COVID hírek a nagyvilágból – 2021. október 31.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár száznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Mi más eshetne jobban így Halloween – Halottak Napja idején, mint egy jó nagy adag felfokozott rettegés és halálfélelem?! Mindezt gyakorlatilag korlátlan mennyiségben szállítja a rémhírterjesztő propagandamédia, mi sajnos labdába sem rúghatunk mellettük. Ezért aztán inkább azon híreket közöljük, melyek néminemű derűre, nevetésre ingerelnek minket a félelemkeltő propagandaszenny ellenében, illetve segítenek minket lelkileg és mentálisan felkészülni az elnyomás és hisztériakeltés következő lépcsőfokaira, valamint az azokkal szembeni védekezésre.

halloween_tok

Továbbra is felhívom a figyelmet, hogy tessék nyugodtan válogatni a tartalmakból, és a felszabadító információkat az ismerősökkel megosztani! Szerzői jogi szabályzatunk értelmében cikkeink részben vagy egészben teljesen szabadon terjeszthetők, átvehetők magazinokra, blogokra engedély nélkül, pusztán az eredeti szerző megnevezése, valamint erre a cikkre mutató link szükséges.

Tartalomjegyzék:

Immár mínusz 109 százalékot ért el a kísérleti COVID-vakcinák hatásossága a 40-es korosztályban

Soros felállította az igazságminisztériumot a koronavírusról szóló tévinformációk érvényesítésére

6 hónap után teljesen megszűnik a Johnson & Johnson vakcinák által biztosított „védelem”

Túladott az USA a hatástalan és veszélyes mellékhatásokkal bíró Johnson & Johnson vakcináin, az Afrikai Unió kapta meg a készletet

Világraszóló anyagi csőd az angol kontaktkutatási program

Amerikában minden tévés propagandaműsor kénytelen féknyúzt terjeszteni és valóságot hárítani, hiszen a Pfizer pénzeli őket

Új variánst fedeztek fel, mely taktikusan megkerüli a kísérleti vakcinák védvonalát

Biden azzal fenyegetőzik, hogy bárkit kinyírhat a koronavírussal

Izrael után immár Ausztráliában is varázsütésre számítanak oltatlannak a „mindössze” két dózis kísérleti vakcinát felvett áldozatok

Csehül áll Amerika a hadsereg oltásával

Háborút hirdetett a Boeing az alkalmazottai ellen: december 8-ig vagy vakcina, vagy fel is út, le is út

Összeomlott Seattle rendőrsége a vakcinamandátum bevezetése után

Zseniális videó mutatja be a COVID-vakcinák hatásosságának folyamatos devalválódását

Az elmúlt másfél évben 76%-kal növekedett meg az ázsiaiak ellen elkövetett gyűlölet-bűncselekmények száma, köszönhetően a COVID-riogatásnak

Nagyon megérték a lezárások: hatásukra biztonságosabban kelnek át a békák az utakon

Stílusos jutalom: kék pirulát kapnak ajándékba az új-zélandi oltakozók

Nem mindennapi bátorság: egy híres színésznő lemondott egy filmforgatást a vakcinamandátum miatt, és egész stábját áttelepítette egy másik államba

Immár mínusz 109 százalékot ért el a kísérleti COVID-vakcinák hatásossága a 40-es korosztályban

experimental_vaccine

Hétről hétre lejjebb csúszik a kísérlet vakcinák hatásfoka, és még mindig van hova! Negatív tartományban akár a végtelenségig is folytatódhat a hatástalan kígyóolajok védelmi faktorának erodálódása.

A The Daily Sceptic szerkesztősége hétről hétre táblázatba rendezi a hivatalosan rendelkezésre bocsájtott angol adatok alapján, hogy (létszámuk arányában) milyen mértékben fertőződnek meg koronavírussal az oltott, valamint oltatlan személyek. A táblázat korosztályok szerint csoportosítva mutatja meg, miféle remek hatásfoknak örvendnek a tudomány által hallelujázott vakcinák.

A legutóbbi heti összegzés szerint a 40-49 közti korcsoport körében az oltások hatásossága épp elérte a mínusz 109%-ot, ami azt jelenti, hogy az oltottak több mint kétszer akkora arányban kapják el a koronavírust, mint az oltatlanok.

Hangyányit jobban járnak az 50-79 év közöttiek, kiknek körében „mindössze” mínusz 79-88 közötti tartományban mozog a kísérleti COVID-vakcinák hatásfoka, tehát nem egészen kétszeres mértékben betegednek meg az egészséges oltatlanoknál.

VE-graph-211015

Egyedül a 30 alatti korosztályban ugrott meg jelentősen a fertőzöttek száma az oltatlanok körében, ami nem csoda, hiszen a delta variáns virulensebb az előzőeknél. A betegség oltatlan állapotban való átvészelése esetén tartós, akár örök életen át fennálló immunitás lehet a jutalmunk, tehát a jelenleg célkeresztben tartott 12-29 év közötti korosztály is jobban jár, ha mellőzi életéből ezeket a haszontalan, ártalmas löttyöket és nem dől be a terrorisztikus fenyegetésnek, hogy ő, mint alapvetően egészséges fiatal a felelős a nyolcadik dózis kígyóolaj felvételére loholó nagymama haláláért.

Persze ha felül a propagandának és befogadja az okkultista ráolvasást, akkor az ő mentális és egészségi állapota is csakhamar lezuhanhat arra a szintre, ahol a betegség már súlyos komplikációk sokaságát okozza.

Soros felállította az igazságminisztériumot a koronavírusról szóló tévinformációk érvényesítésére

Megszakad a szíve szegény milliárdos Soros Györgynek, amikor olyan rémhíreket kell olvasnia a sajtóban, hogy a depopuláció céljából létrehozott vakcinák teljesen hatástalanok egy kitalált álbetegséggel szemben.

Ezért aztán, ahogy milliárdoséknál lenni szokott, egyik napról a másikra megalapította a „Good Information Inc.” névre keresztelt igazságminisztériumot, melynek funkciója, hogy kizárólag a hazugság terjedhessen az interneten, ahogy az a Soros és hozzá hasonszőrű népnyúzók által kontrollált fősodratú féknyúzterjesztő propagandamédiumok esetében is zajlik.

fake-1909821

Az október 26-án kelt sajtóközlemény szerint a Good Information Inc. fő célja helyreállítani a társadalmi bizalmat és megerősíteni a demokráciát a „tévinformációk” cenzúrázására alkalmas megoldásokba való fektetés, valamint a „jó információk” terjedésének elősegítése révén.

Duplapluszjó.

Tovább is folytatják:

Ez többé nem politikai diskurzus az igazságról, hanem közvetlen következménye a szabályozatlan üzleti modelleknek, melyek az egész világ különféle közösségeit taszítják veszélybe, valamint helyezik a demokráciát a megsemmisülés peremére.

Köztudott tény, hogy a monopolkapitalisták rendkívül szeretik a különféle szigorú szabályozásokat, hiszen azok révén megakadályozható a piaci verseny érvényesülése, valamint a minőségi kihívást nyújtó alternatíva megjelenése.

Soros György legismertebb társadalmi jótétele a különféle nemzetek devizáinak bedöntése révén való meggazdagodás, valamint a szerencsétlenül járt országok lakosságának nyomorba, depresszióba, öngyilkosságba kergetése.

6 hónap után teljesen megszűnik a Johnson & Johnson vakcinák által biztosított „védelem”

kiserleti_vakcina2

A szakértők arra biztatják a Johnson & Johnson vakcinát felvett áldozatokat, hogy rögvest szaladjanak a rendelőbe emlékeztető oltásra.

Az FDA tanácsa két héttel ezelőtt szavazta meg, hogy javasolják a booster oltás felvételét a J&J vakcinák esetén is, melyet két hónappal az első után kell beönteni a páciensnek.

Mindez azért indokolt, mert egy 620 ezer fős, veterán katonákon végzett kísérlet szerint a márciusban még 88%-os védelmet biztosító J&J vakcina hatásfoka augusztusra, öt hónap elteltével 3%-ra esett vissza, ami gyakorlatilag a semmivel egyenlő.

Túladott az USA a hatástalan és veszélyes mellékhatásokkal bíró Johnson & Johnson vakcináin, az Afrikai Unió kapta meg a készletet

Miután 6 hónap után teljesen kámforrá válik a Johnson & Johnson vakcinák által biztosított illuzórikus védelem, az USA gyorsan túladott a maradék meglévő készleten, nehogy a végén senkire ne sikerüljön rásózni ezeket a veszélyes mérgeket.

A felgyülemlett 17 milliós felesleget az Afrikai Unió részére adományozta az USA, melynek a korábbi adományokat is beleszámítva immár 67 millió dózis kotyvalékot sikerült összegyűjteni saját népeik megmérgezésére.

Meglepő mód a J&J vakcinák hatalmas keresletnek örvendenek Afrika-szerte, melynek oka az egyetlen szükséges dózis mellett annak hosszú eltarthatósága és a többi vakcinatípushoz képest kevésbé kényes tárolási követelménye.

Az adomány révén az USA saját lakossága részére államilag felvásárolt készletek immár fele kötött ki Afrikában.

Világraszóló anyagi csőd az angol kontaktkutatási program

pikwizard-52c0655ebe0139ac63328cfc9f0fabcf

37 milliárd angol Fontot (nagyjából 16 ezer milliárd Forint) szórt ki az ablakon az angol kormány a hitvány és értelmetlen kontaktkutatási programjára. Az elnyomó intézkedés azt megelőzően volt leginkább porondon, hogy elkészültek volna a kísérleti vakcinák, melyek a melléjük kiállított árjasági igazolvány révén felváltották a szigorú karantén és a hatóságokkal való kikényszerített kapcsolattartás intézményét.

A kontaktkutatás értelme papíron az lett volna, hogy nyomon kövessék a megbetegedett emberekkel a tünetek megjelenése előtt kapcsolatba került személyeket, hogy azok villámgyors karanténba legyenek pakolhatók a járvány terjedésének visszaszorítása érdekében, és így ne kelljen általános lezárást elrendelni gyakorlatilag a komplett gazdaságra.

Az eszement ötlet nem csak morálisan, hanem anyagi szempontból is siralmas csődnek bizonyult.

Akadtak országok (pl. Magyarország), ahol a pártállam határozatban írta elő karanténapp telepítésének kötelezvényét azt azt futtatni képes telefonok tulajdonosaira. Máshol, mint például Ausztrália, a pártállami elnyomók fenntartják maguknak a jogot arra, hogy a nap bármely szakában felhívják a karanténba taszított áldozatot annak ellenőrzésére, hogy a részére rendelt helyen tartózkodik-e az illető. A megfélemlített, reszkető áldozat köteles a telefonját 5-20 percen belül felvenni, különben jön a fekete autó.

iphone-500291

Az angol kontaktkutatási program csődjének legfőbb oka, hogy jobban zabálta a pénzt, mint amennyi gazdasági károkozást meg lehetett volna vele előzni. A Public Accounts Committee (PAC) beszámolója szerint 2000 ügyfélszolgálatist toboroztak a beérkező hívások kezelésére, sokakat akár 4500 angol Fontot (csak nem 2 millió Ft) elérő fizetéssel, ám kihasználtságuk mértéke soha nem lépte túl az 50 százalékot. Akadt olyan ügyintéző, akinek 4500 Fontos fizetéséért cserébe egyetlen egyszer sem kellett felvennie a telefont.

A program abban is elbukott, hogy ennek révén megelőzhessék a lezárások szükségét, valamint az esetszámok felfutását, illetve a szükséges laborkapacitás és személyzet rendelkezésre állása ellenére a rendszer totálisan összeomlott, amikor a legnagyobb szükség lett volna rá.

Amerikában minden tévés propagandaműsor kénytelen féknyúzt terjeszteni és valóságot hárítani, hiszen a Pfizer pénzeli őket

Úgy tűnik, Amerikában szinte minden tévéműsort a Pfizer szponzorál. Persze ez megmagyarázza, miért szigorúan tilos hiteles információkat leközölni a propagandamédiában.

Új variánst fedeztek fel, mely taktikusan megkerüli a kísérleti vakcinák védvonalát

Angolában és Svédországban detektálták az A.30 becses névre hallgató vírusvariánst, melynek legfontosabb megkülönböztető tulajdonsága, hogy jól pofán röhögi a kísérleti vakcinákat és azok felvevőit. Az új mutáció könnyű szerrel fertőzi meg a legtöbb gazdasejtet, beleértve a máj, vese és tüdő szöveteit is.

Az A.30 variáns ügyesen megkerüli mind a Pfizer, mind az Astrazeneca vakcina révén előállításra kerülő antitesteket, abszolút nullára tornászván le ezen vakcinák hatásosságát a vírussal szemben.

Ismeretes tény, hogy a vakcinák egy egészséges oltatlanhoz képest jelenleg mínusz 109 százalékos „védelmet” biztosítanak (lásd fentebb), valamint hogy egy oltott 13-szoros eséllyel fertőződik meg a koronavírus delta variánsával egy oltatlanhoz képest.

Aki tehát az isteni gondviselésben és az immunrendszerében való bizalom helyett az emberiséget megnyomorító, éves szinten dollármilliárdos büntetéseket felhalmozó, kizárólag a maguk gazdagodásával foglalkozó cégek veszélyes kemikáliáira pakolta voksát, az jól megjárta.

Megkönnyebbülésül jelzem, hogy az A.30 variáns egyelőre nem szerepel a WHO nyilvántartásában mint aggodalomra okot adó, megfigyelendő mutáció, mivel nem terjedt el jelentős mértékben. Persze a helyzet bármely pillanatban változhat.

Biden azzal fenyegetőzik, hogy bárkit kinyírhat a koronavírussal

joebiden2

Viccesre vette a figurát Joe Biden, mivel állítólagosan a vakcinaszkeptikusok kifigurázása céljából kurjantotta el a következő mondatot:

Szabadságomban áll megölni téged az én COVID-ommal.

A tudatalatti elmeprogramozásnak bedőlők szerint persze így viselkedik egy vakcinaszkeptikus, hahaha, de érdemes tudni, hogy az efféle szubliminális üzeneteknek mindig befolyásoló szerepük van. Tudható, hogy a pártállami diktátorok és világuralomra törő pszichopaták meglehetősen ritkán szoktak szarkasztikusan viccelődni – tehát amit állítanak, a cinizmus álarca mögött, azt érdemes komolyan venni.

Biden bevallotta, hogy azért fenyegeti az amerikai lakosságot a kötelező vakcináztatással (melynek elrendelésére egyébként nincs hatásköre), mert a kísérleti oltások tömeges felvételét forszírozó egyéb módszereik kudarcot vallottak.

Elképzelhető, hogy már fortyog a wuhani laborban valami újfajta vírusmutáns, melyet Biden – ígéretének megfelelően – ráereszthet a jónépre, hogy megölhesse őket az ő kis szeretett pátyolgatott, dédelgetett COVID-jával?

Izrael után immár Ausztráliában is varázsütésre számítanak oltatlannak a „mindössze” két dózis kísérleti vakcinát felvett áldozatok

covid_vakcinautlevel

Úgy taszítják áldozataikat szerencsejáték-függőségbe a kaszinók, hogy kezdetben akár nyerni is hagyják azokat, így ültetvén el bennük a gondolatot ama eshetőségre, hogy a nyeréshullámot egyre nagyobb és nagyobb tétek esetén is fenntarthatják. Azonban pár szerencsés kör után, amikor a feltett tét már elég nagy, a játékos sorra kezdi veszíteni a pénzt. Amit viszont minden áron vissza akar nyerni, hiszen mit szól az asszony, vagy hogyan lehet fenntartani a háztartást a következő hónapban, ha sok százezer dollár csak úgy kámforrá válik a rulettasztal mögött?

A tét és vele a kétségbeesés addig növekedik, mígnem a mindennemű önkontrollját vesztett szerencsejátékost pucér seggel kell kidobálni a szekuritisoknak a járda betonjára.

Pontosan ugyanilyen szerencsejáték részesei lettek a balga oltottak, akik első vakcinájuk felvételét követően még kemény Janinak képzelhették magukat, pláne miután egy egészségesek diszkriminációjára szolgáló plasztikkártyát is a kezükbe kaphattak.

Aztán jött a második dózis, illetve annak belebegtetése, hogy az egy adag vakcinát kapottak plasztikkártyája nem lesz többé érvényes. Nofene – hallatszott a hümmögés, majd következett az ingujj újbóli felhajtása.

Harmadik alkalommal már kezd gyanússá válni a dolog, de hát szerencsétlen Bélánk épp benne van egy nyerő szériában, melyet csak úgy tarthat fenn, ha a harmadik dózis vakcinát is az ereibe injektálja – hiszen újfent megint belebegteti a hatalom annak esélyét, hogy a vakcinakártya érvényességének sanyi, és akkor mindennemű korábbi önfeláldozás értelme is kámforrá válik.

covid_zold_utlevel

Drága jó Bélánk tehát harmadik alkalommal is becsúszik-mászik a rendelőbe, hiszen már túl nagy a tét ahhoz, hogy időben kiszállhasson az események sodrásából.

Most egy ideig megint nyerő szériában vagyunk. Aztán 1-2 hónap elteltével kopogtat a postás, kezében a hatalom által küldött levéllel: tessék szépen felvenni a negyedik dózis vakcinát, különben a plasztikkártya érvényessége megszűnik, és röppenhetünk pucér seggel a járda betonjára…

Izraelt követően a totalitárius fasiszta Ausztráliában is belengették annak esélyét, hogy az egy vagy két dózis vakcinát magába eregetett polgárok vakcinaútlevele régenvolt emlék marad csupán, amennyiben a soron következő harmadik oltást nem hajlandók a sárga csillagosok felvenni.

A helyes döntés meghozatalához való rásegítésképp megfelelő célra felhúzott táborok is épülnek, ahova a változatosság kedvéért a sárga csillag nélküliek kerülnek majd be. Márpedig a kétszer oltottaknak nem jár többé sárga csillag.

Csehül áll Amerika a hadsereg oltásával

military-655630

November másodika volna a légierő teljes átoltásának határideje, csakhogy mintegy 12 ezren közülük semmilyen körülmények közt nem vállalja a hihetetlen éberséget és reflexeket megkívánó feladatköre további ellátásához a vérrögösödést, szívizomgyulladást, idegrendszeri problémákat és elmetompulást kiváltó vakcinák felvételét.

A haditengerészet oltakozási határideje néhány héttel későbbre, november végére esik, de ott is rendkívül nagy mértékű a veszélyes kísérleti vakcinák visszautasítottsága. Összességében, amennyiben a helyzet nem romlik, akár 46 ezer rendkívül magasan képzett, a hadsereg elitjébe tartozó katona tagadhatja meg az önfeláldozó harakirit.

Bár a jó katona minden pillanatban kész a halálra, inkább essen túl rajta egyetlen jól irányzott golyó által, vagy legrosszabb esetben is néhány héten át tartó szenvedést követően, mint nyomorodjon meg hosszú évekre-évtizedekre egy injekciós tűtől, folyamatos testi-szellemi leépülésben és krónikus fájdalmak közepette, mígnem bekopogtat érte az addigra megváltóként értékelt kaszás.

A hadsereg fejesei roppant taktikusan patthelyzetbe kormányozták magukat. Vagy kénytelenek lesznek feloldani a kötelezvényt – ez által kiváltva a rulettkeréken rossz lóra tett engedelmes oltakozók haragját, vagy példát statuál a renitenseken, mely folyamat következménye a hadsereg működőképességének veszélybe sodródása, valamint az igazán magas szintű és gyakorlatilag pótolhatatlan katonák kirúgásával járó dollármilliárdos befektetések kámforrá válása.

Háborút hirdetett a Boeing az alkalmazottai ellen: december 8-ig vagy vakcina, vagy fel is út, le is út

pexels-messala-ciulla-5229403

Semmit nem tanult a Boeing a Southwest Airlines hibájából, mely cég által bevezetett vakcinamandátum abszolút fordítva sült el. A csúfos bukást követően a társaság vezérigazgatója bevallotta, hogy Joe Biden fenyegette meg őt és cégét, hogy vezesse be a munkaerő kötelező oltását, különben betoncsizmát kap a lábára.

Néhány hét elteltével a Boeing lebegtette be 125 ezer alkalmazottja részére, hogy kötelező érvénnyel oltassa be magát mindenki az életveszélyes kísérleti vakcinákkal. A renitenskedők kirúgásra kerülnek, így azonban ha éhezve-fázva is, de legalább életben maradnak.

Eleve nem érdemes a Boeing gépein repülni, hiszen azok szeretnek időnként lezuhanni.

Összeomlott Seattle rendőrsége a vakcinamandátum bevezetése után

Mi sem természetesebb egy folyamatosan növekvő, kirobbanni készülő feszültség alatt lévő társadalomban, mint világgá üldözni a rendőri és tűzoltói állományt.

Pontosan ez történt Seattle-ben, ahol kötelező vakcinamandátumot rendeltek el a teljes rendőri állomány részére, mindezt olyan időszakban, ahol a növekvő bűnözés és elégedetlenség végett az állomány morálja eleve a béka hátsó fertálya alatt tanyázik.

A képmutató Jenny Durkan polgármester roppant nyájasan hangzó fenyegetőzést intézett a padlóla lökött lendőlök részére:

police_state1

Mindannyiukat értékesnek tartjuk, és nem akarjuk önöket elveszteni, mint alkalmazottakat. De az emberek, akik számítanak magukra azok, akiknek szükségük van az önök oltakozására.

A rendőri állomány nagyjából negyede semmiképp nem szeretne mártírhalált halni, ezért ennyivel kevesebb lehet a jövőben az egyre elégedetlenebb és kétségbeesettebb tömegek csitítására kirendelhető létszám.

Zseniális videó mutatja be a COVID-vakcinák hatásosságának folyamatos devalválódását

Egy kreatív Twitter felhasználó mintegy 2 perc hosszúságú videóba sűrítette a vakcinák elsöprően magas fokú hatásosságáról szóló, fősodratú médiából származó szalagcikkeket. Csemegéül még a globális nyunyóka néni, Anthony Fauci monológjai is bevágásra kerültek a tudománynak hála az emberiséget megmentő védőoltások mindent elsöprő sikeréről.

A montázsba csökkenő sorrendben kerültek be a vakcinák hatásfokáról szóló hírek, tehát 100%-ról indulunk, majd folytatjuk utunkat szépen lefelé egészen a 0% közelébe.

Végre egy igényes gyűjtőmunka!

Update: sajnos az eredeti posztot kifüggesztő felhasználó Twitter fiókját felfüggesztették, de semmi para: itt a másolat!

Az elmúlt másfél évben 76%-kal növekedett meg az ázsiaiak ellen elkövetett gyűlölet-bűncselekmények száma, köszönhetően a COVID-riogatásnak

76%-kal, a 2019-es 158-ról 279-re nőtt 2020-ban az Amerikában élő ázsiaiak ellen elkövetett gyűlöletcselekmények száma – számol be az FBI a sajnálatos eredményről.

A növekedés kiváltó oka a koronavírus-riogatás. Gyakorta hivatkoznak egyes médiumok a COVID-ra úgy, hogy Wuhan-influenza, vagy kínai vírus. Ennek köszönhetően egyes józan eszüket vesztett népségek az amúgy teljesen ártatlan ázsiai származású embereket okolják a hatalom által rájuk vert karanténért, létszínvonal-zuhanásért, valamint a szeretett nagymama haláláért.

Nagyon megérték a lezárások: hatásukra biztonságosabban kelnek át a békák az utakon

Örvendezik az ember szíve, amikor ehhez hasonló felemelő híreket szállíthat a kedves olvasói részére.

A University of Maine kutatóinak felméréséből kiderül, hogy 2020-ban, amikor sikerült a lezárások révén a járműforgalmat szinte teljesen megszüntetni, az előző évek átlagához képest fele annyi úton átkelni szándékozó békát és gyíkot ütöttek el a gonosz autósok.

A Nagy Újraindítás és a Negyedik Ipari Forradalom magasztos eszményét hirdető Világgazdasági Fórum a tavalyi év során azt is elhintette kedves alattvalói számára, hogy a lezárásoknak köszönhetően a nagyvárosok levegőjének minősége radikális javulásnak örvendhet.

bekacska1

Igaza volt Sztálin apánknak, mikor nagy kedélyesen, pipával a kezében megfogalmazta az örök érvényű bölcsességet:

NINCS EMBER, NINCS PROBLÉMA.

Stílusos jutalom: kék pirulát kapnak ajándékba az új-zélandi oltakozók

Egy átlagos új-zélandi lakos illemtudó mód besétált a rendelőbe oltatni magát, majd – ahogy az általában lenni szokott – egy kis ajándékkal is meglepte a rendelőintézet személyzete.

A kapott jutalom egy külön csomagolt zselés cukorka volt, mely „egész véletlen” kék ételfestékkel volt bevonva, kiváló analógiát teremtvén ezzel a Mátrix című filmmel, ahonnan a kék vs. piros pirula analógiája származik.

A film emlékezetes jelenete immár két évtizede az egyik legismertebb internetes mémet alkotja, ahol – a filmhez hasonlóan – a kék pirulát választó emberek megmaradnak a társadalom által elfogadott illúziókban és hazug valóságban, míg a piros pirulát választók megismerhetik a keserű igazságot a rendszer tényleges működéséről, melynek hatására vérmérséklettől függően vagy depresszióba esnek, vagy fellázadnak a rendszer ellen.

jutalomfalat

A hölgy elment oltakozni, tettével tehát a kék pirulát választotta.

Zárójelben jegyezném meg, hogy a kék pirula zacskóján szereplő treat (csemege, vagy ajándék) szócska átvitt értelemben a gazdijának engedelmeskedő kiskutya szájába adott jutalomfalatot is jelenti.

Nem mindennapi bátorság: egy híres színésznő lemondott egy filmforgatást a vakcinamandátum miatt, és egész stábját áttelepítette egy másik államba

Gina Carano nem kispályás színésznő, hiszen olyan híres filmekben kapott szerepet, mint a Deadpool, vagy a Halálos Iramban 6. Épp Hollywoodban forgatták vele a White Knuckle (Fehér Ujjperec?) című filmet, melynek kellős közepén vezette be Kalifornia kormányzata a vakcina-mandátumot.

gina_carano
Gina Carano

A gyűlöletkeltő rendelkezések fő célja a lealacsonyítás: míg a színészek, zenészek és egyéb előadóművészeti tevékenységet végző szereplők akár több száz fős elit gálákon is maszkmentesen szórakozhatnak, addig kiszolgálóik és személyes asszisztenseik arcára kötelező a fosos pelenka, oltás nélkül meg aztán be sem tehetik a lábukat egyetlen előadóterembe sem.

Mivel Ginának lelkiismeretéből eredően nem kenyere a dehumanizáló állatosítás, szépen fogta, és leállította a film forgatását, ő maga pedig stábjával szépen átcammogott Montanába, ahol egyelőre fasizmusmentes terepe létezik a szabadságnak. Rögvest új film forgatásába is fogtak „Terror a Prérin” címmel.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás