COVID hírek a nagyvilágból – 2021. augusztus 23.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár száznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Egyre csökken az oltáskampányban részt vevő egészségügyi dolgozók száma Németországban

tanacskozas

Menekülnek a betegségügyből azon lelkiismeretes orvosok, akik megismerték az egyértelmű igazságot a kísérleti COVID vakcinákról. Németországban a vakcinakampány berobbantakor 52 ezernél is több állami, illetve magánpraxis keretein belül oltották a tengerimalacokat, mostanra azonban az oltópontok mennyisége 29 ezerre csökkent, vagyis 23 ezer orvosi rendelőben végleg felmondtak az ismeretlen anyagok ártatlan emberekbe való injektálásával.

A csökkenést nem magyarázza sem az oltáskampány sikeressége, sem ennek ellentéte, a szuritól rettegő és annak látványáról fejvesztve világgá szaladó lakosság vakcinaellenessége, mivel az oltási hadművelet megkezdésénél naponta 1,5 millió dózis vakcinát adtak be, mostanra pedig az országosan rendelt mennyiség alig 200 ezerrel csökkent napi 1,3 millióra.

Egyetlen narratíva meséli el logikusan és reálisan a praxisok egyre csökkenő számát, mégpedig hogy az egészségügyi személyzet kezdi átlátni a vakcinakampány valós célját (pláne mivel az átlagembernél jóval közelebb vannak a tűzhöz), és igyekeznek elmenekülni ebből a gonosz babiloni rendszerből.

Az összeomlás peremén vergődnek az amerikai kórházak, miután kirugdalták a kísérleti vakcinákat visszautasító egészséges dolgozóikat

covid_news1

Visszanyal a fagyi: tömegével küldik el a háztól a fenevad bélyegét felvenni nem kívánó, egészséges polgárokat. Az oltást erőszakkal megkövetelő big tech és financiális szektorokba tartozó cégek is küzdenek, mint malac a jégen az oltási diktátumaik érvényesítésével, mivel a munkaerő egy jelentős része inkább kirúgatja magát, semmint hogy hagyja most már a saját testét is prostituálni a munkáltató kényére-kedvére.

Az eltávozott létszám feltöltése viszont egyre nagyobb nehézségekbe ütközik.

Szemléltetésképp álljon itt egy jellemző példa. A Houston-i metodista kórháztól az elmúlt időszak során mintegy 150 egészségügyi dolgozót rúgtak ki, akik a tavalyi évben még tömegesen megtapsolt szükséges munkaerő voltak. Idén azonban ugyanők eldobható használati eszközök lettek.

A kórház „roppant bátor” akciójának hála az intézmény immár az összeomlás peremén vergődik, és vírusrettegő menedzserei a médián keresztül könyörögnek sírva a felmentő sereg érkezéséért, akik a szélsőségesen kimerült, kiégett, elfásult, gondolkodásra képtelen, ezért a vakcinákat félelemből felvevő megmaradt létszámot kisegítenék.

Segélykiáltásaik azonban érdemi reakció nélkül vesznek el az éterben.

stay-at-home-5094607

A média végső pusztulása közepette sem képes a hazugságtengerei heroinfüggőségéből kilépni, ezért azt hazudják, hogy a kórházi ellátás (ne feledjünk, hogy az USA-ban teljes mértékben magánegészségügyről van szó, mely a szabad piac törvényei szerint minden körülmények között ideális színvonalon szolgálja ki a szent tehén fogyasztót XD ) azért vívja haláltusáját, mert (nyilvánvalóan az oltatlan egészséges embereknek köszönhetően) úgy megugrott a COVID-esetek száma, hogy azok az intézményt megroppantó erővel bírnak.

A pucér valóság pedig, hogy elüldözték az értelmes, egészséges, nélkülözhetetlen munkaerőt, és maradtak állományban a haldokló, agonizáló, lassacskán teljesen munkaképtelenné váló zombik.

Az amerikai kórházak most egymás elől igyekeznek elcsaklizni a nővéreket és orvosokat, hűen felfedvén az éhezők viadalává lett kapitalizmus valós természetét. Az ostoba tanácsadók naivan azt képzelték, a kirúgott magas szintű szakértők elvesztését majd pótolják újonnan jött jelentkezők a semmiből.

Körbeért a kapitalista gyűlöletlánc: annyira kifosztották a munkaerőt, hogy a folyamatos fluktuáció taktikája (minél több munkás minél sebesebb kizsákmányolása és rotálása) elhozta a folyamatos munkaerő-utánpótlás végét. Elfogyott a kifosztható-kizsákmányolható-zsarolható rabszolga. Mostanra kizárólag a passzív vágóállattá lett agonizálók maradnak benn a rendszerben, akik nyilvánvalóan nem fogják tudni egyben tartani a hazugságtenger talapzaton rengő, düledező, lassacskán a földdel egyenlővé váló rendszert.

Nem véletlen az eszeveszett, kétségbeesett kapkodás a fenevad bélyegének minél gyorsabb és erőszakosabb terítésére: vissza kell erőszakolni lábhoz a blökiket, mielőtt azok áttörnék a rabigaságban tartó rendszer karámait, és elnyernék a vágyott szabadságot.

pikwizard-048fee8420d99e5c91af6921c278efbd

Így bullyingolják oltatlan áldozataikat a süllyedő színvonalú egyetemek

Ahogy kábé minden kapitalista termék, úgy a felsőoktatás is soha nem látott színvonalcsökkenést volt kénytelen elszenvedni az utóbbi évtizedek során. A hanyatlás fő oka a financializáció: míg az egyetemek feladata a régi szép időkben az volt, hogy önállóan gondolkodni képes értelmiséget neveljen a fiatalságból, mostanra az egész intézményrendszer egy amolyan glorifikált szakmunkásképzővé züllött vissza. A tőke diktálja, hogy miféle totálisan hülye, ámde egyetlen marginális részterületen mindent (is) tudó rabszolgák kerüljenek ki a keltetőkből, azok pedig csaholva teljesítik a roppant buta, ám végletekig gátlástalan pszichopaták követelményeit.

A börtönrendszer bebiztosításának utolsó láncszeme a diákhitel, melynek révén az időközben felébredő diákságot legutolsó menekülési útvonalától is megfoszthatják.

Nem meglepő, hogy a korábban még fejlett gondolkodása révén pozíciókhoz jutó elit értelmiség immár a totális elhülyítésre való törekvés egyik első számú célpontjává lett. A diákok bemennek az intézményekbe érdeklődő szemléletű, fényes képességekkel felvértezett fiatal felnőttként, és kikerülnek onnan agyhalott zombiként. Persze a legtöbbek már a középiskola mételyező évei során eljutnak ugyanerre a szintre, nem véletlen, hogy napjaink egyetlen és valódi értelmiségi körét azok alkotják, akik kibuktak vagy kimenekültek ezen börtönintézményekből és minden ebbéli törekvés ellenére nem sikerült velük örök életre meggyűlöltetni a tanulást és új ismeretek elsajátítását, hanem a zombiasító indoktrinációt visszautasítván autodidakta tanulásra tértek át.

Az intézményrendszerben ragadt agonizáló diákság ideális vágóállattá alakul a karámban: manapság a kampuszokon tombol a legvérmesebb vakcinapropaganda. Akad már olyan intézmény is, mely nem engedi kapuin belülre az oltatlan diákot. Ahol papíron van lehetőség egészséges embereknek is belépni, ott vegzáló büntetgetéseknek lesznek áldozatai: fizettetnek velük a megkövetelt tesztekért, megvonják tőlük az internet-hozzáférést (mindezt milliós tandíjak mellett), illetve a magukat hatóságoknak képzelő néphülyítők önkényes bírságokat is kivetnek az egészséges diákságra.

woman-3435842

Aki részére nem vált egyértelművé az utóbbi nagyjából egy évtized során, hogy a felsülőoktatás a lakosság rabigaláncra verésének legvégső és legbrutálisabb állomása, mely a felesleges gyötrésen felül kizárólag az életerő és idő elrablására alkalmas, az szívjon csak, mint a torkosborz.

