COVID hírek a nagyvilágból – 2021. november 22.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár száznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Alaposan felkorbácsolódtak a kedélyek, ahogy a világ pártállamai utolsó kétségbeesett rugdalózásaikat teszik meg a békés, egészséges lakosság megsemmisítése érdekében, akik eleddig nem alakultak át „önként és szabad akaratukból” vágóállattá. Míg a betegeskedő, haldokló oltottak talpa alól a legutolsó biztosnak hitt illúziófoszlány is tova röppen, muszáj a pártállami terroristáknak felpörgetni a vakcinaprogramot, mivel napról napra egyértelműbbé válik a felesleges és életveszélyes kísérleti génterápiák mindennemű hátránya. Mielőtt az oltottak rádöbbennének, hogy jól átverték őket, gyorsan a történelemből már ismert módszertanok alapján kényszeríteni kell a lakosságot a hatalomnak való engedelmességre.

cult-of-covid

Továbbra is felhívom a figyelmet, hogy tessék nyugodtan válogatni a tartalmakból, és a felszabadító információkat az ismerősökkel megosztani! Szerzői jogi szabályzatunk értelmében cikkeink részben vagy egészben teljesen szabadon terjeszthetők, átvehetők magazinokra, blogokra engedély nélkül, pusztán az eredeti szerző megnevezése, valamint erre a cikkre mutató link szükséges.

Tartalomjegyzék:

Totalitárius vakcinácizmus Ausztriában

Halállal fenyegette meg a terrorista viktátor az egészséges lakosságot

Jól felbőszítette a terrorista karhatalom a világ népességét

Abszurd röhej: 2076-ra megtudhatják az oltottak, mit fecskendeztek a vérükbe Pfizer címszó alatt

Nem értik a skizofréniában vergődő tudósok, Afrikában a majdhogynem zéró átoltottság ellenére hogyhogy nem robbant be a COVID

Ellenáll Ausztria a náci terrornak: nem érvényesíti a rendőrség az oltatlanok lezárását

Sohavégetnemérős: belebegtette a pártállam a negyedik dózis oltás szükségét

Rejtély: nem tudni, miért telítődnek az amerikai kórházak nem COVID betegekkel

Az gyanús, ami nem gyanús: A delta variánsnál virulensebb tünetmentes COVID-variánst találtak a tudósok

Gibraltár, a világ legátoltottabb területe lefújta a karácsonyt a berobbant vakcinamellékhatás-járvány miatt

A 92%-ban átoltott írországban is visszavezették a lezárásokat

10 ezer ausztrál polgár követel kártérítést az államtól a vakcina-mellékhatások miatt

A húgyagyú tudósok felfedezték a természetes immunitást

Fact check: nyíltan bevallják a vakcinaipar nagykutyái, hogy a kísérleti oltások bizony átírják az ember DNS-ét!

Lángokban áll Rotterdam a lakosság elleni terror következtében

Sajnos álhír, hogy letartóztatásra került Klaus Schwab és a Pfizer vezérigazgatója

Egyre nagyobb mentális sötétségben szenvednek a vírushívő vakcinafanatikusok az őket megtévesztő handabandázó imposztorok révén

Az oklahomai nemzeti őrsereg kollektíven utasította vissza a Pentagon parancsát, hogy oltassák be magukat

EPIC FAIL a Tesco karácsonyi vakcinaútlevél-népszerűsítő reklámja

Teljesen átoltott idősotthonban robbant be a járvány, 89-en megfertőződtek, 8-an meghaltak

Fél agyát ki kellett operálni az ausztrál színésznőnek oltás után, aki továbbra is buzdít mindenkit a vakcináztatásra

Totalitárius vakcinácizmus Ausztriában

impfen_macht_frei

Hajdanvolt kedves hagyományokat elevenít fel az osztrák kormány, mely az európai nemzetek közül elsőként rendelte el a lakosság teste feletti totális uralom átvételét. Alexander Schallenberg propagandaminiszter szerint az egészséges és életvidám lakosság halálos ellensége a halálfélelemben vergődő-döglődő, betegeskedő vírushívőknek:

Nem tudtunk elegendő számú embert meggyőzni az oltások fontosságáról. Túl sokáig hittünk én és társaim abban, hogy rávehetők az emberek a (kísérleti) vakcinák felvételére.

