COVID hírek a nagyvilágból – 2022. január 17.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár száznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Folytatódik a két ünnep között indult eseménysorozat, melynek keretében az egyre inkább haláltusájukban vergődő pártállamok utolsó kétségbeesett hörgésükben próbálják meg a lakosság egy részét magukkal rántani a sírgödörbe. Ha már a terrorhatalomnak pusztulnia kell, dögöljenek vele minél többen!

War

Oly mértékben elterebélyesedett a totális skizofrénia a COVIDiktátorok körében, hogy aki vérmes ostobaságában továbbra is rájuk hallgat, hamarosan vegetatív zombiként lesz kénytelen végig nézni a saját elmúlását, majd szétrohadását. Egyre hatalmasabb félelem övezi a vergődő oltottak körét az egészséges és életvidám oltatlanoktól, egyre többen gondolják közülük úgy, hogy a haldoklás erőszakos megkövetelése és a lakosság teste feletti végső uralom átvétele az egyetlen út az általuk hallucinált pandémia visszaszorítására.

Az elmebeteg rendszer, benne a retardált vírusrettegők most önmaguk ellen fordulnak, mivel a külvilágban egyre kevesebb megbélyegezhető, hibáztatható ellenség marad, kik hajlandók belemenni a terrorhatalom vérgőzös játszmájába. Nem marad máshol elhurcolható, bírságolható, beoltható ellenség, csak önmaguk paranoid elméjében. Így változik át a külső ellenség tévképzete és a vele való árnyékharc harakirivé.

Továbbra is felhívom a figyelmet, hogy tessék nyugodtan válogatni a tartalmakból, és a felszabadító információkat az ismerősökkel megosztani! Szerzői jogi szabályzatunk értelmében cikkeink részben vagy egészben teljesen szabadon terjeszthetők, átvehetők magazinokra, blogokra engedély nélkül, pusztán az eredeti szerző megnevezése, valamint erre a cikkre mutató link szükséges.

Tartalomjegyzék:

Titkosítja az operettív törzs a drámavígjátékuk forgatókönyvét

Mostantól fogva oltatlannak számítanak az oltottak

Skóciában arányaiban is többen szorulnak kórházi kezelésre, illetve halnak meg az oltottak az egészséges oltatlanoknál

Megsemmisítette az amerikai legfelsőbb bíróság Biden magánszektorra sújtott vakcinamandátumát

Most Izlandról erősítették meg, hogy az oltottak kétszeres arányban betegednek meg az egészséges oltatlanokhoz képest

Bejelentette a holland egészségügyi miniszter, hogy 2023-ig 6 dózis vakcinával oltják a kiskutyákat

Az egészséges embereket adóztatná meg Québec kormánya, hogy végre elkezdhessenek ők is haldokolni

Japánban a dohánytermékekhez hasonló figyelmeztető jelzést tesznek a veszélyes vakcinákra

Bocsánatot kért egy dán újság szerkesztősége, amiért folytatólagosan megtévesztették olvasóikat a hivatalos COVID-narratíva papagáj módjára való ismételgetésével

Szívtelen állatok: kitoloncolják egy Ronald McDonald házból az oltatlan leukémiás gyermekeket

Az Antarktiszra is eljutott a COVID, miután egy balga belga kutatócsoport fontosnak találta beoltatni magát több ezer kilométerre a civilizációtól

Micsoda meglepetés: telibe szarja a hatalom a nyilvántartásba helyezett és folyamatosan kontrollált oltottak privát szféráját

A szent vakcina evangéliuma

Titkosítja az operettív törzs a drámavígjátékuk forgatókönyvét

szinesz_drama_kabare

A pártállam szerint nem tartozik a lakosságra, hogy mi alapján hozzák meg a népnyomorító, gyilkos intézkedések sokaságát, így azt aztán nem is szükséges követnünk többé a hadonászgató ukázaikat. Szépen vegye le mindenki a fosos pelenkáját, fejezze be az antiszociális távolságtartást, és járjon-keljen boldogan, amerre csak szeretne korlátozások nélkül, hiszen a viktátor szerint a népnek semmi köze az operettív törzs napról napra előadott kabaréjához, így nem is vonatkoznak ránk ama üres pofázmányok, mely szerint ők általunk kötelezően betartandó rendeleteket hoznak. Tudom, hogy a Pandémia Színház műsorának izgalmait rendre fokozni kell a nézettség érdekében, de roppant nehéz bevonódni a közönségnek a játékba, mikor azt sem tudja, miféle szkript alapján kéne neki eljátszania a mindmeghalunk tragédiát.

Milliókat érintő járványügyi korlátozásokat és döntéseket hoz, illetve javasol a kormánynak a csaknem két éve működő operatív törzs, ám az, hogy mit mérlegel és mi alapján dönt a testület, legkorábban 2030-ban derülhet ki, mivel az ülések dokumentumai tíz évig nem nyilvánosak.

A dokumentumokba tehát nem tekinthettünk bele, és a közérdekű adatigénylésre kapott válaszból az sem derült ki világosan, hogy az ülésekről készült-e szó szerinti jegyzőkönyv vagy ennek hiányában az elhangzottakról összegző feljegyzés, jelentés, de ami még meglepőbb, azt sem tudni, hogy voltak-e az üléseken szavazások, és ha igen, hány, mivel a válasz szerint „a szavazás tekintetében adattal nem rendelkezik az operatív törzs”.

Mivel egyre inkább élvezhetetlen, fogyaszthatatlan a színjáték, javaslom mindenkinek az auditórium elhagyását, aztán esetleg 10 év múlva visszanézzük majd valami retró mozidélután keretében, hogy mit is akart kihozni a társulat ebből a zagyvalék forgatókönyvből.

ketszer_oltott_oltatlanMostantól fogva oltatlannak számítanak az oltottak

Hogy abszurd kabaré, szívszaggató dráma vagy gyomorforgató horror-e a hatalom által játszott bábjáték, azt mindenki maga dönti el, mindenesetre megtörtént, melyre jó egy évvel előre figyelmeztettek az alusisakos tudományellenes vírustagadók: hüphüphüp, barbatrükk, és a kétszer oltottak máris az oltatlanok táborába tartoznak! Üdv az alusisakos vírustagadó tudományellenesek körében!

A védettségi igazolvány február 15-től oltási igazolvánnyá alakul, az oltás fog védettséget jelenteni – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón. Azt is elmondta, nem adnak ki új igazolványokat, a régiek QR-kódjával meg lehet állapítani, ki kapott védőoltást. Változás, hogy az minősül majd oltottnak, aki a harmadik oltást is megkapta, vagy a második oltását hat hónapon belül kapta meg.

Világosan kimondják tehát, hogy az oltottak mától fogva oltatlanok, hiszen eddig is Eurázsiával álltunk harcban, és kettő meg kettő mindig is öt volt. További újítás, hogy eboltási kiskönyvvé alakul át a veszettségi igazolvány, mely mozzanat szintén nyilvánvaló példája annak, miféle viselkedést vár el tőlünk a hatalom.

Megsemmisítette az amerikai legfelsőbb bíróság Biden magánszektorra sújtott vakcinamandátumát

Dörzsölték a markukat a kapitalisták, hogy na majd a Biden törvényileg kötelező oltása jól ingujjfelhajtásra kényszeríti a teste feletti uralmat átadni nem szándékozó munkaerőt. Nehogy azt higgye a mocskos jobbágya, hogy az idejéért fizetjük, mi szeretnénk a teljes identitását és lelkét egyaránt birtokba venni.

transzhuman_letforma

Keringett is egy ideig a törvény a rabigáztatott jobbágyok feje fölött, hogy tanulja meg mindenki, hol a helye. Susmogták a kígyónyelvű főnökök az egészséges oltatlan alkalmazottak fülébe, hogy hamarosan véget ér a korszak, melyben a saját testedet te magad birtoklod.

A 80 millió dolgozót érintő törvényt, mely szerint a magánszektor alkalmazottai kötelező oltásra kényszeríthetők, most az amerikai legfelsőbb bíróság söpörte le az asztalról, mivel e szabadságszerető nép soha nem tűrte el a sztálini zsarnokságot, s eztán se fogja. Az oltási kényszer mellett a munkahelyi maszkhordás, illetve heti tesztelés kötelezvényét is felszámolta a bíróság, ugyanakkor néminemű hazug megalkuvásról mégiscsak tanúbizonyságot téve helyben hagyta az egészségügyi alkalmazottak kötelező oltásának követelményét.

Skóciában arányaiban is többen szorulnak kórházi kezelésre, illetve halnak meg az oltottak az egészséges oltatlanoknál

Hivatalos adatok szerint, melyekhez szerintem semmi hozzáfűzni való nem szükséges, Skóciában arányaiban is utolérték pozitív COVID-tesztek, kórházi ellátás szükségének és halálozások számának tekintetében egyaránt az oltottak az oltatlanokat. A jeles eseményről egy kiváló összesítő ábra készült, mely itt alább megsasolható, az ábra készítéséhez felhasznált mindennemű adat pedig a hivatalos kormányzati jelentés PDF-éből került kibányászásra.covid_scotland_20220115

Most Izlandról erősítették meg, hogy az oltottak kétszeres arányban betegednek meg az egészséges oltatlanokhoz képest

A kísérleti COVID-vakcináknak köszönhetően egyre több országban sikerült végre kilapítani a járványgörbét, leginkább függőleges irányba. A szingapúri, majd amerikai példamutatást követően újabb ingujjfelhajtó nemzet nyerte el engedelmessége jutalmát, ahol a lakosság csaknem 60%-a beinjektáltatta már a harmadik oltását is!

Izlandon az új évet követően robbant be annyira a járvány, hogy napi szinten ezernél is több pozitív eset keletkezett a tetszőleges ciklusszámúra tornászott PCR varázspálcák megsuhintása révén.

Ami valódi érdekesség, az az új megbetegedések aránya. Az oltottság mértéke szerint kategorizálva az eseteket az oltatlanok 2,6-szer nagyobb arányban betegedtek a december 20-ai referenciaadathoz mérten. Ez bizony nem jó hír, de minden bizonnyal az árja oltott faj sokkal jobban teljesít náluk, bizonyítván a tudományisten mindenhatóságát.

Olyannyira így van, hogy az oltatlanok 2,6-szoros esetszám-növekedéséhez képest a kétszer oltottak hétszeres, az emlékeztető dózist felvevők pedig tizenegyszeres mértékben produkáltak pozitív tesztet!

beteg_maci

Abszolút összehasonlításban még lenyűgözőbb adatokat nyerünk: a veszélyes mellékhatások sokaságával tűzdelt kísérleti vakcinákból három adagnyit magukba eregetők alig 30%-kal kisebb eséllyel válnak COVID-pozitívvá egy oltatlannál, ám a gyerekek korosztályában még e nem túl szignifikáns különbség is tovább sorvad 15 százalékra.

A legrosszabbul a hamarosan oltatlannak számító teljesen átoltottak jártak, kiknek körében 90%-kal nagyobb eséllyel produkál valaki pozitív tesztet, mint egy eleve oltatlannak „született”. Ennek oka a vakcinák masszívan negatív hatásossága.

Bejelentette a holland egészségügyi miniszter, hogy 2023-ig 6 dózis vakcinával oltják a kiskutyákat

A szájkosár szorgos viselését, majd a nyakörv engedelmes hordását követően mi más volna a kis kutyulik ápolásának következő lépése, mint a megfelelő kiskönyvbe bevésett pecsét révén véghez vitt eboltás?

Ennek előkészítését végzi most a holland kormány. Hugo de Jonge betegségügyi miniszter azzal számol, hogy az eddig beinjektált 3 dózis hatástalan, de legalább veszélyes kísérleti génterápiát követően az idei évben 2, jövőre pedig újabb egy dózis vakcina kerül a házi kedvencek testébe. Így összesen már 6 adag szintetikus vegyszer beinjektálásával számolnak, alig több mint 2 év leforgásán belül. Az ellátmánnyal nem lesz probléma, mivel a takarmány teljes körű biztosításával a Pedigree Pfizer kutyatápgyártó céggel kötöttek hosszú távú szövetséget.

oltas_pontgyujto

Egy valamiben biztosan utolértük mostanra a csaholó kiskutyákat: őket elegendő évente egyszer oltani.

Az egészséges embereket adóztatná meg Québec kormánya, hogy végre elkezdhessenek ők is haldokolni

Az egészséges embereken kívánja bevasalni a hatalom a magatehetetlen, használhatatlan zombikká lett oltottak ellátási költségét. Hivatkoznak arra, hogy a kórházi ágyak egyharmadát az oltatlanokkal kénytelenek feltölteni (tehát kétharmadát az oltottakkal), illetve hogy az életvidám emberek nem veszik ki részüket a saját maguk beteggé, vakcina-mellékhatásokban szenvedőkké tételében, s ezért mi mást érdemelnének, mint büntetést.

Így aztán a kanadai Québec tartomány kormánya adót vet ki az egészséges polgárságra.

A vakcinák hatásosságának és működőképességének élő bizonyítéka, hogy Québec-ben az elmúlt napok során a 2021. januári adatokhoz kísértetiesen hasonló megbetegedési arányszámokat produkálnak a vakcinázottak, tehát 2 vagy 3 hatástalan és felesleges oltás beinjektálását követően ugyanott tartanak, mint egy évvel korábban. Csak még rosszabb állapotban, még inkább rettegvén, pluszban leláncolva néhány elhallgatott mellékhatás által.

Japánban a dohánytermékekhez hasonló figyelmeztető jelzést tesznek a veszélyes vakcinákra

poison_warning

Miután szennyeződésre vonatkozva milliónyi Moderna, majd Pfizer vakcinát vontak ki a forgalomból a japán hatóságok, úgy döntött az egészségügyi minisztérium, hogy illendő volna ezeket a veszélyes mérgeket figyelmeztető felirattal ellátni.

Időközben elfogadásra is került a tervezet, mely szerint az országba érkező Pfizer és Moderna kísérleti vakcinák címkéje mellé szívgyulladás kockázatára figyelmeztető jelzéseket ragasztanak fel. Emellett felhívják a figyelmet, hogy gyermekek és fiatal felnőttek körében ezen COVID-oltások sokszoros rizikóval bírnak a koronavírus jelképezte enyhe nátha átvészeléséhez képest.

További rendelkezésük a hatóságoknak, hogy minden kórházat köteleznek a veszélyes vakcinák miatt bekövetkező mellékhatások 28 napon belül való bejelentésére.

A kísérleti COVID-vakcinák így pontosan ugyanolyan jellegű eltántorító megjelöléseket kapnak, mint mondjuk a dohánytermékek halállal, tüdőrákkal riogató grafikái. Mondjuk az oltás rosszabb, hiszen míg a cigarettát halovány eséllyel és hatalmas önuralommal bár, de le lehet tenni, a vérünkbe fecskendezett szintetikus méreganyag életünk végéig pusztít az ereinkben.

pexels-gustavo-fring-3985170

Mindennemű hátrányaik ellenére úgy tűnik, a vegyszerek végleges kivonását mégsem meri megkockáztatni a háttérhatalom folyamatos „vigyázó tekintetét” élvező kormány, így a szívgyulladás-keltő oltások továbbra is forgalomban maradnak, illetve hivatalos ajánlást élveznek. Egyetlen különbség a vakcináci nyugati hatalmakhoz képest, hogy az oltást nem teszik kötelezővé, illetve nem részesítik az oltatlanokat büntetésben a rituális öngyilkosság elmaradásáért.

Bocsánatot kért egy dán újság szerkesztősége, amiért folytatólagosan megtévesztették olvasóikat a hivatalos COVID-narratíva papagáj módjára való ismételgetésével

Tetemes nagyságú bűn szárad a lelkén ama propagandamédiumok szerkesztőségeinek, akik eszetlenül, ösztönállati vadbarom módjára álltak be a hivatalos narratíva mellé, mely által az emberiséget egy új világrendbe kényszerítvén a testünk feletti totalitárius uralmat kívánják átvenni. Ezen mainstream propagátumok milliárdokat tévesztettek meg álhíreikkel, és az általuk felkorbácsolt apokalipszis-hangulat révén milliókat pakoltattak koporsóba, majd tolták rá az általuk meggyilkolt tömegek felelősségét az egészséges, igazmondó emberekre.

Alkalmanként előfordult már, hogy egy-egy tudós kör vagy lelkiismeretet növesztett pártállami szerv elismerte, hogy a totalitárius félelemkeltés taktikáját tudatosan alkalmazták a lakosság kiirtására, ám propagandakiadvány eleddig nem tette meg a gesztust.

Most megtört a jég, mivel a dán Ekstra Bladet bulvárújság szerkesztősége nyilatkozatban tudatta olvasóival, hogy két éven át megtévesztették őket, és hipnotikusan kizárólag a hivatalos, félelemgerjesztő adatok papagáj módjára történő harsogására voltak képesek.

Fake news headline on a newspaper

Rémítgették a lakosságot a hogyhogynem napról napra újabb rekordokat megdöntő esetszámokkal (melyekből annyit kreálnak, amennyit csak akarnak), az egyre magasabb napi halálozási statisztikákkal (a félelemkeltésnek köszönhetően), majd vallásos hittel bíztak a kísérleti vakcinák varázserejében, melyek a világ problémáját (ami egyébként nem a gerjesztett pandémia, hanem a totalitárius diktatúra) egy szúrásra meg fogják oldani. Na jó, kettő. Esetleg három. Négy.

Most, hogy a világban gyakorlatilag mindenütt, ahol nem hasraütésszerűen fundálnak ki számokat egyértelműen tapasztalható, hogy az oltottak járványa zajlik, többségükben ők kerülnek kórházba, illetve halnak meg, míg az egészséges oltatlanok legfeljebb a vérmes ütlegelő terrortól szenvednek egy megrajzolt komputergrafika helyett, az Ekstra Bladet szerkesztőségének elfogyott az ereje a hazugságok további fenntartására. Amellett, hogy nem kívánják többé a hatalom által kitalált hazugságokat hipnotikus hévvel terjeszteni, elnézést kérnek olvasóiktól és a dán néptől is, amiért betuszkolták őket a végeláthatatlan rettegés és hazugságtenger csapdájába.

Szívtelen állatok: kitoloncolják egy Ronald McDonald házból az oltatlan leukémiás gyermekeket

Jó kis adóelkerülési trükkök meg pénzmosodák a McDonald’s által üzemeltetett Ronald McDonald házak, melyek hivatalosan ama okból léteznek, hogy beteg gyermekeket, illetve azok kórházba kerülése esetén szüleiket elszállásolják a nyomorúság ideje alatt.

A nemes gesztus, mint minden kapitalista „jótékonysági szolgálatnál”, nem feltétel nélküli. Egyrészt nyilván nem feltétlen saját pénzből üzemeltetik az egész hóbelevancot, hanem a kifosztott zsellérek bukszájából huzigálják ki a pénzt a jóságosság ürügyén, másrészt megfogalmazhatnak nagyvonalúnak egyáltalán nem nevezhető feltételrendszert a házrendszer által nyújtott előnyökért cserébe.

ronald_mcdonald_house_can

Most éppen egy Vancouver-i ház nyújtott át lakói kezébe egy ultimátumot, mely szerint minden felnőttet és gyermeket egyaránt kidobálnak az utcára, akik január 17-éig nem oltatják magukat legalább az első dózis kísérleti vakcinával. Mindezt egy olyan cég követeli vérmes arroganciával az egészség nevében, mely a világ legnéppusztítóbb kajáit forgalmazván tömegek elhízásáért, szervi összeomlásáért, rákbetegségéért felelős a műanyag hulladékai által.

Austin Furgason, egy leukémiában szenvedő 4 éves kisfiút gondozó apuka is megkapta az ultimátumot, mely szerint a halálos beteg kisfiába azonnal szúrassa be a mérget, különben fel is út, le is út.

Mivel hivatalosan 5 éves kortól lehet oltani a veszélyes vegyszerekkel, persze csupán vészhelyzeti engedéllyel, a kisgyermek valószínűleg a napokban töltené be 5. életévét, amennyiben nem kívánná eltenni őt láb alól a ház feudalista földesura.

Az Antarktiszra is eljutott a COVID, miután egy balga belga kutatócsoport fontosnak találta beoltatni magát több ezer kilométerre a civilizációtól

Egyetlen földrész maradt a világon, mely mindez idáig COVID-mentesnek volt mondható, és ez a kizárólag különféle expedícióknak helyet adó Antarktisz. Nem pusztán a mostoha időjárási körülmények késztetik visszavonulásra az ádáz bacillust, hanem annak ténye is, hogy az itt élő kutatók több ezer kilométerre tanyáznak a civilizációtól, posztjaikat hónapokig, de olykor évekig nem hagyják el, ráadásul speciális egészségügyi protokollok is vonatkoznak rájuk pontosan a járványhelyzetek elkerülése érdekében.

cuki_kis_pingvinek

Igen ám, de a belga „Princess Elisabeth Polar Station” munkásai úgy gondolták, biztos ami biztos alapon mégiscsak jobb, ha beoltatják magukat, hátha elrepül hozzájuk is a mínusz 80 fokos zimankóba az alattomos COVID, hiszen tőle minden kitelik.

Hogyhogynem az állomás 25 fős legénységének kétharmada betegedett meg a két dózis vakcina felvételét követően.

Hogy hogy kerülhetett oda a COVID, senki nem tudja. Biztos furmányos módon valami hátsó résen préselhette be magát a csúnya kórság az épület területére, esetleg a szellőzőnyíláson át ejtőzhetett egyet a tudósok szájába, véletlenül sem a kísérleti vakcinák állították elő a betegséget.

Micsoda meglepetés: telibe szarja a hatalom a nyilvántartásba helyezett és folyamatosan kontrollált oltottak privát szféráját

Bőszen hivatkoznak a vakcinaútlevelek és különféle COVID-trackerek kapcsán mindenféle személyiségi jogokra, melyek üres, értelmetlen szólamként a rabigaságban tartott COVID-rettegők ama félelmét kívánnák csillapítani, hogy az olykor kötelező érvénnyel maguknál hordott digitális igazolások esetleg lekövethetők illetéktelen személyek részéről.

2384

Van egy rossz hírem a naiv, ábrándos privátszféra-hívők részére: amivel a hatalom vissza tud élni, azzal vissza is fog.

A németországi Mainz rendőrsége keltett egy kisebb botrányt azzal, hogy egy étteremből kisétáló férfi halálos balesetét követően rögvest összeírták egy koronavírus-tracker app adatai nyomán a potenciális szemtanúk listáját. A járókelők a Luca nevezetű appot használták, melynek célja mérni az éttermekben, valamint szórakozóhelyeken töltött időt a koronavírus terjedésének lekövetése céljából.

Akik a technika által biztosított ellenőrzésben bíztak, azok személyes adatait névvel, címmel és telefonszámmal boldog-boldogtalan megismerhette, köztük a helyi rendőrség, akik az étterem vendégeit a baleset bekövetkeztével egy időben tett látogatásuk alapján szelektálták.

A helyi adatvédelmi hivatal ugyan vizsgálatot indított az illegális adatgyűjtés végett, de biztos nem lesz komolyabb visszhangot keltő eredménye.

A szent vakcina evangéliuma

woman-5829666

2021. május: „95%-os védelem!”
2021. június: „70%-os védelem!”
2021. július: „50%-os védelem!”
2021. augusztus: „Ugyan nincs védelem, de csökkenti a terjedést.”
2021. szeptember: „Ugyan nem csökkenti a terjedést, de mérsékli a betegség súlyosságát.”
2021. október: „Ugyan nem mérsékli a betegség súlyosságát, de a kórházi kezelés szükségét megakadályozza.”
2021. november: „Ugyan nem akadályozza meg a kórházba kerülést, de legalább nem halsz meg.”
2021. december: „Ugyan meghalsz, de biztos a mennyországba jutsz.”