Gyorsan engedélyeznék a Pfizer kígyóolaját, mielőtt a széles plebsz előtt is nyilvánvalóvá válna, hogy szart sem ér

Az FDA még a szeptemberi iskolakezdés előtt engedélyezné az eredetileg 2023-ig kísérleti szakaszban tartózkodó Pfizer vakcinákat. Minderre azért van szükség, mert a frissen napvilágot látott tudományos eredmények fényében a kísérleti vakcinák gyakorlatilag mindegyike csúfosan lebőgött a COVID elleni küzdelemben, miután a nagy mellénnyel beharangozott 95%-os hatásfokuk a 0 közelébe süllyed vissza alig fél év elteltével.

Jól tudjuk viszont, hogy a cél nem a vakcina, az pusztán az eszköz. Maga a kitűzött feladat, hogy az emberiséget globálisan betuszkolják egy újfeudalista diktatúra alá, melyben bármikor megsemmisíthető vágóállatként lesznek a pszichopata diktátorok örökkön-örökké gyötörhető játékszerei. A vakcina ennek segédeszköze, hiszen segítségével az emberi testen belülre injektálhatják a visszavonhatatlan megbillogozást elősegítő nanorobotokat, grafént, elektromágneses nanorészecskéket.

A teljes mértékben engedélyezett genetikai terápiák immár védőoltásként kötelezhetők lesznek az egészségében kitartó lakosságra. Mondtuk előre, hogy ez lesz, szó sincs itt semmiféle szabad választásról a fenevad bélyegének tekintetében. Valaki vagy Isten oltalmát kéri, és elfogadja végre, hogy az előtte elterülő ganétenger nem egyenlő a kizárólagos és objektív valósággal, vagy zombivá lett fajtársaival együtt örökkön-örökké éghet a Gyehenna tüzén. Harmadik választás, a langymeleg pocsolyában való további dagonyázás lehetősége megszűnik.

adult-beard-beggar-256621

A biztonságosként és hatékonyként beállított hatástalan kígyóolajok kötelezővé tételét nem pusztán a pártállami terrorhatalmak rendelhetik el, hanem betegségügyi intézmények, a butítási rendszer vagy gyakorlatilag bármely magáncég a korábbiaknál nagyobb hatékonysággal írhatja elő diktatórikusan a vakcináztatást a forgóajtón való belépéshez.

Ilyen rendszer még soha a világtörténelem során nem létezett, hogy a rabszolgáknak kell epekedniük a kizsákmányolóik felé, hogy ugyan méltóztassák már őket kifosztani, megsemmisíteni és az uralmuk alá helyezni. Az eszetlen nép pedig térden állva rimánkodik gyilkosainak, hogy mentsék meg nyomorult életét.

Lapzárta után érkezett a hír, hogy már meg is történt az engedélyezés, az FDA történetében rekord idő alatt.

Fellázadt a nép a totalitárius ausztrál kormány ellen

A „zéró COVID” politikának köszönhetően poszt-apokaliptikus pusztulattá változott Ausztrália tájképe. A totalitárius terror röpke másfél éven keresztül ellenállás nélkül zajlott. Az elnyomás roppant primitív módszertana alapján amennyiben az 5 milliós Sydney városában akár egyetlen polgár pozitív PCR tesztet mutat (ami nem nehéz, hiszen csak jól fel kell tornászni a ciklusszámot), azonnal elrendelik a kijárási tilalommal tarkított lezárást.

Mivel lehetetlen 5 millió főből nem találni igény esetén legalább 1-et, akire a PCR varázspálca suhintásával rá lehet olvasni a betegséget, a diktatórikus terror gyakorlatilag a végtelenségig folytatható.

A legutóbbi, országos méretű lezárást viszont már megelégelte a lakosság és minden nagyvárosban, többek közt Sydney-ben, Brisbane-ben, Melbourne-ben, valamint Darwinban tízezrek növesztettek végre tököt, és mentek ki az utcára. Melbourne-ben összetűzésre is sor került a fánkzabálókkal, Sydney-ben azonban a kék maskarás bűnözők túlerőbe kerültek az egészséges lakossággal szemben, így ott komoly letartóztatásokra és meghurcolásokra került sor.

A nép haragját az is fokozta, hogy épp néhány nappal ezelőtt ítélték 8 hónap börtönre egy korábbi demonstráció szervezőjét.

