Titkos felvételekkel bukott le az amerikai egészségügyi minisztérium: tudják, hogy a kísérleti vakcinák életveszélyesek, mégis fasiszta mód erőltetik azokat

0

Szenzációs tényfeltárást hajtott végre a Project Veritas (egyébként szélsőjobboldali) szervezet. Egy, az amerikai egészségügyi minisztériumban dolgozó doktornő tálalt ki, ráadásul nevét és képét (hát, ez elég bunkón hangzik így… Kinézetét? Ábrázatát?) is vállalva. A titulusát igazoló dokumentumok mellett magával vitt egy rakás titkos felvételt is, melyekkel egyértelműen bizonyítja, hogy az állami hivatal bizony tud a COVID-vakcinák veszélyességéről, mégis (központi ukázra) úgy kell tenniük, mintha azokkal semmi probléma nem volna és elhallgattatják velük az ennek ellenkezőjét bizonyító információkat.

A tényfeltáró dokumentumfilmből kiderülnek a szisztéma további szemétségei is. Nem végeznek antitest-vizsgálatot az oltottakon (hogy ne lehessen igazolni, mennyire hatástalanok a kísérleti vakcinák). Akadályozzák a vakcina-mellékhatások bejelentését, hogy az egész problémát szőnyeg alá söpörjék, illetve annyi ideig tart a bejelentés a VAERS rendszerébe, amire a túlterhelt személyzetnek már nincs ideje. Nem engedik felírni a COVID betegséget igazoltan gyógyító Ivermectint vagy Hydroxychloroquine-t a betegeknek.

Azt is kitálalta az egészségügyi minisztérium munkatársa, hogy jelenleg a vakcinakísérlet 3. fázisában vannak. Ebben a szakaszban kell(ene) a lehető legtöbb információt összegyűjteni és lejelenteni, így például a hatásossági, valamint mellékhatás-adatokat is. Ám minderre nincs kapacitása az egészségügyi személyzetnek, Nyilvánvalóan szándékosan keverik így a lapokat a hatalomban, hiszen a kényelmes állami állásokért általában véve egymást szokták taposni a jelentkezők.

A teljes videó megtekinthető YouTube-on. Meglepő módon még mindig nem törölték le, ám amennyiben mégis megtörténne, alább alternatív linkeket is elhelyezek, melyeken garantáltan elérhető marad a felvétel.

Alternatív link 1 (Bitchute)
Alternatív link 2 (Odysee)
Alternatív link 3 (Gab TV)

Itt még nem ér véget a sztori: a Project Veritas tényfeltáró dokumentumfilmje nem egymagában szolgáltatja az igazságot. Sorra érkeznek az újabb meg újabb epizódok, melyekben hol rejtett kamerával felvett magánbeszélgetések, hol lelkiismeretet növesztett interjúalanyok mesélik el a vakcinák körül kialakult turpisságokat, melyeket az álhírterjesztő, riogató fősodratú propagandamédia rendre elhallgat vagy konteóként bélyegez meg.

Mikor e sorokat írom, a sorozat már a harmadik publikált résznél tart. Lássunk ezekről is egy gyors szemlét.

A második felvonásban egy Taylor Lee nevezetű FDA alkalmazott fecseg el minden információt az erőszakos vakcináztatási programmal kapcsolatban. A néhány pofa sör elfogyasztását követő önfeledt szóömlenyéből kiderül, hogy egyetlen lényeges cél a minél fényesebb oltási statisztika legyártása. Akárhogy is, de kényszerítsük ki a lakosságból az ingujj felhajtását. Még azzal sem törődnek, hogy legalább a saját maguk által jól működőnek titulált vakcinákat erőltessék: ha valaki nagyon vonakodik, akkor az egyetlen dózisú Johnson & Johnson oltást szúrják belé, és máris lehet mutogatni önfeledten a példás átoltottsági statisztikát. A bevándorlók is ugyanezen fajta oltást kapják meg a letelepedési papírok átvétele előtt.

impfung_macht_frei

„roppant viccesen” kijelenti még, hogy a további statisztika-tupírozás érdekében az oltatlanokat össze kéne írni, ahogy tették azt a náci Németországban a megsemmisíteni kívánt kisebbségekkel.

Arról is eszközölt némi eszmefuttatást, hogy a vakcinák elfogadtatásának leghatásosabb intézménye az oktatási (indoktrinációs) rendszer, mivel belsős felméréseik szerint a kísérleti oltásokat legnagyobb számban az alacsony IQ-szinttel megáldott, ám viszonylag magas edukációs szinttel rendelkező polgárok fogadják lelkesedéssel. A többi kategória, mint alacsony IQ indoktrináció nélkül, magas IQ alacsony végzettséggel, valamint magas IQ magas műveltséggel mind a vakcina-szkepticizmust bástyáját erősíti.

Tapasztalhattuk is az utóbbi időkben, hogy egyre nagyobb retardáltak foglalták el a karhatalmi hierarchia pozícióit, akik ostobaságuk és gátlástalanságuk végett kiváló fenntartói a rendszernek. Eközben az értelem, a tudás és az erkölcs fejvesztve menekül kifelé a rendszerből.

A butítási rendszer tehát kiválóan teszi a dolgát a szabad ember önálló gondolkodásra képtelen szolgaállattá alakításában, ahogy azzal jó 125 éve folyamatosan számtalan lélektani és alternatív oktatási módszertanokkal apelláló könyv felfedte.

Alternatív link 1 (Odysee)
Alternatív link 2 (Gab TV)

Akinek az első kettő ismeretterjesztő felvétel sem volt elég, záró akkordként Justin Durrant, a már emlegetett Johnson & Johnson kutatójának, valamint Brandon Schadt, a J&J üzleti vezetőjének értekezését is meghallgathatják a gyermekek és babák teljesen felesleges, sőt mi több, etikátlan beoltatásáról.

Mivel az összes elfogadott koronavírus-vakcina jelenleg kísérleti stádiumban van, gyakorlatilag az égvilágon senki nem tudhatja, miféle hátulütői mutatkozhatnak meg ezeknek hetek, hónapok, évek, vagy akár 30 év múlva!

Alternatív link 1 (Odysee)
Alternatív link 2 (Gab TV)