COVID hírek a nagyvilágból – 2022. március 7.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár százötvennél több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

A részemről immár egy hónapja lebegtetett vihar előtti csend állapota úgy tűnik, véget ért, miután az ótvar háttérhatalmi elit a Föld népessége java részének kiirtását sem tartja túl nagy árnak saját, enyészetre ítélt hatalmi pozíciójának megtartásáért. Nincsenek tisztában a ténnyel, hogy sorsuk ígyis-úgyis a felsőbb régiók akaratától függ, kik már kimondták egyértelmű halálos ítéletüket erre a világrendre, mely a rabszolgatartás, zsarolás, törvénykezés és gyilkos propaganda révén kívánja a részére megásott sírgödörbe belerángatni a komplett emberiséget is.

putin_corona

Beindult az apokalipszis utolsó fázisa. Bár rengetegen beoltatták magukat a háziállat szintre züllesztésükhöz használatos kísérleti vegyszerekkel, ahhoz nem elegen, hogy a hatalom átvehesse az emberiség teste és elméje feletti totalitárius kontrollt. Így hát patthelyzet, állóháború alakult ki az egészséges oltatlan, valamint a betegeskedő, zombuló oltott társadalmak között. Egyértelmű szétválasztódás indukálódott az élet szavára hallgató, valamint a halál szólamaiban hívő emberek közt.

Most látszatra szabadság következik, de mindezzel leginkább azok fognak majd tudni élni, akik az utóbbi két évet a spirituális felemelkedés végrehajtására áldozták. A többiekkel szembeni károkozás már megtörtént: hiába törlik a „védettségi” igazolványt, a „fejlett nyugat” lakosságának jó 70-90%-a már beoltatta magát a ki tudja mit tartalmazó méreganyagokkal. A tartós maszkhordásból eredő agysejt-pusztulás és mentális leépülés nem fog egyhamar regenerálódni. A hirtelen tova illant COVID járványt követő háborús narratíva nem fog nyugalmat adni az eleddig tartós vírusrettegésben reszketőknek.

A spirituális dimenzió kihagyásával a létezésből kevesen fogják meglátni a valóságot. Azon néhányak közül, kik tisztában vannak immár a tényekkel még kisebb arányban fognak tudni a félelmeiktől megszabadulni, hogy rabigáskodó, COVID-hívő szolgaállatokból szabad, autonóm, alkotó-teremtő és örömlétben élő emberekké váljanak.

Amennyiben nem változik a helyzet, ez a legutolsó COVID-hírösszefoglalóm, ideje nyugdíjba küldenem ezt a mételyező témakört, melynek feldolgozandó információi kapcsán sajnos rendre behozhatatlan hátrányokat szenvedtem el. Azért még lesz néhány cikk, ugyanis akadnak korábban megírt, ám beszerkesztetlen, illetve elkészítésre várakozó darabok.

post_covid

Továbbra is felhívom a figyelmet, hogy tessék nyugodtan válogatni a tartalmakból, és a felszabadító információkat az ismerősökkel megosztani! Szerzői jogi szabályzatunk értelmében cikkeink részben vagy egészben teljesen szabadon terjeszthetők, átvehetők magazinokra, blogokra engedély nélkül, pusztán az eredeti szerző megnevezése, valamint erre a cikkre mutató link szükséges.

Tartalomjegyzék:

Áldott jó nemzetvezetőnk felszámolta a legtöbb néppusztító korlátozást

Izraelben is felszámolják a csúfos kudarcot vallott elnyomó rendelkezéseket

Anglia: az oltatlanok járványa véget ért, míg az oltottaké tovább folytatódik

Újabb bizonyíték látott napvilágot arról, hogy a hazudozó tudósok kotkodácsolása ellenére a kísérleti vakcinák megváltoztathatják az ember DNS-ét

Olyan DNS-szekvenciát találtak a koronavírusban, melyet a Moderna már 2016-ban levédetett

A biztosítótársaságok belsős statisztikái szerint a hivatalos adatokhoz képest akár tízszer annyian szenvedhetnek a kísérleti vakcinák mellékhatásaitól

Klasszikus diktátori húzás: bár a hitvány Trudeau felszámolta a kamionos konvojt, a vészhelyzeti jogosultságai a helyén maradnak

Porba hullt a kötelező oltás ábrándos vágyképe Új-Zélandon, miután a legfelsőbb bíróság megsemmisítette a miniszterelnök diktátumát

Hüphüphüp, barbatrükk: egyik napról a másikra 4 millió francia polgár veszítette el COVID-útlevelét, miután azok már csak három oltást követően maradnak érvényesek

Ezen a weboldalon listába rendezve böngészhető, éves szinten mennyi dollárral vesztegeti meg a COVIDista gyógyszaripar a korrupt doktorokat

Vissza a feladónak: hazaküldte Irán a részére kiutalt méreginjekció-készletet

Gyűlölködők, lenézők, irigyek az oltottak az oltatlanokkal szemben: ugyanez visszafelé nem igaz

Az egyik legismertebb román futballcsapat kitoltotta OLTOTT játékosait a pályáról, miután azok egyre rosszabb teljesítményt nyújtanak, és egyre nagyobb számban haláloznak el

Áldott jó nemzetvezetőnk felszámolta a legtöbb néppusztító korlátozást

media_coronavirus

Drága jó Führerünk miniszterelnökünk két éven át regnáló tomboló terrort követően megengedi részünkre, hogy ismét szabadon vegyünk levegőt, tehessük egyik lábunkat a másik után, valamint beléphessünk eleve nyitva tartó helyekre.

Van valami romantika abban, hogy az embereket tömegével láb alól eltevő hatalom, kiknek helye leginkább a Gyehenna tüzén van, osztogatja vissza részünkre ugyanazon szabadságjogokat, melyektől ezelőtt megfosztott minket.

Nyilván semmi köze a hirtelen jött engedékenységnek sem a koronavírus-riogatás percek alatt történő háborús riogatássá való átdíszletezésének, sem az egy hónap múlva esedékes szavazásnak, melyre aki elmegy, az feltétel nélkül támogatja a további népirtás lefolytatását, mely pandémia-hisztiből világháborús rettegtetéssé, majd a hatalom által generált totális gazdasági összeomlássá fajul a háttérhatalom nemzeti miniszterelnökök által végrehajtott forgatókönyvének megfelelően.

Időszerű volt persze, hogy lehulljon végre a maszk, hiszen a legalább részben ép elmével felvértezett emberek egyre nagyobb számban tagadták meg a karhatalom ukázát és utaztak buszon, léptek be üzlethelyiségekbe fosos pelenka nélkül. A nép fölötti totalitárius bírságolgató terrort érvényesítő pártállami csinovnyikhad pedig egyre inkább sehol, hiszen ama nagy szégyenükben, hogy néppusztításhoz asszisztálnak szép lassan felszívódtak az állami alkalmazotti állományból.

Screenshot-2022-02-27-at-23.10.22-1024x714

Egyébként a hatalom már elérte a célját, hiszen az idáig lefolytatott engedelmeskedés következtében akkora gazdasági válságot gerjesztettek, hogy a fal adja a másikat. Mégis ki a retek fogja a COVID-rettegtetés kellékeként feláldozott, bebukott vállalkozásokat, földbe fúródott szórakoztatóipart, munkaképtelen zombikká lett emberiséget visszazökkenteni a „pandémia” előtt megszokott régi kerékvágásba? Nyilván majd Klaus Schwab-ék a nagy újraindításukkal meg az emberiséget megbillogozott vágóállati sorba taszítani kívánó agendájukkal.

Cseles egyébként a megfogalmazás, hogy a „védettségi” igazolvány hatályát veszti, hiszen e hónaptól eleve nem maradt neki semmi funkciója, mivel helyébe az oltási igazolvány került bevezetésre.