Az orvosoknak elegük lett a félrevezető propagandából

Érdemes elgondolkodni azon, hogy mennyi időt töltünk autonóm művelődéssel, illetve a szennysajtó olvasgatásával, valamint a tévé bömböltetésével. Ez persze sok mindentől függ, de afelől semmi kétség, hogy a különböző csatornákon eltöltött időnk messze felülmúlja azt, amit egészségünk megőrzésében járatos valódi szakemberek társaságában töltünk.

Ehhez még hozzájön az is, hogy a legutóbbi időkig – sőt, sok esetben még mindig – az ilyen szakemberek nem vagy csak elvétve léptek a nyilvánosság elé, kaptak esélyt megnyilvánulni a fősodratú médiában különféle retorzióktól vagy egyéb következményektől tartva, vagy mert egyszerűen csak nem engedték őket kifejteni nézeteiket.

Egy hatalmas űr keletkezett tehát az erőszakos, riogattató propaganda és a megnyugtató, hiteles szakértői tanácsok között. Mint minden űr, ez is betöltésre került. Az önjelölt szakemberek elkezdtek félinformációkat terjeszteni, valós adatokat a szövegkörnyezetből kiragadva félremagyarázni, vagy pedig egész egyszerűen képtelen sületlenségeket ömleszteni. Legutóbbira példa a tünetmentes terjesztő elmélete, a PCR tesztek haszna vagy az oltatlanság és a vírusmutánsok terjedése közötti összefüggés. Az emberi hülyeség pedig nem sokat változott az évezredek során, a pusztító gyógyszaripari termékekben, kemikáliákban és általában mindenben, ami más, mint a természetes, hamarabb hiszünk, mint az igazságnak.

Kitűnő példa erre, ami jelenleg zajlik. Egyszeriben megjelent a semmiből több száz virológus, immunológus, infektológus és epidemiológus, akik elképesztő szorgalommal és kitartással ontják a félig vagy teljesen valótlan információk áradatát a nagyérdemű publikumra. Az értelmes többség persze inkább hisz a mérgező gyógyszaripar bűvköréből kicsatlakozott valódi gyógyítóknak, akik igazmondása általában nem jut el a szélesebb néphez, mivel cenzúrázzák őket, de a napi 2-3 óra fősodratú propaganda, pártállami terror és megvett orvosok általi megtévesztések ellen esélye sincs a lelkiismeretes, amúgy is túlterhelt, folyamatos fenyegetettségben tartott, kimerült orvosnak.

Fake news headline on a newspaper

AZAZHOGY EDDIG NEM VOLT…

A fenti helyzetet ugyanis megelégelte százharminchárom angol orvos, akik elindították a COVID19 Assembly nevű mozgalmat.

A saját weblapot kapott kezdeményezés nevét egy titkosszolgálati szójáték adja, amelyet magyarra csak körülírva lehet lefordítani: CIA Organized Vaccine Identity Detection, vagyis a CIA által szervezett vakcina (általi) azonosító program. A mozgalom közvetlen előhívója a Covid elmeprogram, azon belül pedig az oltásfanatista nézetek tévhitekre alapozó terjedése volt, de követői szeretnék felvenni a küzdelmet a szélesebb értelemben vett hazug információ terjedése ellen is.

A lezárásokat elkerülő Svédországban a gyerekek egészségesebbek, a lakosság vidámabb, a gazdaság pedig helyrerázódott

Nincs a terrornak oly mértékben aljas és szarházi megvalósítása, mint a koronavírus-lezárások. A korábbi érákban a hatalom legalább néminemű tisztesség jelét mutatta, amikor nem kívánt a lakosság előtt annak megnyomorítása révén jóságos megmentőként tisztelegni, hanem igenis bevállalta a nyílt színi terrort, az ütleget, a falvak felgyújtását, vagy akár a polgárok gödörbe lövését is.

A totálisan hasztalan lezárásoknak hála immár kisgyerekek követnek el öngyilkosságot, a kisvállalkozók tömegével hullnak el és lesznek az újfeudalista szisztéma kifosztott rabszolgái, bármikor lemészárolható háziállatai. A „sérülékeny” és védeni kívánt nyugdíjasokra ráparancsolják a fullasztó és agysejtpusztító pofazacskót, valamint sok százezer Forintokra büntetgetik őket annak helytelen hordása végett.

people-5219705

Ezt jelenti a terrorhatalom segítsége.

Mivel a fél világ a tébolyda áldozata lett, alig létezik összehasonlítási alap, itt van viszont szeretett öreg kontinensünkön Svédország, melynek polgárai sem lezárásokat, sem tartósan alkalmazott maszkhordási kötelezvényt nem láttak.

A bűnöző terror elmaradásának hála Svédország népe egészségesebb, mint valaha, a gyerekek vidámak és koruknak megfelelően fejlődnek (szemben ugye a sanyargató államok gyermekeivel), a gazdaság csakhamar talpra állt (ámbátor a globálisan kirobbant válságból eredő GDP-csökkenést ők sem úszhatták meg), a fertőzési, valamint halálozási statisztikáik pedig nagyjából együtt mozognak a totalitárius elnyomást alkalmazó országokéval, sőt, néha alá is mennek.

Annyira normálisan zajlik az élet Svédországban, hogy a többség nem is veszi észre, mennyire szörnyűséges pandémia tombol a nagyvilágban.

Bár valóban megélt 1-2 krízist az ország az utóbbi másfél évben, és több alkalommal is úgy tűnt, a hatalmas berobbanás elkerülhetetlen a fertőzési számok növekedésében, az elmaradt halálfélelembe taszítás, propaganda és terror végett a lakosság megnyugodott, és ennek köszönhetően nem is alakult ki végül komolyabb baj.

spring_break_fiatalok

Brutális állatok szegény kiskutyákat mészároltak le az egészség nevében

Egy ausztrál falu önkormányzatának tébolyult totalitárius őrjöngői mészárlást rendeltek el a faluban élő mentőkutyák közt, hogy senkinek ne jusson eszébe a karanténszabályokat megszegve azokat felvenni vagy megsimogatni.

Az aranyos kis állatok egy menhelyhez tartoztak, ahol még a terrorisztikus és elviselhetetlen lezárásokat is pontról pontra betartva gondozták a legyilkolt kutyusokat, melyek közt frissen ellett szuka is akadt. Bár a hír szövege nem tér ki rá, napközben valószínűleg hagyták őket szabadon és vidáman kóricálni a városban, ettől kaptak vérszemet a tömeggyilkos merénylők.

Nem sikerült hitelt érdemlően megmagyarázniuk a bűnözőknek, hogyan járul hozzá a zabolázatlan gyilkolás az emberek egészségéhez.

Eközben a terroristák ajtóról ajtóra járnak érvényesíteni a statáriumot, az autóba szállni merészelő polgárokra pedig rendőrautók tapadnak, hogy ne merészeljen senki 5 kilométernél messzebb eltávolodni börtönné lett otthonából.

A kutya sem vakcináztatja magát a fesztiválhelyszíneken elhelyezett oltópontokon

exit_festival1

Amerikában több nagy fesztivál kínál oltakozási „lehetőséget” a belépni kívánó vendégek részére. Ezen rendezvények közt vegyesen akadnak olyanok, akik mindenkit beengednek, illetve akik megkövetelik a vakcinaigazolvány létét. Utóbbi dzsemborikon általában a Johnson & Johnson egy dózisú vakcináját kínálják beinjektálásra, mely műveletet követően azonnal nyílik is a kapu a bulihuszár előtt.

Amennyire szánalmas az ötlet, annyira sikertelen is.

Garth Brooks 74 ezer főt vonzó koncertjén például összesen 35-en oltatták magukat a kísérleti vakcinákkal, holott még VIP páholyt is sorsoltak a résztvevők között. Bár nem lehet tudni, milyen arányban tomboltak oltottak és oltatlanok a koncerten, Kansas City 42%-os átoltottsági arányát figyelembe véve valószínűleg 40 ezer körüli potenciális „szerencsés nyertes” mulasztotta el a lehetőséget a VIP szék megnyerésére.

Hat nappal korábban Gucci Mane is haknizott egyet ugyanebben a városban, ahol még pofásabb nyereménnyel, egy backstage-es találkozási lehetőséggel az előadóval csábították szurira a közönséget. Összesen nyolcan használták ki a soha vissza nem térő alkalmat.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás