COVID hírek a nagyvilágból – 2021. augusztus 12.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért most úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár száznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Siralmas vakcinapropaganda spambotokkal és kamusztorikkal

Spambotokat élesített a háttérhatalom, hogy terjessze az ótvar vakcinapropagandát. Az elsősorban Twitter és Facebook platformokon pofátlankodó automata chatbotok véletlenszerűen kiválasztott névvel és profilfotóval pontosan ugyanolyan szövegezésű, előre összeállított üzeneteket posztolnak ki százezerszám.

spambot_propaganda

A dramatikus hangvételű üzenetek mind arról szólnak, hogy az illető kamugép egy közeli hozzátartozója súlyos betegségben szenvedett, esetleg elhalálozott abból kifolyólag, hogy nem oltatta be a magát a kísérleti vakcinákkal. A kitalált sztorik révén kívánja a hatalom a mardosó bűntudat eszményét betáplálni az emberiségbe, hogy minél hamarabb nyomuljon a rendelőbe felvenni a szolgaállat lét speciális privilégiumát biztosító vakcinát.

Nemrég a teljes féknyúz propagandasajtót bejárta az állítólagos alabamai nővér híre, aki halálos COVID-ban szenvedő betegeivel közölte a kórházban, miután azok megbánták, hogy nem oltatták be magukat, hogy: „Sajnálom, de már késő”.

Mint kiderült, az egész bűntudatkeltő maszlag egy megfabrikált kamusztori, ám a rémhírterjesztő terrorpropagátumok elsöprő többsége a mai napig nem szedte le a mesét weboldaláról, ahogy bocsánatot sem kért a rémhírkeltése által traumatizált áldozataitól.

A kamumesét kitaláló nő valóban élő személy, ám – mint nevetségesen túltolt szatírájából egyértelműen érződik – leginkább a „szélsőjobboldali szkeptikusok” kifigurázása céljából írta meg hülyeségét a Facebookon, melyet aztán egy értelmes információkat a lakosság elé tálalni képtelen terrorpropaganda kritika nélkül átvett, 600 ezernél is több megosztást generálva a nagy büdös semmin kárörvendő vakcinácik részéről, akiknek láthatólag minden maradék agysejtjét elpusztította az oltás.

alabama_woman

Mint azt a valóban független, valóban tényfeltáró médiumok megírták, az alabamai nő egyébként notórius hazudozó. Bár Facebook-profiljának tüzetes átvizsgálása alapján egészségügyi dolgozónak tűnik, neve nem szerepel az általa megnevezett kórház személyzeti nyilvántartásában, valamint nehezen találkozhatott az oltás felvételének hiányát megbánt haldoklókkal, mivel a júliusi statisztikák szerint a tagállamban egész hónapban egyetlen beteg sem hunyt el COVID-ban.

Fizetéslevonás és egészségügyi ellátás megtagadása oltatlanságért

A fenevad bélyegének újabb fázisa az egészséges emberek büntetése azért, mert nem képesek kellő beleéléssel és szenvedéllyel átitatva haldokolni. Az emberekkel – miután az elviselhetetlen irodából hazaküldték őket dolgozni – olyannyira megszerettették a home office-t a cégek, hogy a munkaerő színe-java már a felmondást is megfontolná, amennyiben munkáltatója visszahívná őt a mételyező irodába. Abszolút többségük fogadna el akár fizetéscsökkenést is, csak ne kelljen újból naphosszat zötykölődni a lerobbant buszokon és vonatokon, feláldozván egész életüket a halálkultusz rendszer oltárán.

Kívánságuk parancs: a cégek máris belengették, hogy (akár 25%-os) fizetéscsökkentést alkalmaznak azokra, akik nem hajlandók visszatérni a felesleges irodákba. Miközben ezzel mind maguknak, mind a cégük részére jelentős megtakarítást eszközölnek, megérdemelt jutalom helyett az ellenkezőjét veti eléjük a kizsákmányoló oligarchia.

Az emberek nem pusztán azért kívánják elkerülni az irodába való visszatérés követelményét, mert így jobban élnek, hanem azért is, mert a technológiai cégek többsége immár előírja, vagy tervezi előírni a munkatársak kötelező oltását.

vakcinapasszport

Ennek előre lendítésére pedig nem pusztán a home office-ban donaldkacsázó alkalmazottak jövedelmét vágnák meg, hanem az oltatlanoktól is fizetéslevonást eszközölnének, havonta kábé 50 dollár mértékben. A faji diszkrimináció elsődleges oka annak, hogy az emberiség menekül az életére törő rabszolgatelepekről, melyek feltétlen kiszolgálásában eddig sem volt semmiféle hála.

