COVID hírek a nagyvilágból – 2021. szeptember 27.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár száznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Az elmúlt napok során aztán igazán gazdagon záporoztak a förtelmes koronavallást, COVIDiktatúrát, kamudémiát leleplező hírek! Nem győztem kapkodni a fejemet! Tessék nyugodtan válogatni, és a felszabadító információkat az ismerősökkel megosztani! Szerzői jogi szabályzatunk értelmében cikkeink részben vagy egészben teljesen szabadon terjeszthetők, átvehetők magazinokra, blogokra engedély nélkül, pusztán az eredeti szerző megnevezése, valamint erre a cikkre mutató link szükséges. Az esetleges támogatást örömmel fogadom és nagyon köszönöm, de anélkül is szabad a vásár. Terjedjen az igazság minél inkább szerteszét, hogy ne lehessen eltüntetni a szekta bukásának híreit és a spirituális felemelkedés igéjét!

carefree_woman1

Tartalomjegyzék:

Fellázadtak az ausztrál munkások a terrorisztikus COVIDiktatúra ellen

Tudománytagadó vaxxerek: őrjöngésben törtek ki az oltásfasiszták, amiért az FDA nem javasolja a harmadik dózis kísérleti vakcina beadatását – a Fehéz Ház pressziója ellenére sem

Dél-Afrikában az antitest-vizsgálatok eredménye szerint a lakosság legnagyobb része már rendben átesett a COVID-on – vakcinák nélkül

Míg az emberek arcára kötelező a fosos pelenka, a burzsoá elit maszkmentesen szórakozik a több száz fős gálákon

Jó üzlet a halál: felpumpált kórházi statisztikákkal próbálta egy észak-karolinai kórház megfélemlíteni az embereket a vakcinák felvételéhez

A világon elsőként Olaszországban vezették be a fenevad bélyegét

Kényelmes kárhozat: már telefonon is magunkkal vihető a fenevad bélyege

Még sírva röhögősebb: a múlt heti -35% után újabb szintet zuhant a kísérleti vakcinák hatásossága

Még a féknyúzterjesztő CNN is kénytelen volt bevallani, hogy az új COVID-esetek és halálozások többsége az oltottak körében keletkezik

Nicki Minaj kinyitotta Pandóra szelencéjét

Határértéken felüli arányban okoznak súlyos allergiás reakciókat a kísérleti vakcinák

A Moderna után most a Pfizer vakcinákban is szennyeződést találtak a japán hatóságok

Bermudában robbanásszerű felfutást vett a járvány a vakcinaprogram bevezetését követően.

Skóciában a COVID-halálozások 75%-a a kétszer oltott kategóriába tartozik

Továbbra is gúny tárgya az életveszélyes vakcinák propagálói részéről a gyógyító Ivermectin

Francia Polinéziában börtönbe csukják a doktorokat, akik meggyógyítják a betegeiket

Horvátország miniszterelnöke: befejeztük a hazug, megtévesztő vakcinapropagandát

Kötelezik a katolikus egyetem hallgatóit, hogy tegyék fel a pusztító utálatosságot

Visszautasította a IV. birodalom diktátumát egy szabadságszerető amerikai közösségi portál

A kamudémia megvezető imposztorai: Merkely Béla

Schrödinger influenzája

Fellázadtak az ausztrál munkások a terrorisztikus COVIDiktatúra ellen

Ausztráliában förtelmes elnyomás alatt sínylődik a nép: az ország másfél éve gyakorlatilag teljes körű és folyamatos lezárás alatt van, a szórakozóhelyek és plázák bezártak, a rendőrök halálba vegzálják az utcára menni merészkedő egészséges embereket, és úgy általában véve gyakorlatilag mindenki létezése meg van akadályozva a karhatalmi terror által.

Amíg az emberek saját szobájukban kuksolnak, szépen épülnek fel országszerte a koncentrációs táborok, ahova az állítólagosan COVID-fertőzött egyedeket vinnék „rehabilitációra”.

Persze egy kellő mértékben feltornászott ciklusszámú PCR teszt révén bárkit el lehet hurcoltatni oda.

Bár kirobbantak kisebb-nagyobb tüntetések az utóbbi hónapok során a türelmét vesztett népből, érdemleges, karhatalmat is megrémítő akcióra eleddig nem volt példa.

Mindez a tegnapi nap során megváltozott, amikor legalább húszezernyi feldühödött építőmunkás vonult utcára, és néminemű rongálás kíséretében megbénították a Melbourne felé vezető autópályát, komoly fennakadásokat okozva a város ellátási láncában.

Ausztráliában sajnos a terror tovább folytatódik, a karhatalmi bűnözők gumilövedékeket is bevetnek a lakosság ellen.

Tudománytagadó vaxxerek: őrjöngésben törtek ki az oltásfasiszták, amiért az FDA nem javasolja a harmadik dózis kísérleti vakcina beadatását – a Fehéz Ház pressziója ellenére sem

Joe Biden Accepts Party's Nomination For President In Delaware During Virtual DNC

A múlt hét során Joe Biden kiadta az alkotmányellenes ukázt, hogy Amerika teljes lakosságát be kell vakcináztatni, mivel a demencia Hitlerének türelme lejárt. A kötelező oltások szabályozása Amerikában azonban tagállami szintű feladat, melyek többsége boldogan és fütyörészve utasította vissza a pofátlan diktátumot.

Az FDA rendszeres időközönként tart hivatalos tanácskozást, melynek videóanyagát vágatlanul felpakolják a Youtube-ra is. Ebből kiderül, hogy a tudósok konklúziója alapján az égvilágon semmi nem indokolja a harmadik, ún. emlékeztető oltás beadását sem az idős emberek, sem pedig az egészségügyi szempontból veszélyeztetett kategóriába tartozó személyek részére.

A Fehér Ház személyesen presszionálta az FDA-t, hogy engedélyezzék az öregek harmadik oltását, mindhiába. Így – talán először – szembehelyezkedtek Joe Bidennel és a hivatalos pártállami narratívával.

A hír hatására vérmes őrjöngésben törtek ki szerte az antiszociális médiában az elmebeteg vakcinácik, akik az egész világ azonnali halálra szurkálását követelik azonnal és ellenvetés nélkül. A tudományellenes oltás-fanatikusok szerint az FDA inkompetens, pedig korábban ők adtak engedélyt a kísérleti vakcinák vészhelyzeti felhasználására.

Frissítés: Sajnos az FDA végül figyelmen kívül hagyta a saját gyűlésén elhangzott tudományos megállapításokat és tényeket, ezért „lapzártánk” után engedélyezte az emlékeztető oltás beadását a 65 és feletti, valamint kiemelt kockázati körbe tartozó lakosok részére.

Dél-Afrikában az antitest-vizsgálatok eredménye szerint a lakosság legnagyobb része már rendben átesett a COVID-on – vakcinák nélkül

african_people1

Egy sajnos paywall mögé zárt cikkből kiderül, hogy a Dél-Afrikában végzett antitest-tesztek alapján a lakosság legnagyobb része – gyermekektől az idősekig – már nagy valószínűséggel átesett a betegségen (akár tünetmentesen), ezért teljesen felesleges és értelmetlen a továbbiakban vakcinaprogramot folytatni eme harmadik világbeli országokban, hiszen a természetes immunitás tartósabb és erőteljesebb a vakcinák által biztosított ideiglenes ál-biztonságnál.

Legfrissebb statisztikák szerint Dél-Afrika országainak lakossága 6-14% közti arányban számít teljesen átoltottnak. Mivel a riogató, vérmes propaganda infrastruktúrája nem számít oly mértékben kiépítettnek, mint a „fejlett” országokban, a felfokozott rémüldözés és halálfélelem hiányában a betegség viszonylag szelíd módon vándorolt át a teljes lakosságon.

A hivatalos statisztikák szerint a 14%-os arányban átoltott Dél-Afrikai Köztársaságban 1 millió lakosra vetítve 2021 szeptemberéig 1500 halálozás esett. Magyarország, ahol a propagandamédia totális halálvergődésbe taszította a lakosságot, kiváltképp tavaly szeptember és idén április között, 57%-os arányú teljes átoltottság mellett 1 millió lakosra 3100 halálesetet termelt ki.

Míg az emberek arcára kötelező a fosos pelenka, a burzsoá elit maszkmentesen szórakozik a több száz fős gálákon

Tele volt az Emmy gála maszk nélküli celebekkel. A zárt térben több száz, az elitbe tartozó személy zsúfolódott össze kötelező maszkhordás és távolságtartás nélkül.

Miközben ők önfeledten vigadtak, személyes komornyikjaik és kiszolgálóik továbbra is maszkkal az arcukon voltak kénytelenek szlalomozni az önelégültségüktől elszállt celebek közt.

A fiaskó miértjére csakhamar megszületett a magyarázat. Az Emmy díjátadónak helyet adó Los Angeles megye egészségügyi előírásai szerint bár továbbra is univerzális maszkhasználati rendelet van érvényben, mindez alól mentességet élveznek az előadóművészeti tevékenységet űző személyek, mint zenészek, színészek, filmsztárok és tévés műsorvezetők.

Kötelező viszont maszkot hordani a kétéves gyerekeknek.

Mindenki egyenlő, de egyesek egyenlőbbek a többinél.

Jó üzlet a halál: felpumpált kórházi statisztikákkal próbálta egy észak-karolinai kórház megfélemlíteni az embereket a vakcinák felvételéhez

propaganda_parodia

Egy kiszivárgott belsős Zoom-konferencia alapján az észak-karolinai Novant Health New Hanover Regional Medical Center doktorai pácienseik gyógyítása helyett inkább azok halálfélelembe taszításával vannak elfoglalva. Carolyn Fisher, a kórház marketing-igazgatója ama ukázt kapta az orvosoktól, hogy pumpálja fel a COVID-statisztikákat, hogy az emberek könnyen manipulálhatók legyenek a kísérleti vakcinák felvételére.

Azt is megfogalmazták részére, hogy alkalmazzon ijesztő retorikát a lakosság megrémítésére, valamint nyilatkoztassa ki részükre a vérmes hazugságot, hogy ha nem oltatja magát a jobb sorsra érdemes páciens, akkor meg fog halni.

A világon elsőként Olaszországban vezették be a fenevad bélyegét

…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

Olaszország az első állam, melyben a hatalom immár a munkavégzéshez is kötelezi a fenevad bélyegét – nem kizárólag az egészségügyi személyzetnek, hanem mindenki részére.

Az akció nyomán Olaszország nyilván hamarosan a totális gazdasági és társadalmi összeomlás terepe lesz. Mivel a lakosságnak önhibáján kívül nem engedik meg a létezést, természetesen alanyi jogon jár részükre az élelem és fedél, melynek beszerzését akár az akadályoztató karhatalmi bűnözők élete árán is végezhetik.

Kényelmes kárhozat: már telefonon is magunkkal vihető a fenevad bélyege

covid_vakcinautlevel

Nem is kell külön igényelni, úgy dobják utánad.

Igazán szerencsésnek mondhatják magukat az iPhone tulajdonosok, az ő vakcinaigazolványuk ugyanis digitális formában feltölthető lesz az Apple felhő-tárhelyére, ahonnan az bármikor elérhető bemutatásra a vakcinaigazolványt megkövetelő éttermekben, szórakozóhelyeken, közintézményekben. Az online igazolás okosan összeköthető lesz a felhasználó egyéb adataival, többek közt bankszámláival is, így a fenevad bélyegét felvevők igazán kényelmesen és gyakorlatilag teljes komfortban kezdhetik meg utazásukat a Gyehenna felé.

Az Apple ígéri, hogy a roppant kényes személyes információk titkosítva tárolódnak majd a magasságos felhőben, így kizárólag az adott felhasználói fiók tulajdonosa, valamint az általa felhatalmazott illetékesek férhetnek hozzájuk. Ilyesféle ígéreteket tonnányit láttunk már a magasztos tech cégek részéről, melyek mindegyikéről utóbb kiderült, hogy egyáltalán nem érdekli őket a felhasználók adatainak biztonsága (annál inkább az azok kisajtolása révén nyerhető reklámpénzek). De mindegy, hiszen a legtöbbeknek amúgy sincs halvány fogalmuk sem arról, miféle adatok áramlanak át ellenőrizhetőség nélkül telefonjáról vadidegen tárhelyek sűrű szövedékébe és kerülnek az elemző algoritmusok pátyolgató ölébe.

Még sírva röhögősebb: a múlt heti -35% után újabb szintet zuhant a kísérleti vakcinák hatásossága

A legutóbbi hírcsokorban számoltam be arról, hogy hivatalos statisztikák alapján a kísérleti vakcinák hatásossága a 40-80 év közötti korcsoportok esetében -35% körül mozog az előzetesen hangoztatott 90-95% ellenében, ami azt jelenti, hogy az oltottak 35%-kal nagyobb eséllyel betegednek meg, mint az egészséges oltatlanok.

Ahogy múlik az idő, úgy mélyül a szakadék.

pexels-brote-studio-2970501

A legfrissebb publikált (angol) fertőzési statisztikák nyomán a kísérleti vakcinák hatásossága a 40-80 év közöttieknél immár mínusz 53%-ra romlott, azaz a múlt heti értékekhez képest is 18 százalékpontot hanyatlottak az egészséges és életvidám polgárokkal szemben.

A fogyatékos tudósoktól eltekintve senki részére nem meglepő, hogy az idő előrehaladtával az eleve betegek vagy betegségre hajlamosabbak lesznek rosszabb állapotban, nem pedig az egészségesek, akikre az otromba celebvirológusok félelemkeltő okkultista ráolvasás révén kívánják oktrojálni a kórságot.

Azonban okkultista ráolvasásra csak a könnyen befolyásolható személyek fogékonyak. Ők nagyjából ugyanaz a kategória, akik fejvesztve rohannak az ismeretlen hatású vakcinák felvételére. Így a beteg emberek mennek oltakozni, az egészséges, életvidám, félelem nélkül élők pedig oltatlanok maradnak.

Amennyiben az ótvar celebvirológusok tovább folytatják a megosztást, valamint a gyűlöletkeltést az egészséges emberekkel szemben, a végeredmény az lesz, hogy a két, egymástól teljesen elszeparált csoport egyikébe csakis betegeskedő, manipulálható, gyűlölködő és paranoid emberek tartoznak majd, a másikba pedig az örömteli alkotásba-teremtésbe, egészségbe és boldogságba burkolózó szabad polgárok.

Még a féknyúzterjesztő CNN is kénytelen volt bevallani, hogy az új COVID-esetek és halálozások többsége az oltottak körében keletkezik

A fentiekhez lazán kapcsolódó esemény, hogy a vérmes félelemkeltés egyik legfőbb bástyájaként számon tartott CNN riporterei kénytelenek voltak beismerni, hogy az USA Massachusetts államában mind az újonnan kórházba kerülő betegek, mind a halálesetek többségét a teljesen átoltott emberek alkotják:

Nicki Minaj kinyitotta Pandóra szelencéjét

Nicki Minaj bevallotta a Twitteren, hogy eleddig nem oltatta magát a kísérleti genetikai terápiával, mivel szeretne előbb értelmes polgár módjára tájékozódni a vakcinák hatásáról (most tekintsünk el attól, hogy saját maga külsejében elüt a közvélemény szerint értelmesnek nevezhető kategóriától).

Felelős és előrelátó döntése nyomán oly mértékű gyűlöletcunami zúdult a nyakába, melyet talán még a középkori boszorkányüldözések során sem kellett senkinek elszenvednie.

A hörgő zombik hisztériájából természetesen Nicki Minaj nem tudta meg, mennyire biztonságosak a vakcinák és van-e bármiféle értelmük hosszú távon, a vernyákoló zombihadsereg azonban kiváló reprezentatív mintát szolgáltatott az oltottakat érintő mentális és értelembeli hanyatlás keserű valóságáról. Így hát végül Nicki Minaj kénytelen volt belátni, hogy legjobban akkor jár, ha mellőzi ezeket a rettenetesen veszélyes, néppusztító vegyszereket.

Ennek érdekében végül nem jelent meg a Met Gálán sem, mivel az egészséges emberek részére megtiltották a belépést.

nickiminaj
Nicki Minaj

A slusszpoén csak ezután következett: a tavalyi évben meglehetősen intenzív lefolyású tüntetéseket szervező Black Lives Matter az életünkbe egyre inkább beavászkodó rasszista és szexista vakcinaútlevél elleni tüntetésekre invitálja a lakosságot, melyeket Nicki Minaj személyesen inspirált a fekete lakosság körében. Újabb fricska került be azonban a képbe: A BLM meghívta a Trump-hívő MAGA, valamint Qanon, korábban konteónak számító, később nyilvánvaló valósággá vált mozgalmak képviselőit is, hogy demonstráljanak együtt a mindenki életét megnyomorító és az egész bolygó emberiségét leigázni, valamint vágóállati sorba taszítani készülő terrorhatalom ellen.

A talán még néhány héttel ezelőtt is heveny röhögőgörcsöt kiváltó, nem várt összefogás minden bizonnyal kővé dermesztette a plutokrata hatalom pszichopatáit, akik a lehető legnagyobb megosztottságot kívánják kierőszakolni az alsóbb népcsoportokból, hogy azok egyenként jól kontrollálható tömbökként legyenek terelhetők az új világrend ernyője alá.

Határértéken felüli arányban okoznak súlyos allergiás reakciókat a kísérleti vakcinák

Az enyhe allergiás, valamint ekcémás reakciótól az életveszélyes anafilaxiás sokkig nem kívánt mellékhatások sokaságát váltják ki az emberi szervezetből a kísérleti COVID vakcinákderül ki egy portugál kutatásból.

A hivatalos CDC, valamint angol egészségügyi adatbázisok szerint a hagyományos védőoltások többségénél a súlyos allergiás reakció bekövetkeztére való esély majdhogynem egyenlő a nullával: általában kevesebb, mint 1 a millióból.

A szabvány védőoltásokkal szembeni allergiás reakciók arányát azonban a kísérleti COVID-oltások mindegyike jelentősen, típustól függően 2-8,5-szeres mértékben meghaladja.

medic-563423

A súlyos allergiás reakció bekövetkeztének esélye a Pfizer vakcináknál 4,5, Modernánál 2,5, Astrazenecánál pedig 10-20 eset a millióból. A kutatók szerint ezek mindegyike túllépi az egészségügyi értékhatárt, melynek a fent említettek szerint egy a millióhoz alatti arányt volna illendő reprezentálniuk.

Megnyugtatásul közölték a kutatók, hogy az életveszélyes rohamok kizárólag azokat érhetik utol, akik kórtörténetében szerepel mogyoróallergia vagy hasonszőrű életveszélyes állapotot előidézni képes allergiás betegség. A központi vakcinamellékhatás-adatbázisok szerint eddig senki nem halt bele közvetlen az oltást követő életveszélyes reakcióba, a generált esetek mindegyikét sikerült a helyszínen orvosolni a szokásos kórházi protokollok szerint.

A Moderna után most a Pfizer vakcinákban is szennyeződést találtak a japán hatóságok

Alig néhány hete vontak ki állítólag szennyeződés miatt 1,63 millió Moderna vakcinát a forgalomból, és most ugyanez lett a sorsuk 3 különböző oltóponton osztogatott Pfizer vakcináknak is.

A hatóságok sejtelmesen fogalmaznak, nem merik elmondani a kivonás valódi okát, így azonban sokak részére jelentenek permanens eltántorító erőt a hasonszőrű fiaskók.

Bermudában robbanásszerű felfutást vett a járvány a vakcinaprogram bevezetését követően.

A kötelező maszkhordás tavaly decemberi bevezetéséig Bermudát szinte teljesen elkerülte a COVID. Közvetlen utána azonban alaposan felfutó esetszámoknak lehettünk szemtanúi. Az oltási program nagyjából a többi hasonszőrű országgal egy időben vette kezdetét, szeptember elejére pedig elérték a 67%-os átoltottságot, ami ha nem is a dobogóra, mindenesetre roppant előkelő pozícióba helyezi Bermuda szigetvilágát.

bermuda_covid_2

A roppant lelkes oltakozási kedvnek meg is lett az eredménye: a hivatalos statisztikák szerint szeptember 17-én 191 új COVID-esetet regisztráltak, sokszor annyit, mint korábban bármikor.

bermuda_covid_1

Mint ismeretes, a kötelező távolságtartás, maszkhordás és lezárások mind nagy mértékben rombolják a lakosság lelki állapotát és ez által egészségét. A kis szigetország ráadásul immár jó másfél éve teljesen elszeparáltan létezik a külvilágtól az utazási korlátozásoknak hála.

Skóciában a COVID-halálozások 75%-a a kétszer oltott kategóriába tartozik

Egészen augusztus végéig betonbiztosan tartotta magát a narratíva, hogy az oltatlanok jóval nagyobb számban halnak meg az oltottaknál. Egy hónappal ezelőtt azonban fordult a kocka, és az elmúlt hetek során az elhunyt áldozatok 75%-a a kétszer, további 5%-a az egyszer oltott kategóriából került ki.

Továbbra is gúny tárgya az életveszélyes vakcinák propagálói részéről a gyógyító Ivermectin

Az alig egy héttel korábban lóféregtelenítőként gúnyolt Ivermectin Indiában, Egyiptomban, Japánban és még egy rakás más országban, ahol korai gyógyítási protokollként alkalmazták azt, egy csapásra (nem pedig szúrásra) meggyógyította a betegeket. A hivatalos CDC-narratíva szerint, mivel az Ivermectin valódi gyógyszer a koronavírusra, ezért azt elhallgatni, cenzúrázni, tiltani kell, mivel eltántorítja a népet az életveszélyes kísérleti vakcinák felvételétől.

Azonban lebukott a szélhámos CDC: az Ivermectint 2019 óta protokoll-szerűen alkalmazzák menekültek egészségügyi kezelésére, mivel egy rakás fertőző betegséget segít megelőzni, illetve eliminálni. Tudnak tehát arról, hogy az Ivermectin valódi gyógymódja fertőző kórságok sokaságának, beleértve a COVID-ot is, melyről épp e sorok gépelése közben jött ki az a 64 tudományos vizsgálatot összefogó metakutatás, mely szerint az Ivermectin 86% eséllyel segít megelőzni, 68% eséllyel pedig elhessegetni a koronavírust a szervezetből.

koronavirus_pakolhaza

Ez biza jóval magasabb arány, mint a hitvány vakcinák mínusz 53%-os hatásossága.

Az sem titok, hogy az Ivermectin 1996 óta van engedélyezve emberek gyógyítására (persze jóval kevesebb hatóanyaggal), nem pusztán a féknyúzterjesztő propagandamédia által vérmes pofával gúnyolt lónyugtatóról van szó.

Francia Polinéziában börtönbe csukják a doktorokat, akik meggyógyítják a betegeiket

Egy Francia polinéziai doktor életmentő Ivermectint írt fel COVID-betegei részére, akik ennek hatására meggyógyultak. Tehát tette, ami a feladata.

A mai világban ezt nem lehet tűrni, ezért bűnöző rendőrök törtek rá otthonában, és hurcolták el a lelkiismeretes doktort. Az orvos Ivermectin mellett cinkkel, valamint azitromicinnel kezelte betegeit. Mindegyik tudományosan elfogadott gyógymódja a koronavírusnak, bár az azitromicinnek inkább csak a tünetek enyhítésében van szerepe.

Horvátország miniszterelnöke: befejeztük a hazug, megtévesztő vakcinapropagandát

Zoran Milanović, a szomszédos Horvátország miniszterelnöke sajtótájékoztatóján jelentette be minden országos tévécsatorna részére, hogy abbahagyják az igazán förtelmes és emberek millióinak megnyomorításáért, valamint haláláért felelős vakcinapropagandát.

Bátor kiállásában kiosztotta a kamudémia-párti áltudósokat: ha nincs valós célja a vakcináztatásnak, két oltás bőven elég volt, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a kísérleti vakcinák nem működnek. Ha megfogalmaznak egy célt, mint mondjuk a pandémia eliminálása, akkor meg komplett őrültek, mert a vírusjárványokat nem lehet és eddig sem lehetett felszámolni.

A miniszerelnök gyakorta szemlézi a nemzetközi propagandamédia, mint a CNN riogató híreit, melyeknek hatására egy egész éven át haptákban állt a világ szinte minden kormánya, és a bejelentések alapján nyomorgatta, sanyargatta halálra a lakosságot. Az egész idei évben már mást sem hallottunk, csak zabolázatlan félelemkeltést, mindennemű érdemi tényanyag nélkül, ezért a horvát elnök maga részéről befejezi az országos vakcinaprogramot.

Viszonlátás.

Kötelezik a katolikus egyetem hallgatóit, hogy tegyék fel a pusztító utálatosságot

megfertéztetik a szenthelyet, az erősséget, és megszüntetik a mindennapi áldozatot, és felteszik a pusztító útálatosságot [felteszik a maszkot].

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit [se ne járhasson egyetemre], hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

Visszautasította a IV. birodalom diktátumát egy szabadságszerető amerikai közösségi portál

fourth_reich

A német kormány erőszakos cenzúráztatást követel az amerikai székhelyű Gab közösségi oldaltól, melynek tulajdonosa nyilvános levélben utasította vissza a Gestapo követeléseit. Válaszuk szerint:

A Gab egy amerikai cég, így zéró kötelezettségünk van zsarnoki kormányok idegen törvényeinek megfelelni.

A „fake news” visszaszorítása érdekében törvények százaival nyomorító német kormány zsarnoki követelőzéseivel szemben Isten adta kötelessége minden szabadságszerető személynek és cégnek bátran kiállni, hiszen az álhírek megbélyegző kategóriája alá bármilyen információ és igazság behelyezhető, ami az elnyomó diktatúrának épp aktuálisan nem tetszik. Ehhez hasonló rendszert meg ugye láttunk már a történelemben, egész véletlen az is német eredetű volt.

A kamudémia megvezető imposztorai: Merkely Béla

Bónusz tartalomként nem egy hírt, hanem egy jellemző, a népességet hülyének néző „doktor úr” két nyilatkozatát szemlézem. Mindenki vonja le maga a konklúziót.

merkely_bela

2021. május 23.

Nem lesz negyedik hullám sem most, sem szeptemberben, nem tud egy olyan mutáció kialakulni, ami Magyarországon ismét egy járványt hozzon, mert nagyon magas az átfertőzöttség és az átoltottság is – nyilatkozta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.

_____________________________________________________________________

2021. szeptember 6.

Lassabb, elhúzódó lehet a koronavírus-járvány negyedik hulláma, és elsősorban az oltatlanokat érinti majd, elképzelhető, hogy szükség lesz további korlátozásokra – mondta a Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora hétfőn a Kossuth rádióban.

Most akkor Eurázsiával, vagy Kelet-Ázsiával állunk harcban? Attól függ, milyen nap van.

Schrödinger influenzája

– Miért tűnt el tavaly az influenza?
– Mert az emberek fegyelmezett módon hordták a maszkot és tartották a távolságot.
– Jó, de akkor miért volt annyi COVID?
– Mert az emberek fegyelmezetlen módon nem hordták a maszkot és nem tartottak távolságot.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás