COVID hírek a nagyvilágból – 2021. augusztus 18.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár száznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

A koronavírus kiiktathatja az ember természetes életösztöneit

„Harcolj vagy menekülj” – ez a sarokba szorított állatok utolsó védvonala, mikor egy életükre törő halálos ellenséggel konfrontálódnak. Egy friss kutatás szerint a koronavírus az eddig ismert hatásai mellett az emberben pont ezen ösztönreakciót iktatja ki, ráadásul hónapokra.

A hosszú COVID-ban szenvedők közös tulajdonsága, hogy tartós apátiában és letargiában szenvednek, és egyeseknél a depresszió kialakulása is valószínűsíthető szövődmény. Mindezen „jótétemények” leginkább a lezárásoknak köszönhetők, mivel az embereknek a betegségekből való hatásos felépülésre, vagy még inkább azok megelőzésére rendkívül nagy szüksége volna napfürdő révén nyerhető D-vitaminra. Mivel immár második éve jobbára teljesen elmaradnak a nyaralások, fesztiválok, baráti összejövetelek, gyakran még azoknak sem marad kedvük kimozdulni, akik korábban még élvezték a napfény áldásos hatásait.

StockSnap_1ZE1EIMIUU

A koronavírus életösztönöket tompító hatása úgy alakul ki a kutatók szerint, hogy a vegetatív idegrendszer elkezd nyugalmi állapotban túlműködni, míg éles (stressz) helyzetben alulműködni.

A folyamatnak köszönhetően az áldozat semmilyen, vagy csak jóval kisebb ellenállást fog tanúsítani az őt ért negatív ingerekkel szemben, mint a bullying vagy akár a nyílt erőszak. Gyanús mód épp megfelelő terepet készít elő a koronavírus ahhoz, hogy az emberiség passzív zombiként, kolompos bariként legyen irányítható a hatalom által és legyenek azok már alapvető életösztöneiktől is megfosztván ellenállás nélkül terelhetők a legközelebbi oltópontra.

Ide kapcsolódó vicces sztori, hogy Dél-Afrikában, ahol a természeti viszonyokkal szorosabb kapcsolatot ápoló lakosság még rendelkezik életösztönökkel, egy iskolából, melyet a „jószívű” WHO látogatott meg „ajándék” COVID-vakcinákkal, állítólag fejvesztve menekültek a fiatalok úgy, hogy többen közülük a tantermek ablakain ugráltak ki.

Ugye ezek a primitív népek milyen élhetetlenek? Még kihalni sem kívánnak a tudomány parancsára.

Az Astrazeneca gyártója szerint a nyájimmunitás elérése többé nem lehetséges a delta variáns miatt

nyajimmunitas

Sir Andrew Pollard, az Oxford University professzora és az AstraZeneca vakcina egyik kifejlesztője kijelentette az angol parlament előtt, hogy a delta variánsnak köszönhetően többé nem lehetséges a nyájimmunitás elérése oltások által (megj: eleve nem is volt, mivel az oltások révén indukált nyájimmunitás tudományosan nem bizonyított handabanda):

Világosan tudjuk, hogy a koronavírus ezzel a mostani delta variánssal megfertőz oltott embereket is, és mindez azt jelenti, hogy az oltatlanok is egy ponton találkozni fognak a vírussal.

Hozzátette, hogy

a delta variáns talán jobban is terjed az oltottak között.

Végül sóhajtozva ismerte be, hogy

Nincs semmink, amivel megállíthatnánk a terjedést más emberekre.

stay-at-home-5094607

Kiváló vallomás. Most már csak a pártállami terroristákat kell móresre tanítani a szabadságunk visszanyerése érdekében. A következőt az előző hírblokkban írtam:

Mivel napról napra egyértelműbbé válik a tény, hogy az oltottak semmiféle biztonságban nincsenek a veszedelmes vakcináik által, mindennemű (racionálisnak hangzó) érvényét elvesztette a vakcinaútlevél léte. Ettől a pillanattól kezdve annak megkövetelése a faji diszkrimináción és alantas gyűlöletkeltésen felül semmiféle valós célt nem szolgál.

Bársonyos halál – kezdenek megmutatkozni az „életmentő” lezárások egyértelmű következményei

„A lezárások életet mentenek! A karantén mindannyiunk létét biztonságosabbá teszi! Aki kritizálja a a kormány intézkedéseit, az példás büntetést érdemel!”

A COVIDiktatúra legfeleslegesebb és egyben legtöbb kárt okozó intézkedései a lezárások, valamint a karantén voltak. Ahogy neves svéd tudósok az év során korábban rámutattak: a karantén összességében milliók halálát okozta és több embert ölt meg, mint ahányat megmentett, amennyiben minden releváns tényezőt (okozott anyagi kár, vállalkozások csődje, félelemkeltés, életmentő egészségügyi kezelések elmaradása stb.) figyelembe veszünk.