Végül, ahogy idehaza, úgy Németországban is bevezette az NSDAP, hogy az oltatlanoknak saját zsebükből kell fizetni a PCR varázspálcáért, amennyiben rá kívánná valaki olvasni a betegséget egy kellőképp magasra tornászott ciklusszám révén.

Az intézkedés egyértelmű indokot szolgáltat az adó -és járulékfizetés megtagadására, illetve illegalitásba vonulásra, hiszen az állam nem hajlandó ellátni azon feladatát, amelyért hónapról hónapra rabolgatják le pofátlanul az uzsorát az ember jövedelméről.

Mint írtam korábban, ideje volna végre felülvizsgálnunk az adófizetési kötelezettségünk létjogosultságát, mivel a bennünket kifosztó oligarchikus diktatúra lassacskán semmiféle, részéről kötelezően ellátandó szolgáltatást nem biztosít részünkre a tőlünk elrabolt tallérokból. Amit tesznek, az saját burzsoáziájuk gazdagítása, valamint a lakosság büntetgetése, sanyargatása ütlegelése és ÁVH-s megfigyelése az elrabolt pénzükön vásárolt karhatalmi eszközökkel.

pexels-burst-374103

Az első ország, ahol újjáéledt a fasizmus

A XXI. század első, nyílt fasizmust bevezető állama megtisztelő címet újfent Olaszország nyerte el, akik ugyebár az előző században is éllovasként teremtették meg, majd érvényesítették a fél világ felett a fasizmus ideológiáját, persze Hitler hathatós segítségével.

Az eleinte kizárólag szórakozóhelyek látogatásához, valamint be -és kiutazáshoz szükséges vakcina-útlevél érvényét most kitolják az iskolák látogatására, valamint tömegközlekedés használatára is. Mindez azt jelenti, hogy aki továbbra is együttműködésre törekszik a gyilkos rendszerrel, az nem élhet többé emberként, hanem kötelező elfogadnia a megbillogozást és ez által a vágóállati lét követelményét.

Olaszország egészségügyi minisztere, Roberto Speranza szerint a szabadság védelme végett kell bevezetni a jogfosztások és akadályoztatások sokaságát.

fasiszta_allam
Ez Franciaország, de annyi baj legyen

Statisztikai csalás Floridában: jól felsrófolták a fertőzések számát, hogy büntessék az engedetlen tagállamot

A COVIDiktatúra kirobbanása óta Florida volt az egyetlen amerikai tagállam, melyben a kezdetektől fogva nem vezettek be komolyabb korlátozásokat, lezárásokat vagy maszkviselési kötelezettséget.

Az elnyomó intézkedések hiányának köszönhetően az államban – kisebb fellendülést követően – a sárga földig süllyedtek a megbetegedési adatok.

Az idei nyár folyamán viszont valóban bevezettek korlátozásokat Florida kormányzói: büntetik azon intézményeket, melyek kötelező maszkhasználatot vezetnek be, illetve megtagadják azon luxushajók részére a kikötési engedélyt, melyek oltást követelnek meg dolgozóiktól és utasaiktól.

Épp itt az ideje móresre tanítani a renitens államot. Ennek érdekében augusztus eleje óta a fertőzési statisztikák alig pár nap lefolyása során vettek oly mértékű fellendülést, mely soha nem látott mértékben tornászta fel Florida COVID-fertőzöttjeinek számát. A terrorpropaganda huhogása szerint a kórházak az összeomlás peremén vergődnek, amiért nem hallgattak a magasságos tudomány felszentelt főpapjainak Istent felülbíráló szavára.

people-5219705

Mint kiderült, az augusztus 8-ai hivatalos statisztika alapján keletkezett 28 ezer új eset úgy jött össze, hogy adattorlódás következtében több napot számoltak egybe. A korrigált statisztikák nagyjából fele annyi (15 ezer) fertőzöttet mutatnak, mint ami a „véletlenül” elírt számadatokban szerepel.

A teljesen átoltott Gibraltárban robbanásszerű felfutást vett a koronavírus

A Spanyolország egyik déli félszigetébe ékelődő, történelmi machinációk révén az Egyesült Királyság külbirtokának számító Gibraltár igazi mintaország, ahol a lakosság 99%-a vette fel a kísérleti vakcinákat.

