Ahogy a 2021-es COVID cikkek esetén, úgy a hírekből is összeválogattam a legfontosabb, mindenkit érintő információkat, miután ezek egy része elavulttá lett, másik felük viszont roppant fontos és átvizsgálásra érdemes mind a mai napig. Mivel szeptember 6-tól kezdve minden hírösszefoglalót azonnal kattintható tartalomjegyzékkel láttam el, így csak a bennük foglaltatott fontos tartalmakat sorolom nagy vonalakban, a rövid bevezetőket követő tartalomjegyzékben pedig mindenki másodpercek alatt megtalálhatja a vonatkozó hír-címeket.

Az első hírösszefoglaló augusztus 12-én keletkezett. A legtöbb hír immár nem aktuális, viszont tudósítottam arról, hogy a Moderna a hivatalos VAERS mellett egy külön bejáratú belsős nyilvántartást is vezet a vakcina-mellékhatásokról. Ebben sok százezerrel több név szerepel, mint a kormányzati adatbázisban! Az oltóanyag-gyártók tehát tudnak a kísérleti vakcináik veszélyességéről, így teljes mértékben elszámoltathatók az eljövendő perek esetén.

Augusztus 18-án tudósítottam az Astrazeneca vakcina gyártójának csakhamar süllyesztőbe került nyilatkozatáról, mely szerint a „nyájimmunitás” elérése lehetetlen vakcinák által, sőt mi több, az (akkor) új delta variánstól jobban szenvednek az oltottak, mint az oltatlanok.

Augusztus 23-án többek közt megírtam, hogy egyre több közintézmény, kórház és egyetem vergődik az összeomlás peremén, miután előírták a kötelező oltást.

collapsing_nurse

Szeptember 6-án már volt tartalomjegyzék. Ebből a blokkból a legfontosabb hír rögtön a legelső, mely szerint a teljesen átoltott páciensek 251-szer magasabb virális terhelésnek vannak kitéve az egészséges oltatlanoknál, vagyis a kísérleti oltások nagy mértékben súlyosbítják a betegség lefolyását!

A szeptember 15-ei hírblokk egy vegyes felvágott volt, melyben a legérdekesebb szegmens a „befogadó” és „szabadságszerető”, „toleráns” liberálisok által hallelujázott vakcinaútlevél rasszista és szexista voltára hívta fel a figyelmet.

Szeptember 27-én néhány bekezdésben megemlékeztem a COVID-ot gyógyító és több országban sikerrel alkalmazott Ivermectin démonizálásáról, valamint felfedtem, hogy több országba is megérkezett a fenevad bélyege, mely nélkül senki nem vehet, sem nem adhat el.

Október 15-én újabb Ivermectin-sikertörténetekről rántottam le a leplet. Ahol az Ivermectint alkalmazták, ott szőrén-szálán eltűnt a koronavírus. Mérhetetlen károkat okoztak a lezárások és az üzlethelyiségek, illetve éttermek bezárásai, ennek köszönhetően egyre több helyütt robbantak ki tüntetések a zabolázatlan terror ellen.

covidpass_protest

Október 31-én felfedtem, hogy egyre súlyosabb mínuszba került a kísérleti vakcinák hatásfoka, mely tény eltussolására egyre több helyütt igyekeznek cenzúrát bevezetni. Továbbá minden országban, hol néppusztító pártállami terror tombol, csúfos kudarcot vallott a vakcinamandátum.

November 15-re Fauci végre beismerte, hogy átverték az oltottakat, és hatalmas bajban vannak, akik hallgattak a megtévesztő propagandájukra. Egyre több statisztika látott napvilágot arról, hogy mindenhol az oltottak alkotják a megbetegedések és halálesetek többségét. Mindezek ellenére egyre több helyütt kezdték el büntetni az oltatlanokat az egészségükért, az oltakozásért pedig egyre nevetségesebb jutalmakat ajánlottak fel, mint Ausztriából származó példa szerint ingyen kör egy prostival.

A November 22-ei hírblokk a fentebb sorolt karhatalmi ostobaságok mellett a tudósok gyengeelméjűségéről rántja le a leplet, a tartalom maradék része pedig a bevezetett (elsősorban osztrák, kanadai és ausztrál) totalitárius vakcinácizmusról tudósít.

