COVID hírek a nagyvilágból – 2022. február 20.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár százötvennél több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Az immár egy hónapja tartó vihar előtti csend lassacskán véget ér, és egyre több helyütt csiripelik, hogy a terrorista karhatalom egy hathatós, összehangolt támadást akar indítani az emberiség ellen, miután az ótvar COVID-hisztériájukon minden jóra való ember már csak legyintve nevet.

covid_seconddose

Azért még koránt sincs vége a háborúnak, emlékezzünk csak vissza, mi szokott történni ilyenkor: a vesztüket érző diktátorok legutolsó leheletükkel saját népük ellen fordulnak, és megpróbálnak egy utolsó kétségbeesett, minden korábbinál erőteljesebb offenzívát indítani a józan ész ellen. Sajnos elképzelhető, hogy nem kerülhetjük el az Endlösungot, mely által a karhatalom mindent megtesz, hogy ne maradjon egy oltatlan, a fenevad bélyegét visszautasító szabad ember sem a Földön.

Mi persze állunk elébe a vérmes diktátumaiknak.

Továbbra is felhívom a figyelmet, hogy tessék nyugodtan válogatni a tartalmakból, és a felszabadító információkat az ismerősökkel megosztani! Szerzői jogi szabályzatunk értelmében cikkeink részben vagy egészben teljesen szabadon terjeszthetők, átvehetők magazinokra, blogokra engedély nélkül, pusztán az eredeti szerző megnevezése, valamint erre a cikkre mutató link szükséges.

Tartalomjegyzék:

Hadat üzent Trudeau a kanadai lakosság ellen

Nem publikálják tovább a skót fertőzési adatokat, mert túl sok oltott fertőződik meg és kerül kórházba

Kanadában a halálos COVID-áldozatok mintegy 70%-a az oltottak köréből kerül ki

Örvendezik az FDA igazgatója, hogy az évenkénti oltás bevezetésével a vakcinagyárak rendszeres jövedelemhez jutnak

Semmi hatása nem mutatkozott a kötelező oltásnak az osztrák polgárok oltakozási kedvére

Szép suttyomban abbahagyta a Johnson & Johnson a COVID vakcinái gyártását, hogy egy új kísérleti oltás kifejlesztésébe kezdjen

Kormányzati titkosszolgálatok meghackelték a Givesendgo rendszerét, és nyilvánosságra hozták a kamionos konvoj részére önkéntes adományt küldő személyek adatait

Kétszázszorosára növekedett a várólistás betegek száma az angol „egészségügyben”

Rekordot döntött a floridai turizmus 2021-ben

Minden korlátozást feloldanak a Coachella fesztiválon: negatív teszt, maszk és oltási igazolás sem kell

Kezd totálisan felbomlani a maszkos zombik elméje: egy benzinkutas lelőtte vendégét, amiért az nem hordott maszkot, majd magával is végzett

Hadat üzent Trudeau a kanadai lakosság ellen

egeszseg_vedelem
Gondos, védelmező rendőrök ápolják az állampolgárok egészségét

Kanada első diktátora háborút indított a békés lakosság ellen, miután azok túl hosszan felejtettek el helyet változtatni, így a levegővétel és a séta tilalma mellé újabb tilalomfát sikerült felállítania a karhatalomnak a lakosság elé. Azért jó volna, ha képesek lennének eldönteni fene vagy skizofréniájukban, hogy akkor most a helyváltoztatásért vagy az egy helyben cövekelésért írja meg a büntető cetlit a biztos úr.

Trudeau természetesen a joviális kamionos tüntetők végett rendelte el a korábban soha be nem vezetett szükségállapotot. Az 1988 óta érintetlenül álló vészhelyzeti törvénycsomag a korábban érvényben lévő haditörvényt váltotta le, Trudeau szerint tehát a kamionos konvoj háborús ostrom alatt tartja Ottawográd városát.

A vészhelyzet kihirdetése révén Trudeau jogosulttá válik kizárólag diktátorok részére elérhető rendelkezések meghozatalára, mint a demonstrálók erőszakos eltüntetése, a normálishoz képest sokszoros mértékű bírságolgatás, sőt, még a kamionos sztrájk szervezőinek, illetve résztvevőinek számláit is befagyasztathatja.

Időközben már zajlik is az ártatlan és békés tüntetők elhurcolása. Jelen cikk lezártáig 70 szervezőt sikerült letartóztatni, illetve 21 kamiont elvontatni a karhatalmi rablóknak, kik azzal fenyegetőznek, hogy egész addig végzik bomlasztó tevékenységüket a nap 24 órájában, míg teljesen megtisztítják a várost az „illegális” lázongóktól.

where_is_trudeau
Hol van Trudeau?

Nem publikálják tovább a skót fertőzési adatokat, mert túl sok oltott fertőződik meg és kerül kórházba

Túl sok oltott kerül kórházba, illetve hal meg, ezért Skócia kormánya úgy döntött, nem publikálja többé nyilvánosan a hivatalos COVID-statisztikáit, miután azok „hathatós fegyvert adnak az oltásellenesek kezébe”.

Szerencsére az angol jelentések még elérhetők, melyek szerint február 17-ei állapotok alapján 72%-os teljes átoltottsági arány mellett a kórházi kezelésre szorulók pontosan ugyanennyi százalékát (0% védelem), a halottaknak pedig 87%-át alkotják a legalább kétszer oltottak. A lentebb olvasható kanadai adatokkal ellentétben az angoloknál még az új fertőzöttek 68%-a is az oltottak köréből kerül ki.

england_vaccine_20220220

Kanadában a halálos COVID-áldozatok mintegy 70%-a az oltottak köréből kerül ki

Nem sok kedvem van ismételni magam. Szerintem a skót és angol adatok kapcsán elmondtam mindent, amit tudni érdemes, úgyhogy ide csak beillesztem szépen az épp pogrom alatt álló Kanada halálozási és kórházi kezelési statisztikáit, mely azt mutatja, hogy mindkét kategória bő kétharmadát az oltottak teszik ki.

Oltatlanok egyelőre többen fertőződnek meg ugyan, de ne feledjük el, hogy továbbra is vannak olyanok, akik első alkalommal esnek át a betegségen, s ez által természetes immunitást nyernek később, illetve az új esetek többségét immár az enyhébb lefolyású omikron variáns biztosítja, ami azt jelenti, hogy nagyon jó lóra tettek, kik végül nem injekcióztatták magukat a folyamatos pártállami propaganda ellenére sem.

A mellékelt ábra a 2022. január 16–22. közötti megbetegedések statisztikáit összegzi. Balról jobbra az oszlopok: új megbetegedések (zölddel az oltatlanok, sárgával és pirossal az oltottak), kórházi ápolás szüksége, halálozás.

canada_vaccine_20220220

Örvendezik az FDA igazgatója, hogy az évenkénti oltás bevezetésével a vakcinagyárak rendszeres jövedelemhez jutnak

Az életveszélyes kísérleti vakcinák áldatlan hatásával kapcsolatban hazudozó egészségügyi hatóságokat rejtett kamerával leleplező Project Veritas most egy újabb ütős videót terít részünkre.

A felvételen Christopher Cole, az FDA igazgatója arról örvendezik, hogy Joe Biden éves oltási programot kíván elrendelni az amerikai lakosság részére, mely motívum rendszeres bevételi forrást keletkeztet a vakcinagyárak részére – természetesen adófizetői pénzből. A vakcinaprogramot hamarosan a csecsemők részére is kiterjesztenék 6 hónapos kortól.

Jól gondolja át alaposan mindenki, tényleg érdemes-e gyereket szülni ebbe az aberrált világba.

Semmi hatása nem mutatkozott a kötelező oltásnak az osztrák polgárok oltakozási kedvére

Hitler után szabadon azt gondolta az osztrák kormány, hogy a történelem oly könnyes nosztalgiát előidéző mozzanatai megismételhetők, így hát elrendelték a teljes lakosság kötelező oltását. Aki ellenszegül a karhatalmi ukáznak, azt akár 7200 Euróra is büntethetik, „ismételt kihágás” esetén pedig börtönbe csukhatják.

Bizony, a testünk feletti totális uralom átengedésének megtagadása bűncselekmény. Adolf bácsi forgolódik a sírjában, miért nem neki jutott ez előbb eszébe.

A bevezetett vakcinácizmus a karhatalom részére nem várt következményekkel járt. Pedig az oltatlanok házának ajtaján a GESTAPO is bekopog, a közutakon pedig a Stasi jogosult ellenőrizni az oltottsági státuszt.

A probléma, hogy az a fránya oltakozási kedv csak nem akar növekedni, sőt mi több, a pártállami diktátum február 5-ei bejelentését követő hét során még csökkent is a kísérleti vakcinákért sorban állók száma.

fear_from_the_needle

Úgy tűnik, bár a hatalom semmit nem tanult a történelemből, az általuk hülyének nézett nép kezdi végre átlátni a mostani, meg a 80 évvel korábbi idők jelei közt felfedezhető párhuzamokat.

Az egészséges oltatlanok büntetését március 15-től kezdte volna érvényesíteni az NSDAP, ám a hathatós passzív rezisztenciát látván már rebesgetik, hogy mégiscsak áttolnák a határidőt őszre.

Szép suttyomban abbahagyta a Johnson & Johnson a COVID vakcinái gyártását, hogy egy új kísérleti oltás kifejlesztésébe kezdjen

Nem készül több J&J, illetve Janssen vakcina, habár a feleslegben maradt készleteket, melyek legtöbbje Afrikában landolt még kiszórják a pórnép elé.

A hollandiai Leidenben fekvő üzemet, mely egyetlen gyártósora volt a vakcináknak, teljesen átállítják egy másik fajta kísérleti oltás előállítására, mellyel kapcsolatban sejtelmesen csak annyit mondanak, hogy egy COVID-hoz nem kapcsolódó (Új?) vírus ellen fejlesztenek ki magasabb profitabilitást ígérő oltóanyagot.

vaccine-6109246

A J&J vakcinája amellett, hogy az egyetlen egy dózisú oltás volt a piacon, ama tulajdonságával várt hírhedtté, hogy számtalan kellemetlen, sok esetben egyenesen veszélyes mellékhatást okozott.

Kormányzati titkosszolgálatok meghackelték a Givesendgo rendszerét, és nyilvánosságra hozták a kamionos konvoj részére önkéntes adományt küldő személyek adatait

Szegény kamionosokat még az ág is húzza. Miután tízmillió dollár összekalapozását követően jól kirúgták őket a GoFundme rendszeréből, az alternatív GiveSendGo platformon fogtak újbóli gyűjtésbe, melyen sikerült megközelítőleg ugyanannyi pénzt összegyűjteniük, mint néhány nappal korábban a zárolt GoFundme számlájukra.

Örömük azonban kérészéletűnek bizonyult. A nem kellő mértékű tesztelésen átesett, nyilvánvalóan alacsonyabb tőkével gazdálkodó GiveSendGo rendszerét kormányzati megbízásra dolgozó hackerek feltörték, és az összes adományozó, mintegy 93 ezer magánszemély, cég, illetve szervezet személyes adatait nyilvánosságra hozták.

Akadt Kanadában olyan kormányzati dolgozó, kit azonnali hatállyal kirúgtak állásából a lista napvilágot láttát követően, mivel 100 dollár adománnyal járult hozzá a kamionos tüntetők büdzséjéhez.

StockSnap_FZMCGCXOPX

Kétszázszorosára növekedett a várólistás betegek száma az angol „egészségügyben”

Újabb áldásos következményeit köszönhetjük meg a lezárásoknak, illetve pártállami terrornak.

200-szorosára(!) növekedett a várólistás betegek száma az angol egészségügyben, miután a COVID-ra való hivatkozással megtagadták az emberek ellátását. Azért a járulékot nyilván bezsebelte a helyi végrehajtó NAFFIA.

Becslések szerint amennyiben nem sikerül módot találni a betegségügy ellátói kapacitásainak növelésére, csakhamar 6-14 millió fő közé nőhet az ellátatlan ügyfelek száma.

Az angol egészségügyi titkár mindenkit figyelmeztetett arra, hogy 2024-ig garantáltan nem indul meg a várólista zsugorodása.

collapsing_nurse

Rekordot döntött a floridai turizmus 2021-ben

Florida az amerikai turizmus Mekkája lett az elmúlt évben, miután az első és sokáig egyetlen USA-tagállamként minden népirtó korlátozást felszámoltak. Sem kötelező oltás, sem maszkviselés nem szükséges az egyes közösségi terek látogatásához, bár amennyiben szeretné valaki pelenkával az arcán égetni magát, az nyugodtan megteheti.

Mivel Florida bizonyult az egyetlen biztos tagállamnak, hol nem rabolják el, majd kényszerítik karanténba a nyaralót egy PCR varázspálcával nyert tetszőleges eredményt kiköpő minta alapján, csőstül özönlöttek ide a turisták az elmúlt esztendő során.

Florida klimatikus viszonyai is kedveznek persze a gyakorlatilag az év bármely szakában véghez vihető nyaralásnak, ugyanakkor a tavalyi látogatottsági adatok még a „pandémia” előtti, 2019-es számokat is messze felülmúlták. Összesen 118 millió turista járult a napfényes államba kipihenni a lezárások és a karantén fáradalmait.

Nagy sajtóvisszhangot keltett, hogy az elnyomó lezárásokat ajnározó médiamunkások, illetve karhatalmi terror más tagállamokban ténykedő elkövetői is Floridát választották nyaralásuk színhelyéül, nem pedig valamely, otthon az ágyban is kötelező maszkhordást elrendelő területet látogatták nagy buzgósággal.

spring_break_fiatalok

Itt nyaralt például a lakosságot otthon maradásra és maszkviselésre biztató michigani kormányzó, Gretchen Whitmer, a Florida kormányát a népnyomorító intézkedések bevezetésének elmaradásáért kritizáló CNN munkatárs Don Lemon, a polgárait vakcina-házalóügynökökkel vegzáló és egészséges önkormányzati dolgozóit kirugdosó New York-ból érkező AOC, valamint az egyik legszigorúbb intézkedéscsomagot bevezető Kalifornia Eric Swalwell nevezetű kormányzója. A sorolt nevek közös tulajdonsága, hogy mind erőteljesen maszkhordás -és oltáspártiak, továbbá, hogy egy vagy több alkalommal megszólták Florida „szabados” járványkezelési protokollját.

Minden korlátozást feloldanak a Coachella fesztiválon: negatív teszt, maszk és oltási igazolás sem kell

Végre kezdenek rájönni a rendezvényszervezők, hogy amennyiben továbbra is az aberrált és terrorisztikus pártállami ukázra hallgatnak, hamarosan minden vagyonuk ebek harmincadjára jut.

Hihetetlen hátraarcot vágva az egyébként százezres látogatószámmal rendelkező Coachella fesztivál szervezői bejelentették, hogy az előzetes követelményekkel ellentétben sem oltási igazolás, sem maszkviselés, de még negatív PCR teszt felmutatása sem szükséges a belépéshez. Mindezek megkövetelése egyébként vérmes ostobaság egy olyan helyen, hol a fesztiválozók folyamatos koronavírus-ölő napfény alatt tartózkodnak, bár természetesen az esetszámok felsrófolása érdekében mindenkit be kellett parancsolni a négy fal közé, napfénytől védett helyre.

A Coachella fesztivál két év kihagyást követően április 15-én nyitja meg kapuit, és ezen, valamint a következő hétvégén várja szeretettel szabadságra áhítozó látogatóit a kaliforniai Empire Polo Club területén.

Kezd totálisan felbomlani a maszkos zombik elméje: egy benzinkutas lelőtte vendégét, amiért az nem hordott maszkot, majd magával is végzett

A fullasztó és agysejtpusztító maszkot egyre többen viselik bomladozó, skizofrén elmével. Naphosszat eme mételyező alkalmatosságokat hordani felér egy szép lassú öngyilkossággal.

Pontosan ezt előlegezte meg magának egy Las Vegas-i benzinkút pénztárosa, kit egy maszk nélkül betorpanó vendége révén kapott el az őrjöngés. A kutas nem volt hajlandó kiszolgálni a vevőt, pedig az a tele tank benzin mellé még a shopban is összekapkodott egy rakás rágcsálnivalót.

Miután lehetetlen volt szót érteni a maszkos zombival, a vevő kénytelen-kelletten otthagyta a hülyéjét, és igyekezett volna elhajtani autójával, hiszen a pénztáros nem engedte neki kifizetni a tank benzin árát.

Ekkor a bomlott agyú kasszás kiszaladt hozzá, vállon lőtte pisztolyával, majd pedig rögvest maga felé fordította a fegyver csövét. Az öngyilkos COVID-kultista nem élte túl a szerencsétlen balesetet.