2020 októberétől a WHO sem javasolja a karantén alkalmazását a pártállami diktatúrák részéről, ám a pártállami diktatúrák, melyek korábban mindenféle WHO álláspontokra hivatkozva vezették be terrorisztikus intézkedéseiket a lakosság ellen, ügyet sem vetettek a dologra.

police_state1

A karantén bűnlajstromát most újabb tétel gyarapítja. Felmérések szerint az Egyesült Királyságban egymillió fővel, az első lezárások előtt mért adatoknak közel duplájára emelkedett a súlyos alkoholproblémákban szenvedő egyének száma. Az alkoholizmus pedig nem épp az egészséges életmód propagátora.

Mint ismeretes, a hatalom első számú marketing-célcsoportja a COVID vakcinákra az idősek, a krónikus betegségekben szenvedők, illetve az egészségtelen életmódjuk nyomán súlyos problémákkal küszködő (vérnyomás / elhízás / cukorbetegség) emberek, akiket a betevő mekis menü mellett ama hazugsággal is megetetnek, hogy az egészséges, oltatlan emberek jelentik részükre a halálos veszedelmet.

Súlyos fejlődési rendellenességekben szenvednek a karantén alatt született babák

Sokszor ama mantra mentén kívánták eltussolni a halálos karantén logikus következményeit, hogy nincsenek hosszú távon bemutatható bizonyítékok annak pusztító hatására. A lezárások mostanra annyira régóta velünk vannak, hogy elkezdtek megszületni az ez irányú kutatások.

Egy újonnan publikált tanulmányból kiderül például, hogy a karantén idején született csecsemők az életkorukra korábban jellemző képességeknek rendre alulteljesítenek, akár a verbális fejlődés, akár a korai tanulás, vagy a nonverbális képességek terén mért helytállásról van szó. Arról nem is beszélve, hogy a kontaktus hiánya a közeli rokonsággal, az elzárt nagymamával a szociális készségek terén is fejre állítja a karantén-generációt.

idosgondozas1

Persze egyes érdekköröknek kifejezetten az ilyen embertípus a tetszetős: passzív, elbutult, engedelmes, nem pofázik, és bármit beenged testébe, amit belé szúrnak.

Támad a lambda variáns!

Ezek a fránya vírusok állandóan támadnak, és mint valami zseniális hadvezérek, hogyhogynem rendszerint megkerülik a kísérleti vakcinák Maginot-vonalát, és hatástalanná teszik azokat az új variánsokra. Mindez rendszeres indokot szolgáltat arra, hogy újabb és újabb tőrökkel döfjék át az emberiség testét.

Azt nem értjük, ennyi ésszel hogyhogynem a koronavírus trónol a tápláléklánc csúcsán, és a minden életrevalóságát elvesztett emberiség hogyhogy nem halt még ki?

A legújabb támadó alakulat a „lambda variáns” nevet kapta, mely állítólag Peruból indítja invázióját a józan ész és épelméjűség ellen.

A lambda variáns szuperhős-képessége a roppant virulens delta változattal karöltve, hogy fütyülnek a hatástalan kísérleti vakcinákra, és azok hatásfokát a 0 közelébe tornásszák vissza.

vakcinapasszport

A lambda variáns már az Egyesült Királyság határain kopogtat, ráadásul vakcinaútlevél és karanténapp nélkül. Hosszú utat tett meg idáig, mivel a XXI. századi Barbarossa hadművelet frontvonala egy év leforgása alatt jutott el Peruból Európába, első példányait ugyanis már tavaly augusztusban felfedezték.

Az USA honvédelmi hivatala szerint az egészséges emberek terroristák

A mai világban nem sok jó vár az egészséges emberekre. Miután kitiltották őket gyakorlatilag minden létező helyiségből a vakcinaútlevél révén, mellyel kizárólag beteg, illetve kísérleti kemikáliákat magába engedő (tehát beteg) személyek rendelkezhetnek, az USA belbiztonsági hivatala szerint most már terroristák is, akik veszélyt jelentenek a haldoklók „életére”.

Egy újonnan kiadott központi ukáz szerint, melyet a 9/11 huszadik évfordulójára eszkábáltak össze, a terrorveszélyre való esély radikális mértékben megnövekedik a „jeles ünnepnap” környékén. Meglepő módon azonban a terror felsorolt potenciális forrásai közt nem szerepelnek az Afganisztán feletti uralmat visszaszerző tálibok által végrehajtott gépeltérítések. Ehelyett a COVID intézkedésekkel szembeni ellenkezés, a Donald Trump vereségét előidéző esetleges választási csalás felhentergetése, valamint a szeptember 11. környékén tartott különféle vallási ünnepségek jelentik a legnagyobb veszélyt a lakosságra. Csupa olyan tétel, melyek egy ún. demokráciában alapvető és megkérdőjelezhetetlen jogok voltak egészen mostanáig.

2021-08-16_6-37-24

Leszarják a franciák Macron árjasági igazolványát

Nem hajlandók elfogadni a francia vendéglátósok a sárga csillag, vagyis a vakcinaigazolvány megkövetelését vendégeiktől. Bár gyakran rákérdeznek, hogy ott van-e telefonjukon a fenevad bélyege (QR-kód), annak maximum a felmutatását kérik (QR-kódot bárki tud gyártani), illetve elegendő bemondani az igent, és többé nem firtatják a témát.

A lehető legnemesebb dolgot cselekszik a vendéglátósok, ugyanis amennyiben nyíltan tiltakoznának a náculás ellen, a bűnöző rendőrökkel csapatná szét őket a hatalom, feltétlen engedelmesség esetén meg ugye asszisztálnának az új holokauszthoz, arról nem is beszélve, hogy hitványságuk révén örökkön-örökké égnének a Gyehenna tüzén.

A parancs elszabotálása azonban rövid úton véget vethet az erőforrásait szélsőséges módon pazarló karhatalom terrorregnumának. A második világháború során is rengeteg lelkiismeretet növesztett magas rangú tiszt fékezte a hadműveletek lefolytatását, hogy ez által legyen lehetősége a polgári lakosságnak, illetve az üldözött zsidóknak, valamint egyéb nem kívánt kisebbségeknek az elmenekülésre, vagy legalábbis az elbujdosásra.

papers_please

Nem kizárólag az éttermek szarják le jó magasról Macron őrjöngő diktátumait: a vidámparkokban szinte minden sarkon megtalálható egy „maszk viselése kötelező” tematikájú rettegtető plakát, azokat mégsem viseli a kutya sem, ráadásul az antiszociális távolságtartás is már csak mint régi idők sötét emléke él a polgári lakosság fejében.

A franciák rájöttek arra, amire a segghülye magyar vendéglátósok nem: nem akkor mennek tönkre, válnak földönfutóvá és szedik el tőlük pátyolgatott vállalkozásaikat, ha ellenállnak a diktatórikus intézkedéseknek, hanem akkor, ha engedelmeskednek. A diktatórikus intézkedések, lezárások és karantén valódi célja ugyanis a teljes kisvállalkozói szektor totális kivéreztetése, átjátszása az oligarchia kezére, majd az újonnan zsellérré vált kisvállalkozói réteg behelyezése a bérrabszolga lakossággal együtt egy szociális pontrendszerbe, ahol „senki nem vehet, sem el nem adhat semmit, hanem csak kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének a száma”.

Elröhögte magát egy színésznő, amikor doktornak öltözve a delta variáns halálos veszélyeiről kellett volna beszámolnia

A propagandamédia színészeket használ fel a koronavírus-helyzet „drámájának” jobb átélhetősége és a népnyomorító intézkedések elfogadtatása érdekében. Az is gyakori szokásuk, hogy teljesen más szituációkban készült dramatikus felvételeket használnak fel a kórházakban tobzódó mordori állapotok bemutatására.

Nemrég azonban egy színésznő élő adásban egész véletlen kiesett a szerepéből, mikor a delta variáns terjedéséről kellett volna kellőképp dramatikus hangsúlyozással és szakmai kimértséggel nyilatkoznia. A hiteltelen szerep sajnos túlontúl nagy falatnak bizonyult az amatőr színésznő részére, akinek egész véletlen kikönyökölt Freud a száján és színpadi monológja közben pár másodperc után elröhögte magát.

Sajnos a vonatkozó videót nem tudom ide beilleszteni, mivel a forrásként szolgáló csoportot karantén alá helyezte a Reddit, ezért ide tessék kattintani a szívderítő képsorok megtekintéséhez.

Kérdés, hogy a kínos baki jóvátételéül hány extra vakcinát kell majd befogadnia a színésznőnek, hogy igazolványa alól ne hunyjon ki a zöld lámpa?

Siralmas teljesítménye vágatlan formában is megtekinthető itt:

Van rosszabb a halálnál? Van, az élet!

Egy kétszer oltott, rendszerint maszkot hordó középkorú férfi második oltását követően meghalt COVID-ban. A lánya így búcsúztatta:

El sem tudom képzelni, mennyivel többet szenvedett volna, ha nem kapja meg a vakcinát.

Az apuka orvosa, a UT Health specialistája igazat adott a lány szavának:

Az apja többet szenvedett volna, ha nincs beoltva.

Már csak az a kérdés, miben nyilvánult volna meg az a „több szenvedés”? Életben marad? Hálát rebegtek a vakcinának, mert az megölte az apukát, megszabadítván őt földi szenvedéseitől?

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás