COVID hírek a nagyvilágból – 2021. szeptember 15.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár száznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Tartalomjegyzék:

Fauci lebukott: Kiderült, hogy ő finanszírozta az embereket is fertőzni képes koronavírus kifejlesztését

27 tudósból, akik elhazudták a COVID wuhani eredetét, 26 kötődésekkel rendelkezik a wuhani víruslaborhoz

Ismét meghamisította a CDC az oltás definícióját

Joe Biden meghirdette a harmadik világháborút az amerikai polgárság ellen

Anglia szemétbe hajította a vakcinaútlevél tervét, fű alatt mégis folytatja tovább a programot

A fiatalok hatszor akkora eséllyel szenvednek szívgyulladásban a COVID-vakcinától, mint kerülnek kórházba a betegségtől

Rasszista és szexista a vakcinaútlevél

Újabb variánst „fedeztek fel”, lassan kifutunk a görög ábécéből

Sírva röhögős: a vakcinák NEGATÍV hatásossággal bírnak a 40-80 közötti korosztályban

Újabb propagandamédiát kaptak vérmes hazugságon: Az Ivermectinről LÓ-dították, hogy túladagolás következtében tömegek kerültek kórházba

Elkezdte a média „rövid betegség után” elhunytként megnevezni a vakcinák miatt elhalálozott hírességeket

Fauci lebukott: Kiderült, hogy ő finanszírozta az embereket is fertőzni képes koronavírus kifejlesztését

image-from-rawpixel-id-2282542-jpeg

Néhány hónappal korábban még önfeledtem hazudozott a kongresszus előtt a WHO nyunyóka nénije, most azonban kiszivárogtak az internetre azon hiteles dokumentumok, melyek egyértelműen bizonyítják: Anthony Fauci egyik fő finanszírozója volt a wuhani koronavírus-kutatásoknak. A teljes titokban zajlott kísérletek célja az lett, hogy fejlesszenek ki egy kiméra (fajkeresztezett) koronavírust, mely embereket is képes fertőzni.

A The Intercept által beszerzett és publikált 900 oldalas dokumentum minden kétséget elhesseget a laborszökés elmélete elől. Ezek szerint a vírus valóban mesterségesen előállított, tényleg Wuhan-ból szökött, azonban nem kínai, hanem amerikai megrendelésre készültek azt bevetni az emberiség ellen, amennyiben az egész véletlen nem szivárog ki idő előtt!

Ugyanezek (a komplett WHO) most azt hazudozzák, hogy a mi védelmünk érdekében szükséges fullasztó és emberölő maszkot hordanunk, lélekgyilkos távolságot tartanunk, kísérleti méreganyagokkal oltatnunk magunkat és rezzenéstelen arccal viselni a napi szinten hozott elmebetegnél elmebetegebb intézkedéseket.

Vázolok egy profán analógiát, hogy a hülye is megértse: annak ideája, hogy a terrorista pártállamok a mi megmentésünkért fáradoznak, tökéletesen ugyanolyan, mintha a koncentrációs táborokat és gázkamrákat felhúzó nácik propagálnák, hogy csak gondoskodni szeretnének a zsidókról! És egyáltalán nem túlzok.

elnyomas_rab

Azonnal be kell fejezni mindennemű engedelmeskedést a pártállami terror részére. Aki továbbra is együttműködik az emberiséggyilkos politikusokkal, tudósokkal, pártállami népirtókkal, az megérdemli sorsát, mely az elkövetkező időszakban történni fog vele.

27 tudósból, akik elhazudták a COVID wuhani eredetét, 26 kötődésekkel rendelkezik a wuhani víruslaborhoz

Konteónak nevezte 27 tudós 2020 márciusában a COVID wuhani származásának (akkor még) elméletét. Annyira felháborodtak az igazságon, hogy egyenesen a The Lancet-ben, napjaink egyik legbefolyásosabb tudományos folyóiratának nevezett nyomtatványban publikálták felháborodásukat.

Nem pusztán az derült ki idő közben, hogy a laborból szökött mesterséges vírus elmélete minden bizonnyal igaz, hanem az is, hogy a 27 hisztériázó tudóska közül 26-ot történetesen különféle szálak fűznek a wuhani laborhoz, például ott dolgoztak, tartottak konferenciát vagy volt vele szerződéses viszonyuk.

A teljes névsor részletes adatokkal együtt olvasható a Daily Mail weboldalán.