Fegyelmezett viselkedésüknek hála robbanásszerű kilövellést vehetett a koronavírus új hullámának terjedése. A 34 ezres országban 2500%-kal növekedett a COVID-pozitív esetek száma az oltakozás-kampány június eleji lezárulta óta.

A helyzet olyannyira tűrhetetlenné vált a félszigeten, hogy a karhatalmi körök újabb lezárások, korlátozó intézkedések és a maszkviselés visszaállításának szükségét lengették be, mely folyamat világosan levázolja, miféle sors vár azokra, akik továbbra is a terrorhatalom diktátumait követik hason csúszva és lefetyelő nyelvvel.

ape-2526030

Izraelben, a világ egyik legátoltottabb országában támadnak a mutánsok: a vakcinák teljesen hatástalanok ellenük

Több ország rendelkezik jelentős átoltottsággal, ám ezek többsége – keresik a kifogást a virológusok – a kínai és orosz vakcinák révén került a világ éllovasai közé, melyekről már a mainstream média is azt propagálja, hogy semmitérőek.

Nem úgy Izrael, mely ország népét kísérleti patkányként vetette oda Benjamin Netanjahu az mRNS vakcinák gyártóinak. Így a lakosság többsége Pfizer vagy Moderna vakcinát kaphatott testébe. Mintegy fél év eltelte után ezen vakcinák hatásossága az előzetesen közölt 95% körüli érték ellenében 40%-ra csökkent a betegség elkerülésének esélyét illetően. Akik Astrazenecát kaptak, olyan, mintha a semmiért nyújtották volna ki kezüket: annak tényleges, valós hatásossága 8%(!).

Jelentések szerint a kórházban ápolt COVID-betegek 95%-a az oltott népesség köréből kerül ki, akik 85%-a már a második kísérleti vakcináját is megkapta.

A tudósok felhívják a megmaradt ép elméjű lakosság figyelmét, hogy hagyják a francba ezeket az értelmetlen, viszont potenciálisan rendkívül veszélyes vakcinákat, és inkább szerezzenek természetes immunitást a vírussal szemben – az ugyanis egy életen át tart.

pexels-andrea-piacquadio-866027

Az újkori Mengelék azonban inkább újabb meg újabb emlékeztető oltások beinjektálását tartják szükségesnek, mely azért aggályos művelet, mivel minden egyes plusz vakcinával radikális mértékben nő a vakcina-mellékhatások, mint súlyos szív -és érrendszeri megbetegedések, idegrendszeri problémák, vagy halál bekövetkeztének kockázata.

A vakcinaútlevél súlyos és értelmetlen diszkrimináció, nem pedig a szabadság záloga

Mivel napról napra egyértelműbbé válik a tény, hogy az oltottak semmiféle biztonságban nincsenek a veszedelmes vakcináik által, mindennemű (racionálisnak hangzó) érvényét elvesztette a vakcinaútlevél léte. Ettől a pillanattól kezdve annak megkövetelése a faji diszkrimináción és alantas gyűlöletkeltésen felül semmiféle valós célt nem szolgál.

A tudományos kutatások csak nagyon lassan veszik fel a józan ész tempóját, mindenesetre napvilágot láttak az első élesben zajló közösségi kísérletek eredményei az oltott és oltatlan populációkkal.

Az előző hónap során például a szerbiai Exit fesztiválra mindenkit beengedtek, aki a bejárat előtt negatív tesztet produkált. A fesztivál zárulta után zajló utánkövetésen egészen pontosan 0 COVID-pozitív esetet sikerült feltérképezni. Ezzel párhuzamosan Hollandiában a Verknipt fesztivál zajlott, melynek látogatásához megkövetelték az oltásigazolvány felmutatását. Az utánkövetés során ezernél is több új COVID-pozitív tesztet produkált a felelőtlen bagázs.

verknipt_fest

Az eset indoklásául a szervezők azt hazudták, hogy mindenki az odaút során fertőződhetett meg, miközben a keserű valóság, hogy abszolút többség valószínűleg a rendezvény előtt pár nappal oltatta be magát, ami azt jelenti, hogy élő és fertőző koronavírusokkal gazdagon megpakolva adhatta át a sok lökött agyú oltott egymásnak a vakcinák miatt minden bizonnyal mutációra kényszerülő vírusokat.

Néhány hónappal korábban ama szólam mentén kívánták a vakcinaútleveleket elfogadtatni a fiatalsággal, hogy ez által frissen átoltottan mehetnek bepótolni a karantén nyomán elmaradt szexuális kicsapongásokat, és szerezhetnek veszélyes nemi betegségeket, gombás fertőzéseket, gyárthatják a kimérákat. Mindezt az egészség nevében.

Polgári ellenállás a COVIDiktatúra ellen

Rand Paul libertárius szenátor polgári engedetlenségre biztatja az USA lakosságát. Véleménye szerint „úgysem zárhatnak mindannyiunkat börtönbe”, így tehát busásan kifizetődő cselekedet a karhatalomnak való engedelmeskedés megtagadása.

rand_paul
Rand Paul

Rand Paul azt kéri a szabadságszerető néptől, hogy a diktatórikus intézkedések visszaállítása esetén tagadja meg a maszkhordást, hagyja figyelmen kívül a lezárásokat, ne menjenek nyakló nélkül teszteltetni magukat (ráadásul a saját pénzükön) és úgy általában véve utasítsák vissza a zsarnokok és bürokraták terrorhatalmát.

Mint ismeretes, a pártállami élősködők azok zsebéből húzzák ki a lóvét és veszik abból a maguk részére a kaját meg a luxustermékeket, akiket totalitárius elnyomásban, sanyargatásban, fosztogatásban, terrorisztikus büntetgetésekben részesítenek. A rendszer kiszolgálásának megtagadása kiéhezteti az újkori padlássöprőket.

Menekülnek a pilóták a légitársaságokból, mióta kötelezővé tették a kísérleti vakcinákat

Egyre több légi járatot kell törölni Amerikában, miután a pilóták fejvesztve menekülnek a kötelezővé tett kísérleti oltások miatt.

Jelentések szerint a járatok mintegy fele kerül törlésre pilótahiány miatt. Ugyanakkor – látván az általuk gerjesztett válságot – a United Airlines kivételével az összes amerikai légitársaság visszavonta azon diktátumát, miszerint október 25-ig vagy minden pilóta beoltatja magát, vagy fel is út, le is út.

IMG_5509

Eltussolt áldozatok százezrei a Moderna vakcináknál

Az USA hivatalos mellékhatás-bejelentő adatbázisa, a VAERS kizárólag önkéntes alapon működik: egyes becslések szerint a vakcina-mellékhatások alig 1%-a jelenik meg ott, bár a COVID-oltások alaposan feltornászták a bejelentett áldozatok számát.

A valódi kérdés, hogy léteznek-e a VAERS mellett olyan adatbázisok, melyekben az elhallgatott esetek legalább egy része nyilvántartásba kerül? De még mennyire! Maguk a vakcinagyártók is vezetnek belső statisztikákat a kísérleti génterápiáik romboló és pusztító hatásairól.

Az egyik ilyen gyártó, a Moderna belső dokumentumai most kiszivárogtatásra kerültek. Ebből kiderült, hogy a jelenleg 120 ezer körüli tételt tartalmazó VAERS ellenében a Moderna munkatársai az oltáskampány bevezetését követő három hónapon belül (nagyjából 2021 márciusáig) közel háromszor annyi mellékhatásoktól szenvedő áldozatot gyűjtöttek össze és vettek nyilvántartásba, mint ahány a VAERS-ben szerepel! Ezek nyilván nem is kerültek bejelentésre a központi nyilvántartás felé.

Nem volt olyan oltás a világtörténelemben, mely több száz halálesetet követően ne került volna betiltásra. Azonban csak a megbízhatatlan VAERS 12 ezernél is több vakcina-áldozatot listáz, sokszor annyit, mint amennyi az életveszélyes vakcinakísérletek végérvényes leállításához szükséges volna.

vaccine-5926664

Wuhanban erőszakkal átvizsgáltak 11 millió polgárt, csak hogy találhassanak 37 fertőzöttet

A totalitárius őrjöngés mintapéldája a wuhani akció, melynek keretében a város teljes, 11 milliós lakosságát letesztelték, csak hogy találjanak végül 37 beteget, valamint 41 tünetmentes hordozót, tehát megbélyegezhető egészséges embert. A nyilvánvalóan jól felsrófolt ciklusszámú PCR tesztek fényében ennyire értelmetlen akcióra elpazarolni ilyen sok pénzt nem feltétlen az épelméjűség legfényesebb bizonyítéka.

Hogy ki fizeti a cehhet az értelmetlen terrorért? Természetesen a csacsi polgárok, akik passzívan engednek a seggmotozó terroristák hatalmaskodásának.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás