Kapcsolat

Ezen a felületen egy helyben megtalálod az összes vonatkozó kapcsolati adatlapunkat, hogy biztosan a célodnak megfelelőt töltsd ki, ezáltal radikálisan megnövelve a válaszra való esélyt és a válaszadásunk gyorsaságát.

Technikai támogatás, üzemeltetés

Amennyiben technikai segítségre volna  szükséged az oldal valamely funkciójának használatával kapcsolatban, esetleg az oldal üzemeltetésével kapcsolatban lennének megjegyzéseid (pl. hibát találtál az oldalak megjelenítésében, bizonyos böngészőkben nem töltődik be, vagy nem elérhető stb.), akkor az oldal üzemeltetéséhez fordulhatsz bizalommal:

 

LEVELET KÜLDÖK A RENDSZERGAZDÁNAK

 

Csatlakozás csapatunkhoz

Ha csatlakozni szeretnél a lifestyle-forradalomhoz, például saját tartalmak küldésével, akkor az alábbi adatlap való neked.

 

CSATLAKOZOM A LIFESTYLE-FORRADALOMHOZ

 

Partnerkapcsolatok, marketing, pr

Ha üzleti megkeresésed volna számunkra (pl. hirdetnél, vagy partneri viszonyt szeretnél velünk  kialakítani), akkor először is arra kérünk, olvasd el médiaajánlatunkat, majd ez alapján döntsd el, mely konstrukcióban képzeled el a velünk való együttműködést. Egyedi javaslatokra is kíváncsiak vagyunk, amennyiben valahogy beilleszthető lapunk koncepciójába.

 

ELOLVASOM A MÉDIAAJÁNLATOT

SZERETNÉK PARTNER LENNI

 

Általános üzenetküldés

Ha olyan témában szeretnéd velünk felvenni a kapcsolatot, mely nem tartozik a fenti speciális kategóriák egyikébe sem, használd az általános kapcsolati adatlapunkat:

 

LEVELET KÜLDÖK A REVOLIFE-NAK