Ismét meghamisította a CDC az oltás definícióját

koronavakcina

A kamunavírus kitörése óta a CDC egyszer már átírta mind a nyájimmunitás, mind az oltás definícióját (a pandémiáét csak azért nem, mert azt már megtette a 2009-es sertésinfluenza-járványnál), hogy azon jobban passzoljanak az eljövendő Endlösung vakcina-agendájához. A nyájimmunitás fogalmából kivették az igazolt és évszázadok óta tudomásul vett természetes immunitást, beletették viszont a soha a büdös életben nem bizonyított vakcinák általi immunitást. Ugyanígy az oltás immár nem kizárólag véráramba juttatott legyengített vírusokat jelenti, hanem az injekció alapú genetikai terápiák is megfelelnek szerintük az oltás definíciójának.

Az anti-vaxxer (vagyis oltásellenes) szótári definícióját szintén önkényesen átírták. Korábban azokra alkalmazhatták a ráolvasást, akik a védőoltások betiltására mozgalmat indítottak, vagy saját gyerekük részére megtagadják, illetve akadályozzák mindennemű oltás beadatását. Most már azok is anti-vaxxernek számítanak, akik egy (akármelyik) oltás vagy injekció alapú genetikai terápia kötelezővé tétele ellen fel merészelik emelni a szavukat anélkül, hogy bárminemű tényleges ellenkampányt vagy aktivitást folytatnának.

Bár tavaly óta a kísérleti genetikai terápiák védőoltásnak minősülnek, a szótárhamisító CDC újfent belerondított a kifejezésbe, mégpedig a hatástalan, sőt mi több, egyenesen veszélyes COVID-vakcinák erőszakos elfogadtatása céljából.

Korábban ama injekciót lehetett kizárólag oltásnak nevezni, mely a fabrikált kamutények alapján immunitást (vagyis a vírus megszerzésétől való totális védelmet) biztosít az oltottak részére. A szivárgó vakcinák révén keletkező visszaerősödő, valamint mutálódó vírusok, illetve a COVID-vakcinák által generált nevetségesen csekély védelmi faktor miatt úgy döntött a CDC, hogy inkább görbítsük hozzá a valóságot vérmes ideológiánkhoz: immár az oltások nem immunitást, hanem szimpla védelmet adó injekciók is lehetnek.

pexels-maksim-goncharenok-5995165

Ez azt jelenti, hogy például egy 1% hatásfokkal bíró, ám annál több kárt okozó hatástalan szarra is rá lehet mondani, hogy az védőoltás, és kötelezővé lehet tenni akár kisgyermekek részére azon országokban, melyekben a vakcinafasizmus zabolázatlanul tombol (ilyen például Magyarország). Annak a vakcinának, mely egy adott betegség kialakulásának esélyét 1%-kal csökkenti, viszont 2%-ot megöl az ún. nem várt mellékhatásai révén, a „tudósok” szerint van létjogosultsága, hiszen az általa biztosított 1%-os védelem a jóval több, figyelmen kívül hagyható mellékhatása ellenére meghaladja az alap esetben 0%-os védelmet.

Joe Biden meghirdette a harmadik világháborút az amerikai polgárság ellen

Országos szinten rendelt el kötelező oltást 100 millió polgár számára az USA történelmének legöregebb széteső androidja, Joe Biden. A robotikus kézmozdulatokkal apelláló imposztor megint eltévesztette a házszámot: törvényesen nem rendelhet el szövetségi szintű mandátumot.

Rögtön be is jelentette egy rakás tagállam – az ország több mint fele –, hogy nem ül fel a fenyegetőzésnek és nem érvényesíti a Biden karlendítése által varázsolt mandátumot.

vaccine_mandate_biden
Pirossal a kötelező vakcina ellen fellázadt tagállamok

Biden hozzátette: amennyiben a tagállami kormányzók nem segítenek neki leverni a járványt (hatástalan vakcinákkal és világgá üldözött egészségügyi személyzettel), minden erejét felhasználja arra, hogy eltávolíttassa őket az útból.

A tagországok készen állnak arra, hogy perbe szálljanak a Biden-kormány ellen, amennyiben az szövetségi szinten mégis kötelezővé tenné a veszedelmes vakcinákat.

