A 16 éven felüli gyermekeknek (megj.: legalábbis Angliában) nem kell szülői engedélyt kérniük a kísérleti COVID-19 vakcinák elfogadásához. A brit kormány 12 éven felülieknek is beadná. És már óvodás, illetve kisiskolás gyermekeken is tesztelik.

Hallgassák meg figyelmesen a mondanivalómat.

Amennyiben ön egy ember és nem zombi, ez majd haraggal tölti el…

2021. július 15-én az angol kormányzati tanácsadók az oltásokról és immunizációról szóló bizottsági ülésen a következőt mondták: „Amíg nem áll rendelkezésre több adat, a JCVI nem javasolja a gyermekek általános oltását 18 év alatt”. Hozzátették: „Az egészségügyi előnyök ennél a korcsoportnál jelentéktelenek, és nem haladják meg a potenciális kockázatokat”.

„Pompás!” – gondoltam. Lőjenek fel egy tűzijátékot.

Aztán néhány héttel később, augusztus 4-én a bizottság meggondolta magát, miután az Egyesült Királyság vezető egészségügyi hivatalnokai megsürgették a JVCI-t, hogy villámgyorsan vizsgálják felül az álláspontjukat.

Meg is gondolták magukat.

exhausted_parent

Elismerték, hogy a gyermekek COVID-19 betegsége tipikusan enyhe lefolyású vagy tünetmentes. Ennek ellenére immár azt mondták, hogy a 16-17 éveseket be kell oltatni, és 12 évtől felfelé is minél többeket.

Furcsa volt, hogy megemlítették: az elmúlt hetekben jelentések érkeztek szívizomgyulladásos esetekről.

Az elmúlt hetekben.

Tekintsék meg a „COVID-19 oltás – lehetséges mellékhatások” című, 2020. december 8-án kelt videómat, és láthatják, hogy listáztam a szívizomgyulladást.

Szóval hogy lehet, hogy én fél évvel előbb tudtam erről, mint a drágalátos bizottság? Nem akarok nagyon felvágni, de szinte mindenben fél évvel előttük járok.

Nem találok hiteles indokot arra, miért gondolták meg magukat.

Mégis megtörtént.

indian-1717192

A JVCI koronavírus-albizottságának tagságát átalakították, és a COVID injekciók gyerekek részére való terjesztésének egyik kiváló kritikusa váratlanul távozott. Három másik tag is eltűnt. Akárhogy is, a „felfrissített” bizottság azt nyilatkozta, hogy nem éreztek politikai nyomást a nézetük megváltoztatására.

Kíváncsi lennék arra, a bizottság bármely tagja rendelkezik-e kapcsolatokkal a gyógyszergyártók felé, vagy fogadott-e el tőlük pénzt. Vagy inkább: akad-e bárki a tagok közül, aki ne ilyen volna? Talán egy nap utánanézek alaposabban.

Politikusoknak, tanácsadóknak és doktoroknak illendő volna tudniuk, hogy a kísérleti injekció megöli a gyermekeket – szinte biztosan többet öl vagy sebez meg, amennyit a múlt évben átnevezett influenza.

Millióból talán egy gyermek sem lesz, aki megértené, hogy egy masszív, etikátlan és illegális kísérletnek a részei. A vegyesbizottság azt mondja, hogy minden esetben kötelező az oltani kívánt gyerekeket és fiatalokat ellátni megfelelő információkkal, és tudatni velük a vakcinák esetleges ártalmait, illetve előnyeit a vakcináztatás előtt az informált beleegyezés jegyében.

Úgy mondják ezt, hogy védik a seggüket.

pexels-sora-shimazaki-5668494

A királynő, Dolly Parton és egy rakás közösségi média-celeb állítja, hogy ez oké. A gyerekeket megvesztegetik. Ezerből jó, ha egy doktor vagy nővér fogja elmagyarázni a kockázatokat részleteiben.

Sőt, nem is, még tovább megyek: lefogadom, hogy ezerből nincs egy doktor vagy nővér, akinek saját magának volna fogalma a kockázatokról.

Annak ötlete, hogy majd a 16 évesek megértik ezen komplikált vakcinák működését nevetséges volna, ha nem lenne totálisan obszcén. A legtöbb gyerek annyit gondol, hogy a oltás majd megvédi a COVID-tól, és annak továbbadásától a nagyi felé.

Nem mintha ez számítana, hiszen

a hatalom tavaly eltette láb alól a nagyit.

És ez illegális.

hospice-1761276

Még februárban, hat hónappal ezelőtt, rámutattam egy videómban, név szerint „A COVID-vakcinát beadó doktorok és nővérek háborús bűnösökként állnak törvényszék elé” címűben, hogy a nürnbergi kódex az emberkísérletekről, melyet 1947-ben írtak, világosan kijelenti, hogy a kísérleti alanyok önkéntes és egyértelmű hozzájárulása szükséges azok lefolytatásához.

Természetesen ez azt jelenti, hogy az alanyokat tudatni kell afelől, hogy egy kísérlet részesei, és tájékoztatni kell őket a több tucatnyi lehetséges veszélyről, melyek tavaly Karácsony előtt már javarészt feltérképezettek voltak. Az oltani kívántakat figyelmeztetni kell, hogy akár meg is halhatnak. Jelezni kell részükre, hogy amennyiben megkapják az oltást, az nem feltétlenül gátolja meg részükre, hogy elkapják a COVID-ot és továbbítsák azt másoknak.

Ez az informált beleegyezés.

Ahogy mondtam, kötve hiszen, hogy millió felnőttből akár egy is megfelelően lett tájékoztatva.

Hány 16 éves fiatal képes megérteni az mRNS vakcinák működési elvét? Hogyan magyarázzuk el nekik a „patogenikus feltöltés” lényegét?

tudos_vizsgal1

Mégegyszer: már februárban mondtam, hogy bármely doktor vagy nővér, aki beadja ezeket a kísérleti vakcinákat anélkül, hogy az áldozatokat minden szükséges információval ellátta volna előtte, úgy, hogy azok meg is értsék, nemzetközi jogot sért és megy a börtönbe.

A meztelen tény, hogy az egész vakcinációs program hazugságon és megtévesztésen alapul. A kormányzatoknak és a médiának nem volna szükséges hazudozni, terrorizálni és az igazságot elhallgatni, amennyiben tényleg volna egy járvány, melyre a kísérleti oltások remekül működnek. Az emberek egymást ölnék, hogy minél hamarabb megkapják azt.

Persze ha tényleges járvány volna, nem lenne rá vakcina. Az oltások reklámozói hírhedtek azon agendájukról, hogy globális népességcsökkenést szeretnének. Tehát ha gyilkos járvány tombolna, nem akarnának rá életmentő oltást bevezetni, ugye?

Ennek a kísérleti és szükségtelen oltásnak az elfogadása a legfontosabb döntés egy ember életében. Az ún. oltás örökre szól. Ez egy olyan drog, melyről nem tudsz csak úgy leszokni. A COVID-19 injekció marad. Nem tudod visszacsinálni. És senki, ismétlem: SENKI nem tudja, mi lesz a hatása hat hónap, 6 év vagy akár 60 év múltán. Ez egy kísérlet, mely előkészítésének nem lesz vége 2023 előtt. A vakcina már most ezreket ölt meg és milliók szenvednek a mellékhatásaitól. Csak tekintsék meg a rendszeresen frissített információkat a weboldalamon, ahol a hivatalos nyilvántartási adatokat összegzem.

confused_man1

Fogékonyabbak lesznek-e az oltottak az új mutációkra? Meghalnak-e, amikor a téli vírusokat elkapják? Senki nem tudja a választ.

A kockázat annyira hatalmas, hogy úgy hiszem, mindenkinek, akit beoltottak – kiváltképp a fiataloknak, akiknél a szívsérülés kockázata roppant nagy –, messziről kerülniük kéne mindennemű megerőltető tevékenységet és stresszt.

Örökre.

Időközben a gyerekek megvesztegetése, hogy eladják nekik az oltást, gyorsan halad előre. Ingyen pénz. Ingyen kebab. Az esély egy kis élet visszaszerzésére abból, amit elvettek tőlük.

A BBC jelentette, hogy 60 ezer életet mentettek meg a COVID oltással. Egyetlen nüansznyi bizonyíték sem létezik erre. Azt is állíthatják, hogy 60 milliárdan menekültek meg.

A gusztustalan BBC és a többi fősodratú média orgazmikus izgalomban tör ki, mikor találnak egy oltatlant, aki meghal COVID-ban (tehát az átcímkézett influenzában), vagy nagyjából bármi másban. Ignorálják a tényt, hogy évről évre az influenzaszezon 6 hónapos időtartama alatt 650 ezren halnak bele minden korosztályból a betegségbe, gyakran akár teljesen egészségesek is.

korhazi_kezeles1

De az új influenza körüli hazugságok és megtévesztések egyre nagyobbak lesznek.

Oltatlan férfi, akit elütött egy busz. Oltatlan nő, akit felzabált egy oroszlán.

Az igazság, hogy ezek a kísérleti vakcinák nem estek át elégséges tesztelésen, nem az a hatásuk, amit a legtöbb ember gondol és olyannyira veszélyesek, hogy terjesztésüket most azonnal abba kéne hagyni.

Doktorok, akik felszólalnak, akik rámutatnak a veszélyekre, akik elmagyarázzák, hogy a kockázat/haszon arány megmutatja, hogy akik gyártják és terjesztik ezeket az átkozott vegyszereket bezárandók, azokat szörnyetegként állítják be, elhallgattatják őket, hazudnak róluk, vagy elmegyógyintézeti kezelést ajánlanak fel részükre – akárcsak mintha Sztálin idejébe röppentünk volna vissza. A kifogások vita nélkül elutasításra kerülnek. Nincs vita. Ismereteim szerint soha korábban nem vezettek be semmiféle gyógyszert és használtak széles körben alapos megbeszélés nélkül. 18 hónapon át kértem a kormány tanácsadóit, hogy vitázzanak velem élő tévéműsorban.

Semmi. Síri csend.

Mi fizetjük őket, ők leszarnak minket.

elephant-964898

Mindez persze bizonyítja, hogy eme kísérleti termékek promóciója förtelmes csalás.

Időközben a doktorok nagy része elfogadja a hazugságot, propagálja az oltást és zsebre teszi ezért a nagy pénzt.

Mikor ezek a gusztustalan férfiak és nők letartóztatásra kerülnek – és fognak –, reményeim szerint nem kegyelmezünk nekik. Ők, férfiak és nők, résztvevői az emberiség ellen valaha elkövetett egyik legnagyobb bűntettnek.

Az Egyesült Királyság kormánya elismeri, hogy a szívizomgyulladásos esetek hosszú távú következményei még nem elég jól ismertek.

Mégis szétszórják ezt az átkozott cuccot ovisoknak, kisiskolásoknak, akárcsak a serdülőknek.

Eltették láb alól a nagyszülőket. Most a gyerekeket akarják megölni.