COVID hírek a nagyvilágból – 2021. november 15.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár száznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Immár harmadjára kezdhetem úgy a felvezetőmet, hogy rekord mennyiségű hír érkezett szerte a világból, melyek rendszerezése igazán embert próbáló feladatnak bizonyult részemre. Ennyi információt felkutatni, áttekinteni, majd az olvasók elé tárni nem mindennapi erőfeszítést igényel. Az újdonságok tekintetében erőteljes polarizáció figyelhető meg: a terrorhatalom egyre kétségbeesettebben és egyre ostobább rendelkezésekkel kívánja nép létét pokollá tenni, míg az elnyomást egyre kevésbé tűrő lakosság értelmesebbik fele lassacskán kicsusszan az apartheid diktátorok retkes mancsai közül. Egyre több a nevetséges féknyúz is, melyekbe a legitimitását vesztett tudomány fehér köpenyes bohócai igyekeznek körömszakadtukig kapaszkodni. Természetesen ezek leleplezése is az alábbi bekezdések gerincét alkotja.

pikwizard-9fffec48e8b12af95f3ae5294747da24

Továbbra is felhívom a figyelmet, hogy tessék nyugodtan válogatni a tartalmakból, és a felszabadító információkat az ismerősökkel megosztani! Szerzői jogi szabályzatunk értelmében cikkeink részben vagy egészben teljesen szabadon terjeszthetők, átvehetők magazinokra, blogokra engedély nélkül, pusztán az eredeti szerző megnevezése, valamint erre a cikkre mutató link szükséges.

Tartalomjegyzék:

Fauci: nagy bajban vannak az oltottak, akik hallgattak a megtévesztő propagandánkra

Olaszország újraszámolta az igazoltan COVID-nak betudható halálozásokat, így 97%-kal csökkent az igazolt halálesetek száma

Népszavazás lesz Svájcban a COVIDiktatúra és a népsanyargató terrorista intézkedések eltörléséről

Angliában szeptember hónap során a COVID-halálozások 88%-a az oltottak köréből került ki

Dániában visszaállítják a COVID-korlátozásokat két hónappal azt követően, hogy bejelentették: a vakcináknak köszönhetően legyőzték a járványt

Karantént készül bevezetni Ausztria az egészséges oltatlanokra

Meglepett Pikachu arc: tátja a száját az angol egészségügyi hivatal, miután több oltott betegedik meg, mint oltatlan

Haszontalan bóvlik: egy új kutatás szerint az összes kísérleti vakcina hatékonysága már 6 hónap elteltével a 0 százalék felé konvergál

Még egy tanulmány bizonyítja, hogy a kísérleti COVID-vakcinák nem hogy csökkentenék, hanem egyenesen növelik a megbetegedés kockázatát!

Akár kilencszeresére is növelhetik a spontán vetélés kockázatát a kísérleti mRNS vakcinák

Úgy átirkálta a CDC az oltás definícióját az elmúlt egy évben a saját agendája elfogadtatása érdekében, hogy immár a C-vitamin is hivatalosan védőoltásnak számít

Jön a fekete autó az ÁVH által kiállított bírságokat kifizetni „elfelejtő” ausztrál polgárokért

Három és félszer nagyobb eséllyel fejlődnek ki vérrögök a Johnson & Johnson vakcinával oltottak szervezetében a normál lakosságnál

Már az Európai Parlament képviselői is felkeltek a zabolázatlan vakcinaterror ellen

„Kellemes karácsonyt, te mocskos állat!” – Apartheid alá vonják az oltatlanokat a hamburgi karácsonyi vásáron

New York-ot ellepte a szemét, miután kirugdalták az egészséges munkásokat az önkormányzattól

Eltünteti a YouTube a diszlájk-számlálót, miután minden oltáspropaganda-videóra rekord mennyiségű diszlájk érkezett

Egy bordélyházban is oltanak Ausztriában, ahol ingyen menet jár a vakcináztatást bevállaló ügyfeleknek

Újabb, csak vakcinaigazolvánnyal látogatható koncerten okoztak esetszám-robbanást a felelőtlen oltottak

100%-ban átoltott hokicsapat kapta el a COVID-ot, egy játékos bele is halt a betegségbe

Két héttel az emlékeztető oltása után halt meg a kardiológus orvos, aki úgy gúnyolódott az egészséges oltatlanokon, hogy nem fog sírni a temetésükön

Annyi tanár nyomorodott meg a kísérleti COVID-vakcinák mellékhatásaitól, hogy be kellett zárni egy amerikai iskolát

Kreatív engedetlenség: úgy kerülték meg a skót kormányzat vakcinadiktátumát a szemfüles nightclubok, hogy székeket pakoltak a táncterekre

Fauci: nagy bajban vannak az oltottak, akik hallgattak a megtévesztő propagandánkra

Senate Health, Education, Labor, and Pensions Committee hearing on federal government coronavirus disease (COVID-19) response in Washington

A duplagondol szellemében Fauci hivatalosan is bevallotta, hogy semmitérők a kísérleti COVID vakcinák, mellyel szemben csak egy dolgot tehetünk: spuri mindenkinek a rendelőbe a harmadik ugyanolyan hatástalan kígyóolajért.

Izraelből érkezett jelentések alapján egyre több és több oltott kerül kórházba a koronavírus delta hulláma (ténylegesen vakcina-mellékhatások) következtében. Az is kiderül egy ugyaninnen származó forradalmi kutatásból, hogy a COVID-betegséget korábban átvészelt személyek körében 13-szor akkora eséllyel betegszik meg újból egy oltott, mint a gyakorlatilag örök életre szóló természetes immunitást elnyert oltatlanok. Így szól Fauci az általa lóvá tett áldozatokhoz:

(Izraelben) eltűnő immunitás mutatkozik nem csak a fertőzés, hanem a kórházi ápolás szüksége vagy bizonyos mértékig a halál ellen, mely minden korcsoportot érint, nem csak az időseket. Oly mértékben erodálódik (a védelem), hogy egyre több és több embert láthatnak (a vakcinák védelmét) áttörő fertőzésben szenvedni, és egyre többen közülük kerülnek kórházba.

Fauci szerint egyetlen józan döntésünk lehet eme nehéz helyzetben: azonnal rohanjunk fejvesztve booster oltásra, mielőtt még túl késő lenne.

Eszembe jutott egy találó vicc a szituáció kapcsán:

Egy férfi elmegy az orvoshoz, hogy kékül a farka. Megvizsgálja az orvos, majd így szól:
– Uram, nincs mese, ezt amputálnunk kell, különben meg fog halni!
A férfiban egy világ omlik össze, de más választása nem lévén belemegy a műtétbe. Pár hónap múlva ismét a rendelőben találja magát a férfi, most a jobb lába kezdett kékülni. Az orvos megvizsgálja, majd így szól:
– Uram, nincs mese, ezt amputálnunk kell, különben meg fog halni!
Ismét kés alá fekszik az úriember. Néhány hónap elteltével már bicegve, roskadozva, lelkileg megsemmisülve állít be a férfi az orvoshoz, hogy a bal lába is kékül. Az orvos újfent alaposan megvizsgálja, majd így szól:
– Mondja uram, nem fog a nadrágja?

Olaszország újraszámolta az igazoltan COVID-nak betudható halálozásokat, így 97%-kal csökkent a halálesetek száma

pikwizard-5a6c27eb5e9cf04126566e8fecb7d587

A koronavírus-riogatás egyik leghatalmasabb, kontrollálatlan őrjöngésre okot adó tényezője a csillagos égig feltornászott esetszámok, valamint halálozások voltak. Nem meglepő a „mindmeghalunk” reakció, hiszen valóban nem elképzelhető történés a különféle színes-szagos grafikonok meg táblázatok vonalainak és számainak tetszőleges irányba való húzogatása megrendelésre.

Pontosan effajta kollektív pszichózis áldozata lett Olaszország, ahol viszont nemrég újraszámolták az IGAZOLTAN COVID-ban elhunyt áldozatokat. Tehát kivették a statisztikából például a motorbalesetben, végstádiumú rákban, vagy épp félrenyelt ételtől meghalt COVID-pozitív személyeket a pikszisből, hogy valóban hiteles eredményt kapjanak az áldozatok számának mértékére.

Az olasz egészségügyi hivatal frissített statisztikája szerint, mely egyelőre a 2020 februárja és 2021 júliusa közti összegzéseket tartalmazza, 130 468-an haláloztak el pozitív koronavírus-teszt mellett, ám akik kizárólag koronavírusban, bármilyen más alapbetegség vagy halált okozó egyéb tényező nélkül (lásd motorbaleset) hunytak el, az ő számuk mindössze 3783 főt tesz ki.

A korrekcióra azért volt szükség, mert mondjuk egy szakadékba zuhant COVID-pozitív személyt már hogy volna lehetséges minden kétséget kizáróan COVID-áldozatként nyilvántartásba helyezni? Tudománytalan nonszensz az egész. Persze a különféle statisztikákkal való hókuszpókuszolások egyáltalán nem ismeretlenek az ún. egészségügyi szervezetek részéről, lásd a vakcinák hatásosságával történő, szándékosan hibás statisztikai módszertanokon alapuló machinálásokat.

Closeup of hands using computer laptop with screen showing analysis data

Az egészségügyi hivatal korrekciója alapján az áldozatok 97%-a teljesen természetes halált halt vagy más, évtizedek óta velük lévő krónikus betegségekben hunytak el, és a halottak több mint kétharmadának három vagy több alapbetegsége volt a halál bekövetkeztekor.

Az áldozatok 65,8%-a magas vérnyomásban, 23,5%-uk demenciában, 29,3%-uk cukorbetegségben, szintén több mint kétharmaduk szívbetegségben, továbbá 16,3%-uk rákban szenvedett vagy volt 5 évnél nem régebben rákbetegsége.

Igazoltan és bizonyíthatóan tehát alig 3800-an hunytak el COVID-ban. Ez a statisztika módszertanilag is megállja a helyét szemben a korábbi, felfokozott riogatás céljából alaposan feltüzelt adatokkal, mikor mindenféle egyéb betegséget összeCOVID-oztak, hogy szépen mutassanak a számok a népnyomorító korlátozások elfogadtatásához.

Népszavazás lesz Svájcban a COVIDiktatúra és a népsanyargató terrorista intézkedések eltörléséről

Rekord mennyiségű, 187 ezer aláírás gyűlt össze 4 héten belül annak a referendumnak a kiírására, melynek célja a diszkriminatív és a legrosszabb sztálini időket idéző vakcinaigazolvány eltörlése. A szervezők szerint soha Svájc történetében eddig nem sikerült ennyi aláírást besöpörni ilyen rövid időn belül.

Svájc némileg kakukktojásnak számít a COVIDiktatúra áldozatává lett országok között, mivel részben a közvetlen demokrácia elvét követik, ami azt jelenti, hogy a lakosságnak a szélhámos és csak maguk hasznát leső képviselőik nélkül is van beleszólása a politikába. Ennek köszönhetően nem valósulhatott meg ama gyalázat, mint például Magyarországon, hogy a pártállam csak úgy heccből rendkívüli állapotot hirdet, majd félkatonai diktatúrát vezet be, s közben az alkotmánybíróság megállapítja, hogy a demokrácia bármikor egyetlen tollvonással felszámolható, amikor a magasságos Fáraó úgy kívánja.

Svájcban így nem sikerült bevezetni kötelező vakcinaútlevelet sem. Ehelyett önkéntes rendszer működik: kiállít ugyan az orvos egy igazolást az oltottaknak, de a cégekre és vendéglátósokra van bízva, megkövetelik-e azt a munkaerőtől és a látogatóktól. Külföldre utazásnál persze már sokkalta nagyobb haszna van a vakcinaútlevélnek, hiszen anélkül több ország sem fogad beutazó látogatókat.

A vakcinaútlevél eltörléséért tartandó november 28-ai népszavazásnak ezért igen kellemetlen hátulütője, hogy bár Svájc népessége megszavazhatja magának a szabadság és boldogság visszaállítását a félelemkeltés és elnyomás ellenében, ugyanakkor a vakcinaigazolvány beszántásával nagyon nehéz helyzetbe kerülnek azon lakosok, akik elutaznának egy olyan országba, melyben továbbra is zabolázatlanul tombol a fasizmus.

Angliában szeptember hónap során a COVID-halálozások 88%-a az oltottak köréből került ki

Nem is igényel különösebb kommentet ez a rendkívül fontos hír. Az összegzett szeptemberi adatok szerint az angol COVID-halálozások 88%-át az egyszer vagy kétszer oltottak alkotják (ugyanakkor az egyszer oltottak gyakorlatilag jelentéktelen arányát adják az össznépességnek). A Google friss statisztikája szerint a kétszer beoltottak aránya a teljes Egyesült Királyságban 68,4%.

Az eredmény összhangban van azzal a márciusban kiadott kormányzati dokumentummal, mely szerint augusztus-szeptemberben a koronavírus következő hullámának fertőzöttjei, illetve halálos áldozatai java része az oltottak köréből kerül ki, köszönhetően a felvett kísérleti vakcináknak. Az is kiolvasható a jelentésből – persze burkoltan –, hogy a felfutó negyedik hullám megbetegedései valójában nem tényleges COVID-esetek, hanem annak maszkírozott súlyos vakcina-mellékhatások.

uk_vacc_death_sep2021

A kép teljes méretben itt.

Dániában visszaállítják a COVID-korlátozásokat két hónappal azt követően, hogy bejelentették: a vakcináknak köszönhetően legyőzték a járványt

Jól legyőzték a láthatatlan ellenséget szegény dánok, ahol alig néhány hónappal korábban ama szólam mentén oldottak fel minden korlátozást, hogy a lakosság fegyelmezett maszkhordásának, távolságtartásának, valamint a nagy számban felvett megmentő messiás kísérleti vakcináknak hála végleg kiűztük a csúnya, gonosz vírust az országból! Két hónapra nem pusztán a korlátozásokat oldották fel „végleg”, hanem a vakcinaútlevél is visszakerülhetett a fiókba.

A bepalizott népség most szépen mehet vissza a karanténba, hiszen elhitte a hazug ostobaságot, hogy az emberiség betegebbé tétele az embertársak elkerülése, a napfényhiány, a fullasztó maszkhordás meg a számozatlan mennyiségű súlyos mellékhatással bíró kísérleti vakcinák össze-vissza döfködése révén majd visszaállítja a lakosság jólétét és egészségét.

Csoda, ha egyáltalán maradt még ember az országban, aki nem vált skizofrénné.

A lezárások mellé a vakcinaigazolvány is visszavezetésre kerül, így az egészséges emberek ismét nem mehetnek étterembe, szórakozóhelyre vagy meginni egy pofa sört.

A hivatalos kormányzati statisztika szerint egyébként Dánia 5,8 millió lakosából 2745-en haltak meg a koronavírustól. Ettől kell annyira Armageddont játszani.

Karantént készül bevezetni Ausztria az egészséges oltatlanokra

vaccine_checkpoint1

Nem csupán Dánia készülődik a „nukleáris télre”, hanem a derék sógorék is különféle turpisságokon törik fejüket.

A legtöbb propagandamédiában lehozott híradás szerint néhány napon belül karanténba pakolják az oltatlanokat, mivel – ahogy a többi országban is – az egészséges embereket teszik felelőssé a betegek bajáért, valamint az oltatlanok az okai a vakcina-mellékhatások miatt ágynak dőlt emberek nyomorának.

Mivel nagyon sokan még mindig az okkultista ráolvasás, valamint rettegtetés bűvkörében élnek, a delta variánssal való riogatásnak köszönhetően néhány hét alatt alaposan meg is emelkedett a pozitív COVID-tesztek száma, melynek elérésében minden bizonnyal kulcsszerepe van a 30 feletti ciklusszámra tornászott PCR varázspálcáknak.

Mivel nem teljesült ama kvóta, hogy a lakosság 80-90%-ának mostanra kísérleti laborpatkánnyá kellett volna válnia, ezért mennek szépen büntibe az egészséges és életvidám oltatlanok. Majd megtanulják a leckét, hogy jobb valamely, most már mindennapinak mondható mellékhatásban megpatkolni, mint lemondani a túlárazott éttermek meg a borbély látogatásáról.

Meglepett Pikachu arc: tátja a száját az angol egészségügyi hivatal, miután több oltott betegedik meg, mint oltatlan

Októberben Angliában 30 év felett minden korcsoportból jóval több oltott betegedett meg, mint oltatlan. Szokásos.

vaccinated_infected_2021oct

Nem itt áll meg a sztori, nehogy azt higgyétek, eztán kezdődik csak a valódi móka. Kiválóan prezentálja a jelenlegi helyzet abszurditását, hogy Angliában az állami hivatalok rendelkeznek egy kimondottan rájuk szabott regulációs szervvel, melynek feladata az államilag kiállított statisztikák szabályozása (ilyent sem hallottam még).

E sóhivatal sérelmezi, hogy az egészségügyi minisztérium által kiállított tudományos statisztikák, melyek szerint több oltott betegedik és hal meg, mint oltatlan hatásos fegyvert adnak a tudománytagadó antivaxxerek kezébe, hogy bebizonyítsák: a kísérleti vakcinák nem működnek, sőt, több kárt okoznak, mint hasznot. Így hát azonnal felszólítják az egészségügyi hivatalt, hogy kezdjenek el olyan statisztikákat kiállítani, melyek jobb színben tüntetik fel a betegségben agonizáló oltottakat.

surprised_pikachu_faceKifogásul hozzák, hogy azért keletkezik több beteg az oltottak, mint az oltatlanok körében, mert az oltottak jóval egészségtudatosabbak, ezért többet mennek teszteltetni. Ha ez így volna, akkor viszont a kórházak meg a hullazsákok tele volnának korábban teszteletlen oltatlanokkal, hiszen ha valaki tényleg nagyon beteg, akkor nem a PCR teszt vagy épp annak hiánya fogja neki megmondani, hogy ágynak dől-e, vagy sem. De az egészséges oltatlanok a koporsók mélyéről is fájó mód hiányoznak, hiszen mint az a kettővel fentebbi hírből kitűnik, a halálos áldozatok 88%-át szintén a kísérleti vakcinákkal beoltottak alkotják.

Egyébként az egészségtudatosságra való hivatkozás is nagy röhej. Ha tényleg ilyenek volnának, akkor legalsó hangon is szednének D-vitamint meg Omega 3-at, edzenének egy kicsit, eldobnák a fullasztó és hosszú távon szervi összeomlásokat okozó szájkosarat, és magasról tojnának a járványra, hiszen EGÉSZSÉGESEK. A folyamatos kényszeres teszteltetés pont, hogy a felfokozott hipochondria jele, ami annak bizonyítéka, hogy az illető személlyel mentális téren valami nincs rendben.

Haszontalan bóvlik: egy új kutatás szerint az összes kísérleti vakcina hatékonysága már 6 hónap elteltével a 0 százalék felé konvergál

Amerikai veteránokat, akik akkor vették fel a kísérleti vakcinákat, mikor még nem volt kötelező vizsgáltak meg, a második injekciótól számítva nagyjából 6 hónap elteltével milyen szintű védelmet biztosítanak részükre a térdre borulva hallelujázott csodalöttyök.

A 780 ezer fős, tehát roppant reprezentatív mintát kitevő állomány márciusban még teljes nyugalomban vethette bizalmát a vakcinák elé, hiszen az oltást követően visszaigazolást nyert, hogy a Moderna, Pfizer és Johnson & Johnson (utóbbi egy dózisú) oltások egyaránt 86-89 százalék közötti védettséget biztosítanak a fertőzéssel szemben. Ez bizony impresszív.

Hat hónap elteltével újból megmérték az alanyokat, legfőképp azért, mert a teljesen átoltott veteránok körében már 26 ezer pozitív PCR tesztet sikerült produkálni, ami egyértelműen jelzi, hogy valami nem stimmel.

Az eredmény visszaigazolta az aggodalmakat: szeptemberre a kísérleti vakcinák mindegyike elképesztő mértékű hanyatlást mutatott a betegség kialakulásának megelőzésében: A Moderna teljesített legjobban a maga 58%-ával, azt követte a Pfizer 48%-kal, a Johnson & Johnson pedig még sereghajtónak is elégtelen, hiszen 13%-ra csökkent a hatásossága.

most_mi_lesz

Az egyre inkább legitimitását vesztett tudomány jeltelen képviselői meglehetősen szánalmas blöfföt találtak ki saját hátsó felük mentegetésére: bár a vakcinák semmit nem érnek a fertőzés megszerzése, valamint annak tovább adása szempontjából (holott ez volt velük kapcsolatban a fanfárokkal meg tűzijátékkal körített leghangosabb marketingmantra), azért legalább a kórházba kerülés kockázatát kordában tartják továbbra is.

Egészen mostanáig, mivel ugyanezen tudósok immár a kórházi kezelésre szoruló, valamint halállal végződő betegség esetében is alapos felfutást mértek az oltott bakáknál.

Még egy tanulmány bizonyítja, hogy a kísérleti COVID-vakcinák nem hogy csökkentenék, hanem egyenesen növelik a megbetegedés kockázatát!

Ha még mindig nem volt elég szegény lóvá tett oltottak lesajnálásából, íme egy újabb tudományos papír, mely egészen elképesztő méretű mintán bizonyítja be, hogy a kísérleti vakcinák inkább rontanak, semmint javítanának az ember helyzetén.

Egy svéd kontrollcsoportos vizsgálatban, melyben 842 974 párt állítottak hadrendbe (minden oltott mellé egy oltatlan), összehasonlították a két csoport körében kialakult megbetegedések arányát. Az adatgyűjtés a 2021. január 12. – október 4. közti időszakból származott.

Összegzéseik szerint 120-180 nap elteltével az összes számba vett oltást tekintve az amerikai hadseregnél is tapasztalt zuhanórepülést vett a kísérleti vakcinák hatásossága. A BNT162b2 (Pfizer) kódnevű lötty hatásossága 95%-ról 23%-ra csökkent 211 nap elteltével, az mRNA-1273-é (Moderna) 59%-ra 181 nap után, míg a ChAdOx1 nCoV-19 (Astrazeneca) becses „tulajdonosai” igazán pórul járt vesztesei az oltakozási kedvnek: vakcináik -19% eredményességet értek el a 121. naptól.

halott_bohoc

A sokkos állapotban vergődő celebvirológusok végső mentegetőzése a kísérleti vakcinák kapcsán, hogy de legalább a kórházi kezelés és a halálozás esélyét nagyban csökkentik az oltások.

Mindennek jól látható jele a fentebbi hírek közt olvasható tényadat, miszerint Angliában a halálozások 88%-a a kétszer oltottak köréből kerül ki. Ám e kutatásban is vonatkozik információ a hoszpitalizáció visszaszorításával kapcsolatban, mégpedig hogy a kísérleti vakcinák 180 nap elteltével legjobb esetben is 42 százalék eséllyel mentenek meg minket a kórházi ágytól vagy koporsótól, ami nem sokkal jobb eredmény egy szabvány influenzaoltásnál. Az is kiderül a papírból, hogy a férfiak, illetve az egyszerre több krónikus betegségben szenvedő egyének esetén ez a 42%-nyi „védelmi faktor” is tova illan.

A kutatók skizofrén megállapítása szerint a tökéletesen hatástalan és értelmetlen vakcinák csúfos kudarca megfelelő indokot biztosít mindenki részére a harmadik, emlékeztető oltás felvételére.

Akár kilencszeresére is növelhetik a spontán vetélés kockázatát a kísérleti mRNS vakcinák

Azt állítják a propagandisták, hogy a kísérleti mRNS vakcinák nyugodtan beinjektálhatók terhes nőknek. Sőt, ennél is tovább mennek: az előállított antitestek a babák szervezetében is megjelennek!

Új-zélandi kutatók azonban nem állnak egy platformon ezen szélhámosokkal, és cáfolják az újkori Mengelék hazugságait. Publikált papírjuk alapján, amennyiben egy nőt a terhesség 20. hete előtt oltanak be kísérleti mRNS vakcinával, a spontán vetélés kockázata egy oltatlan várandós nőhöz képest 7-8-szorosára nő!

szuloszoba

Úgy átirkálta a CDC az oltás definícióját az elmúlt egy évben a saját agendája elfogadtatása érdekében, hogy immár a C-vitamin is hivatalosan védőoltásnak számít

Korábban tudósítottam arról, hogy a CDC újonnan nagyon szereti spontán mód megváltoztatgatni az évszázadok óta változatlan kifejezések jelentését, mint a nyájimmunitás, a pandémia vagy az oltás.

Úgy tűnik, készülőben van már a XXI. század újbeszél szótára, melyhez a szavak jelentését abba az irányba görbítik, amely a vakcinapropaganda és az új világrend-agenda lefolytatásához ildomos.

A múltkoriban úgy átírták az oltás definícióját, hogy gyakorlatilag bármilyen hatástalan kígyóolaj bekerülhet ebbe a kategóriába, például egy 1% hatásfokú, az emberek 2%-a esetében halálos mellékhatásokat okozó kísérleti vakcina is védőoltás lehet, hiszen az 1%-nyi úgymond „védelem” is jobb, mint a semmi.

Kevésbé gondoltuk volna, hogy a röhejes folyamat kibontakozásának még csak a kezdetén tartózkodunk. Szeptember elseje előtt védőoltásnak csak olyan szert lehetett nevezni, amely IMMUNITÁST biztosít egy adott betegséggel szemben, vagyis megakadályozza nem pusztán egy betegség súlyos lefolyását, de annak megszerzését és tovább adását is!

A szart sem érő kísérleti kígyóolajok azonban alaposan felborították a szisztémát, mivel sem technológiájukban, sem az általuk nyújtott védelem szempontjából nem felelnek meg az oltás definíciójának. Így a CDC szeptember elsejétől kénytelen volt újfent meghamisítani a definíciót, melyben 2 sarkallatos kifejezés került átírásra: immunitást kiváltó termék helyett immunválaszt kiváltó készítmény, immunitás helyett pedig szimpla védelem.

signature1

Változatlanul hagyott, de a következő bekezdések szempontjából fontos említendő eleme a definíciónak, hogy védőoltás a szövegezés szerint nem kizárólag injekciós tű által adható, hanem szájon át vagy orrspray formájában is.

A CDC most foghatja a fejét, ugyanis a saját maguk által ásott verembe estek: oly mértékben tággá tették így a védőoltás kifejezés jelentéstartalmát, hogy gyakorlatilag bármilyen szájon át, orrspray által vagy injekciós tűvel adott immunerősítő szer megfelel a védőoltás definíciójának. Így például a D-vitamin, az Omega-3, a cink, a C-vitamin, az Aszpirin, az Ivermectin, vagy épp egy pohár víz is, hiszen köztudott, hogy a szomjhalál peremén álló szervezet vajmi kevés eséllyel veszi fel a kesztyűt a betegségekkel szemben.

Aki tehát szedi a koronavírust messzire elkergető vitaminokat, vagy legalább néhány pohárnyi vizet megiszik naponta, az hivatalosan is mondhatja magát teljesen átoltottnak, és jogosan járulhat a kormányablakhoz felvenni a védettségi igazolványt.

Jön a fekete autó az ÁVH által kiállított bírságokat kifizetni „elfelejtő” ausztrál polgárokért

Háborús övezetté vált Ausztrália, miután a diktátorai megtámadták a védekezőképesség nélkül maradt lakosságot. Alig néhány éve szűnt meg a szabad fegyvertartás az országban, így a kikosarazott nép gyakorlatilag pucér seggel kénytelen végig nézni a fejüket ütlegelő vérmes karhatalmi terroristák tombolását.

Ahogy az több helyütt, például nálunk is megszokott rendelkezéssé vált, a diktatúrával szemben ellenkező polgárokra nyakló nélkül vertek rá elképesztő mértékű bírságokat, melyeket ezek a pofátlan állatok most be is kívánnak vasalni.

pexels-sora-shimazaki-5668792

Miközben az ember nem teheti ki lábát a házából akár egyetlen saroknyira sem a kísérleti vakcinák felvétele nélkül, ugyanezen terrorisztikus rendelkezés hirtelen nem vonatkozik arra az esetre, amikor kék ruhás randalírozó bűnbandák támadják meg a kiszolgáltatott családokat és dobálgatják ki őket házaikból, miután a terrorista bírságok befizetéséhez szükséges jövedelmet is kiütötték kezükből a lezárások miatt csődbe ment vállalkozások és felszámolt munkahelyek révén.

A pártállami végrehajtó szerv összesen 5,2 millió ausztrál dollárnyi heccből kiosztott tartozást kíván most behajtani a polgároktól, mely akció sikere érdekében a zsellérekké tett emberek házát is lefoglalhatják a népirtó tömeggyilkosok.

Ráadásul ez még nem is a teljes összeg, ugyanis további 5,7 millió dollárt vernének ki a karanténhotelbe erőszakolt emberekből a meg nem rendelt szolgáltatás díjának fedezésére.

A fizetésletiltás és lakásfoglalás mellett bankszámlasöprést (inkasszó) is alkalmazhat a pártállami diktatúra, sőt mi több, az általuk ellehetetlenített polgárok jogosítványát is bevonhatják.

Nincs más választás, mint illegalitásba vonulni, a diktatúra által nyakló nélkül nyomtatgatott lufipénzt abszolút biztonságot és anonimitást nyújtó kriptopénzre váltani, ha meg kopogtatnak az ajtónkon a rablógyilkosok, gyorsan repítsük levegőbe házunkat, hogy az ne kerüljön a népirtó terroristák kezére.

Három és félszer nagyobb eséllyel fejlődnek ki vérrögök a Johnson & Johnson vakcinával oltottak szervezetében a normál lakosságnál

oltakozas1

A 30-64 év közötti nők szerezhetnek legnagyobb eséllyel vérrögöt a J&J vakcinák révén, derül ki a JAMA folyóiratban publikált kutatásból.

A tudósok először 158 ezer ember egészségügyi adatait, melyek 2001-2015 között keletkeztek gyűjtötték össze Minneapolis délkeleti vidékéről, majd hasonlították össze azokat a VAERS-be (hivatalos vakcinamellékhatás-bejelentő) 2021. február végétől május 7-ig betáplált, Johnson & Johnson vakcinák által generált vérrögök jelentéseivel.

Felfedezéseik alapján a szabvány lakosságnál 3 és félszer nagyobb eséllyel alakul ki vérrög egy J&J vakcinával oltott személy szervezetében. Specifikusan az agyi erek sinus trombózisa a leggyakoribb mellékhatás, mely felfedezhető.

A vérrög nem játék, az ugyanis leggyakrabban a lábban kifejlődve képes elzárni a vérkeringést, ami legrosszabb forgatókönyv szerint az adott végtag elvesztését jelenti. És ez még mindig nem a legrosszabb következmény: a vérrög egyes darabkái, leszakadozva kialakulási helyükről embóliát idézhetnek elő, mely a tüdőbe kerülve rendkívül hirtelen és gyors lefolyású fulladásos halált okoz.

Már az Európai Parlament képviselői is felkeltek a zabolázatlan vakcinaterror ellen

eu_yellow_star

Érezhetően nagy a baj, amikor már a hatalmi pozícióban ücsörgő imposztoroknak sem tetszik ez a kutya világ, melyet az eredményes védekezés álnok és hazug címszava alatt művel a rendszer.

Nem fordítanám le a teljes ülést, mindenesetre röviden összefoglalom, miről is volt szó. Azon ígéretek, hogy a vakcinák majd megmentik az emberiséget, illetve visszaállítják a (sosem volt) szabadságot, egyértelmű hazugságnak bizonyultak. Az egyetlen intézmény, mely úgymond megmentésre került a végső kihalásból, az agonizáló gyógyszaripar részeként működő vakcinagyárak lettek.

Az összegyűlt képviselők nagy része tavasszal a vakcinaútlevél ellen szavazott, ám mivel demokrácia van, sima egyszerű többséggel bevezethető a zsarnoki diktatúra, amennyiben annak haszonélvezői úgy kívánják. Stabil és bombabiztos rendszer, az egyszer biztos.

Néminemű önreflexiót tapasztalhatunk, amikor az egyik felszólaló képviselő kijelenti, hogy a politikai elit soha a büdös életben nem tevékenykedett a saját lakosságának jóléte érdekében. Miért hisszük hát, hogy most másképp van? Amit megtanulhattunk a felvilágosodás óta, hogy semmit ne higgyünk el, amivel a hatalom etet minket.

Ha egy rendelkezés elfogadtatásához akkora mértékű elnyomás, propaganda és erőszak szükséges, mint azt a COVID esetében tanúsították a pártállamok, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a folyamat nem a mi érdekünkben zajlik.

Christine Anderson német képviselő kijelenti, hogy semmiképp nem változtatja át magát tengerimalaccá egy kísérleti vakcina felvételéhez, kiváltképp akkor nem, ha ez a hazájának pártállami bűnözői szerint az egyetlen út a visszanyerhető szabadság felé.

Anderson határozottan kimondja az örök érvényű igazságot: Senkinek nem kell szabadságot adnia nekem, mert én egy szabad ember vagyok. Alanyi jogon.

„Kellemes karácsonyt, te mocskos állat!” – Apartheid alá vonják az oltatlanokat a hamburgi karácsonyi vásáron

Aki nem alakul át kísérleti patkánnyá, annak nem jár emberi méltóság még a szeretet ünnepén sem.

Hamburgban szegregálják a vendégeket a karácsonyi vásár alkalmával. Ez azt jelenti, hogy az egészséges oltatlanok nem vehetnek ételt és italt a rendezvényen, holott a legtöbb karácsonyi vásáron a sült gesztenye, a Bratwust, vagy (hogy egy kis hazait is említsünk) a kürtős kalács alkotja legtöbbek részére a motivációt, hogy kimozduljon egy kicsit az általában nem épp kegyes időjárási körülmények ellenére.

Hamburg azonban nem kér a szeretetből és a közös ünneplésből, és ami a legfelháborítóbb, hogy még negatív COVID tesztet sem fogadnak el belépésnél, vagyis a játék egyértelműen ugyanarra megy ki, mint a többi diktatórikus rendelkezésnél: hogy az egészséges emberek kizárhatók legyenek a társadalomból.

New York-ot ellepte a szemét, miután kirugdalták az egészséges munkásokat az önkormányzattól

A süllyedő vadkapitalista Babilóniában éppen hogy megszokták a rendszeressé lett patkányinváziót, mire most meg a szeméthegyek kezdik ellepni az összes utcasarkot. A probléma oka nem a munkaerőhiány, hiszen az áldatlan körülmények ellenére ha szűkösen is, de volna jelentkező a szeméthegyek kezelésbe vételére.

Ami hibáztatható a végső agóniájában vergődő nagyváros nyomoráért, az a bevezetett vakcinamandátum, legfőképp az önkormányzati alkalmazottak kötelező oltása. Az elnyomó intézkedések következtében 1500 köztisztasági munkást, a teljes állomány mintegy 20%-át helyezte New York polgármestere önkényesen fizetetlen szabadságra.

A kukások munkaköri leírásában a szakma feltalálása óta nem szerepel ama kitétel, hogy kötelesek a testük feletti kontrollt átadni az őket elnyomó pszichopatáknak, ezért teljesen jogos az ellenállás. Mivel a munkáltató súlyosan, az általa rabigáztatott munkaerőre nézve életveszélyesen megszegte a munkaszerződést, rekord mértékű kártérítésre lesznek jogosultak a megélhetésüktől erőszakkal megfosztott kukások.

ny_garbage_03 ny_garbage_02

Eltünteti a YouTube a diszlájk-számlálót, miután minden oltáspropaganda-videóra rekord mennyiségű diszlájk érkezett

Nem is olyan rég tiltotta be a veszélyes vakcinák kockázatairól való tudósítást, máris alaposan visszaütött a YouTube diktatórikus rendelkezése.

A cenzúrázott tényanyagok helyett az öntudatos polgárok a fősodratú féknyúzsajtó vakcinapropaganda-videói alatt fejtették ki véleményüket, illetve pontozták azokat le tömegesen a sárga földig. Hasonló elbánás jutott minden idők legdemensebb autoriter diktátora, Joe Biden megnyilatkozásaira is, aki valódi két lábon járó mémmé vált az elmúlt egy évben.

A YouTube belátta, hogy a szabad véleménynek egy jottányi helyet sem szabad engedni, mert a körbebástyázott hazugságtenger be nem tömködött lőrésein csakhamar elkezd beszivárogni az igazság. Hogy a hazugságszisztéma fenntartható maradjon, a szabad választás és öntudat legutolsó megmaradt kétállású kapcsolóját (lájk / diszlájk) is el kell tüntetni szem elől. Így hát a YouTube mostantól nem mutatja meg videói alatt az arra érkező diszlájkok számát.

Egy bordélyházban is oltanak Ausztriában, ahol ingyen menet jár a vakcináztatást bevállaló ügyfeleknek

Három az egyben akció keretében kéjeleghetünk egy kedvünkre választott úrnővel, valamint vihetünk haza egy véletlenszerűen kisorsolt vakcina-mellékhatást, illetve nemi betegséget, amennyiben a Bécsben található Funpalast bordélyházban kívánnánk felvenni a kísérleti vakcinákat.

Peter Laskaris, a Funpalast menedzsere sikeresen meggyőzte az osztrák kormányt arról, hogy érdemes volna oltópontot berendezni a bordélyház területén. Rengeteg bevándorló hátterű személy ugyanis nem vesz igénybe állami szolgáltatásokat, vagy nem bízik a kísérleti oltásokban, mivel ódzkodik az összemberiség egészsége érdekében bevállalandó vérrögképződéstől vagy szívizomgyulladástól.

woman-3063788

Más a szituáció persze, és talán meglágyul a szívük, amikor a kedvenc időtöltésüket biztosító helyen terelődik a szó a vakcinákra, ráadásul néminemű alkohol meg az italba csepegtetett ismeretlen szer mellett már a vakmerőség szintje is feltornászható a „helyes döntés” meghozatalához szükséges mértékre.

November egész hátralevő része rendelkezésükre áll még az orosz rulettezni kívánó ügyfeleknek. A bordélyházi oltóközpontba már 14 éves kortól várják szeretettel a jelentkezőket, habár 18 éven aluliak csak nagykorú kísérő társaságában léphetnek be. Aki november során oltatja itt magát a kísérleti vakcinával, az a bordélyház menedzsmentjének roppant nagyvonalú ajánlata alapján ingyen választhat magának egy épp rendelkezésre álló hölgyet tetszőleges privát program 😉 eltöltésére.

Akiknek egy bordély nem kellőképp elegáns ismerkedési hely, részükre egy ideje rendelkezésre áll már az online randiappok szolgáltatása, melynek révén oltási státusz alapján választhatunk a magunk részére megfelelő partnert. És még itt sem ér véget a gazdag lehetőségek tárháza: a személyes ismerkedést preferálóknak a fiatalok oltására buzdító online médiumok cikkei szerint kiváltképp érdemes bevállalni a vakcináztatást, mivel az ez által nyert vakcinaútlevél révén és a karanténból kiszabadulva oly mértékű kicsapongást vihetnek véghez az idei nyártól kezdve ismét zakatoló fesztiválokon és bulikon, hogy tonnaszám vihetik haza a veszélyes nemi betegségek, illetve gombás fertőzések sokaságát. Váljék egészségükre.

Újabb, csak vakcinaigazolvánnyal látogatható koncerten okoztak esetszám-robbanást a felelőtlen oltottak

Egy német kóruskoncertre csak vakcinaigazolvánnyal engedték be a vendégeket, még a negatív COVID-tesztet sem tartották elfogadható megoldásnak. Megjelenhettek viszont felgyógyult betegek.

nemetorszag_koncert

Tehát a teljes hallgatóságot legnagyobb részben teljesen átoltott vendégek alkották.

Az akció következményeképp jól berobbant a járvány az egymást fertőző vakcinázottak között, ugyanis az eseményt követően 24 pozitív COVID-tesztet sikerült produkálni.

Közismert tény, hogy a COVID-terror intézkedéseinek legfőbb célja nem egy légből kapott járvány eliminálása, hanem hogy mindenki vegye fel azon kísérleti vakcinákat, melyekbe extra meglepetésként becsepegtetésre kerül a kibontakozóban lévő új világrendben megvalósítandó totalitárius ellenőrzésre lehetőséget adó, önmagát összerakó grafén alapú nanochip.

Így aztán egészséges, életvidám embereket nem lehet beengedni ezekre az okkultista szertartásokra. Mint az a pozitív tesztek sokaságából látható, csakis beteg emberek lehetnek az új világrend polgárai, mivel kizárólag ők viseltetnek feltétlen engedelmességgel egy totalitárius diktatúra iránt.

100%-ban átoltott hokicsapat kapta el a COVID-ot, egy játékos bele is halt a betegségbe

Egy torontói hokicsapat játékosai szintén jó kiskutyaként viselkedtek, és mindegy szálig felvették a kísérleti vakcinákat. Ahogy mások, úgy ők is elnyerték méltó jutalmukat: Az 50 fős hokiliga tagjai közül 14-en alaposan lebetegedtek, egy 75 éves játékosukat pedig el is veszítették a vakcinák által indukált COVID-ban.

hockey_player

Két héttel az emlékeztető oltása után halt meg a kardiológus orvos, aki úgy gúnyolódott az egészséges oltatlanokon, hogy nem fog sírni a temetésükön

Gusztustalanul nyálas nekrológgal búcsúztatott egy Új-Brunswick-i kardiológus orvost az egyik fősodratú hírportál. Az 52 éves doktor két héttel azután hunyt el tragikus hirtelenséggel, hogy felvette a harmadik, booster oltást.

A CBC szerint a férfi inspiráló szellem volt.

Mást mond el róla a saját Twitter-fiókja, melynek egy azóta törölt bejegyzése a következőképp hangzott:

Akik nem oltatják be magukat önző okokból – bármi is legyen az –, nem fogok sírni a temetésükön.

Tehát akkor fordítva is igaz: akik bármilyen önző okból oltatják magukat, aztán utána még hamis felsőbbrendűségtudattal felvértezvén hepciáskodnak is az egészséges emberekkel, nem érdemelnek egyetlen elhullajtott könnyet sem, mikor eljön értük a kaszás.

kardiologus_orvos_halott

Annyi tanár nyomorodott meg a kísérleti COVID-vakcinák mellékhatásaitól, hogy be kellett zárni egy amerikai iskolát

Egy michigani iskola kénytelen volt tanszünetet elrendelni, miután a tanári kar beoltásra került a booster vakcinákkal. Annyian betegedtek le ugyanis a különféle mellékhatások következtében, hogy nem maradt, aki oktassa a gyerekeket.

Az intézmény egy Twitter-bejegyzésben értesítette a szülőket, hogy az oltás-mellékhatások miatt megnyomorodott, illetve a vakcinamandátum miatt korábban elüldözött állománynak hála képtelenek biztosítani a diákok megfelelő színvonalú indoktrinációját.

oltott_tanarak

Kreatív engedetlenség: úgy kerülték meg a skót kormányzat vakcinadiktátumát a szemfüles nightclubok, hogy székeket pakoltak a táncterekre

A skót kormány külön bejáratú vakcinaútlevelet vezetett be, melynek hála a csőd szélén táncolnak a nightclubok, illetve a különféle vendéglátó helyiségek, hiszen az egészséges emberek, akik netalántán költenének, nem tehetik be lábukat e helyekre.

A Lulu nevű Edinburgh-i nightclub azonban ötletes taktikával kerülte meg a kötelezően bemutatandó vakcinaútlevelet, és nyitotta meg kapuit az egészséges emberek előtt.

A skót szabályozások szerint azon épületek számítanak zenés-táncos helyiségnek, ahol táncolásra alkalmas egybefüggő terület van. Amennyiben a tánctér külső határvonalai által behatárolt területet bárminemű objektum tarkítja, az immár nem számít tánctérnek.

Így a Lulu, valamint a példáját követő többi skót nightclub örömmel fogadja a kicsattanó állapotban leledző táncos lábú vidám egyéneket, miután néhány szem széket pakoltak a tánctér közepére. Így már nem kötelezheti őket a pártállam a vakcinaútlevél csekkolására, hiszen a törvényi előírások alapján nem számítanak hivatalosan nightclub-nak.

Jó lesz, ha bevési elméjébe a hatalom:

a kibaszás társasjáték.