Az oltottak 13-szor akkora eséllyel kapják el újból a koronavírust, mint az egészséges oltatlanok!

0

Újabb, a tudomány báránybőr-gúnyájába bújtatott okkultista tan hamisságáról hullt le a lepel. Ugyebár a tudományos világ delúziója szerint a vérmes hisztériával propagált kísérleti vakcinák beinjektálása után már kizárólag az egészséges emberek betegedhetnek meg, mely állítás ugyan rikító oximoron, de hát a józan ész soha a büdös életben nem vált akadályává a mindenféle érdekekre hivatkozó pénzéhes szélhámosok ténykedésének.

A delta variánssal való riogatás szélnek eresztését követően kerültek sokkos állapotba a tudósok, mikor feleszméltek, hogy egyre több kétszer átoltott személy kerül kórházba vagy akár hal meg a delta variánssal való fertőződés következtében. Egyre s másra záporoztak a féknyúzsajtó által elhallgatott hírek arról, hogy a legpedánsabban átoltott országokban, illetve területeken, mint Gibraltár, Seychelle-Szigetek és Izrael robbanásszerű felfutást vett a COVID-betegek létszáma, és a kórházba került betegek között (az átoltottsági statisztikáknak megfelelően) gyakorlatilag ugyanakkora arányban szerepelnek oltottak, mint oltatlanok.

Időközben rájöttek, mi okozhatja a nem várt anomáliát. Aki első alkalommal elkapja a koronavírust, az egyúttal természetes módon hosszú távú védelmet szerez vele szemben. Vagy meg sem betegszik többé, vagy a következő alkalommal már jóval enyhébb lefolyású, akár lábon kihordható betegséget szerez. Bónusz jutalom a saját immunrendszerében bízó ember részére, hogy mindezen ígérvény nem pusztán az aktuálisan bejelentett és hisztérikusan terjesztett variánsra, hanem minden jövőbeli mutációra egyaránt vonatkozik! Köszönhetően a T -és B-sejtes immunitásnak, az immunrendszer örökre emlékezik és álgúnyában is felismeri a korábban már kitessékelt csúnya, rossz koronavírust, esélyt sem hagyván részére az illetéktelen visszalopakodásra.

joy-2483926

Ehhez képest aki a vakcinák varázserejében és azok 95%-ra behazudott hatékonyságában bízik, az ő védettsége gyakorlatilag kizárólag az aktuálisan terjedő legjellemzőbb variánssal szemben biztosított, ráadásul ott sem 95%-ban. A biztosított védelem mind a hónapok múltával, mind az újabb meg újabb terjedő variánsokkal jelentős mértékben erodálódik, végül 0%-ra zuhan vissza, mint ahogy azt egy Katarban készült hiteles vizsgálat is bizonyítja.

Aki tehát nem rémül meg a tévé és a propagandamédia riogatásától, nem fél a koronavírustól még akkor sem, ha az mégis ledönti őt a lábáról és átvészeli a fertőzéssel járó, 1-2 héten át tartó kellemetlenséget, akár egész hátralevő életére szóló természetes immunitást szerezhet a vírussal szemben! Amennyiben alkalmazza a féknyúz propaganda által kinevetett, eltitkolt, vagy akár betiltott megelőzési -és gyógymódokat, kizárt, hogy a koronavírus akár csak egyetlen ujját is betehesse a küszöbön belülre.

Mivel a bájitalt kapott oltottak nem nyertek természetes immunitást, azok logikusan jóval kitettebbek a – valóban virulensebb – delta variánssal való fertőzésnek, mint akik korábban már átestek a betegségen, és természetes védettséget nyertek.

Eme igazságnak köszönhető, hogy az újfajta vakcinák kísérleti terepéül szolgáló Izraelben, ahol a lakosság mintegy 80%-a teljesen átoltott, többségében már a vakcinázott polgárok alkotják a kórházlátogatók népes táborát. Egy Tel-Avivból származó tanulmány kimutatta például, hogy a kétszer oltottak körében a koronavírus delta variánsa 13-szor fertőzőbb, mint a betegséget korábban átvészelt, immunitást nyert egészséges embereknél.

tanacskozas

A tanulmány szerzőinek bölcs konklúziója, hogy a természetes immunitás hosszabb ideig tartó és erőteljesebb védelmet nyújt a koronavírussal szemben, mint a hamis biztonságérzetet nyújtó vakcina. Ugyanezen védelem még azoknál is megjelenik, akik a betegségből való kilábalást követően oltatták magukat. Ugyanakkor akik kizárólag kísérleti vakcinát kaptak, ám nem voltak korábban betegek, most ennek hála legyengült immunrendszerrel szállhatnak szembe a delta variánssal, melynek meg is van a logikus következménye.

Végezetül – újabb tőr a vakcinapártiak szívébe – a kutató professzorok addendumként megfogalmazzák, hogy a korábban lebetegedett emberek szervezetében 1 év elteltével is kimutathatók az antitestek, míg a kétszer oltottak körében néhány hónap után kámforrá válik mindennemű illuzórikus védelem.