Végezetül Biden beismerte, hogy az egész oltási ügy nem a szabadságról és az egyéni döntésről szól. Nyilván nem, hanem egy diktatórikus, rabszolgásító új világrend bevezetéséről.

Anglia szemétbe hajította a vakcinaútlevél tervét, fű alatt mégis folytatja tovább a programot

Pszichológiai hadműveletet indított Boris Johnson kormánya az angol lakosság ellen. Hivatalosan bejelentették, hogy szemétbe hajítják a bevezetendő vakcinaútlevél tervét, majd másnap, mintha mi sem történt volna, a következő napi sajtónyilatkozatban már azt állították, hogy a vakcinaútlevél hathatós fegyvere lesz a téli COVID-hullámmal szembeni védekezésnek.

Az angol kormány folyamatosan lebegteti mind az elnyomó COVID-intézkedések megszüntetésének, mind azok kiterjesztésének esélyét. A hadművelet célja, hogy az ember sohase tudhassa, hányadán áll a hatalom, legyen kötelező részükre nap mint nap folyamatosan totális létbizonytalanságban rettegni, hogy ez által jól fel lehessen srófolni a félelelemből következő megbetegedések és halálozások számát a téli szezonra.

vakcinapasszport

A vakcinaútlevél téli visszavezetése azt is lehetővé teszi, hogy jóval kisebb eséllyel menjenek ki az emberek lázadni az utcára, mint amikor még jó idő van.

Annak ellenére, hogy a vakcinaigazolvány által érintett intézmények (night clubok, éttermek, edzőtermek, egyetemek) bármit megtennének az életben maradás érdekében, félelmeik szerint az oltási igazolvány pontosan az ellenkező hatást vonzza be, mint amire valóban szükségük volna. Mivel eme alkalmatosságok nagy átlagban 15 százalékos haszonkulccsal dolgoznak, amennyiben csak a lakosság ennyi százaléka (akik jelenleg 30%-os arányban vannak jelen a társadalomban) nem vállalja a fenevad bélyegének felvételét ahhoz, hogy vehessen és eladhasson, a cégek legnagyobb része kénytelen lesz a jövő év során csődöt jelenteni.

A fiatalok hatszor akkora eséllyel szenvednek szívgyulladásban a COVID-vakcinától, mint kerülnek kórházba a betegségtől

A 12-15 év közti gyermekek szenvednek legnagyobb eséllyel szívgyulladásban a kísérleti mRNS vakcinák felvétele után – derül ki a University of California kutatásából. A tudósok a szívgyulladás adatait hasonlították össze a COVID-fertőzéssel kórházba kerülés esélyével ugyanezen korcsoportban, és arra a következtetésre jutottak, hogy a felfedezett megszámlálhatatlan vakcina-mellékhatás közül csak szívgyulladásra hatszor annyi esélye van egy kamasznak, mint kórházi ellátásra szorulni a COVID betegség révén.

A szívgyulladás minden korcsoport közül a 12-15 éveseket sújtja legjobban: a két dózis vakcinát kapott kísérleti alanyok millióból 162,2 esetben lehetnek eme veszedelmes mellékhatás áldozatai.

cmeme_hatalmas_szived_van
– Tegnap megkaptam a vakcinát, mert törődöm a
körülöttem lévő emberekkel.
– Hát, hatalmas szíved van.
– Igen, tudom jól.
– Nem, úgy értem szívgyulladásod van. Ez egy mellékhatás.

A statisztika szezonális kilengéseket mutat: júniusban, amikor a járvány leszálló ágban van és általában véve kevesen kerülnek kórházba, 22,8-szer akkora eséllyel szenved a fiatal szívgyulladástól a vakcina miatt, mint kerül kórházba a betegségtől, de még a legintenzívebb betegség-szezonban, január során is 4,3-szer több szívbeteg keletkezik, mint kórházban ápolandó COVID-beteg a vakcináknak köszönhetően.

A vizsgálatban kizárólag az újfajta Pfizer és Moderna mRNS vakcinák kaptak szerepet, mivel az Astrazeneca oltást vérrögképződés veszélye miatt nem kaphatják meg a 18 éven aluli fiatalok.

Rasszista és szexista a vakcinaútlevél

A New York-ban élő feketék alig 28%-a oltott. A vakcináktól való félelmüknek történelmi oka van: az amerikai kormányzat és magáncégek a XX. század során számtalan alkalommal végeztek illegális, illetve életveszélyes vakcinakísérleteket feketéken, melyek bizonyítékai gazdagon felfedezhetők az internet ilyen-olyan rejtett zugaiban.

New York állam fekete politikusai felhívják a figyelmet, hogy a jogos ellenkezés végett a vakcinaútlevél rasszista diszkrimináció, mely alkalmas az elnyomott kisebbségek szegregációjára és diszkriminációjára.

covidpass1

Ugyanakkor nem kizárólag rasszista, hanem szexista vetülete is van a nyakló nélkül erőltetett vakcináztatásnak. Fentebb tudósítottam arról, hogy a 12-15 év közti fiatalok hatszor nagyobb eséllyel szenvednek szívgyulladásban a COVID-vakcináktól, mint kerülnek kórházba a betegségtől. Ez az arány azonban nemenként némileg különbözik, mivel a fiúk sokkal nagyobb arányban vannak kitéve a vakcinák ártalmainak, mint a lányok. A második legnagyobb rizikó-csoportban, a 16-17 évesek körében 1 millió fiúból 94 szerezhet szívgyulladást a vakcinák révén, míg az ugyanebbe a korcsoportba tartozó lányoknál az esély csupán 13,4 a millióhoz.

Minden korosztályra jellemző viszont, hogy a fiúk-férfiak jobban megkeserülik az erőltetett oltakozást a nőnemű áldozatoknál. A várható veszélyek és mellékhatások egyenlőtlensége miatt a vakcinaigazolvány nem csupán rasszista, hanem szexista diszkriminációnak is nevezhető.

Újabb variánst „fedeztek fel”, lassan kifutunk a görög ábécéből

A friss és üde Mű (µ) variáns fő ismérve, hogy képes megkerülni mind a vakcinákat, mind az immunrendszert. Az újfajta mutánst eddig 42 országban és majd mindegyik USA-tagállamban detektálták, ugyanakkor az újonnan fertőzöttek alig 1%-ában lelhető fel jelenleg a Mű variáns.

A WHO figyelőlistára helyezte az új mutánst, ám egyelőre nem fogalmazott meg direktívákat vele szemben.

propaganda_parodia

Sírva röhögős: a vakcinák NEGATÍV hatásossággal bírnak a 40-80 közötti korosztályban

Az Egyesült Királyságban, ahogy a többi országban is, amíg nem vált a lakosság többsége a kísérleti vakcinák révén átoltottá, vérmes pszichopátiával lehetett az újabb és újabb hullámok „berobbanását” ráverni az egészséges emberekre. Amióta az abszolút többség (75%) vakcinázásra került, immár nem lehet többé az egészségesekre ráolvasni a halálos fertőzés nyakló nélküli szórását. Már csak azért sem, mert tudományos tény, hogy az oltások révén szaporodik a vírus ellenállás nélkül a szervezetben, és adódik tovább többszörözött erővel az egészségesek részére.

Most olyannyira fordult a kocka, hogy egy hiteles statisztika alapján nem hogy 95%-os hatásossága volna ezeknek a vakcináknak, hanem egyenesen negatív haszonnal bírnak, vagyis az oltott emberek nagyobb eséllyel betegednek meg, mint az oltatlanok!

A Lockdown Skeptics szerkesztői összegyűjtötték a hivatalos angol koronavírus-statisztikát, mely 722 ezer fertőzöttről számol be. Ezen esetek közül 21 ezer szorult kórházi ellátásra, ugyanakkor egy másik, szintén hivatalosnak mondott megfigyelő adatbázisban ennek harmada, 6605 tétel szerepel. A radikális különbséget a szerkesztők szerint az adja, hogy a két adatbázisban másfajta kritériumok szerepelnek a kórházi kezelések nyilvántartására.

A második adatbázis azonban ama kategória mentén is szerepelteti az egyes személyeket, hogy azok az oltott, vagy oltatlan csoportba tartozván szerezték meg a koronavírust. Az augusztus 9 és szeptember 5 közti időszakból összegyűjtött adatok alapján az oltottak a 40 és 79 év közötti korosztályban -33% hatékonysággal védettek a koronavírussal szemben, azaz 33%-kal nagyobb arányban betegedtek meg, mint az oltatlanok.

pikwizard-5a6c27eb5e9cf04126566e8fecb7d587

Ugye a bevezetett kísérleti vakcinák plusz 95%-os védettséget ígértek.

Annyi pozitívumot azért lehet a vakcinák javára írni, hogy az elhalálozástól valóban menti az embereket, de attól sem 95%, hanem nagyjából 60%-nyi eséllyel. Ez annak az okkultista mágiának köszönhető, miszerint a bálványozás tárgyába (vakcinába) helyezett bizalom, illetve annak ráolvasása, hogy a vakcina megvéd a halálozástól, nagy mértékben csökkenti az áldozat szorongását, illetve halálfélelmét.

Korábban számos kísérletet bonyolítottak le a placebohatást vizsgálandó, melyekből kitűnt, hogy egy adott objektumhoz rendelt információ (például, hogy egy semmiféle hatóanyagot nem tartalmazó cukorka véd egy adott betegséggel szemben) nagyjából 50% eséllyel bizonyult hatásosnak azok részére, akik elhitték a hatástalan tablettára ráolvasott varázserőt.

Újabb propagandamédiát kaptak vérmes hazugságon: Az Ivermectinről LÓ-dították, hogy túladagolás következtében tömegek kerültek kórházba

Cenzúrázzák és gúnyolják az álhírgyárak az Ivermectint, mert az gyógyítani merészeli a koronavírust. Az olcsón előállítható, minden szabadalmat évtizedek óta elvesztett gyógyszert harmadik világbeli országok tömegei, valamint néhány fejlett ország (pl. Japán) hivatalosan is felvették a COVID korai kezelésének protokolljai közé, mégpedig hatalmas sikerrel.

photo-of-assorted-tablets-3873146

Nem úgy az USA, valamint annak CDC és WHO által sanyargatott csatlós szövetségesei, melyek megpróbálják kigyomlálni a köztudatból az Ivermectin létét, mivel a filléres gyógyszernek hála nem volna lehetséges milliókat tepsibe helyezni ellátatlanság következtében és nem keletkezne elegendő számú hulla ahhoz, hogy a méregdrága és életveszélyes COVID-vakcinákat százasával dughassák le a lakosság torkán.

Ezért aztán a totális elmetébolydába zárt oltott betegek igyekeznek gúnyneveket, mint lóféregtelenítő ráoktrojálni az Ivermectinre. Persze valóban használják lovak kezelésére, mégpedig elég durva dózisban, csakhogy ettől még emberek részére elérhető gyógyszerként is funkcionál, nyilván jóval alacsonyabb mennyiségű hatóanyaggal.

A szánalmas gúnyolódásra persze hathatós viszontválasz érkezik: aki szerint az Ivermectin kizárólag lovaknak való, az vizet se igyon többé, hiszen a lovak éjjel-nappal azt vedelik.

Azt is kiderítette egy kreatív Reddit-felhasználó, hogy a Pfizer vakcina a műtrágyagyártásban használt kálium-foszfátot tartalmaz a hivatalos címke alapján, tehát aki a Pfizer vakcináját választja, az mesterséges ürüléket fecskendez az ereibe.

gothic-3559181

A gúnyolódva hazudozás nem az egyetlen akció az Ivermectinnel szemben: a Rolling Stone az egész internetet bejáró förtelmes hazugságpropagandát firkantott róla. Azt hazudták, hogy Amerika-szerte telítődnek a kórházak Ivermectin-túladagolás végett, mivel az emberek balga mód igyekeznek alternatív gyógymódok után kutatni a megmentő messiás védőoltások ellenében.

A sztori nemhogy hamis adatokat tartalmaz, hanem az egész egy fabrikált kamu. Olyan doktorokra hivatkozik a Rolling Stone cikkírója, akik nem azokban a kórházakban dolgoznak, ahonnan állítólag nyilatkoztak az Ivermectin felhasználók felelőtlen viselkedéséről.

Egyre kétségbeesettebben kalimpálnak a féknyúzgyárak, hogy széteső agendájukat és a sárga föld alá süllyedt hitelességi szintjüket valahogy egyben tartsák, nem sok sikerrel.

Elkezdte a média „rövid betegség után” elhunytként megnevezni a vakcinák miatt elhalálozott hírességeket

Túlzottan kínos volna beismerni a vakcina-mellékhatásoknak köszönhető elhalálozásokat, ezért a főáramú féknyúzterjesztő propagandasajtó az újbeszél szellemében rövid betegségben elhunytként jelöli meg a 25-60 között legyek módjára hulló vakcinaáldozatokat.

brief_illness

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás