosságért cserébe járó materiális előnyök hada: ingyen marihuána (ahol legális), popcornkóla, mozijegy.

mozielmeny1

Miután legtöbbek testébe bekerült a két dózis méreg, elkezdték a vakcinagyártók és különféle tudós körök pedzegetni, hogy a kísérleti oltások nem fognak véget vetni a pandémiának, sőt, az Astrazeneca gyártója töredelmesen beismerte, hogy lehetetlen a nyájimmunitás elérése oltások által.

A kísérleti mérgek csúfos bukásának hírére természetesen nemhogy kivonták volna ezeket a forgalomból, hanem dezinformációs kampányt indított ellenünk a hatalom. Ennek végrehajtói nem hivatkozhatnak arra egy esetleges második nürnbergi per esetén, hogy nem tudtak a mérgező vakcinák veszélyeiről. Egy kiszivárgott belsős felvétel alapján még maga az amerikai egészségügyi minisztérium is tisztában volt a tényállással, pártállami ukázra viszont kifejezetten fasisztának nevezhető módszerekkel folytatták tovább a vakcinapropagandát.

Az oltások elfogadtatása érdekében véghez vitt csalási módozatok roppant változatosnak bizonyultak. Első körben kivették a vakcinaáldozatok statisztikájából azon személyeket, kik legfeljebb két héttel, vagy legalább hat hónappal az oltás után vesztették életüket vagy nyomorodtak meg örökre, mivel eme két időkeretben ugrott meg legszembetűnőbb mértékben a vakcinaáldozatok száma.

Az igazság azonban előbb-utóbb mindig utat tört magának, így előbb annak híre csapott kisebb hullámot, hogy az oltottak semmivel nem terjesztik kevésbé a koronavírust az egészséges oltatlanoknál. Nem sokkal később korrekcióra kényszerült a tudomány, miután hiteles mérések alapján az oltottak 251-szer magasabb virális terhelésnek vannak kitéve, valamint tizenháromszor (!) nagyobb eséllyel kapják el újból a koronavírust az oltatlanokhoz képest.

dathazs_vadok

A vakcinák feltételezett hatásosságának devalválódásával kapcsolatos híreket akár napi szinten lehetne frissíteni. Nem hogy 95%-os védelmet nem biztosítanak ezek a förtelmes löttyök, de idővel egyenesen a negatív tartományba csapott át a hatásosságuk, vagyis elkezdett arányaiban több oltott megbetegedni, mint oltatlan.

Gyakorlatilag az összes forgalomban lévő vakcina hatásossága 0% közelébe csökken hat hónapon belül. Itt azonban nem áll meg a folyamat, az oltottak egészsége tovább devalválódik a negatív tartományba: többen betegednek, illetve halnak meg, valamint a szabadon bocsájtott újabb variánsokkal szemben (delta, omikron) radikálisan fogékonyabbnak bizonyulnak a természetes immunitást elnyert egészséges oltatlanoknál.

A vakcinák hatástalansága egészen mínusz 151 százalékig roskadt. Rövid időn át tartotta magát a hiedelem, hogy majd a harmadik meg a negyedik oltás visszafordítja a Sztálingrád alatt harapófogóba került tudomány erőviszonyait, ám az öröm kérészéletűnek bizonyult: csakhamar napvilágra kerültek a tények, hogy néhány hónap elteltével már a háromszor, illetve négyszer oltottak is nagyobb eséllyel betegednek meg az egészségeseknél.

Kirobbant az oltottak járványa: míg az oltatlanok részéről gyakorlatilag véget ért a pandémia, addig a kórházi ágyat nyomó, illetve koporsóba fektetett áldozatok abszolút többsége, akár 88%-a immár a kétszer vagy többször oltottak köréből került ki.

dying_elder_patient

A vakcinák totális hatástalansága önmagában véve elegendő kellett volna legyen a lakosság részére, hogy soha többé ne bízzon meg a bűbájkoktélokat gyártó, orv módszerekkel házaló orvoslásban. Ám mindannyian jól tudjuk, a Sztálingrád alatt esett csúfos bukás koránt sem a háború végét jelenti: megkezdődik a visszavágás, Berlin bevétele.

A betegeskedő oltottak nem pusztán fogékonyabbak a fertőzésre az oltatlanokkal szemben, de nem várt, akár sehol a világon nem listázott veszélyes mellékhatások széles tárházának birtokosaivá válhattak.

Az ismert nemzetközi oltásmellékhatás-bejelentő oldalak adatbázisait egyesítő Vigiaccess weboldala a cikk megírásának pillanatában megközelítőleg 3,5 millió nyilvántartásba helyezett mellékhatás-áldozatot listáz. Ezek persze lehetnek egyszerű, ideiglenes tünetek, mint ekcémás rohamok az injekció helyén, ugyanakkor előfordulnak életveszélyes kondíciók is, mint szívizomgyulladás, spontán vetélés, súlyos idegrendszeri és keringési zavarok.

Hogy az adatokat magunk csekkolhassuk, a Vigiaccess weboldalán el kell fogadnunk a felhasználási feltételeket, majd az elénk tárt keresőmezőbe be kell írnunk a „covid-19 vaccine” kifejezést (természetesen gondolatjelek nélkül).

fear_from_the_needle

Az amerikai VAERS rendszerében a kísérleti COVID-vakcinákkal kapcsolatban egy év alatt befutott mellékhatás-bejelentések száma magasabb, mint a VAERS 1991-es alapítása óta az összes többi, 30-nál is több féle oltásé együttvéve!

A hivatalos mellékhatás-adatbázisok ráadásul messze nem tartalmaznak minden áldozatot, mivel a bejelentőrendszerek önkéntes alapon működnek, és a háziorvosok nem bajlódnak az olykor tetemes időt követelő adatlap-kitöltésekkel. Egyes becslések szerint az oltás-mellékhatások alig 1%-a kerül beküldésre a VAERS részére, egy német biztosítótársaság mélyebb betekintést nyújtó ügyféladatai alapján pedig a vakcinaáldozatok csupán 10%-a kerül be a hivatalos német kormányzati nyilvántartásba. Hasonló tanulságot vontak le az amerikai Columbia University kutatói, kiknek vizsgálata szerint az oltásokból eredő halálozások akár 20-szoros mértékben meghaladják a hivatalosan nyilvántartott és elismert mennyiséget.

A kísérleti vakcinák legmagatehetetlenebb és legszerencsétlenebb áldozatai a gyermekek, kiknek körében 133-szoros eséllyel alakul ki oltást követően nagy eséllyel tíz éven belül halált előidéző krónikus szívgyulladás a normálisnál, valamint 117 fiatalt ölnek meg az oltások, hogy egyet megmentsenek a COVID-halálozástól.

Persze a felnőttek sem úszhatják meg a hosszú évek során koporsóba vezető következmények sokaságát: a kötelező érvénnyel beoltott amerikai hadsereg katonái egy év elteltével elkezdtek rákbetegséget fejleszteni. Ugyanezt figyelték meg csaknem egy évvel ezelőtt az oltást követően mammográfiás vizsgálaton átesett nőknél: nem sokkal az oltás után nyirokcsomó-gyulladásban kezdtek el szenvedni, ami a mellrák kifejlődésének egyik korai jele.

beteg_labadozik

Aki további okulásra szolgáló információ-tengert szeretne látni, annak egy weboldalon ezernél is több (!) tudományos kutatás, illetve hivatalos dokumentum került összegyűjtésre, melyek visszaigazolják a kísérleti méreginjekciók veszélyes voltát. Aki azt hazudja, hogy nincs bizonyíték a vakcinák ártalmaira, és aki mást állít, az vírustagadó tudományellenes antivaxxer, csakhamar kénytelen lesz előhalászni fiókjából a ciánkapszulát és a revolvert, amennyiben benne ragad a hazugságban.

A tarthatatlan, néppusztító hazudozások következtében idén februárra totálisan összeomlott a COVID-narratíva. Ahogy azt a hatalomtól megszokhattuk, a suttyomban véghez vinni szándékozott népirtást a biztos bukás tudatában nyíltan őrjöngő-tomboló háborús pusztítássá alakította. A háttérben legtöbb helyütt feloldásra kerültek a népromboló korlátozások. Egyes területeken, mint pl. Japán alaposan visszanyesték a vakcinaprogramot, illetve az alkoholhoz és dohányárukhoz hasonlatos figyelmeztető jelzéssel látták el az életveszélyes termékek csomagolását.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás