COVID hírek a nagyvilágból – 2021. szeptember 6.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár száznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Tartalomjegyzék:

Az oltott egészségügyi dolgozók halálos veszélyt jelentenek az oltatlan pácienseikre és munkatársaikra

Ausztrália lett az új világrend kísérleti terepe

Betiltotta a Reddit az egészséges emberek fórumát

Katarból jelentik, hogy szart sem érnek a kísérleti vakcinák: néhány hét elteltével 0%-ra csökken a „hatásuk”

Ha valaki 14 napon belül COVID-os lesz a vakcinától, azt a CDC oltatlan megbetegedésként kategorizálja

Kanada a teljes lakosság hétszeres átoltásához elegendő mennyiségű vakcinát rendelt

Izraelben máris rohanhatnak a háziállatok felvenni a harmadik dózis kísérleti vakcinát, miután hamarosan lejár a vakcinaútlevelük érvényessége

Még az Amnesty International is Apartheidnek nevezi a vakcinaigazolványt

Japánban egy rakás Moderna vakcinát semmisítettek meg, állítólag szennyeződés miatt

A fenevad bélyege nélkül nincs kollégium

Roppant ötletes módon védekeznek a francia polgárok az apartheid diktatúra ellen

Az oltott egészségügyi dolgozók halálos veszélyt jelentenek az oltatlan pácienseikre és munkatársaikra

Miközben az egész tömeggyilkos propagandamédiából annak hazugsága harsog, hogy az egészséges emberek betegítik meg az eleve betegeket, addig a The Lancet-ben publikált kutatás végre pontot tesz a „ki a fertőzőbb” parttalan vita végére.

Hiteles eredményeik szerint a teljesen beoltott páciensek 251-szer (!) nagyobb virális terhelésnek vannak kitéve, mint az egészséges oltatlanok! Mit is jelent ez? Hát azt, hogy aki beoltatja magát „koronavírus ellen”, az a saját testét átadja a vírus nyakló nélküli szaporodásának, mindezt az egészség nevében. Mint ismeretes, a COVID-vakcinák egyáltalán nem szabnak gátat sem a fertőzésnek, sem annak továbbadásának. Ehelyett pusztán tüneti enyhülést adnak, vagyis csillapítják az immunrendszert annak érdekében, hogy eszébe se jusson még a betörés pillanatában kitessékelni az illetéktelen behatolókat.

influenza1

Ennek köszönhetően a vakcinázott polgárok igazán termékeny táptalajai lesznek a koronavírusnak, akik szervezete az eredetileg tolerált mennyiségnél 250-szer jobban szaporítja el azt. Eme mennyiség már valóban alkalmas lehet az eleddig egészségesen maradt polgárok megbetegítésére, és így a koronavírus következő hullámából eredő veszteségek rájuk verésére.

Az oltottak tehát nyakló nélkül hinthetik a halált az egészséges emberek nyakába, ráadásul 250-szeres erővel. Így már érthető, mire fel a riogatás az „oltatlan emberek járványa” mottót kapott delta variánssal.

Ne feledjük, hogy egy hivatalos angol kormányzati dokumentáció a sorok között elrejtett egy vakcinamutáns érkeztéről szóló beharangozót is.

Ausztrália lett az új világrend kísérleti terepe

Rekord idő alatt verte át az ausztrál parlament minden idők legdiktatórikusabb megfigyelési törvényét. A 24 órán belül érvényesített ukáz értelmében ezentúl nem állhatnak akadályok az állampolgárok nyakló nélküli megfigyelése előtt. Példának okáért a rendőrségnek nem kell többé engedélyhez folyamodni, hogy bármely magánszemély eszközét (akár fizikai elkobzás szüksége nélkül is) feltörje, azokról adatokat emeljen le, vagy épp hamisítson meg!

Data Security system Shield Protection Verification

A törvény nem pusztán a felhasználók személyes eszközeire vonatkozik, hanem az internetes webtárhely-szolgáltatók termékeire is, tehát például egy Facebook profil, vagy céges weboldal is az újkori koncepciós eljárások áldozatává válhat.

Elég a „hatóságnak” egy-két gyerekpornó képet elhelyezni egy magánszemély telefonján annak tudta nélkül, majd lecsapni az áldozatra, és az eltüntetni kívánt ártatlan polgár máris örök életre megsemmisül.

Aki továbbra is van olyan retardált, hogy azt képzelje, a maffiózó bűnőröknek meg a korrupt hazugságszolgáltatásnak bármi keresnivalója van a polgárok privát szférájában, az megérdemli, hogy a fent vázolthoz hasonlóképp járjon.

Alapvető evidencia volna például egy szuverén, szabad ember részére, hogy a gumibot meg a pénzbírság fenyegető réme mellett sem telepítget semmiféle karanténappot az okostelefonjára, melyek megnyitják az utat az áldozat teste feletti hatalomátvétel előtt.

Szintén Ausztráliából érkezett a hír, hogy felavatták az első COVID koncentrációs tábort, ahova az egészséges oltatlanokat zárják be a „jobb belátásra térítés” érdekében. Ha ilyen világot akartok, hát hajrá. Engedelmeskedjetek. Csak ne feledjétek, hogy a „parancsra cselekedtem” mantra működésképtelenné válik, mikor nyílik a csapóajtó a talpatok alatt.

pexels-andrea-piacquadio-3760269

Betiltotta a Reddit az egészséges emberek fórumát

Miután a Reddit vezetősége megnyugtatta a nagyérdeműt, hogy a vélemények sokféleségének tiszteletben tartása végett az egyik leghitelesebb igazmondó fórum, a NoNewNormal maradhat a felületen, néhány nap múlva mégis betiltotta azt, mégpedig egyetlen túlbuzgó moderátor zsarnoki követelőzésére, aki felhergelte a többi, COVID szempontjából tökéletesen irreleváns fórumot (subredditet), hogy követeljék a holokausztot az árja oltott faj ellenségeire.

A NoNewNormal tagsági létszáma épp a 120 ezer felé közelített a cenzúra pillanatában. Ez ugyan meglehetősen soknak tűnik, ugyanakkor szinte sehol sincs az emberiséget halálfélelembe taszító és rettenetes, nyakló nélküli vakcinapropagandát művelő, valamint az igazságot totálisan elhallgató hivatalos koronavírus fórumhoz képest, ahol napjainkban is kizárólag a hazugság kerülhet ki a felületre és örvendhetnek az emberiség pusztulását (köszönhetően az egészségeseknek) vizionáló posztok radikális felpontozásnak, valamint virtuális jutalmak garmadájának.

Katarból jelentik, hogy szart sem érnek a kísérleti vakcinák: néhány hét elteltével 0%-ra csökken a „hatásuk”

Katarban nem hittek feltétlen fanatizmussal a „95%-os hatásosság” propagandájának, ehelyett egyenesen a frontvonalban mérték meg a Pfizer-féle csoda-kígyóolaj eredményességét. Publikált eredményeik szerint mintegy 20 hét, azaz 5 hónap elteltével a sárkányfű hatásossága az abszolút nulla százalékra csökken.

katar_vakcina

Így már érthető, miért a soha véget nem érő oltások szisztémájának elfogadására idomítják épp a háziállati sorba züllött lakosságot.

Ha valaki 14 napon belül COVID-os lesz a vakcinától, azt a CDC oltatlan megbetegedésként kategorizálja

Azt hiszem, nem is igényel különösebb kifejtést eme hír. A CDC 14 nappal a második (majd harmadik, negyedik, ötödik… nyolcvankilencedik) kísérleti vakcina beadása után kategorizál valakit „teljesen átoltottnak”. Így aki a második oltást követően 14 napon belül pozitív COVID diagnózist kap, az az „oltatlan eset” rubrikába kerül, mint statisztikai tényező.

Így lehet az oltások, valamint azok mellékhatásai által terjesztett és okozott betegséget eladni az oltatlanok járványaként.

E módszertani csalás tökéletesen egybecseng a CDC szintén nemrég lebuktatott szélhámosságával, miszerint az USA-ban úgy lesznek 99%-ban az oltatlanok betegek, hogy májustól kezdve egész egyszerűen nem tartják többé nyilván a fertőzött vagy fertőzővé lett oltottakat.

woman-5829666

Kanada a teljes lakosság hétszeres átoltásához elegendő mennyiségű vakcinát rendelt

293 millió dózis vakcinát rendelt Kanada kormánya, mely mennyiség a teljes lakosság csaknem 8-szoros átoltására elegendő. A Modernával aláírt szerződés szerint a fejenkénti 8 adagot összesen 3 év lefolyása alatt szúrják szét a polgárok között.

Tényleg maradt még olyan hülye a világon, aki azt képzeli, hogy például a Magyarországon is belengetett vakcinagyár fényében az oltásfasizmus majd két dózis hatástalan kígyóolaj beinjektálását követően véget ér? Legyetek tisztában a ténnyel: a francia vakcinaútlevélben 8 darab rubrika szerepel.

Mindig az aktuális legfrissebb dózis kígyóolaj beinjektálását követően számít valaki teljesen átoltottnak, valamint jogosultnak a vakcinaútlevélre. E privilegizált státuszuk azonban nyomban érvényét veszti, amint egy újabb (tehát harmadiktól nyolcadikig) adag beinjektálását rendeli el a kormányzat. Onnantól kezdve a vakcinaútlevél érvényességét beszántják, és aki nem hajlandó elszámolni legalább nyolcig, valamint robotikus módon művelni az ingujj felhajtásának folyamatát, azonnal kikerül a pixisből és az egészség bűnében dagonyázó, üldöztetett oltatlanokhoz hasonló méltó elbánást kap.

Aki tehát továbbra is személyes haszonlesésből vagy félelemből járul a rendelők elé az újabb meg újabb vakcinákért, az legyen tisztában a ténnyel, hogy akkor végig is kell vinnie a folyamatot, különben úgy jár, mint a szerencsejáték-függő lúzerek, akik a végén azért maradnak benn a vesztes játszmában és veszítik el autójukat meg házukat is, mert túlléptek a veszteség azon mértékén, ahol még józan döntésnek számított volna kiszállni az orosz rulettből.

propaganda_parodia

Izraelben máris rohanhatnak a háziállatok felvenni a harmadik dózis kísérleti vakcinát, miután hamarosan lejár a vakcinaútlevelük érvényessége

A kettővel fentebbi hírhez remek kiegészítő információ, hogy a világ egyik legátoltottabb és egyben kísérleti települ szolgáló országában jó alaposan felfutott a kórházi kezelésre szoruló COVID-esetek száma nem sokkal a második dózis vakcina beinjektálását követően. A statisztikák szerint a kórházi ápoltak abszolút többsége a kétszer oltott kategóriába tartozik.

Mi sem volna racionálisabb döntés egy működésképtelen módszerrel szemben, minthogy erőltessük azt tovább. Naftali Bennett, Izrael miniszterelnöke önelégülten jelentette be, hogy immár mintegy 2 millió polgár a harmadik kísérleti oltását is önszántából felvette, ami nyilvánvalóan hamarosan újabb halálozási hullámnak ágyaz meg.

Hogy folyamatosan az újabb és újabb vakcinák felvételére biztassák a polgárokat, be s jelentették gyorsan, hogy a teljesen átoltott (tehát 2 dózis vakcinát kapott) polgárok immár nem számítanak teljesen átoltottnak, ezért vakcinaútleveleik érvényessége is hamarosan lejár.

Az ép elméjű gondolkodók hónapokkal korábban felhívták a figyelmet arra, hogy ez lesz: folyamatosan tologatják odébb a gólvonalakat, és a bepalizott tömegeknek a folyamatos hazugságok, becsapások és manipulációk mentén esélyük sem lesz az elnyomásból való szabadulásra. Mire feleszmélnének, addigra már késő.

elnyomas_rab

Még az Amnesty International is Apartheidnek nevezi a vakcinaigazolványt

Az LMBTQ-párti, migránssimogató libsi Amnesty International közleményben ítélte el az ausztrál apartheid-igazolvány bevezetését, mondván, hogy az súlyos szegregáció, valamint jogfosztás alá helyezi az egészséges polgárokat.

Ebből is látszik, hogy például kis hazánkban mely pöffeszkedő hatalom áll tettei alapján tényszerűen a globális nagytőkés oligarchia, valamint a többek között Soros nevével is fémjelzett Új Világrend doktrína mögött, mindezt úgy, hogy retorika szintjén támadja azt, ezzel is altatván és megtévesztésben tartván a lóvá tett alukáló lakosságot.

Japánban egy rakás Moderna vakcinát semmisítettek meg, állítólag szennyeződés miatt

„Valamiféle mérgező fémeket”, valószínűleg rozsdamentes acélt tartalmazhattak azon vakcinák, melyek megsemmisítését elrendelte a japán egészségügyi hivatal. A veszélyes szennyeződés a gyártósoron kerülhetett a vakcinákba, mely esemény roppant kételyek sokaságát veti fel a vakcinagyárak úgymond szigorú biztonsági előírásaival kapcsolatban.

pexels-maksim-goncharenok-5995165

Ezekbe a löttyökbe a gyártósoron is be lehet csempészni az új világrendet hirdető szélhámosok akármilyen vegyületeit vagy akár mágneses tulajdonságokkal bíró anyagait (khm… grafén), hiszen a bamba népség ígyis-úgyis kérdés és nyakló nélkül engedi magába, amit csak belé akarnak szúrni.

Ellenőrizhetőség nélkül bármi becsempészhető a készülő vakcinákba.

A fenevad bélyege nélkül nincs kollégium

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

Soha nem voltak aktuálisabbak a mintegy kétezer évvel ezelőtt született sorok, mint napjainkban.

Most épp az egyetemek dilinyós rektorai döntötték el önhatalmúan, hogy az életveszélyes kísérleti vakcinák felvétele nélkül a diáknak nem juthat fedél a feje fölé.

adult-beard-beggar-256621

Napjainkra a fels(ül)őoktatás az egyik legvaskosabb táptalajává vált az emberiség nyomorúságba taszításának, valamint magatehetetlen állattá züllesztésének. Belép a diák a kapun érdeklődő fiatalként, és kisétál agyhalott zombiként, recés budipapírral a kezében, diákhitel révén örökre a rendszer szolgálatára leláncolva.

Roppant ötletes módon védekeznek a francia polgárok az apartheid diktatúra ellen

A leleményes francia polgárok az egyetlen valóban működő utat, az engedetlenséget választják a COVIDiktatúra lebontására. Mivel nem engedik be őket az éttermekbe árjasági igazolvány nélkül, kiülnek szépen az üresen kongó hodályok elé piknikezni, miközben önfeledten kacarásznak a totális skizofrénia őrületébe süllyedő vakcinácik diktátumatin.

Következő lépés az adófizetés megtagadása, valamint a bér -és adósrabszolgaság intézményének visszautasítása, és az alantas, hitvány, terrorista rendszer máris kártyavárként omlik össze.