Izraelben is felszámolják a csúfos kudarcot vallott elnyomó rendelkezéseket

Izrael egyetlen tényező tekintetében követendő példaként szolgál a világ népessége részére: az új génterápiák kísérleti terepeként kipécézett országban abszolút transzparens módon közöltek minden tényanyagot a tudósokkal és újságírókkal. Önzetlen viselkedésük révén első körben értesülhettünk arról, mennyire csúfos kudarcot vallottak a hatástalan és egyenesen veszélyes kísérleti vakcinák.

Az oltakozás tekintetében példásan teljesítő Izraelben ugrott első ízben a kétszer oltottak megbetegedési aránya az egészséges oltatlanok fölé. A népnyomorító vakcinaigazolvány visszahozta a nép emlékezetébe a hajdanvolt holokauszt könnyes nosztalgiával felidézett pillanatait, továbbá a maszkhordás és a rendszeres PCR varázspálcás betegség-ráolvasás is itt került a legvehemensebben felfuttatásra.

rgwjragg6fk81

Ahogy nálunk, úgy központi ukázra Izraelben is felszámolásra kerül a népességgyilkos intézkedések java része, hogy a pandémia-rettegés vágányáról átállítható legyen a lakosság a háborús rettegés vágányára. Elvégre mindegy is, hogy végül Auschwitzba vagy Birkenauba futnak be a vagonok.

Anglia: az oltatlanok járványa véget ért, míg az oltottaké tovább folytatódik

Gyakorlatilag véget ért a pandémia az egészséges oltatlanok részére, mely tényállítást visszaigazoló hiteles adatok épp a napokban futottak be. Ezek szerint az új esztendő első négy hete során még 1007 oltatlan beteg halálozott el, ám számuk az 5-8. hétre 394-re csökkent, ami 61 százalékos zuhanásnak felel meg.

Ezzel szemben az oltottak köréből az első hónapot jellemző 2585 főt követően a 8. hét végére 2704-en váltak a „95%-os hatékonyság” áldozataivá, ami 5%-os növekedést jelent.

Míg az oltatlanok szép lassan visszatérhetnek a lassacskán majdhogynem elfeledetté vált békébe és szabadságba, az oltottak a háborúra villámgyorsan áthangolt narratíva ellenére sem nyerhetnek nyugodalmat az általuk megrendelt és visszatapsolt COVID-tól.

oltottak_jarvanya2

Újabb bizonyíték látott napvilágot arról, hogy a hazudozó tudósok kotkodácsolása ellenére a kísérleti vakcinák megváltoztathatják az ember DNS-ét

Rémhírterjesztőként hurcolták el, majd börtönt követeltek a karhatalmi terroristák azokra, akik akár csak lábjegyzet szintjén meg merészelték említeni, hogy a védőoltásnak hazudott injekció alapú génterápiák átalakítják az ember DNS-ét.

Egy svéd tanulmány az eddig felhalmozott tényanyagok mellé újabb információkat szállít részünkre arról, hogy a génterápiák hatóanyagául szolgáló mRNS egy inverz átírásos folyamat (visszafejtés) révén képes a vesékben székelő Huh7 szövetállomány DNS-ének átírására. A kutatás hátránya, hogy mindez in vitro, vagyis petri csészékben kitenyésztett szövetek vizsgálata alatt történt. Érdemes volna valamilyen módon ellenőrizni, hogy az emberek veséiben is ugyanezen hadműveletet folytatják-e le az mRNS vakcinák.

Laborkörülmények között a kísérleti vakcinák 6 órán belül (!) elvégezték a veseszövetek DNS-ének átírását. A vizsgálat a Pfizer / Comirnaty márkajelzésű génterápiákkal zajlott.

Olyan DNS-szekvenciát találtak a koronavírusban, melyet a Moderna már 2016-ban levédetett

Újabb bizonyíték látott napvilágot arra, hogy mesterségesen megmérnökölt vírussal van dolgunk, melyet szándékosan szabadítottak rá az emberiségre.

Francia tudósok vizsgálták meg a koronavírus tüskefehérjének DNS-láncolatát. Ebben egy 19 karakter hosszúságú szekvenciát találtak, mely teljes mértékben megegyezik egy, a Moderna által már 2016-ban szabadalmaztatott láncolattal.

Amennyiben a vírus elterjedését követően került volna levédetésre a Moderna szekvenciája, kevésbé foghatnánk gyanút, hiszen elképzelhető volna, hogy egy adott vírus ellen kifejlesztett ellenszer tartalmaz néhány elemet annak eredeti genomjából. Fordított esetben azonban már kilóg a lóláb: roppant nehezen képzelhető el, hogy az ellenszer, mely három évvel korábban létezett magánál a vírusnál, pontosan ugyanazt a változatlan karakterláncot tartalmazza. Még akkor is, ha a mintegy 30 ezer karakter hosszúságú géntérképnek elhanyagolható hányada a 19 folytatólagos levédetett karakter.

A kutatók kifejezetten a koronavírus COVID-19 változatát vizsgálták, mely további 12 karaktert tartalmaz annak tüskefehérjéi génszekvenciájában az emberek közt való terjedés biztosításához. A koronavírus korábbi példányait kizárólag állatok adhatták át egymásnak.

covid2

A biztosítótársaságok belsős statisztikái szerint a hivatalos adatokhoz képest akár tízszer annyian szenvedhetnek a kísérleti vakcinák mellékhatásaitól

Az önkéntes bejelentéseken alapuló VAERS, illetve uniós rendszerekkel szemben a biztosító társaságok hitelesebb statisztikákkal rendelkeznek a megbetegedett, neadjisten elhalálozott vakcina-áldozatokról, hiszen az elszámoltathatatlan oltóanyag-gyártókkal ellentétben az ő biztosítási konstrukcióik kiterjedhetnek akár „egészségügyi hiba” által gerjesztett szerencsétlen balesetekre is.

A német BBK provita igazgatója nyilvánosságra is hozta a cég saját belsős statisztikáit. A BBK ernyője alá tartozó biztosító társaságok összesen 11 millió német ajkú polgárt fednek le a nagyjából 100 millió főt kitevő népességből, ami azt jelenti, hogy a lakosság kicsivel kevesebb mint 10%-ának egészségügyi adataira rendelkeznek közvetlen rálátással.

Míg a hivatalos német kormányzat (tízszer akkora mintából merítve) 245 ezer dokumentált vakcina-mellékhatást helyezett nyilvántartásba, addig Andreas Schöfbeck, a BBK igazgatósági tagja arról számolt be a Die Welt részére, hogy a valós statisztikák a nyilvánosan bevallott (egyébként szintén nem túl rózsás adatok) tízszeresei lehetnek. 2021 januárja és augusztusa között például 217 ezer feldolgozott és elfogadott mellékhatás-bejelentés érkezett a BBK alá tartozó biztosítók asztalára, mely eddigre már megközelítette, év végére pedig nyilvánvalóan túl is szárnyalta a fentebb említett 245 ezres számot, mindezt tized akkora lefedettség mellett.

Schöfbeck úgy számol, hogy a vakcina-mellékhatást elszenvedett német polgárok száma valahol 3 millió környékén lehet.

collapsing_nurse

A kísérleti vakcinákból eredő mellékhatások, vagy akár halálozások központi bejelentése – talán Japán kivételével – a világ egyetlen országában sem kötelező. Annak végrehajtását a háziorvosokra traktálják, akik vagy kitöltik a vonatkozó adatlapot, vagy nem. A COVID előtt keletkezett statisztikákból kiderül, hogy az amerikai VAERS rendszerében nyilvántartott mellékhatások száma a tényleges eseteknek mindössze 1%-át teszi ki.

Nem minden országban bánnak egyébként kesztyűs kézzel a biztosítók a kísérleti vakcinákat felvett, pórul járt áldozatokkal. Egy precedens értékű francia bírósági ítélet szerint az oltakozók öngyilkosságot követnek el, melyről írásos szerződést kötnek az állammal a vakcina beinjektálása előtt, ezért nem jogosultak kártérítésre, illetve biztosítási pénzekre.

Klasszikus diktátori húzás: bár a hitvány Trudeau felszámolta a kamionos konvojt, a vészhelyzeti jogosultságai a helyén maradnak

Trudeau előbb gyáván elbujkált a kamionos konvoj elől, majd vészhelyzetet (az 1970-es években kivezetett hadiállapot utódja) hirdetett a békés tüntetés felszámolására.

Előbb a kamionos konvoj, illetve annak támogatói bankszámláit fagyasztották be, majd elvontatták a kanadai fővárost körülvett lecövekelt járműveket.

freedom_truckers

Trudeau hazudozásai szerint a vészhelyzeti állapot kihirdetésére kizárólag a szabadságszerető lakosság megregulázása végett volt szüksége, ám ahogy a kamionos békakonvoj felszámolásra került, úgy az országot nem állította vissza annak normál állapotába, hanem szépen érvényben tartotta a szükséghelyzetet.

Arról is lerántotta a leplet a zsarnok diktátor, hogy a kormányzati hackerek által kiszivárogtatott adatok alapján folytatódik a békekonvoj részére adományt küldő állampolgárok pártállami üldöztetése, megnyomorítása, illetve ellehetetlenítése.

Üdv az új világrendben, hol közvetlenül kontrolláljuk, a megkeresett pénzedből vehetsz-e magadnak parizert a boltban.

Porba hullt a kötelező oltás ábrándos vágyképe Új-Zélandon, miután a legfelsőbb bíróság megsemmisítette a miniszterelnök diktátumát

Alig néhány hónappal a berlini fal leomlása előtt tartott gusztustalan uszító beszédet Erich Honecker, az NDK elnöke, miszerint a fal még jó száz évig állni fog. Ugyanilyen jellegű mondókát hintett el nemrégiben Jacinda Ardern, Új-Zéland női miniszterelnöke, kinek ábrándos utópiája szerint soha nem lesz vége az oltási programnak.

Jacinda_Ardern
Jacinda Ardern, Új-Zéland miniszterelnöke

Alig két hónap elteltével mégis összedőlt a wellingtoni fal, miután az ország legfelsőbb bíróságának ítélte alapján a kötelező oltás alkotmányellenes húzásnak minősül. A pert az állam ellen a rendőrség és a védelmi minisztérium alkalmazottai indították, kiket sorban rugdaltak ki a fasiszták állományaikból, olykor évtizedeken át tartó hűséges szolgálatot követően. A bíróság ara utasítja a dolgozókat, hogy térjenek vissza pozíciójukba, az intézményeket pedig hogy vegyék őket vissza a kirúgásuk előtt megszokottnak számító helyükre.

A döntés romantikáját biztosítja, hogy a mintegy 99%-os engedelmeskedési ráta ellenére ítélt a bíróság az oltatlan és egészséges áldozatok javára: a 164 rendőr, illetve 115 nemzetvédelmis jelentéktelen kis légypiszok hányadát reprezentálja az ingujját karhatalmi ukázra engedelmesen felhajtó kétszer 15 ezer fős állománynak.

A győztesek az orvosi procedúra vallási okokból való visszautasításának jogát gyakorolják az alkotmány szerint, melyért szigorúan tilos őket hátrányos jogkövetkezmény alá vetni, pláne kényszeríteni őket a fenevad bélyegének felvételére, mely nélkül az emberek se nem vehetnek, se nem adhatnak el. Az sem segít a kísérleti vakcinák erkölcsi megítélésén, hogy előállításukhoz hörcsögök méhlepényét, legyilkolt cápák százezreiből nyert hormonokat, illetve abortált magzatok sokaságának szöveteit kellett felhasználni.

Ahogy látható, néhány száz ember is csatát nyerhet a gépezet ellen, mivel az igazság még 99%-os, hazugságot képviselő többség ellenében is győzedelmeskedik.

kapitalista_farao

Hüphüphüp, barbatrükk: egyik napról a másikra 4 millió francia polgár veszítette el COVID-útlevelét, miután azok már csak három oltást követően maradnak érvényesek

A fentebb taglalt pozitív példák ellenére nem mindenütt enyhül a terror: Trudeau diktatúrája továbbra is tombol, Ausztriában annak csúfos bukása ellenére még mindig törvénybe van iktatva a kötelező oltás, az oltatlanokat koncentrációs táborba záró Ausztráliából meg gyanúsan kevés hír szivárog ki mostanában.

A liberálnáci elnyomás alatt sínylődő franciák szintén nincsenek kinn egyelőre a csávából. Példának okáért 4 millió polgár COVID-útlevele vált a napokban érvénytelenné, miután azok felhasználhatósága kettő helyett immár három kísérleti génterápia felvételéhez kötött.

A lakosságot egyébként jól meg is sürgették a fenevad bélyege érvényesítésének meghosszabbítására, mivel eredetileg 6 hónapnak kellett volna eltelnie a második és a booster oltás felvétele között, ám a türelmi időt közben lerövidítették 3 hónapra.

Ugyan annyira nagyon nem reklámozza senki, de a látható-érzékelhető folyamatok alapján egyértelmű a tendencia: a szép új világrendben a puszta létezés joga előfizetéses szolgáltatáshoz kötött. Aki mindezt elfogadja, annak rajta, ne habozzon: a francia vakcinaútlevélben összesen 8 dózis oltás részére szerepel rubrika.

Ezen a weboldalon listába rendezve böngészhető, éves szinten mennyi dollárral vesztegeti meg a COVIDista gyógyszaripar a korrupt doktorokat

Bár korábban tudósítottam arról, hogy a Pfizer gengszter vezérigazgatója bűnözőkként bélyegzi meg a méreggyár ártatlan áldozatait, most egy weboldalra is rábukkantam, melyen a 2018-as év során a különféle gyógyszaripari szereplők által megkent doktorok és kórházak részére kiutalt pénzmag mértéke szerepel, mégpedig nagyság szerint csökkenő sorrendben.

A táblázat szerint az év legkorruptabb intézetének nagydíját a Genentech Inc. nyerte el 478 millió dollár kiutalt kenőpénzzel. A Genentech ténykedése az újabban (mindenféle valós eredmény nélkül) folyamatosan lebegtetett rákgyógyítás, illetve génterápiák területén zajlik. Roppant fontos legókockáját alkotja tehát a cég a poszt-COVID kor orvosi slágertémájának számító genetikai mérnökség területének. Érdemes rájuk figyelni, minden bizonnyal sok gaztettet készülnek végrehajtani az emberiséggel szemben.

A minket érdeklő, COVID témakörében érintett korrupt korporációk felsorolása a következő visszaéléseket tárta fel:

CégUtalások mennyiségeUtalások összértéke (millió dollár)
Pfizer594 30148,9
Astrazeneca454 50245
Merck (COVID pirulák)286 21437,4
Janssen (Johnson & Johnson)342 28027,1

pexels-anthony-shkraba-5214955

A megvesztegetési pénzeket arra használják fel a gógyszergyártók, hogy a doktorok a gyakran hatástalan, olykor egyenesen veszélyes gyógyszereket nyakló nélkül írják fel betegeiknek, kik közül sokakat aztán életen át tartó függőségbe taszítanak.

Vissza a feladónak: hazaküldte Irán a részére kiutalt méreginjekció-készletet

820 ezer, odahaza fel nem használt vakcinát postázott el Lengyelország Irán népességének, akik azonban a teljes csomagot bontatlanul küldték vissza oda, ahonnan jött. Mohammad Hashemi, az iráni egészségügyi minisztérium hivatalnoka bejelentette, hogy bár a mintegy millió ampullát kitevő szállítmány a brit Astrazeneca injekcióit tartalmazta, azok nagy része az USA-ban került legyártásra, így a lengyel nagykövetségen keresztül hazautalásra került a nem kívánt szennyező méreganyag.

Sajnos Irán sem mentes teljes egészében a COVID vakcinák mételyétől, ugyanakkor azok a kimutatott szennyeződéseket, nanografént, nanochipet, hidrogélt, valamint borotvapengéket tartalmazó nyugati vakcinákkal ellentétben a kínai Sinopharmot, az orosz Szputnyikot vagy az indiai Covaxint preferálják, ugyanakkor házon belül is kifejlesztettek egy szert Barekat néven.

Gyűlölködők, lenézők, irigyek az oltottak az oltatlanokkal szemben: ugyanez visszafelé nem igaz

A dán Aarhus University közvélemény-kutatása szerint, mely tízezer, 21 különféle országból származó polgár megkérdezésén alapul, a magukat beoltatók roppant negatív véleményt fogalmaznak meg az egészséges oltatlanok kapcsán. A hamis felsőbbrendűségtudatban szenvedő oltakozók unintelligensnek, megbízhatatlannak tüntetik fel a tisztavérűségüket megtartó oltatlanokat, kikkel szembeni gyűlöletkeltést a dán tudósok a különféle kisebbségi csoportokkal szemben elkövetett rasszista, antiszemita, vagy épp gazdasági alapon történő megosztási és diszkriminációs taktikákkal állítják párhuzamba.

covid_seconddose

Ez azért roppant ironikus, mivel az oltott-oltatlan meghasítás mentén véghez vitt gyűlölködés elsősorban ama liberális körök sajátja, kik szerint mindenki náci, aki nem fogadja be feltétel nélkül az olykor igazságtalanul, máskor jogosan partvonalra sodort csoportok képviselőit.

Rámutattak a kutatók, hogy a sárdobálás egyáltalán nem érvényesül visszafelé: az oltatlanok összességében nem viseltetnek rossz véleménnyel, illetve heveny lenézéssel a magukat és embertársaikat tengerimalacokká változtatni kívánó vakcina-fanatikusokról.

Az egyik legismertebb román futballcsapat kitoltotta OLTOTT játékosait a pályáról, miután azok egyre rosszabb teljesítményt nyújtanak, és egyre nagyobb számban haláloznak el

Egyre látványosabb és eltitkolhatatlanabb mértéket ölt az oltott sportolók játék közbeni összeesése, illetve elhalálozása. A tavalyi év során százával hullottak el élsportolók és FIFA játékosok a világ minden táján, kik feltétel nélkül hittek a mengelei szellemiséggel megáldott tudósok kígyónyelvvel előadott bemondásainak, és mindennemű ellenérzéseik ellenére felhajtották ingujjukat.

Végül kiderült, hogy a Moloch részére végzett önfeláldozásuknak még értelme sem volt, miután az NBA és az NFL egyaránt bejelentette, hogy játékosai 94%-os oltottsági aránya ellenére az egészségesen maradt néhány oltatlant is pályára engedik, csakhogy ne kelljen a következő szezont visszamondani a kieső egészséges játékosok miatt.

basketball-784097

Most újabb gyomrost kaptak az egyre inkább leépülő oltottak: az egyik legnagyobb román futballklub, a Steaua Bucharest tulajdonosa jelentette be az oltott játékosai eltiltását a pályáról, miután azok rendre alulmúlják teljesítményükben az oltatlan focistákat, meg persze önmaguk – vakcináztatás előtt – elért eredményeit is. A főedző szerint az oltott játékosok teljesen erőtlenek a pályán, emellett azt is állította, hogy egyre több oltott játékosuk hal meg a kórházakban. Közben az oltatlanok továbbra is erejük teljében teljesítenek az edzések során.