December 10-én megjelent az Omikron variáns, minden riogatások legnagyobbika, a politikusok erre való hivatkozással még vérmesebb módon fenyegetik országaik lakosságát.

facebook_diktatura

Karácsony alkalmából igazi, ünnepekhez méltó hírzuhatag érkezett. A politikusok és a vakcinagyártók az adventi készülődés alkalmával soha véget nem érő vakcinaprogramokról ábrándoztak bilibe lógó kézzel. A világon mindenütt egyre inkább csak az oltottak haláloznak el, viszont – szintén a karácsonyt övező szeretet jegyében – az oltatlanokat a legtöbb ünnepségről kitiltották. Nem is jártunk rosszul, hiszen a kizárólag oltási igazolással látogatható ünnepi rendezvényeken igazi tömegjárványok bontakoztak ki. Megérkezett a Jézuska, és megjutalmazta az engedelmes ingujjfelhajtó gyermekeket az oltottak járványával.

Január 9-én még mindig a ünnepek utózöngéjét nyögtük, ugyanis egyáltalán nem csillapodott a beérkezett hírek mennyisége. Fordult viszont a kocka az ellenkező irányba: egyre több leleplező hír, információ, tudományos kutatás látott napvilágot a kísérleti vakcinák hatástalanságáról és veszélyességéről. A kísérleti vakcinák hatásossága immár mínusz 151 százalékot mér az omikron variánssal szemben, az oltottak járványa pedig elérte zenitjét. Közben a rémhírterjesztő fősodratú propagandamédia egyes „jeles” képviselői magukba szálltak, és elkezdték beismerni, hogy notóriusan és folytatólagosan félretájékoztatták az olvasóikat. A légitársaságok egy rakás járatot voltak kénytelenek törölni az ünnepek alkalmával, miután a kötelező érvénnyel beoltott pilótáik megbetegedtek vagy meghaltak. Az államhatalmak az összeomlófélben lévő narratívájuk közepette a soha véget nem érő vakcinaprogramok mellett a járvánnyal való évekig zajló bohóckodásról is álmodoznak, miközben továbbra is bilibe lóg a kéz.

Január 17-re totálisan szétesett a narratíva. A becsapott, pórul járt és legyek módjára hulló oltottak egyre reménytelenebb skizofréniában vergődnek. Újabb rakás adat látott napvilágot arról, hogy immár a világ gyakorlatilag minden táján többségükben az oltottak betegednek és halnak meg.

pikwizard-5a6c27eb5e9cf04126566e8fecb7d587

Január 24-én a központi narratíva-kontroll totálisan megsemmisült, a lakosság elleni COVID-terror érvényesítése a földbe fúródott. Immár a háromszor vagy négyszer oltottak is nagyobb arányban betegednek meg az oltatlanoknál. Csodával határos módon egyre több helyen indult meg a párfordulás, és kezdték meg a korlátozások feloldását akár az omikron hullám „tombolása” közepette is.

Február hónapban vihar előtti csend követte a karhatalom Sztálingrád alatt bekövetkezett csúfos bukását. Mindenütt visszavonultak, hírzárlatot rendeltek el, és elkezdtek felkészülni a bebukott narratívájukat követő „Endlösung”, vagyis az emberiség kiirtására indítandó legvégső kétségbeesett offenzíva megindítására. A nagy zűrzavart és a nyugati hatalmak maguk ellen végzett harakirijét kihasználván megkezdődött a keleti országok katonai hadműveleteinek előkészítése (lásd Ukrajna, Tajvan). Időközben még több helyen oldották fel a korlátozásokat, kiderült, hogy egyre több gyermek betegedik vagy hal meg a vakcináktól, valamint egyre több vergődő celeb jár pórul a vakcinafasiszta viselkedése miatt. Az oltatlan művészeket, előadókat korábban karhatalmi terror révén zárták ki a létezés jogából (cancel cultore), az oltott celebek viszont saját magukat semmisítik meg ostoba és önleleplező módon.

Február 20-tól az itt-ott zárványaiban érvényben maradt diktatúra vergődésének utolsó fingorászásait szemlélhettük, leglátványosabban Trudeau fasizmusának kibontakozását. A vakcinák siralmas lebőgése tovább zajlik. Az oltakozási kedv világszerte földbe állt, az oltottak immár leginkább csak magukat meg egymást fertőzik, de egészséges oltatlanokat biztosan nem. A minden renoméjukat elvesztő vakcinagyárak patkányai menekülnek a süllyedő hajóról. A Johnson & Johnson már felhagyott az oltóanyagai gyártásával, a Pfizer és kiváltképp a Moderna részvényárfolyamai pedig földbe fúródtak.