COVID hírek a nagyvilágból – 2022. január 24.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár százötvennél több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Az elmúlt hetet azzal a kifejezéssel jellemezhetjük, hogy a narratíva totális összeomlása. A kifejezés orkán erejű viharként söpör végig a médiumukon és a Google-találatokon, akik egyszerűen nem győzik már a szabad vélemények cenzúrázását, és szép lassan az összes diktatórikus médium kezd belefulladni a saját hányásába.

A fősodratú propaganda persze még tartja a frontot, de nagyjából annyi esélyük van, mint a Berlint védelmező Volkssturmnak a második világháború végén. A CNN nézettsége például megtizedelődött (!) A koronavírus-ármány kitörése óta. A totalitárius hazugság narratívájában benne ragadt terrorhatalmi csinovnyikoknak hamarosan nem marad más választásuk, mint a ciánkapszula és a pisztolygolyó.

Egyes helyeken tovább tombol a totalitarizmus (pl. Ausztria), máshol egyik napról a másikra minden korlátozást megszüntettek (Anglia). Egy valami nem változik: a kísérleti vakcinák rendre csúfos csődöt mondottak az ún. járvány visszaszorításában.

Továbbra is felhívom a figyelmet, hogy tessék nyugodtan válogatni a tartalmakból, és a felszabadító információkat az ismerősökkel megosztani! Szerzői jogi szabályzatunk értelmében cikkeink részben vagy egészben teljesen szabadon terjeszthetők, átvehetők magazinokra, blogokra engedély nélkül, pusztán az eredeti szerző megnevezése, valamint erre a cikkre mutató link szükséges.

Tartalomjegyzék:

Meglepő hirtelenséggel oldotta fel az angol kormány az összes korlátozást

Totális összeomlást okoz az ellátási láncban az amerikai-kanadai fuvarozók kötelező oltása

Izraelből jelentik, hogy négy dózis vakcina ugyanúgy szart sem ér, mint az első kettő

Eddig csak a kétszer oltottak betegedtek meg nagyobb eséllyel az egészséges oltatlanoknál, most már a háromszor oltottak is

550 millió kísérleti vakcinát rendelt a német kormány a 80 millió polgára beoltására

Kigúnyolja az oltottakat a hatalom, hogy az általuk érzékelt vakcina-mellékhatások csupán placebo-effektusok

Túl kevés, túl későn: szabadalommentes, szabadon gyártható vakcinát fejlesztett ki egy texasi gyerekkórház

Írországban szintén feloldják a legtöbb népnyomorító korlátozást

Kukába hajította az új cseh kormány a vakcinamandátumot

Belgiumban nem adják be többé 31 éven aluliaknak a szívpusztító Moderna vakcinákat

Ez most valami rossz vicc? Vakcinalottót vezet be a fasiszta osztrák kormány

Meglepő hirtelenséggel oldotta fel az angol kormány az összes korlátozást

covidhir_okt15

Rajtakapták Boris Johnsont, hogy a legvérmesebb lezárások idején olyan helyre ment bulikázni, ahol az egymás hegyén-hátán fetrengő elitek semmiféle kötelező protokollt nem követnek és tekintenek érvényesnek saját magukra nézve.

A lebukást követően gyorsan ki kellett találnia valamit a válságba sodródott kabinetnek. Szóval rögvest bejelentették, hogy az eleve teljesen értelmetlen, elmebeteg és tömeggyilkos korlátozások nagy részét feloldják, hiszen így, hogy a drága miniszterelnök úr lett a Szájer-momentum következő áldozata, már nem is fertőz annyira vehemensen az omikron variáns.

Maga Boris Johnson hirdette ki, hogy szinte minden korlátozást feloldanak. Nem pusztán a lezárások, a karantén, vagy a kötelező maszkhordás követelménye került a kukába, de még a vakcinaútlevél is, melynek érvényesítésével eleve hatalmas problémákba, illetve polgári ellenállásba ütköztek a legitimitásukat vesztett imposztor hatóságok.

A hirtelen pálfordulást semmi más nem indokolja, mint a pártállami korrupció, hiszen az omikron variáns propagandája alapján kiadott ukáz következtében épp az elmúlt napok során döntöttek soha nem látott rekordot az esetszámok, mindez az emlékeztető oltások tömeges beinjektálása után.

A munkáltatók, illetve vendéglátók ugyan önkéntes alapon folytathatják tovább a vakcinaigazolvány megkövetelését, de minden ilyen fasiszta intézmény az életével játszik, hiszen vagy a vendégek / ügyfelek elmaradása, vagy a munkaerő tömeges menekülése ezen elnyomó munkahelyekről keletkezteti majd részükre az elkerülhetetlen csődöt.

Fontosnak tartom figyelmeztetni a tisztelt publikumot, hogy a korlátozás-feloldás akár pszichológiai hadművelet is lehet, hiszen több országban tették félre akár a kötelező maszkhordást, akár a vakcinaigazolványt arra való hivatkozással, hogy a lakosság fegyelmezett oltakozásának hála legyőzték a csúnya, rossz, gonosz járványt.

Dánia, Norvégia, Írország és Észak-Korea egyaránt kikerült pár hónapra a karanténból, majd rövid idő elteltével tuszkolták is vissza a lakosságot a lezárások mögé, mivel a működésképtelen, hitvány oltások veszélyes mellékhatások keletkeztetésén felül semmit nem tettek hozzá az emberiség egészségéhez. Inkább elvettek belőle.

Amikor túl nagy az ellenállás, a pártállamok lazítanak egy kicsit a gyeplőn, feloldanak egyes korlátozásokat, majd néhány hónap elteltével vezetik is vissza őket, gyakran még több elnyomással és szabályozással karöltve. A lakosság lefárasztásának ezt a technikáját húzd – ereszd taktikának, vagy gázláng-gyújtásnak nevezi a pszichológiai irodalom.

Totális összeomlást okoz az ellátási láncban az amerikai-kanadai fuvarozók kötelező oltása

kamionok

Addig nem nyugszik a gyilkos hatalom, míg globális válságot nem generál. Kanada liberálfasiszta kormánya kötelezővé tette az árufuvarozók kísérleti vakcinával való oltását, így az USA-ból érkező kamionok többé nem léphetnek be az ország területére – ha nincs rendben az Ahnenpass, a határnál visszafordítják őket. Fordított esetben, a kanadai állampolgár kamionosok ugyan visszatérhetnek hazájukba, ám rögvest kötelező teszteltetést és 14 napos karantént erőszakolnak rájuk.

Így aztán a terror pártján álló passzív és haldokló lakosság lassan ételt sem kap a szájába, mivel a hatalom megakadályozza az élelmiszer eljutását a boltokba.

A náci Kanada ellátási problémái mellett a szenilis vezetés alatt álló Egyesült Államok sem remekel a lakosság kényeztetése terén. Bár Biden egyelőre nem merészelte bevezetni a vakcinamandátumot a kamionsofőrökre, annak réme napi szintű fenyegetésként tornyosul az életüket féltő fuvarozók feje fölé.

Az amerikai árufuvarozók szakszervezetének adatai alapján a „pandémia” kezdete óta 80 ezer fővel csökkent a kamionosok száma, mindez növekvő kereslet mellett, ám amennyiben Biden a kötelező oltást bevezetné, a megmaradt agyonhajszolt fuvarozó 37%-a, mintegy 2,5 millió fő fontolná meg pályája végleges elhagyását. Mindez totális logisztikai összeomlást és 1929 óta nem látott gazdasági depressziót keletkeztetne.

A terrorisztikus rendelkezések folytatásától való elrettentésképp több ezernyi kamionos tüntet a kanadai-amerikai határon, kik útlezárásokkal, forgalomlassításokkal és transzparensekkel hirdetik a hatalom túlkapásainak való ellenszegülést.

Izraelből jelentik, hogy négy dózis vakcina ugyanúgy szart sem ér, mint az első kettő

Hiába csinál magából tűpárnát az ember, a kísérleti vakcinák egyszerűen totális kudarcot vallanak az omikron variánssal szemben.

Euforikus hangulatban jelentette be Izrael miniszterelnöke, hogy a négy dózis kísérleti vegyszerrel oltottak szervezetében ötször annyi antitest termelődik, mint az akár csak három adag kábítószert benyelt embereknél. Néhány nappal később aztán nyeldekelve volt kénytelen visszavonni nyilatkozatát, mivel az antitestek mennyisége 1-2 héttel a negyedik oltást követően maradéktalanul visszatér az oltást megelőző szintre.

Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag tök mindegy, hány kísérleti vakcinával szúrják halálra az embert, az omikron variáns elől nincs menekvése egy balga oltottnak sem. Az omikron variánssal szemben való eredményes védekezés a megfelelő vitaminpótlás és a gondolkodás kitisztítása mellett a természetes immunitás. Egészséges oltatlanként nem ér minket utol a felelőtlen oltottakat ért immunrendszer-leépülés, s ebből következően amennyiben mégis elkapnánk az omikron variánst, napokon belül rázódhatunk helyre, hiszen szervezetünk magától is tudja, mi a dolga.

Eddig csak a kétszer oltottak betegedtek meg nagyobb eséllyel az egészséges oltatlanoknál, most már a háromszor oltottak is

orvos_diskurzus

Világszerte az angol és izraeli adatok biztosítják a kísérleti COVID-vakcinák csúfos lebőgésének visszaigazolására szolgáló leghitelesebb információkat, mivel gyakorlatilag mindenhol máshol úgy csalnak az adatokkal, ahogy csak kívánnak. Egyes országokban (mint pl. Magyarország) meg pártállami bemondásra kötelező mindenkinek elhinni a mesét, hogy a kórházakban mindössze 40% az ágyat nyomó oltottak aránya.

Ahol hiteles, a lakosság részére is értelmezhető adatgyűjtés zajlik, ott mindenhol az oltottak alkotják a kórházi ápolásra szorulók abszolút zömét.

Azt hihetné az egyszeri naiv ember, hogy a booster oltás majd helyrebillenti a felborult arányt, és jól bemutat a „tudomány” a vírustagadó tudományellenes antivaxxereknek, hogy elegendő mennyiségű méreg véráramba való fecskendezése esetén már megfordítható a roppant kínosnak mutatkozó tendencia.

És valóban, az emlékeztető oltások jelentős javulást hoztak az angol COVID-betegek összetételében. A legutóbb mérhető -151%-os hatékonyságon, melyet az omikron variáns ellenében tanúsítanak a kísérleti löttyök, jelentős mértékben javít a booster dózis felvétele. Olyannyira, hogy 30 év felett korosztálytól függően akár mínusz 18 – mínusz 104 százalékra is fejlődött a vakcina-hatásfok, ami nem semmi eredmény ennyi pártállami terror, lakosság-nyomorítás, gazdasági károkozás és polgárság-kivéreztetés után.

cult-of-covid

A hivatalos angol adatok alapján az emlékeztető oltás csak a 30 év alattiak körében keletkeztet pozitív eredményt, kiknél lakosság-arányosan kevesebb ember lesz tesztpozitív az oltatlanoknál. A leginkább védendő 60-80 közti korcsoportokban azonban még mindig közel kétszer annyi három alkalommal oltott betegedik meg az omikron variánstól, mint oltatlan.

550 millió kísérleti vakcinát rendelt a német kormány a 80 millió polgára beoltására

Kanada után a német kormány is kissé túllőtt a célon, és a lakosság közel 7 alkalommal való beoltásához elegendő mennyiséget rendelt a kísérleti vakcinákból 2021 során. Lenyűgöző nagyvonalúság annak fényében, hogy bő egy évvel korábban még mindenki a két dózis vakcina messiás megmentő szerepét szajkózta a teljes propagandamédiában.

Most tartunk ugye a negyediknél, melynek köszönhetően a szorgos oltakozást választó országokban újabb meg újabb rekordot döntenek az esetszámok. Lassan minden országban több az oltott COVID-beteg, mint 2020 végéig bezárólag a vakcinaprogram indulása előtt bármikor.

A megrendelések többsége egyébként a Pfizerhez futott be (287 millió), de azért a Moderna is busás ajándékot kapott (120 millió). A maradék rendelés az Astrazeneca, illetve Johnson & Johnson vérrögképző, illetve idegrendszeri leépülést elősegítő injekcióira érkezett.

Kigúnyolja az oltottakat a hatalom, hogy az általuk érzékelt vakcina-mellékhatások csupán placebo-effektusok

idosgondozas1

Nem mindennapi fricskát kaptak a balga oltakozók, akik még mindig azt hallucinálják, hogy az elnyomó, kizsákmányoló, fosztogató és gyilkos hatalom az ő nyavalyás életüket kívánja vért izzadva megmenteni, mikor őket a vég nélküli rettegés, halálfélelem, magány, bírságolgatás és életveszélyes kísérleti vakcináztatás megszabadulhatatlan béklyójába zárja.

Megrendelésre érkezett egy kutatás, mely szerint a súlyos mellékhatásokban szenvedő oltottak igazából csupán haluzzák az őket ért bántalmakat, és mindennemű kínjuk, melyeket az oltást követően kénytelenek elszenvedni, pusztán a képzeletük szüleménye.

A nocebo effektus a placebo ellentéte, amikor egy adott szernek a gyógyító hatás ellentétét, a megbetegítő, megnyomorító hatást tulajdonítja az ember, s ennek megfelelően kezd el magában fejleszteni különféle tüneteket.

A kutatást kétszer 22 ezer főn végezték, mégpedig egy valódi oltást kapott vizsgálati, illetve egy placebós kontrollcsoportra osztották az alanyokat. Itt szalad velünk szembe az alap probléma, hogy igazából senki nem tudhatja, mit injektáltak be neki, simán előfordulhat, hogy mindkét csoport valódi oltást kapott, csak hogy az elvárt eredményeknek megfelelő konklúzió születhessen.

tudoskak_1

A kutatók szerint a sima placebót kapott alanyok 35%-a is olyan mellékhatásokról számolt be, mint láz, fejfájás vagy fáradtság, mely bizonyítja az elmélet helyességét, miszerint az oltottak többsége csak megjátssza a vakcina beinjektálásából következő nem kívánt reakciókat.

A tudósok szerint a mellékhatások akár háromnegyede pusztán ilyen megjátszott placebohatás lehet. Aki tehát koporsóba kerül, majd eltemetik, tudjon róla, hogy csak a placebóhatás által gerjesztett színjátékot játszik.

Túl kevés, túl későn: szabadalommentes, szabadon gyártható vakcinát fejlesztett ki egy texasi gyerekkórház

Hatalmas szerencsénk van, amiért a rablógyilkos kapitalista cégek még ahhoz is túl kapzsiak, hogy az életmentőnek hazudott mérgező vakcináik receptjét megosszák a kisebb gyártókkal, illetve a nemzetállamokkal. Ennek köszönhetően azon országokban, melyek nem engedhették meg maguknak dollárért cserébe a méregdrága méreglöttyök beszerzését, nem sikerült az oltási programot oly mértékben felfuttatni, hogy az végül újabb járványhullámokat robbantson be, illetve súlyos mellékhatások miatt haldokló-pusztuló tömegeket keletkeztessen.

A lesajnált, alsórendűnek és barbárnak tartott afrikai és dél-ázsiai civilizációk a megszokott módon élik tovább életüket minimális mennyiségű korlátozás mellett, míg a „fejlett” nyugat lassan a saját skizofréniájába beleroskadván pusztul ki.

african_people1

Hogy ezen áldatlan körülmények ne maradhassanak fenn sokáig, a Texas állambeli Baylor College of Medicine egy szabadalom és licencdíj-nélküli, szabadon előállítható vakcinát fejlesztett ki. A CORBEVAX névre keresztelt istencsapása a koronavírus tüskefehérjéit juttatja közvetlen a szervezetbe, ugyanazon anyagot, melyek a kísérleti vakcinák által vérrögösödést, szívgyulladást és egyéb súlyos érrendszeri katasztrófákat idéznek elő.

A kutatók nyíltan a szegényebb országok részére ajánlják elsősorban a szabad felhasználású találmányt, úgyhogy készüljünk fel arra, hogy hamarosan olyan helyeken is berobbanhat meg mutálódhat a járvány, melyek korábban jóformán a térképen sem léteztek.

Milyen nagy kár, hogy mostanra végleg elveszett a vakcinákba vetett bizalom.

Írországban szintén feloldják a legtöbb népnyomorító korlátozást

Anglia példáját Írország is követi, ahol szintén feloldásra került az emberiségellenes korlátozások java része. Egyetlen lényegi különbség, hogy a zárt terekben való maszkhordás kötelezvénye marad.

pexels-rodnae-productions-5699348

Hogy totális legitimitás-vesztésük tényét egy kissé elfedjék, a hatalom természetesen a kirobbanó sikernek örvendő booster oltási programmal kommunikálja a lezárások feloldásának lehetőségét.

Láthattuk már a korábbi hírblokkokban, ténylegesen mekkora siker volt az ír oltakozás: 92%-os teljes átoltottság után vezették be a mostani lezárásokat a rekordot döntő esetszámok miatt, a hivatalos halálozási statisztikákban pedig akadt olyan nap, amikor kizárólag oltottak haltak bele a koronavírusba, oltatlan pedig egy sem.

Kukába hajította az új cseh kormány a vakcinamandátumot

Kormányváltás történt Csehországban, melynek köszönhetően az újonnan összeült ötpárti koalíciós kormány szemétbe dobta a 60 év felettiek, egészségügyi dolgozók, illetve egyes speciális munkakörökbe tartozó alkalmazottak kötelező oltásának diktátumát.

A kormány továbbra is ajánlja a kísérleti vakcinák felvételét, ám azok minden áron való beinjektálását nem erőlteti.

pexels-gustavo-fring-3985170

A felszínen nemes gesztus azért őszintén szólva sok vizet nem zavar, mivel a korábbi kötelezvény által érintett területeken eleve 90% feletti már az oltottak aránya. Amíg a teljes oltási programot vissza nem vonják, a vakcinák károsultjait pedig busás kártérítéssel nem illetik, nem igazán lehet valós sikerről beszélni. Ráadásul az egyre kiszámíthatatlanabbul viselkedő, kapálódzó terrorhatalmak akár egyik napról a másikra is visszaállíthatják a megelőző aberrált rendelkezéseiket.

Belgiumban nem adják be többé 31 éven aluliaknak a szívpusztító Moderna vakcinákat

„Rendkívül ritka mellékhatások” végett Belgiumban mostantól tilos beadni a Moderna oltást 31 éven aluliaknak. A Moderna kísérleti vakcinái fiatalkori szívgyulladás előidézése végett jelentenek halálos veszélyt a szervezetre. A vakcináknak köszönhetően szívgyulladásban szenvedő fiatal felnőttek napjai meg vannak számlálva, ugyanis a 10 éven belül való halálozás esélye az 50 százalékot is meghaladja.

Aki a Moderna kísérleti genetikai terápiájával oltatja magát, az tartós tejet már ne vegyen. A szabályozás egyébként meglehetősen álságos, mivel kizárólag első vagy második oltásként tiltja a Moderna mérgének beinjektálását, emlékeztető dózisként viszont fiataloknak is adható marad.

Ez most valami rossz vicc? Vakcinalottót vezet be a fasiszta osztrák kormány

Nincs is üdítőbb jelenség a humoroskodó fasizmusnál. Ausztria totalitárius kormánya bejelentette, hogy vakcinalottót vezet be az általuk láb alól eltett oltakozók részére. Az orosz rulett mellett így egyből két szerencsejáték sorsoltja lehet, aki felveszi a kísérleti oltást.

suicidal_girl

A március 15-étől induló nyereményjátékon 500€ értékű vásárlási utalvány nyerhető. Emellett a kistelepülések is kapnak néminemű incentívát, mivel az oltakozási arányhoz kötik egyes támogatások kiutalását: azon település, mely 80%-os oltási arányt ér el, 30 ezer Euró támogatást kap, 85 százaléknál az összeg 60 ezer, 90-nél pedig 120 ezer Euróra nő.

Az osztrák kormány összesen 1,4 milliárd Euró, adófizetőktől ellopott pénzt ver el a bohózatra, mely összeggel az általuk meglopott lakosság felett zsarnokoskodnak pofátlanul. És a retardált lakosság még mindig fizeti az adót.

Nem tudni, működőképesnek bizonyul-e az incentíva, hiszen az 500 Eurós kaparós-sorsjegy jutalom még a „szerencsés” oltakozó temetési költségeit sem fedezi.