Adakozz, hogy mi is adhassunk!

gift_society

Ugrás az adakozási felületre

A Revolife egy rendkívül hatékony platform: jelenleg egyetlen személy működteti, jómagam. Én írom a cikkek abszolút többségét, szerkesztem be őket, istápolom a dizájnt, tartom karban a webszervert és még podcasteket is gyártok a magazinra.

Mégsem gondolom, hogy a „minden jog fenntartva” szellemében mindennemű dicsőség, tulajdon kizárólag az enyém. Az igazság csak úgy áramolhat háboríthatatlanul, amennyiben szabad hozzáférést élvez mindenki. Ezért is döntöttem úgy, hogy roppant engedékeny szerzői jogi feltételek mentén szabadon terjeszthetővé teszem cikkeimet. Ám mindez csak a legelső lépés a közösen elérhető dicsőség felé.

Az adakozás mellett való elhatározásod esetén, óriási köszönetem mellé biztos lehetsz benne, hogy a legutolsó fillér is jó helyre kerül. Minden forintot a magazin fejlesztésére, illetve a magam létfenntartására fordítom. Adakozásod által lehetőséget nyújtasz a tervezett bővítésekre, sőt, még grandiózusabb ötletek előkészítésére.

A Revolife nem üzleti alapon működő weboldal, és szeretném, hogy így is maradjon. Ez azt jelenti, hogy itt nem találsz reklámokat vagy olyan termékek szponzorációit, melyek hasznosságáról jómagam nem győződtem meg. Profitra törekedni korrumpáció nélkül egyáltalán nem lehetséges egy olyan szisztémában, melyben az ember drasztikusan cenzúrázni kénytelen saját mondandóját, ezáltal az igazságot a reklámpénzek csordogálásának elősegítésére. A szókimondást nálunk nem gátolja a megélhetés és megfelelés kényszere.

A fentiekből adódóan nagy szükségünk mutatkozik kedves olvasóink adományaira. Nem pusztán a függetlenség és reklámmentesség forog kockán, hanem annak lehetősége, hogy az egyre kétségbeesettebb, elveszettebb, rendszerszintű béklyók nyomása alatt tengődő emberek igazság iránti szomjúsága néminemű kielégülést nyerjen a szabadság eme apró oázisában.

Adományokat jelenleg ötféleképpen tudunk fogadni. Rendszeres vagy rendszertelen támogatást állíthatsz be Paypal-on keresztül, egyszeri vagy rendszertelen utalást indíthatsz bankszámláról. Három igazán innovatív kriptovalutában, az abszolút biztonságos, anonim és lenyomozhatatlan Monero-ban, a szintén hasonló elveken működő Bitcoin Cash-ben, valamint a legnépszerűbb kriptovalutaként számon tartott Bitcoinban is örömmel várjuk adakozásod.

 


Rendszeres vagy rendszertelen támogatás Paypal-on keresztül:

 

KÖZVETLEN TÁMOGATÁS PAYPAL RÉVÉN

A közvetlen támogatás küldése saját Paypal fiókról, bankkártyával és bankszámláról egyaránt lehetséges!

Támogatási összegek: 500, 1500, 2500 Ft, vagy bármilyen más összeg!

A “Make this a monthly donation” mező bejelölésével rendszeres havi utalás indítható.

 


Egyszeri vagy rendszertelen támogatás banki átutalással:

A közvetlen banki utalás lehetősége jelenleg nem elérhető.

 


Biztonságos és anonim támogatás Monero-val:

monero_qr424gZf9mpTp4NNCJvRtzEcVB8jF74M5688y
QdAUdgvbJ4RnnMY1EYZ31VRAYSc5bqsfFFg
XfH7B6fCGGB59WGeH38HspaL5
(kérjük, a sortöréseket távolítsd el)

 


Támogatás Bitcoin-nal:

btcsendbc1q029zfzly8008ppnhq
2p5nu6wh2nckev8tddwx8
(kérjük, a sortöréseket távolítsd el)

 


Biztonságos és anonim támogatás Bitcoin Cash-sel:

bitcoin_cash_qr
bitcoincash:qqm3yughadj9uce0
jn9ys05pzngx8p8z7qv9zpgq49
(Kérjük, a sortörést távolítsd el)