COVID hírek a nagyvilágból – 2022. február 8.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár százötvennél több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Valamelyest alább hagyott a beérkező hírek mennyisége az elmúlt 3 hónaphoz képest. Ennek oka, hogy sok helyütt a lakosság kezd visszavágni a COVIDiktátorok förtelmes népirtó terrorjának, egyre többen eszmélnek rá arra, mennyire átverték, tönkre tették, megalázták, kifosztották, majd legyilkolták őket a hivatalos narratívával és az annak érvényesítésére véghez vitt népellenes, émelyítő propagandával.

propaganda_1

A tanácstalanság végett a hatalom vár egy kicsit a további terror lefolytatásával, de azt is csiripelgetik a madarak, hogy hamarosan katonai megszállás alá vonnak több olyan országot, ahol nem az elvártakhoz mérten alakul a beoltott áldozatok száma. Ez egy vihar előtti csend, melynek vége vagy az emberiség felszabadulása és a tömeggyilkos hatalom bukása lesz, vagy – kiváltképp további engedelmeskedés esetén – a bibliai próféciák beteljesülése, mely milliárdok életének kioltását vonja maga után.

A terrorhatalom mindent megtesz az ebül szerzett hatalma elvesztésének megakadályozására, nem okoz erkölcsi dilemmát részükre akár 7 milliárd ember kiirtása a tomboló-őrjöngő totalitárius vérengzésük érvényesítése érdekében.

Továbbra is felhívom a figyelmet, hogy tessék nyugodtan válogatni a tartalmakból, és a felszabadító információkat az ismerősökkel megosztani! Szerzői jogi szabályzatunk értelmében cikkeink részben vagy egészben teljesen szabadon terjeszthetők, átvehetők magazinokra, blogokra engedély nélkül, pusztán az eredeti szerző megnevezése, valamint erre a cikkre mutató link szükséges.

Tartalomjegyzék:

Finnország és Dánia egyaránt feloldja a legtöbb népnyomorító korlátozást

Hasznavehetetlensége ellenére továbbra is kapaszkodnak a népirtók az EU-s vakcinaútlevélbe

Vészhelyzetet hirdetett ki Ottawa polgármestere a szabadságkonvoj miatt

A 16 éven aluli gyermekek körében 133-szoros eséllyel alakul ki szívgyulladás oltás után a normálisnál

Svédország nem lát fantáziát a 12 éven aluli gyermekek Moloch-nak való feláldozásában

Megháromszorozódott a rákbetegségek aránya az amerikai hadseregben a kísérleti COVID-vakcináknak köszönhetően

Adatokat hamisított, hazudozott, helytelenül tárolta a mintákat egy COVID teszteléssel foglalkozó cég

Kiribati szigetén minden létező népnyomorítást bevetettek, hogy leküzdjék a COVID-ot – nulla eredménnyel

New York legfelsőbb bírósága alkotmányellenesnek minősítette a kötelező maszkhordást

Egy szívátültetésre szoruló halálos beteg férfit vettek le a transzplantációs listáról, mert oltatlan

Vigyázz, mit kívánsz: Hadat üzent a vakcináci Neil Young a Spotify-nak, a következő ultimátummal: „Vagy Rogan, vagy én”. Úgyhogy a Spotify kénytelen volt törölni Neil Young dalait.

Rögvest azután összeesett egy komikus, hogy a booster oltásával viccelődött

Finnország és Dánia egyaránt feloldja a legtöbb népnyomorító korlátozást

covid_restrictions

Hirtelen mintha megszállta volna a jótét lélek a különféle pártállami vezetőket, kik sorban kezdik feloldani a néppusztító korlátozásaikat. Első körben Boris Johnson állította vissza részben a szabadságot a fennhatósága alá tartozó Angliában – persze ez nem véletlen, hiszen jól lebukott azzal, hogy kijárási tilalom idején maszkhordást és távolságtartást mellőző privát partin múlatta az időt.

Most viszont Anglia példáját követvén Finnország és Dánia is lépett, hogy jókora mennyiségű korlátozást feloldjanak. Pedig mindkét országban épp abszolút csúcsot döntenek az esetszámok, Dánia lakossága pedig alig két hónappal ezelőtt került vissza a karantén mögé, mielőtt szintén ugyanekkora időtartamú viszonylagos szabadságot élvezhettek annak „köszönhetően”, hogy a lakosság legnagyobb része felvette a két dózis kísérleti vakcinát.

Sanna Marin, Finnország miniszterelnöke a következő enyhítő intézkedések fokozatos bevezetését jelentette be:

– Este 9-ig nyitva tarthatnak a vendéglátó helyiségek, bár az alkoholt árusító bároknak, valamint szórakozóhelyeknek továbbra is 6-kor kell zárniuk

sanna_marin_finland_pm
Sanna Marin, Finnország miniszterelnöke

– Az éttermek szabadon eldönthetik, kívánják-e megkövetelni vendégeiktől a vakcinaigazolványt (az ilyenek nyilván csődbe mennek, remélhetőleg)

– Az edzőtermek és uszodák Uusimaa régióban nyitva tarthatnak

– A schengeni övezetből érkező utazókra vonatkozó korlátozások nagy része feloldásra kerül

Nem tudni, mi áll a hirtelen jött enyhítések hátterében, kiváltképp a jelenlegi „omikron-helyzet” fényében, de reméljük a legjobbakat.

Hasznavehetetlensége ellenére továbbra is kapaszkodnak a népirtók az EU-s vakcinaútlevélbe

Bár semmi szerepe a vakcinaútlevélnek a „vírus” terjedésének fékezésében, a háttérhatalmi megrendelésre dolgozó EU-s bürokraták azért meghosszabbítják a programot egészen 2023 júniusáig.

eu_yellow_star

Több kutatás egymástól függetlenül megerősítette (ezekért lásd a forrásul szolgáló hírt), hogy a vakcinaútlevél nem mutat fel szignifikáns fékező hatást a koronavírus terjedésére, sőt, egy brit kutatás azt is felfedte, hogy inkább növelik, mint csökkentenék a megbetegedések számát, hiszen tudvalevő, hogy az oltottak kapják el 13-szoros eséllyel újból a koronavírust az egészséges oltatlanokkal ellentétben, valamint hogy előbbiek 251-szeres virális terhelésükkel az egészségesen maradt emberekre is nagy veszedelmet jelentenek.

Nagy szerencsénkre és okulásunkra Olivier Véran, Francisország egészségügyi minisztere felfedte részünkre a vakcinaútlevél létjogosultságának valódi indokát: segítségével félelemben és engedelmességben tartható az állati sorba taszított lakosság, miközben elfedhetik annak tényét, hogy valójában erőszakos kényszerítő eszközről beszélhetünk.

Vészhelyzetet hirdetett ki Ottawa polgármestere a szabadságkonvoj miatt

Míg Trudeau gyáván bujkál az őt felelősségre vonni kívánó konvoj elől, Ottawa polgármestere kihirdette a szükségállapotot, amiért a „terroristák ostrom alá vonták” a kanadai fővárost.

A hős kamionosok az ellenük törvénybe iktatott kötelező oltás ellen tüntetnek, mivel a terrorista hatalomnak derogál, hogy a jó öreg világháborús bajkeveréseihez hasonlatosan ő maga cipelje gázkamrába az elpusztítani kívánt áldozatait.

trucker_convoy

Más kérdés, mire mennek a szükségállapot kihirdetésével, mivel a konvoj eltávolítására sem kellően képzett állománya, sem megfelelő eszközei nincsenek a kanadai rendőrségnek. Egyetlen szóba jöhető pótcselekvésként a kamionos tüntetők lakosság által való ellátását kívánják szabotálni, például a kézzel cipelt üzemanyagkannák elkobzása által, mely cselekedet magával vonja a bűnszervezetben elkövetett fegyveres rablás alaposan gyanítható vádját.

A polgármester országos szintű lázadásnak minősítette a békés megmozdulást, s a lakosság békéje megzavarásának indokával kívánja a blokádot felszámolni, hiszen dudálgatni sokkal hatalmasabb bűn, mint népet irtani.

A 16 éven aluli gyermekek körében 133-szoros eséllyel alakul ki szívgyulladás oltás után a normálisnál

A JAMA folyóiratban publikált kutatás szerint a szívgyulladás kialakulásának kockázata minden korosztályban a normális sokszorosára nő a kísérleti COVID-vakcinák beinjektálását követően.

Még a szokványosnál is súlyosabb a baj a 16 éven aluli gyerekek és kamaszok esetében, kik az elvárható kockázati faktorhoz mérten 133-szoros (!) eséllyel fejlesztenek ki magukban szívgyulladást a kísérleti oltások felvétele után. A szívgyulladás kialakulásának kockázata 0,53 eset egymillió beadott dózis vakcinából. 16 évtő lefelé azonban a kockázati faktor 70,7-re növekedik minden millió beinjektált oltást követően. A szívizom -és szívburokgyulladás roppant súlyos betegség: az ebben szenvedők több mint 50%-a nem marad életben tíz évnél tovább.

erzen_a_szivemben
Tudom, hogy a vakcina biztonságos… érzem a szívemben!

Pusztán a nyers számadatok alapján nem tűnik súlyosnak a probléma, de tegyük hozzá a tényt, hogy a COVID-halálozás kockázata ebben a korcsoportban még a vakcinákból eredő károknál is sokkal alacsonyabb! Néhány hónappal ezelőtt egy független kutató kiszámolta, hogy a kockázatok jelenleg ismert statisztikái alapján 117 gyermeket kell megölniük a kísérleti oltásoknak, hogy egyet megmentsenek.

Svédország nem lát fantáziát a 12 éven aluli gyermekek Moloch-nak való feláldozásában

Miközben világszerte az egészséges gyermekeket hibáztatják a beteg felnőttek mindennemű gondjáért-bajáért, kiknek testébe vérmes bosszúképp szívgyulladást előidéző kísérleti vakcinákat injektálnak, addig Svédország kormánya nem ért egyet a gyermekek áldozati szertartás keretében való meggyilkolásával.

Svédország nem javasolja az 5-11 éves gyerekek oltását, mivel köreikben a kísérleti vakcinák halálos károkozáson felül semmiféle konkrét előnyt nem vonultatnak fel. Lebegtetik azért a változás lehetőségét, hogy egy új variáns felbukkanása esetleg meggondolásra késztetheti őket, úgyhogy a gyermekeinkre leselkedő életveszély egyelőre Svédországban sem hárult el.

Megháromszorozódott a rákbetegségek aránya az amerikai hadseregben a kísérleti COVID-vakcináknak köszönhetően

Míg a VAERS önkéntes bejelentésen alapuló mellékhatás-gyűjtő rendszer, addig az amerikai hadsereg által használt DMED kizárólag a hadseregben szolgáló doktorok részére elérhető, részletes dokumentációt igénylő adatbázis. Ebben a gyűjteményben a 2016-2020 között bejelentett rákbetegség-esetek száma éves átlagban 38 700-at tett ki.

A legutóbbi évben, vagyis 2021-ben, kiváltképp annak első felében mintegy megháromszorozódott a rákbetegséggel diagnosztizált katonák száma: 114 ezernél is több pozitív diagnózis keletkezett az esztendő első 11 hónapja során.

0e3e562cf173800f5e501d48262c014a

Semmi más nem indokolja a változást, mint az amerikai hadsereg körében kötelező érvénnyel bevezetett kísérleti COVID-oltás, melynek január elejétől fogva zajló folyamatos gördítése kiváló táptalajt szolgáltat a nem várt krónikus betegségek és egyéb testi megnyomorodások garmadáinak.

A DMED adatbázisának tényadatai az amerikai kormányzat íróasztalán is rendszeresen landolnak, vagyis a Biden-Harris kormánynak ismerete van arról, hogy a kísérleti COVID-vakcinák megháromszorozzák a rákbetegség kialakulásának kockázatát, és ennek tudatában kívánják elrendelni az egyelőre meghiúsult kötelező oltást a teljes népességre.

Adatokat hamisított, hazudozott, helytelenül tárolta a mintákat egy COVID teszteléssel foglalkozó cég

Egy Illinois-állambeli, legalább 300 tesztelőállomással rendelkező cég szép kövér pert kapott a nyakába, mivel az nem volt képes a teszteredményeket időben szállítani, hazudozott az ügyfeleinek, valamint – hogy a bajt még inkább tetézzék – hamis negatív COVID teszteket produkáltak az extrát fizető megrendelőiknek.

A roppant fantáziadús „Center for COVID Control” névre keresztelt vállalkozás nem hogy totális anarchiába meg hazudozásba fulladt a hozzájuk forduló beteg (COVID-hívő) „vásárlók” kiszolgálása tekintetében, de a rájuk bízott minták legnagyobb része megsemmisült, mivel fagyasztás helyett szimplán szemeteszsákokba pakolták, majd tárolták azokat heteken keresztül.

Surgeon holding a covid-19 test tube

Természetesen nem a járvány-csalás fenntartása végett citálták őket törvényszék elé, hanem mert nem voltak képesek leszállítani a megrendelt pozitív teszteket, s az elmaradt generált és ráolvasott betegségek által „veszélybe sodorták a közösség biztonságát”. Emiatt vezekelniük kell.

A cég egyébként konkrét csalást is elkövetett az által, hogy biztosított pácienseket biztosítatlanként helyezett nyilvántartásba, majd gombolt le tesztjeikért összesen 124 millió dollárt az amerikai szövetségi államtól.

Kiribati szigetén minden létező népnyomorítást bevetettek, hogy leküzdjék a COVID-ot – nulla eredménnyel

Kiribati eleddig COVID-mentes paradicsomi övezetnek számított. A gyakorlatilag mindentől távol fekvő szigetország 120 ezres lakosságára nem is vetettek ki különösebb korlátozásokat, ellentétben a repülőn érkező turistákkal, akik kizárólag oltással, maszkkal, kötelezően elrendelt két hét karanténnal, majd negatív COVID teszttel léphettek az ország reptéren és karanténhotelen kívül eső területére.

Ennek ellenére a Fidzsi-szigetekről január 15-én érkezett repülőjárat 54 utasából 36 fő tesztje lett pozitív, és ezzel be is indult a mikroállam első COVID-hulláma. Január 31-ig 460 helyi lakos fertőződött meg, ám szerencsére egyetlen halálesetet sem jegyeztek fel eddig.

plane_2

A világ repülőjáratain a kötelező maszkhordás diktátuma utazás közben is érvényben marad. A Ryanair szóvivője szerint a repülőkön való maszkhordás kötelezvénye éveken keresztül (vagy akár örökké) velünk maradhat, hiszen mindez roppant kis árnak számít a komolyabb korlátozások elkerülésére.

Láthatjuk, hogy mennyire mondható értelmesnek a rendelkezés.

New York legfelsőbb bírósága alkotmányellenesnek minősítette a kötelező maszkhordást

2021 decembere óta kötelező maszkhordást rendelt el New York polgármestere az összes zárt térben a város határain belül. New York állam legfelsőbb bírósága azonban alkotmányellenesnek ítélte meg a húzást, ezért felszólította a kis Napóleont arra, hogy hagyjon fel a népet sanyargató diktátoroskodásával.

A Döbrögi természetesen pökhendi hangnemben utasította vissza az elvárt törvényes viselkedés lefolytatását, és ígéretet tett az alkotmányellenes néptipró rendelkezések mihamarabbi visszaállítására.

Egy szívátültetésre szoruló halálos beteg férfit vettek le a transzplantációs listáról, mert oltatlan

pikwizard-24f676493790f3d9cece28800b6002f6

A koronavírus-riogatás kezdete óta a kórházak igazi vágóhidakká alakultak át, ahol brutális mészáros nővérek és haszonleső elmebeteg Mengelék tömegével pakoltatják tepsibe sorozatban legyilkolt áldozataikat. A tüdő szétrobbanását biztosító fullasztógép, a kórházban összeszedett COVID-fertőzés, a kísérleti vakcinák nyomán megnövekedő esetszámok és halálozások révén világszerte százezrek pusztulnak el XXI. századi szögesdrót-lágerek falai közt.

Aki még mindig gyógyulni menne kórházba, az a bohócsipka felhúzása mellett gondoskodjon előre az elhelyezésére alkalmas fekete zsák, koporsó, illetve sírhely beszerzéséről is.

Bostonból érkezett a hír, hogy egy szívtranszplantációra váró halálos beteg 31 éves férfit amiatt húztak le a várólista elejéről (tehát az életmentő műtéti beavatkozásra való esélyről), mert a szívbetegsége végett nem oltatta magát.

Mivel elmaradt a részére létfontosságú beavatkozás, az úriember állapota oly rohamosan hanyatlik, hogy a doktoroknak áthidaló megoldásokat és operációkat kell véghez vinniük a férfin, hogy valahogy stabilizálják az állapotát.

operating_doctors

Mint ismeretes, és ahogy kicsivel feljebb részleteztem, a kísérleti COVID-vakcinák a szív -és érrendszer teljes tönkre vágása révén milliókat nyomorítanak meg. Aki felveszi ezeket a mérgeket, annak egész életén át örökre tartózkodnia kéne a testmozgástól és bármiféle megerőltető tevékenységtől, különben úgy jár, mint a sportolók és atléták hada, kik a pályán összeesve kerülnek kórházba, vagy halnak meg.

Förtelmes diktátumával a terrorhatalom mindenképp meg akarja gyilkolni a férfit. Oltással vagy anélkül, de a szívelégtelenség végezni fog vele.

Kíváncsian várjuk, mikor kezdik el a hullák földbe ásását a három dózis vakcina felvételéhez kötni.

Vigyázz, mit kívánsz: Hadat üzent a vakcináci Neil Young a Spotify-nak, a következő ultimátummal: „Vagy Rogan, vagy én”. Úgyhogy a Spotify kénytelen volt törölni Neil Young dalait.

Újabb, magát halhatatlan sztárnak képzelő kriptaszökevény hiszi azt, hogy diktálhatja a világ működésének folyását, csak mert évtizedekkel ezelőtt kiokádott magából valami elfeledett slágert. Neil Young megüzente a Spotify-nak, hogy amennyiben az nem távolítja el a 100 millió dolláros szerződéssel hozzájuk édesgetett Joe Rogant a kísérleti és életveszélyes COVID-vakcinákról való „tévinformációival”, akkor kötelezni fogja a népszerű streaming platformot a zeneszámai eltávolítására.

neil_young
Neil Young

A hadüzenetet természetesen tudomásul vette a Spotify, és megcselekedték, amit a demens vén trotty megkívánt: azonnali hatállyal törölték a beképzelt gyökér teljes katalógusát.

Mint aztán kiderült, Neil Young-nak nincs is jogosultsága háborúval fenyegetni egyetlen platformot sem, mivel portfolióját réges-rég eladta jó pénzért egy magáncég részére, lemondván saját szerzői jogairól.

Joe Rogan elsősorban a Robert W. Malone-nal készült, 200 millió megtekintést elért epizódjával verte ki a biztosítékot, melyben az mRNS vakcinák feltalálója bűnbánóan értekezik arról, hogy nem lett volna szabad ezt a technológiát ennyire idejekorán szabadon engedni, és hagyni a tömeggyilkos terrorhatalmak részére az oltással való zsarolást. Sajnos a technológia elszabadult, és mivel a gondolkodás kötelező irányát a propagandamédia és a pártállami diktatúra formálja, Robert W. Malone az elhallgattatott és szemétdombra vetett tudósok táborát gyarapítja, kinek még a Wikipedia-oldalát is áthamisították a gyalázat érvényesítésére.

A Facebook ún. „tény-ellenőrei részéről” az mRNS vakcinák feltalálójának álláspontja a kísérleti oltásokkal szemben tévinformációnak minősül, hiszen a megrendelésre cenrúrázgató betanított szakmunkások véleménye szerint a feltaláló nem lehet tisztában saját terméke tulajdonságaival.

Rögvest azután összeesett egy komikus, hogy a booster oltásával viccelődött

Olykor a legnagyobb poénokat maga az élet írja.

Egy stand up komédiában utazó nő azzal hencegett, hogy ő már harmadszor is beoltatta magát, majd megjegyezte, hogy őt Jézus igazán szereti, hiszen ez idáig el sem kapta a COVID-ot (de azért rettegni muszáj, ugye).


A kígyónyelvével árasztott fertelmes hazugságának köszönhetően
(Jézus szereti a kísérleti méregvakcinákkal oltakozókat) azonnal elcsuklott a hangja, majd össze is esett az átkozott mondat kiejtését követően. A segítség jópár percet késett, ugyanis a közönség a balesetet az előadás részének hitte.

Az istenkáromló asszonyt végül a mentő vitte kórházba, hol koponyatörés végett meg is kellett operálni. Nagy megkönnyebbülésére az intézményben negatív COVID tesztet produkált.