Utasításba adta a Führer, hogy februárig mindenki köteles a testét odavetni kísérleti patkányként a hatalom részére, különben 3600 Eurós bírság vagy 30 nap elzárás lehet a szabadságszerető, autonóm polgárok jutalma.

A helyi lakosok kiszámolták, ahogy Ausztriában nagyjából 10 ezer börtöncellát vagy egyéb elzárásra alkalmas helyet lehet felszabadítani, míg az egészséges oltatlanok kicsivel kevesebb, mint 4 millióan vannak. Amennyiben akár csak 10%-nyi bátor és nemes harcos választja a kitartást a zsarnoki fasizmussal szemben, nem tudják hogyan érvényesíteni a totalitárius terrort. Hacsak nem nyílnak az alaposan előkészített koncentrációs stadionok, melyekkel kapcsolatban a balga nép elhitte, hogy a lakosság felhőtlen szórakoztatásának célja áll a folyamatosan milliárdos veszteségeket felhalmozó fedett stadionok felhúzása mögött.

stadion_szekek

A kulcsszó tehát az engedelmesség és ingujj-felhajtás megtagadása. Segíti az összeomlás folyamatát, ha az ellehetetlenített polgárok az adófizetés alól is kivonják magukat.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a kötelező COVID-vakcináztatás terve egészen a mai napig konteónak számított az ún. fact checker-ek részéről, és sokak közösségimédia-oldalát letörölték, akik merészelték firtatni az igazságot.

Halállal fenyegette meg a terrorista viktátor az egészséges lakosságot

A Graz-i diliházszökevény már megint nem vette be a gyógyszerét. Skizofrén hallucinációjában a következő ráolvasásos okkultista varázsigét hörögte el:

Akik nincsenek beoltva, azok életveszélyben vannak.

Továbbá:

Ha mindenki be lenne oltva, akkor nem lenne negyedik hullám, vagy inkább csak hullámocska lenne – mondta.

Vagy inkább hullácskák, akik vakcinamellékhatások miatti tömeges keletkezését majd be lehet tudni egy ötödik hullámnak, ahol a kétszer oltottak jelentik majd a halálos fenyegetést a háromszor oltottakra.

2drsrf3a5ey71
“Ma megkaptam az oltást. A szárnyaim fájnak egy kicsit, de megadom a testemnek az extra löketet, ami engem és másokat is egészségben tart! … Nem értem miért, de a szívem, meg az artériáim is annyira fájnak… ÁÁÁÁÁÁ!

A viktorvírus alapú propaganda mindenkit megmételyez és haldoklásba taszít, aki elhiszi az általa éterbe hintett vudumágiát. Úgyhogy tévé-rádió kikapcs.

Jól felbőszítette a terrorista karhatalom a világ népességét

A Brownstone Institute egy annyira remek összeállítást készített a nagyvilágban az elmúlt napok során kirobbant tüntetésekről, hogy nekem más dolgom sincs, mint ajánlani az átkattintást a megfelelő linkre. A totalitárius vakcinácizmus ellen felkelni minden körülmények között dicsőséges tett, bár nem értem miért kell megvárni, amíg beüt a krach. Nyilvánvaló volt már a vakcinaprogram megindulásától fogva, hogy a terrorhatalom nem fog megállni az önkéntes oltásnál.

Abszurd röhej: 2076-ra megtudhatják az oltottak, mit fecskendeztek a vérükbe Pfizer címszó alatt

Bejelentette az FDA, hogy 2076-ra, vagyis 55 éven belül nyilvánosságra hozza a Pfizer vakcinák biztonságosságáról értekező tudományos papírokat, vagyis azon eredményeket, melyek alapján a Pfizer kísérleti genetikai terápiáját vészhelyzeti célra engedélyezték.

Aki tehát szeretne hitelt érdemlően megbizonyosodni arról, hogy az oltás hatásos és biztonságos, várjon egy kicsit, amíg elhantolják, reinkarnálódik, majd újból rászórják a földet, és máris lapozhatja azon dokumentumokat, melyek alapján a tőle elvárható gondos felelősséggel eldöntheti, szüksége van-e a messiás injekcióra.

cmeme_mukodik_az_oltas
“… de legalább tudom, hogy az oltás működik!”

A „roppant gáláns” lépést egyébként úgy kellett egy civil szervezetnek kiperelnie az FDA-től, mivel az egyébként semmiféle együttműködésre nem volt hajlandó.

A győztes per révén a Pfizer köteles nyilvánosságra hozni mind a 329 ezer oldalnyi dokumentumot. Ama titok nyitja, hogy akkor miért 55 év múlva várható a teljes anyag publikálásának ideje, a jól megszokott és kedves barátunkká lett bürokráciában keresendő. Az amerikai információszabadságról szóló törvényre (FOIA) hivatkozva kiperelt dokumentumok átlagos feldolgozási tempója az emberi életet pokollá tévő bürokraták részéről 500 oldal / hónap, ami azt jelenti, hogy a 329 ezer oldal feldolgozásával 55 év alatt végeznek, mely ütemterv elfogadására be is nyújtották a kérvényt a bíróság részére.

Nem értik a skizofréniában vergődő tudósok, Afrikában a majdhogynem zéró átoltottság ellenére hogyhogy nem robbant be a COVID

Szegény lesajnált négerek igazán kiszolgáltatott áldozatai a koronavírusnak: se vakcina, se rémhírterjesztő gyilkos mainstream propaganda nem nagyon van jelen a kontinens országaiban.

Ennek köszönhetően annyira elkeserítő és reménytelen a helyzet, hogy a kontinens népe kénytelen élni mindennapi életét: a helyi piacok roskadoznak a terménytől, az asszonyok és gyermekek szinte egész napjukat a szabadban töltik temérdek napfény által övezve, az embereknek pedig alig 6%-a átoltott. Mindeme tényezők nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a betegség szőrén-szálán eltűnjön Afrikából.

koronavirus_pakolhaza

A jelenség egyáltalán nem az alulreportált fertőzési statisztikákban keresendő: a WHO folyamatosan monitorozza azon országokat, ahova beengedik, mégsem sikerült kellőképp felsrófolt számokat előállítani ahhoz, hogy beinduljon a halálkeltő propaganda.

Egy korábbi jelentés alapján – melyet antitest-vizsgálatok révén is hitelesítettek – a lakosság legnagyobb része egyszerűen rendben átesett a COVID-on, bárminemű halálrettegés és súlyosabb következmény nélkül.

A „fejlett nyugat” annyira felsőrendű eme primitív, barbár népekhez képest, hogy fellengzős agitációi közepette követ el rituális öngyilkosságot és össznépi harakirit. Megéri a fene nagy „fejlődés”.

A tudósok azért figyelmeztetnek, hogy a trendek bármikor megfordulhatnak és a szerencsésen járt kontinenst is ellepheti a koronavírus – nyilván nyitják már az ennek biztosításához szükséges tévécsatornákat.

Ellenáll Ausztria a náci terrornak: nem érvényesíti a rendőrség az oltatlanok lezárását

Ugyan a bevezetett vakcinácizmus időközben alá tett kicsit eme hírnek, ám a hirtelen vitézkedéssel bevezetett rettegtető terror nem biztos, hogy meggondolásra, illetve meghátrálásra kényszeríti a rendőrséget.

police_state1

A bonyodalom akkor robbant ki, mikor az osztrák kormány karanténba kényszerítette először az oltatlanokat, majd a felfutó esetszámokra hivatkozva az oltottakra is éjszakai kijárási tilalmat rendelt el. Ezekre néhány napra érkezett a kötelező oltás diktátuma. A rendőrségen a teher, hogy a népsanyargató terrort lefolytassák a lakosság ellen, hiszen egyetlen tetves patkány politikus sem elég vitéz lelkületű ahhoz, hogy saját kezűleg menjen érvényesíteni a maga által hozott terrorisztikus törvényt. Pedig egyes városok tele vannak szép, fényes lámpavasakkal, melyek esztétikáját felülnézetből is megcsodálhatnák.

A rendőrök viszont fellázadtak a fasizmus ellen, és csatlakoztak azon demonstrációkhoz, melyeken november 20-ától kezdve a szabadságszerető ellenzéki politikusok, szakszervezetek, beleértve az osztrák fegyveres erők közös szakszervezetét mind egy szálig ott lesznek, remélhetőleg több millió lakossal karöltve.

A terrorista osztrák kormány jól maga alá csokizott a hír hallatán. Ki se léptek még a pelenkázóból, újabb gyomrost vitt be nekik a rendőrség, mikor annak szóvívője bejelentette: a rendőri állomány nem hajlandó érvényesíteni és betartani az egykori holokausztot felidéző rendelkezéseket, szándékosan elszabotálják majd az intézkedéseket.

Sohavégetnemérős: belebegtette a pártállam a negyedik dózis oltás szükségét

9,7 millió vakcina van az országban, korlátlanul áll rendelkezésre sajnos – mondta Gulyás. Az oltóanyagpiacon is többlet van már, nem hiány. Ha az orvosi szakvélemények indokolttá teszik a negyedik oltást, akkor számolatlanul áll rendelkezésre vakcina.

Mit lehet kezdeni az oltásellenesekkel? – tette fel a kérdést Breuer Péter. Gulyás szerint azt kell ismételni, hogy ha 90%-os oltottság lenne, akkor nem lenne járványhullám sem.

covid_wave4

Egyértelmű, hogy ezekkel a hatástalan, veszélyes kígyóolajokkal soha a büdös életben nem lesz legyőzve semmiféle járvány. A járvány majd akkor szűnik meg, ha az emberek megtanulnak végre lecsatlakozni a vérmes rettegtető propagandáról, és figyelmüket megvonni a pusztító rendszertől. Addig meg tanulóidőszak van, mondhatnánk úgy is, hogy realista Squid Game. A játék pedig, amit játszunk: orosz rulett vakcinákkal. Amint a többség kiszáll a játékból, levágja magáról a rángató zsinórokat, csakhamar megszűnik a járvány, és helyreáll a rend.

A gyűlölt „konteósok” figyelmeztettek mindenkit, hogy ez lesz. A francia oltásigazolványban 8 vakcina részére szerepel üres rubrika.

A második bekezdéshez: Gibraltárban 100% feletti átoltottság van, ahol le kellett fújni a karácsonyt. Írországban 93%-os átoltottság mellett visszatértek a lezárások. A 94%-ban oltott Szingapúrban hullanak az emberek, mint a legyek.

Egy valamiben mégis igazat mondott Gulyás: „korlátlanul áll rendelkezésre sajnos” (a vakcina). Ez valóban gyalázatos, hogy ilyen veszélyes mérgek sokasága milliószám van jelen az országban. De hát megszokhattuk már, hogy hála joviális politikusainknak mi vagyunk az Európai Unió szemétlerakója.

Rejtély: nem tudni, miért telítődnek az amerikai kórházak nem COVID betegekkel

Hamarosan katasztrófába torkollhat az intenzív osztályok telítettsége Amerikában. A bonyodalmat azonban nem a COVID miatt fojtogatógépre került betegek okozzák: folyamatosan csökkenőben van a sürgősségi ellátásra szoruló COVID-pozitív esetek száma.

pikwizard-5a6c27eb5e9cf04126566e8fecb7d587

Hol van hát a kutya elásva? Az életveszélyes állapotba került emberek java része olyan hirtelen jött problémáktól szenved, mint hasi fájdalmak, keringési rendellenességek, vérrögösödés vagy épp szívizomgyulladás. Ráadásképp a kórházba kerülő betegek közt egyre több a fiatal, akik tizenévesen gyakorlatilag nulla százalék eséllyel kapnak maguktól spontán szívgyulladást.

Vakargatják tehát fejüket a tudósok meg az orvosok: honnan lett hirtelen a semmiből ennyi súlyos beteg, akik a vérrögképző, szívizomgyulladás-előidéző, stroke-ot okozó, különféle görcsöket és idegrendszer problémákat gerjesztő kísérleti vakcinák felvételét követően elkezdtek vérrögöt, szívizomgyulladást, stroke-ot, görcsöket, idegrendszeri problémákat kifejleszteni?

Sajnos úgy tűnik, a tudomány mai fejlettségi szintjén soha nem fogja tudni megfejteni a titokzatos rejtélyt.

Az gyanús, ami nem gyanús: A delta variánsnál virulensebb tünetmentes COVID-variánst találtak a tudósok

Minden egészséges ember ellenség. Ez lehetne a kifejlődött COVID-fasizmus univerzális jelmondata.

Bár folyamatosan szorítják ki a létezés jogából az egészséges embereket, arra eleddig elmaradt egy hathatós módszer felvázolása, hogy racionális észjárással is kellőképpen igazolható indokot találjunk az életvidám lakosok társadalomból való kitaszítására. Most megszületett a „zseniális” érv: találjunk ki olyan COVID-variánst, amely tünetmentesen terjed, s erre hivatkozva már az egészséges embert is meg lehet bélyegezni betegként!

influenza1

Skót tudósképződmények állítólag olyan jellegű mutációra bukkantak, mely a delta variánsnál is jobban fertőz, viszont a megbetegedettek kétharmada semmiféle tünetet nem mutat tőle. Az AY.4.2. verziószámú vírusváltozat implementálja azon bugfixeket, mely bugok exploitját a korai változatok lehetővé tették: hogy egy egészséges ember kibújhasson a vakcináztatás alól azért, mert egészséges.

A kutatók szerint a skót megbetegedések 63%-át már az új variáns gerjeszti. Annyira skót ez a mutáció, hogy már tisztességes tünetek kifejlesztéséhez sem fűlik a foga.

Gibraltár, a világ legátoltottabb területe lefújta a karácsonyt a berobbant vakcinamellékhatás-járvány miatt

100 százalék feletti átoltottsággal rendelkezik Gibraltár népsége. Ha valaki, hát ők aztán igazán megérdemlik, hogy feltétlen engedelmességük jutalmát elnyerjék.

A 100 százalék feletti arány úgy jön ki, hogy a Spanyolország déli csücskén fekvő Gibraltár történelmi okokból brit terület, így külön országnak (Egyesült Királyság exklávéja) számít. Az ingázó munkások is átjöhetnek ide felvenni a kísérleti vakcinákat, így lehet 100 százalékosnál nagyobb arányt elérni.

Meg is kapták, ami jár nekik: úgy berobbant a járvány, hogy a kormányzat kénytelen volt minden hivatalos karácsonyi programját törölni a naptárból. Nem lesz tehát össznépi ünnepség meg dínomdánom annak tiszteletére, hogy megszületett a megváltó Jézus Vakcinus.

vaccine-6109246

A kis félsziget népessége 6 hónapja gyakorlatilag teljesen átoltottnak számít, ráadásul a maszkhordás is kötelező maradt időközben beltéren és a tömegközlekedésen. A 40 feletti korosztálynak már a booster vakcinát adják, míg az 5 év feletti ártatlan gyerekek megrontása épp most indul be.

Mivel Gibraltár lakossága nem tért időben észhez, a hamarost rájuk nehezedő csapások súlyossága minden bizonnyal mindent felülmúl majd.

A 92%-ban átoltott írországban is visszavezették a lezárásokat

Gibraltár jó barátja Írország, ahol a lakosság 92%-a szintén teljesen átoltottnak számít. Ide is megérkezett a műveletért cserébe járó jótétemény: az új esetszámok megközelítik a januárban mért szintet, amikor még nem állt rendelkezésre felesleges és haszontalan vakcina.

Igazi iróniája a sorsnak, hogy október 22-én nagy mellénnyel jelentették be a járvány leküzdését, számolták fel az éjszakai kijárási tilalmat, valamint buzdítottak mindenkit arra, hogy térjenek vissza irodáikba a home office–ban donaldkacsázó egyedek is, hiszen újból biztonságos kijárni az utcára.

Röpke 4 héttel később kénytelen volt ismét összeülni a kabinet a restrikciók visszavezetésére, mivel oly mértékben megnövekedett az OLTOTTAK KÓRHÁZBA KERÜLÉSÉNEK aránya, ami az egészségügyi ellátórendszert veszélyezteti.

irorszag_covid
Írország járványgörbéje. Narancssárgával az átoltottak aránya (közel 100% augusztus óta), feketével az új COVID-esetek. Írország július végén vezette be a vakcinaútlevelet, azóta folyamatosan magasabb esetszámoknak örvendhetnek, mint korábban alacsony átoltottság mellett.

Hogy a beteg oltottak halálfélelmét némileg enyhítsék, az eleddig bárok és nightclubok által megkövetelt vakcinaigazolvány érvényét kiterjesztették a mozikra és színházakra is, hogy kizárólag a 92%-nyi kétségbeesett és betegeskedő vakcinázott járjon ki egymást fertőzni a normálisnál 251-szer magasabb virális terheléssel, míg a megmaradt alig 8%-nyi egészséges és életvidám polgár fűtött lakásából, kakaóval a kézben és vígjátékokat nézvén röhöghet jókat a színjátékon.

10 ezer ausztrál polgár követel kártérítést az államtól a vakcina-mellékhatások miatt

Összesen legalább 50 millió (ausztrál) dollárba fájhat a szigetországnak az általa elkövetett népnyomorító fasizmus. Mint említettem azt az előző hírblokkban, összesen 10 millió dollár körüli büntetést kíván bevasalni az ausztrál ÁVH az egészséges polgáraitól, akik olyan főben járó bűnöket követtek el, hogy merészeltek levegőt venni, vagy egyik lábukat a másik után tenni (gyk: séta).

Hiába a terrorista büntetgetések, a karhatalom súlyos mínuszban van. Az általa végzett népnyomorgatás költségei messze meghaladják a hasznot.

Ausztráliában a terapeutikai adminisztrációs hivatal végzi a vakcina-mellékhatások nyilvántartásba vételét, ahova eddig összesen 79 ezer bejelentés érkezett a mindenféle kategóriába tartozó káreseményekről. A tízezer kártérítésre jogosult áldozat olyan személyek köréből kerül ki, akik legalább ideiglenes jelleggel a munkavégzési képességüket is elvesztették, így kórházi kezelésre szorulván jelentős jövedelemkiesést voltak kénytelenek elszenvedni.

A húgyagyú tudósok felfedezték a természetes immunitást

healthy_girl

Aztat mondták a felsőbbrendű fajba tartozó tudósok, hogy sikerült felfedezniük egy olyan létformát, melynek létét maguk sem hitték volna korábban: egyesek a mindennemű riogatás ellenére rendre negatív PCR tesztet szolgáltatnak, holott sosem estek át igazoltan a betegségen és szervezetünk nem fárasztja magát antitestek előállításával.

Megvizsgáltak 700 egészségügyi dolgozót, melynek nyomán megfejtették, hogy a COVID-ra immunis személyzet szervezetében találtak arra utaló nyomokat, hogy elkaphatták a fertőzést, mégsincs semmi látható nyoma sem szövődményeknek, sem antitesteknek, ahogy tüneteket sem mutattak fel korábban. A titok nyitja a T-sejtes immunitásban rejlik, melyet a COVID-propaganda feltalálása előtt csak természetes immunitásnak neveztek a napjainkra kihalt fajba tartozónak számító ép elméjű tudósok.

Tehát a vizsgált (oltatlan) dolgozók java része elkaphatta a betegséget, ami viszony oly mértékben enyhe lefolyású volt részükre, hogy még tünetek sem fejlődtek ki náluk. Szervezetük játszi könnyedséggel győzte le a COVID-ot, majd a T-cellák szépen átvették a feleslegessé váló, ezért elbontásra ítélt antitestek helyét a szervezetben. A T-sejtek dolga emlékezni minden vírusra és egyéb kórokozóra, mely a szervezetet megtámadja. Az értelmetlen vakcinákkal ellentétben a védelem nem kizárólag az antitestek részére csépelhető szalmabábuként bemutatott tüskefehérjékkel szemben mutatkozik meg, melyek mutációja esetén máris mehet a szemétbe a teljes immunrendszer, hanem a mutálódott, álgúnyába öltözött vírusok is hathatós módon tessékelődnek ki a szervezetből.

Az oltottak eldobták maguktól a természetes immunitás ajándékát, ezért nem pusztán a betegségre, de annak súlyosabb lefolyására is nagyobb szintű fogékonyságot szereztek egészséges, oltatlan embertársainál.

beteg_labadozik

A természetes immunitás úgy került törlésre a tudomány emlékezetéből, hogy a féknyúzterjesztő mainstream propagandasajtó, a vakcinagyárak által pénzelt „tényellenőrök”, valamint a celebvirológus imposztorok konteóként bélyegezték meg a természetes immunitás létét.

Fact check: nyíltan bevallják a vakcinaipar nagykutyái, hogy a kísérleti oltások bizony átírják az ember DNS-ét!

Rémhírterjesztőként bélyegzik meg a vakcinagyárak által pénzelt „fack checkek” azon híreket, melyek beszámolnának arról, hogy a bevezetett kísérleti mRNS vakcinák átírják az ember DNS-ét.

Pedig a valóság az, hogy a Pfizer és Moderna vakcinái nem felelnek meg és soha nem is fognak megfelelni a védőoltás definíciójának, mivel tényszerűen injekció alapú genetikai terápiákról van szó. Persze önkényesen kategorizálhatják ezeket védőoltásként, de akkor a botox-injekció, meg a heroin is védőoltás ezek szerint, hiszen mindkettőt tűvel fecskendezik be.

Egy videón Stefan Oelrich, a Bayer vállalat igazgatótanácsi tagja beszél a védőoltás címszó alatt bevezetett genetikai terápiákról. Elmondása szerint ezek bevezetése össznépi ellenállást szült volna, ám mivel az összes valóságtagadó propagandamédium védőoltásnak hazudja a kísérleti vakcinákat, sikeresen be lehetett Palizni őket ezen életveszélyes szerek elfogadtatására.

Lángokban áll Rotterdam a lakosság elleni terror következtében

A tömegesen felvett kísérleti genetikai terápiának hála soha nem látott magasságokba roppant az újonnan keletkezett COVID-pozitív esetek száma. A karhatalom részéről véghez vitt reakció természetesen nem az életveszélyes vakcinák visszavonása, a pórul járt áldozatok kártalanítása, illetve a hatástalan népnyomorító lezárások feloldása, hanem épp ellenkezője: még felsrófoltabb, még totalitáriusabb fasizmus, melynek nyomán még több halálos áldozat keletkezhet.

A tomboló terror hatására nem mindennapi lázadásba fogtak a Rotterdam-i lakosok, kiknek eliminálására bevetette a karhatalom az Eurogendfor katonai rendőrséget is. Adódik a bölcs kérdés:

Ha működnek a lezárások, akkor miért van szükség újabbra?
Ha nem működnek a lezárások, akkor miért van szükség újabbra?

Sajnos álhír, hogy letartóztatásra került Klaus Schwab és a Pfizer vezérigazgatója

Több alternatív portál lehozta gyors egymásutánban, hogy a Pfizer vezérigazgatója, majd pár nappal később Klaus Schwab, a World Economic Forum transzhumanista új világrendet bevezetni kívánó elnöke egyaránt letartóztatásra került.

A hír megmaradt a Google sokadik oldali hátsó ajtós sikátori találatainak szintjén. Egyetlen megbízhatónak mondható médium sem erősítette meg a hírt egy hét után sem, így sajnos álhírnek kell nyilvánítanunk az egyébként roppant derűs világképet felvázoló sztorikat.

Sajnos még Pócs Alfréd is bedőlt a kamunak, ami leginkább azért baj, mert az efféle baklövései révén a szokásosnál is könnyebben megbélyegezhető rémhírterjesztő konteós vírustagadóként.

Az álhír kitalálói vélhetően a manifesztáció nevezetű mágikus gondolkodási módozatot gyakorolják, melynek lényege: ha tömegesen és erőteljesen gondolunk egy adott eseményre vagy képre, akkor az meg is fog történni. Ha tehát egy időben nagyon sokan vágynak Klaus Schwab vagy a Pfizer-főfej bebörtönzésére, akkor csakhamar csukódnak is rájuk a rácsos ajtók.

Azért ennél több kell a másik ember szabad akaratának felszámolásához.

SWITZERLAND-diplomacy-politics-economy-SUMMIT
Klaus Schwab

Egyre nagyobb mentális sötétségben szenvednek a vírushívő vakcinafanatikusok az őket megtévesztő handabandázó imposztorok révén

Egy kis derűs válogatás az Info Bubble csatorna szerzőjétől, milyen mértékben tévesztik meg napról napra gyakorlatilag minden egyes tettükkel vagy mondatukkal a különféle víruscelebek, politikusok, miniszterelnökök a tévé általi hipnotizációba belerészegült lakosságot.

Az oklahomai nemzeti őrsereg kollektíven utasította vissza a Pentagon parancsát, hogy oltassák be magukat

Egyenesen a Pentagonból érkezett a parancs a különféle tagállamok rendvédő (vagy inkább bontó?) szerveinek beoltására a kísérleti genetikai terápiákkal.

Az oklahomai őrsereg kollektíven állt fel, és büszkén nem teljesítette a kérést, mely aktussal szemben a Pentagon azzal fenyegetőzött, hogy ennek következményei lesznek. Lett is: az őrsereget követően Oklahoma rendőrsége is hivatalosan bejelentette, hogy nem kívánják megmérgezni magukat a veszélyes vakcinákkal.

Mit lép most a Pentagon? Atomot dob rájuk?

EPIC FAIL a Tesco karácsonyi vakcinaútlevél-népszerűsítő reklámja

Az egykori Coca-Cola reklámok népszerűségére pályázik a Tesco legfrissebb tákolmánya, melynek elérése sikerrel végződött – csak épp ellenkező irányban, mint a szép emlékeket felidéző hajdanvolt kamionos-mikulásos rövidfilmek.

A Tesco reklámjának sztorija szerint bár mindenki veszettül készül az ünnepekre, hiszen a tavalyi évben lefújt nagy karácsonyi előkészület-őrjöngést is be kell pótolni, szegény Mikulás sajnos karanténba kényszerülhet, ami roppant mélységes űrt hagy hátra mindannyiunk szívében. A sztori szerencsére másodperceken belül vesz euforikus hangulatra indokot szolgáltató pozitív fordulatot, miután a télapó a reptéren felmutatja a zöld színt adó, tehát érvényes vakcina-útlevelét. Halleluja, mindenki megmenekült!

Néhány másodpercre egy újság címlapján felbukkan az áruhiány szalagcím is, ami egyébként egy közismert elmeprogramozási trükk a hatalom által elfogadtatni kívánt terrorisztikus népgyötrés elfogadtatására. Tehát valószínűsíthetően elő fognak idézni mesterséges áruhiányt, hogy ez által is ráerőszakolhassák az emberiségre az új világrend elfogadását.

A hitvány Tesco-reklám méltó fogadtatásra lelt: bár a YouTube kikapcsolta a diszlájk-számlálót a megszámlálhatatlan szánalmas vakcinapropagandára érkezett elsöprő mennyiségű negatív reakció végett, egyes országokban, illetve telefonos appokban még működik a lefelé mutató hüvelykujjak számlálója. Ezek szerint a förtelmes videó a mindenki részére látható 4 ezer lájk mellett nyolcszor annyi, 32 ezer diszlájkot számlál.

Teljesen átoltott idősotthonban robbant be a járvány, 89-en megfertőződtek, 8-an meghaltak

Íme egy szokásos, meglehetősen banális sztori, mely megszámlálhatatlan mennyiségben akad szerte a világhálón. Beoltásra került egy nyugdíjasotthon összes lakója, kik eztán szép sorban elkezdtek hullani, mint a legyek.

A Connecticut-állambéli idősotthon szeptember 30. óta, vagyis röpke másfél hónap leforgása alatt 22 új fertőzöttet számlál a dolgozók, valamint 67-et az otthon lakói körében. A betegek közül 8-an el is hunytak.

Fél agyát ki kellett operálni az ausztrál színésznőnek oltás után, aki továbbra is buzdít mindenkit a vakcináztatásra

Melle Stewart, a 40 éves ausztrál színésznő rendkívül súlyos stroke-ot kapott nem sokkal a kísérleti COVID-vakcina beinjektálása után.

melle_stewart
Melle Stewart

Orvosai megerősítették, hogy az oltás indukálta vérrög keletkeztette a színésznő agyában a stroke-ot, majd hozzáfogtak a nő helyre kalapálásának, ami azt jelenti, hogy agyának egy részét konkrétan el kellett távolítani, hogy túlélje a borzalmas sokkot, melyet a vakcina indukált részére. Ezt követően heteken át kellett tartani lélegeztetőgépen, mire megkezdhette rehabilitációs terápiáját.

Ő maga és férje is folytatja a kísérleti COVID-vakcinák ajánlását ismerősei és rajongói körében. Persze félig kioperált aggyal már érthető, hogyan jutott erre a hibbant következtetésre.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás