COVID hírek a nagyvilágból – 2021. október 15.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár száznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Újfent annyi érdekes anyag gyűlt össze, hogy igazán meggyűlt a bajom a rendszerezéssel. Oly mértékben kezd kibontakozni a szélhámos kamudémia és förtelmes COVIDiktatúra valósága, hogy nincs az az ember, aki egymaga képes volna átlátni az információömlenyt, melyet a lelepleződő féknyúzterjesztő propagandamédia meghamisítva okád ki milliók elé.

fake-1909821

Továbbra is felhívom a figyelmet, hogy tessék nyugodtan válogatni a tartalmakból, és a felszabadító információkat az ismerősökkel megosztani! Szerzői jogi szabályzatunk értelmében cikkeink részben vagy egészben teljesen szabadon terjeszthetők, átvehetők magazinokra, blogokra engedély nélkül, pusztán az eredeti szerző megnevezése, valamint erre a cikkre mutató link szükséges.

Tartalomjegyzék:

Betiltotta a YouTube az életveszélyes vakcinákról való hiteles tudósításokat

Az egész környezetet és élővilágot tönkre tették a felelőtlen maszkhordók

Több tízmillió oltásfasiszta miatt akadozhat a termelés és a közlekedés Olaszországban

Tovább folytatódnak a COVIDiktatúra elleni tüntetések

Angliában többen haltak meg idén, a vakcinák évében COVID-ban, mint tavaly oltások nélkül

Izraelben milliók veszítették el vakcinaútlevelüket, miután egyik napról a másikra immár kizárólag a három vakcinát kapottak számítanak teljesen beoltottnak

Miután kiderült, hogy az Aszpirin hatásos a COVID ellen, az álhírterjesztő propagandasajtó az Ivermectin sorsára akarja azt juttatni

Rand Paul amerikai szenátor leleplezte, hogy tudománytagadó kesztyűbábok írják elő a kötelező vakcináztatást és vezettetik be a vakcinaútlevelet

Indonéziában is bevezették az Ivermectint, melynek hatására szőrén-szálán eltűnt a vírus

Arról ábrándozik a Moderna fejese, hogy életünk végéig kell bökögetnünk magunkat a hatástalan és veszélyes vakcinákkal

Sikersztori: Szingapúrban sikerült kilaposítani a járványgörbét – csak épp egy nem várt irányba

A felére zuhant New York éttermeinek forgalma a vakcinamandátum bevezetését követően

Háromszorosára növelték a depresszió arányát a tavalyi lezárások, a vérmes intézkedések legfőbb áldozatai a gyermekek és a hátrányos helyzetű felnőttek

Akkora bukás a Fauci film, hogy az IMDB kénytelen volt meghamisítani az értékeléseket

Berobbant a koronavírus a legátoltottabb USA-tagállamban

Fejvesztve menekültek el egy légitársaság pilótái, miután az kötelezővé tette a munkaerő oltását

Tajvanban több ember halt meg valamely vakcina-mellékhatástól, mint COVID-ban

Amszterdam lakosságának elege van a terrorista COVIDiktatúrából

A derék Zulu törzsek is esőtáncot lejtenek a kötelező vakcináztatás eltörlésére

Kína már a koronavírus előtt jól bevásárolt a PCR tesztekből

Rémhírterjesztő féknyúzgyárak: helyreigazításra kötelezték a New York Times-t, amiért azt hazudták, hogy 900 ezer gyermek került kórházba a COVID miatt

Pánik a premier ligában, mert a focisták a rengeteg fejelés után sem vesztették el annyira minden agysejtjüket, hogy oltassanak

Óriási pánik a Harvard egyetemen: a 95%-os átoltottságnak köszönhetően jól berobbant a COVID

Hányingerkeltő vakcinaromantika: kéz a kézben halt meg egy teljesen átoltott házaspár a kórházi ágyon, a lányuk az egészséges embereket okolja a tragédiáért

Betiltotta a YouTube az életveszélyes vakcinákról való hiteles tudósításokat

social-media-1233873

Hadat hirdetett a YouTube a hiteles híradásokkal szemben, miután közleményben tiltották be a hivatalosan engedélyezett vakcinák veszélyeiről való tudósításokat. Október hónaptól kezdve aki merészel oltást követően rángatózó, betegeskedő, haldokló emberekről felvételt mutogatni, lecsap rá a háttérhatalmi banhammer.

A YouTube cenzorai szerint az igazsághoz való hozzáférés megakadályozása kizárólag a hivatalosan engedélyezett vakcinákra érvényes, azonban a Pfizer által gyártott, jelenleg szinte mindenhol elérhetetlen Comirnaty márkanevű oltást kivéve egyetlen engedélyezett COVID-vakcina sem létezik.

Akciója nyomán a YouTube megakadályozza az életveszélyes vakcinák – akár újonnan, az orvostudomány kényszerű beismerő vallomása előtt felfedezett – mellékhatásairól való híradásokat, és ez által potenciálisan milliók haláláért felel, hiszen a lakosság nem juthat hozzá a saját egészségét radikális mértékben befolyásoló tények megismeréséhez.

covid_news1Ismeretes, hogy számtalan vakcina-mellékhatás annak nyomán került listázásra, hogy a szájuk kinyitásával életüket kockáztató, olykor karhatalom által el is hurcolt lelkiismeretes tudósok, illetve orvosok a hivatalos csatornákat megkerülve riasztották a lakosságot. A szívizomgyulladás kialakulásának esélyét például hat hónapon keresztül notóriusan tagadták a vakcinagyárak, miután Vernon Coleman nyugdíjazott angol orvos felhívta a figyelmet, hogy eme súlyos szervi probléma kialakulására meglehetősen nagy esély mutatkozik a kísérleti vakcinák révén. A kirobbanó botrány hatására a CDC kénytelen volt felvenni az oltás-mellékhatások felsorolásába a szívizomgyulladás kockázatát.

Az egész környezetet és élővilágot tönkre tették a felelőtlen maszkhordók

Az élni akarás nevében irtják az életet az ostoba maszkhordók, akik 52 milliárd eldobált arcmaszkja a szárazföld és a vizek élővilágát egyaránt nyakló nélkül szennyezi be a COVID-tól való rettegés mételyével.

A koronavírus veszélyességére utaló legegyértelműbb jel, hogy az elhasznált és fertőző maszkokat nem a biohazard gyűjtőkbe rendezve igyekeznek lehetőleg minél távolabb a lakott területektől feldolgozni, hanem szerte a világon ezertonnaszám heverésznek a plebs által eldobált pofazacskók.

masked_family

Egy statisztikai összegzés adatai alapján eleddig 5500 tonnányi arcmaszknak sikerült kikötnie a tengerek, tavak, folyók vizében, melyek teljes lebomlásához 450 évre lesz szükség.

Ám van még az eddig felsoroltaknál is súlyosabb következménye a maszkhordásnak: a legtöbb alkalmatosságba varrt vagy préselt légszűrő prolipropilénből áll össze, melyet egy festékszóróhoz hasonlatos géppel tapasztanak össze nanométer vastagságú részecskékből. A nap -és hősugárzás hatására ezek a természetben leszakadoznak. A levegőben keringő porfelhők a kisebb termetű állatokra gyakorlatilag rögvest halálos veszedelmet jelentenek, a nagyobb testűekben pedig, mint például az ember, krónikus légúti megbetegedések, vagy akár tüdőrák megalapozója lehet a felelőtlenül hordott, majd eldobált maszk.

Több tízmillió oltásfasiszta miatt akadozhat a termelés és a közlekedés Olaszországban

Az olasz lakosság több mint nyolcvanöt százalékát képviselő oltásfanatikusok miatt fennakadás keletkezhet a közigazgatásban, a termelésben és a közlekedésben is – jelezték a szakszervezetek és a munkaadói szervezetek kedden, három nappal a munkavégzéshez kötelező árjasági igazolás bevezetése előtt.

Október 15. lesz az első nap, hogy minisztériumi dolgozók, benzinkutasok, gyári munkások, fodrászok, buszvezetők, pincérek és számos más szakma képviselője kizárólag árjasági igazolvánnyal állhat munkába. Árjaságnak számít, ha valaki már legalább egy adag oltásban részesült, átesett a betegségen, vagy negatív teszteredményt mutat fel.

Az egészségügyi minisztérium által kiadott igazolás hiányában a munkaadó feladata lesz, hogy az egészséges dolgozót fizetés nélküli szabadságra küldje mindaddig, amíg nem teljesíti a haldoklás feltétlen szükségének kívánalmait. A rendelet jelenlegi változata értelmében az egészségesen maradt munkavállaló nem veszíti el állását, de a fizetésétől elesik, és hosszú távon helyettesíthetővé válik. Kiváló egészségi állapotban való munkavégzés esetén a munkaadót és a dolgozót is fejenként 400 eurótól 1500 euróig terjedő bírsággal büntethetik.

Az olasz kormány kijelenti, hogy kizárólag beteg emberek lehetnek az árjasági igazolvány tulajdonosai és állhatnak munkába, az életvidám és betegséget nem látott lakosokat többé nem látják szívesen az ültetvényen.

Akciójuk hatására a gazdaságot eleddig úgy-ahogy életben tartó egészséges polgárok kényszerből passzívan kénytelenek végignézni a hatalom által indukált totális gazdasági összeomlást, míg a roskadozó, pusztuló munkaerő a legvégső kalóriányi megmaradt energiáit öli bele az ígyis-úgyis megsemmisítésre ítélt rendszer fenntartásába.

Tovább folytatódnak a COVIDiktatúra elleni tüntetések

Az Alcyon Plejádok nevezető spirituális csatorna szerkesztői kiváló összeállítást raktak össze az elmúlt hetek során a COVIDiktatúrával szemben megvalósult tüntetésekről. Sajnos az összeállításnak helyet biztosító Bitchute oldala nem a legjobb választás, mivel gyakori lejátszási problémák adódnak vele, mindenesetre itt lehet próbálkozni az igényes híradás megtekintésével:

Angliában többen haltak meg idén, a vakcinák évében COVID-ban, mint tavaly oltások nélkül

3000%-kal, vagyis a tavalyi mintegy harmincszorosára emelkedett a COVID-áldozatok száma Angliában az elmúlt egy év során. A halálos áldozatok megnövekedett száma egyértelműen az oltásoknak köszönhető, hiszen a tavalyi évben ugyanezen intervallumban még nem léteztek az életveszélyes COVID-vakcinák, melyek most előidézik a korai halálozást elősegítő mellékhatásokat.

Néhány területi szintű adatot is kaptunk: Skóciában idén augusztus 14. és szeptember 10. között 208 regisztrált COVID-halálozás történt. Ebből 41 oltatlan, 9 egyszer oltott és 158 teljesen átoltott személy esetén következett be.

Ez azt jelenti, hogy az oltatlan populáció az összes újonnan keletkezett haláleset 19,7%-áért, míg az oltottak 80,3%-áért felelősek.

pikwizard-5a6c27eb5e9cf04126566e8fecb7d587

Izraelben milliók veszítették el vakcinaútlevelüket, miután egyik napról a másikra immár kizárólag a három vakcinát kapottak számítanak teljesen beoltottnak

Ahogy azt az értelmes, majd betiltott spirituális lelkületű elöljárók előre megmondták, a gólvonalak folyamatos odébb pakolása révén kívánja a hatalom előidézni a behódolást az újabb meg újabb veszedelmes vakcinák felvételére.

A COVID-oltások tekintetében a világ első számú kísérleti terepének számító Izraelben immár nem számít teljesen átoltottnak az a személy, aki mindkét korábban megkövetelt vakcinát felvette, ehelyett immár három tűszúrással kell rendelkezni a hatalom által biztosított „szabadság-útlevél” elnyeréséhez, mely minden bizonnyal újabb három hónapig érvényes marad, mire a negyedik dózis kötelező oltást is előírják.

Kevesen sejthették előre, hogy az abbahagyhatatlan heroinfüggőség egyszer még kormányzati szinten előírt követelményrendszerré lép elő.

Miután kiderült, hogy az Aszpirin hatásos a COVID ellen, az álhírterjesztő propagandasajtó az Ivermectin sorsára akarja azt juttatni

photo-of-assorted-tablets-3873146

Azonnal hajítsa mindenki szemétbe a fiók mélyén lapuló Aszpirin-készletét, az ugyanis nagy mértékű javulást visz végbe a COVID-betegek állapotán. Ez megengedhetetlen!

Egy újonnan publikált kutatás szerint az Aszpirin bár nem extrémen jelentős, de azért ígéretes mértékben segédkezik – többek közt gyulladáscsökkentő hatása révén – a COVID-betegség lefolyása súlyosságának csillapításában.

A betegek Aszpirinnal való táplálása 44%-kal csökkentette a lélegeztetőgépre kerülés, 43%-kal az intenzívre való beutalás szükségét, valamint 47%-kal fogta vissza a kórházon belüli halálozást.

A kutatás láttán a vakcinagyártók harakirit követtek el, a féknyúzterjesztő propagandamédiumok pedig elkezdték egyenként lehozni, hogy ne használjuk az Aszpirint gyógyuláshoz vagy betegségek megelőzéséhez, mert még a végén nem fogy kellőképpen a hatástalan és veszélyes mellékhatások sokaságával tűzdelt vakcina.

Azt azért megjegyezném, hogy természetesen az Aszpirin sem mellőz mindennemű mellékhatást, és valóban, egészséges állapotban, kizárólag megelőzés céljából nem érdemes azt naponta kapkodni. Fogyasszunk helyette D-vitamint, cinket, omega-3-at, mézet, kapcsoljuk ki a tévét, és máris magasabb szintű egészségnek örvendhetünk, portánkat pedig messziről elkerüli majd a rettegett koronavírus.

Rand Paul amerikai szenátor leleplezte, hogy tudománytagadó kesztyűbábok írják elő a kötelező vakcináztatást és vezettetik be a vakcinaútlevelet

Rand Paul, aki maga egyébként orvosi végzettséggel rendelkezik, jól kiosztotta a tudománytagadó vírusfanatista vaxxer Xavier Becerrát, aki orvosi ismeretek nélküli ügyvédként kívánja a kötelező vakcináztatás és az egészséges emberek jogfosztásának követelményeit a lakosságra oktrojálni.

Nem mindennapi irónia, hogy Becerra totál laikusként az amerikai egészségügyi minisztérium titkáraként tevékenykedhet. Pozícióját persze remekül kitölti: annyira tudatlan, hogy bárminemű hülyeséget meg lehet vele etetni, hogy azt karhatalmi erővel vesse be a lakosság ellen, melyeket ukázként kiad neki felülről egy szánt szándékkal rosszindulatú, háttérhatalom által megvett tudós.

Most például a természetes immunitás fogalmát sikerült kitörölni az emberiség emlékezetéből és jó mélyre elásni azt, ugyanis kizárólag e folyamat révén volt lehetséges azt hazudozni, hogy egyedül a kísérleti vakcinák felvétele jelent védettséget a COVID-betegséggel szemben, holott az azon való átesés egy életen át tartó természetes immunitást keletkeztet, pláne egy 0 százalék hatásfokú ipari szeméttel összehasonlítva.

A jól átvert és megvezetett oltottak most az egészséges emberekre oktrojálják minden gyűlöletüket, holott korrupttá vált lelkük, megvesztegethetőségük és a hazugságoknak való bedőlésük végett vették fel azon oltásokat, melyek hatásfoka gyakorlatilag a nullával egyenlő, viszont veszedelmes mellékhatások sokaságát, illetve totális immunrendszer-leépülést keletkeztetnek az áldozatban, mely folyamatok révén már valóban könnyen elérhető tömegek fertőzése és elhalálozása.

Indonéziában is bevezették az Ivermectint, melynek hatására szőrén-szálán eltűnt a vírus

koronavirus_pakolhaza

Igazi sikertörténet az Ivermectin: Az India egyes tartományaiban hivatalos protokollként is alkalmazott csodaszer seperc alatt rántotta helyre az egyébként egymás hegyén-hátán fetrengő lakosság egészségi állapotát, és bizonyította a veszedelmes mellékhatások tömkelegével felvértezett vakcinák szükségtelenségét.

A rémhírterjesztő féknyúzgyárak persze lóféreghajtóként gúnyolják az emberek részére 1996 óta engedélyezett gyógyszert, majd terelnek újabb milliókat a tepsibe az oltások által indukált szívizomgyulladás, vérrögösödés és idegrendszeri zűrzavarok révén.

Bár India dicsőséges küzdelme a COVID-dal a terrorhatalmi propagandasajtó ellenében jó pár független médiát megmozgatott, azzal már jóval kevesebben vannak tisztában, hogy a 200 milliónál is több lelket számláló Indonéziában szintén elsöprő sikerrel alkalmazták a protokollt – pedig leginkább kétségbeesésből határozta el a kormányzat az Ivermectin engedélyezését.

Július 17-én például 52 ezernél is több új COVID-pozitív eset született, és úgy tűnt, a járvány tombolása megállíthatatlan. Július 20-án azonban engedélyt kapott az Ivermectin a lakosság gyógyítására. Az ezt követő hetekben zuhanórepülést vett az új betegek száma, majd októberre szinte szőrén-szálán eltűnt a vírus az országból. A naponta keletkező 1200-2000 közti új esetet szinte pöccre rántják vissza egészséges állapotába az Ivermectin segítségével.

indonezia_ivermectin
Ivermectin bevezetése: július 20-a körül,, a járványgörbe csúcsán

Július 20-a környékén, mikor az Ivermectint bevezették, a lakosság kevesebb mint 7%-a volt beoltva két dózis vakcinával. Azóta arányuk 21%-ra emelkedett, ám az esetszámok csökkenését kizárólag az Ivermectin alkalmazása magyarázza meg, tekintettel arra, hogy a megvett tudósok szerint nyájimmunitás napszaktól, széljárástól és tőzsdei árfolyamoktól függően kizárólag 60-95% feletti átoltottság esetén lehetséges.

indonezia_oltas

Az sem elhanyagolható tényező, hogy a CDC útmutatója szerint az ember csak 14 nappal a második dózis vakcina beinjektálása után számít teljesen átoltottnak, tehát minden, napi szinten aktuálisnak számító hivatalos adatot 14 nappal késleltetni kell az oltottak hivatalosnak mondható számának felfedéséhez. Márpedig az Ivermectin bevezetését követően alig néhány napon belül el is kezdett a földbe fúródni az új megbetegedések száma.

Arról ábrándozik a Moderna fejese, hogy életünk végéig kell bökögetnünk magunkat a hatástalan és veszélyes vakcinákkal

Miközben a nordikus országokban sorra tiltják meg a veszedelmes Moderna vakcinák fiatalokra való applikálását az általuk gerjesztett szívizomgyulladásnak köszönhetően, addig a cég CEO-ja az életen át tartó oltakozás me$é$ fantáziájáról álmodozik bilibe lógó kézzel.

Stephane Bancel szerint az idősek akár minden évben, a fiatalabbak pedig háromévente járulhatnának az orvosi rendelőkbe az újabb meg újabb dózis felvételére, hátha végre megpatkolnak valamelyiktől. Kiváló segedelmet nyújtanak a lakosságnak „okos” döntése meghozatalához az egészséges és életvidám embereket érintő egyre fasisztább korlátozások, jogfosztások, ellehetetlenítések.

Ezzel párhuzamban Stephen Hoge, a Moderna G-Man-je leplezetlen vigyorral az arcán számol be arról, hogy minél betegeskedőbb a páciensek hada, azok annál magasabb profitot hajtanak fel a Moderna részére.

Sikersztori: Szingapúrban sikerült kilaposítani a járványgörbét – csak épp egy nem várt irányba

Ugyan nem egészen fért be az eredetileg kért két hetes időkeretbe, mindenesetre Szingapúrnak sikerült kilaposítani azt a fránya járványgörbét.

A csodálatra méltó eredménnyel pusztán egyetlen probléma van: a műveletet nem vízszintes, hanem függőleges irányba sikerült elvégezni.

szingapur_lapos_gorbe

A 80% feletti átoltottsággal rendelkező, a nagyvilág elé mintapéldának állított Szingapúrban egyetlen hét leforgása alatt robbant az új esetek száma a 0 közeléből napi 2800 fölé.

Ahogy minden hasonszőrű országban, úgy Szingapúrban is tilos az egészséges embereknek látogatni a bevásárlóközpontokat, éttermeket, valamint a nyilvános intézmények többségét, de még az oltottakat is monitorozzák, hogy egy nap legfeljebb egyetlen másik emberrel találkozzanak.

A felére zuhant New York éttermeinek forgalma a vakcinamandátum bevezetését követően

Tessék szépen fáradni a kasszákhoz, mert kifizetésre kerül az árulás bére. New York éttermei ahelyett, hogy jó öblöset röhögtek volna az őket elnyomni, kifosztani, illetve ellehetetleníteni kívánó pártállami zsarnokok pofájába, inkább engedelmeskedvén a terrornak kizárták az étkezés lehetőségéből az egészséges embereket. A betegek meg ugye meglehetősen ritkán rendelkeznek jó étvággyal, így az ételt megkívánó polgárok kitaszítottsága végett oly mértékű bevételektől voltak kénytelenek elesni az áruló tulajok, ami megágyaz részükre a tömeges csődbe menésnek.

Nem pusztán józan eszüket és mindennemű nimbuszukat vesztették el végleg, de ostobaságuk következtében komplett vállalkozásuk is az ebek harmincadjára jut, melybe akár hosszú évek kemény munkáját ölték bele teljesen feleslegesen.

megtort_ember

Ez válik oroszlánjussává minden embernek, aki cinkossá válik a lakosság elleni terror alkalmazásában és kitaszítja a létezés jogából az egészséges, életvidám, boldog és kiegyensúlyozott emberiséget, valamint a halódó gyűlölködőktől várja a megfelelő jövedelmet biztosító forgalmat.

A tél közeledtével egyetlen sanszuk maradt a vendéglátósoknak: építhetnek házon kívül (az utcafronton) fűtetlen helyiséget, melyben az oltatlanok is jóízűen falatozhatnak a hamarosan bekopogtató mínusz 10 fokos zimankóban.

Továbbra is nyugodtan tartsák be a gyilkos törvényeket, hátha még a végén a lakásaikból is kidobálják ezeket a korrupt, szarházi, megalkuvó férgeket.

Háromszorosára növelték a depresszió arányát a tavalyi lezárások, a vérmes intézkedések legfőbb áldozatai a gyermekek és a hátrányos helyzetű felnőttek

Se napfény, se játék, se barátok, se szocializáció. Minden lehetőségüktől megfosztották erőszakkal a fiatalságot, melyek hellyel-közzel az „ezért érdemes élni” kategóriába tartoznának. Nem is maradt az intézkedések nyomán más, csak nyomorúság, bánat, depresszió, valamint alaposan felfutott öngyilkossági statisztikák.

A legnagyobb vesztesek a szegény családból származó gyermekek, valamint szüleik, akik a legnagyobb mértékben kitett áldozatai a karhatalmi terrornak és népirtásnak.

indian-1717192

A Boston University School of Public Health kutatása szerint a 20 ezer dollárnál alacsonyabb éves jövedelemmel rendelkező családok körében a 75 ezer dollárnál nagyobb összeget keresőkhöz képest hétszeres mértékben növekedett meg a súlyos szorongás és mentális zavarok aránya.

Amennyiben maga a koronavírus volna a fent sorolt tünetek okozója, az nyilván ugyanolyan mértékben érintené a gazdagot, mint a szegényt. A lakosság rohamosan romló mentális állapota egyértelműen az elnyomó, terrorisztikus karhatalomnak, valamint az általa indukált lezárásoknak, távolságtartásnak, maszkhordás követelményének köszönhető, melyek fojtogató mételye alól az elitek gyakran jogilag, máskor hatalmi pozíciójuk okán mentesülnek.

Az is jellemző privilégiuma a milliomos burzsoáziának, hogy a tavalyi lezárások kezdetén a saját úszómedencés, golfpályás házukból kiszólva buzdították a 30 négyzetméteres patkánylyuk-albérletek agonizáló lakóit az otthon maradásra.

A kutatás egyik kiemelendő állítása, hogy még természeti katasztrófák, mint hurrikánok után sem növekedik meg a katasztrófa által sújtott területeken az elmezavar mértéke oly arányban, mint a bűnöző karhatalom vérmes tombolása nyomán. Konkrétan még egy másik járvány, a koronavírusnál sokkalta halálosabb ebola esetében sem sikerült feljegyezni ekkora mértékű mentális hanyatlást a lakosság körében.

Akkora bukás a Fauci film, hogy az IMDB kénytelen volt meghamisítani az értékeléseket

Szimplán „Fauci” címmel látott napvilágot egy National Geographic dokumentumfilm, melyben a szélhámos notórius hazudozó életpályája során elkövetett bűnei sokasága kerül felsorolásra – persze oly színben feltüntetve, mintha mindezen bűnök erélyek volnának.

A film elnyerte méltó jutalmát: nézői értékelések alapján 1.5 pontot kapott a tízes skálán, mely minden idők legrosszabb alkotásai közé helyezte a szélhámos propagandát.

Az igazság oly mértékű botrányt kavart, hogy a Rotten Tomatoes kikapcsolta a nézői értékeléseket, az IMDB oldala pedig szimplán meghamisította azokat, hogy a reális 1.5-ös értékelés helyett a valóságtól jóval elrugaszkodottabb 5.8 pont díszelegjen a hitvány fércmű mellett.

Ezen a linken elérhető a film jelenlegi adatlapja, itt alább pedig az eredeti állapot látható közvetlen a cenzúra bevezetése előtt:

fauci_imdb

Berobbant a koronavírus a legátoltottabb USA-tagállamban

Vermont igazán példás viselkedést tanúsított az oltakozás tekintetében, hiszen 12 éven felüli fiatal és felnőtt lakosságának 88%-a, idős korosztályának pedig csaknem száz százaléka felvette már mindkét dózis kísérleti vakcinát.

Meg is jött a várt jutalom: szeptember hónapban sikerült feljegyezni a legtöbb halálozással járó napot a pandémia kezdete óta. A kórházi kezelésre szorulók száma szintén a téli rekordokat döntögeti, amikor épp csak megkezdődött a vakcinák kiszállítása az oltópontokra.

Miután Vermont júniusban elérte az 50%-os átoltottsági arányt, Fauci kijelentette, hogy az állam engedelmes lakossága soha többé nem fog oly mértékben felfutó járványgörbét tapasztalni, mint a legsötétebb időszaknak számító tél-tavasz során.

vermont_covid

Fejvesztve menekültek el egy légitársaság pilótái, miután az kötelezővé tette a munkaerő oltását

3000-nél is több járatát volt kénytelen törölni a texasi székhelyű Southwest Airlines, miután a kötelező oltás bevezetését követően a pilóták tömegesen tagadták meg a szolgálatba állást. A cég PR-mókusai az általános munkaerőhiányra, valamint a veszélyes időjárásra (verőfényes napsütés) mutogattak a törlések indoklásául.

Éppen hogy kezdtek feltápászkodni a polgárok a földön fetrengős röhögőgörcsből, amikor a Southwest Airlines igazgatója prezentálta a keserű valóságot. Állítása szerint a Biden-kormányzat fenyegette meg, hogy vezesse be a kísérleti vakcinák kötelező felvételét a pilótái részére, különben jaj neki és a vállalatának.

cancelled_flights

Tajvanban több ember halt meg valamely vakcina-mellékhatástól, mint COVID-ban

Október 7-ei adatok szerint Tajvanban eleddig 844 ember halt meg COVID-betegségben, míg az ország központi oltásmellékhatás-bejelentő szolgáltatása 852 áldozatot számlál. Ez azt jelenti, hogy Tajvan a világ első országa, ahol teljesen hitelesen, mindkét oldalról hivatalos adatokkal alátámasztva kijelenthető: a kísérleti COVID-vakcinák több embert ölnek meg, mint ahányat megmentenek.

Ismeretes tény, hogy a vakcinák hatásossága globális szinten jelenleg a negatív tartományban mozog, és a helyzet hétről hétre romlik.

Az oltottak testi-mentális állapota további hanyatlásra van ítélve, mivel Tajvanban a betegségben elhunytak száma egyre csökken, míg a vakcinák miatt elhalálozottaké nő. A Medical Trend cikke szerint például október 7-én 0 COVID-halálozás mellé 3 vakcinák révén elhunyt áldozat jutott.

Amszterdam lakosságának elege van a terrorista COVIDiktatúrából

Úgy képzelték a háttérhatalmi népirtók, hogy kifizetendő ötlet karanténba tuszkolni a világ legőrültebb fesztiválnemzetét, ahol az elmebeteg lezárások bevezetéséig évről évre a legkeményebb zenei mulatságok zajlottak.

Az ostobaságnak meg is lett a várható eredménye: a derék polgárok most már a fánkzabálókkal is bátran szembeszegülnek, hogy néhány morzsát visszanyerhessenek a tomboló diktatúra előtti békességes világból.

A derék Zulu törzsek is esőtáncot lejtenek a kötelező vakcináztatás eltörlésére

Nem jó ómen zavart kelteni a különféle természeti törzsek életmódjában, hiszen azok ki tudja, miféle fertelmes átkokat szórhatnak a démonikus megszállottságra fogékony civilizált emberre.

Dél-Afrika kormánya mégis kiprovokálta az ellenállást, igyekeznek ugyanis az ország különféle törzseit is bevonni a kötelező vakcinaprogram ernyője alá. A hallatlan akcióval szemben a Zulu törzsek elégedetlenségüket fejezték ki, természetesen a maguk jól bejáratott módján: síppal, dobbal, nádi hegedűvel.

Kína már a koronavírus előtt jól bevásárolt a PCR tesztekből

Roppant gyanús: egy nemzetközi biztonságtechnikai cég által végrehajtott átvilágítás bizonyítékot lelt arra, hogy a kínai kormány már 2019 nyarán, jó 3-6 hónappal az első COVID-esetek bejelentése előtt ipari mennyiségű PCR tesztet vásárolt, tehát nagyon készültek valamiféle nem várt esemény, mondjuk egy járvány kirobbanására.

Konklúziójukban viszont tévednek: szerintük Kína igyekezett titokban tartani a járvány kirobbanását, majd az információ visszatartásának kudarca végett volt kénytelen 2019. december 31-én lejelenteni a WHO-nak, hogy koronavírus-járvány tört ki a wuhani térségben. A napvilágot látott bizonyítékok alapján a vírus mesterségesen került kifejlesztésre, melyet valamikor be kívántak vetni az emberiség ellen, ám véletlen idő előtt szabadult ki a laborból.

Rémhírterjesztő féknyúzgyárak: helyreigazításra kötelezték a New York Times-t, amiért azt hazudták, hogy 900 ezer gyermek került kórházba a COVID miatt

Fake news headline on a newspaper

A féknyúzterjesztő főáramú propagandasajtó gusztustalan firkászai rendre megnevezik magukat a hiteles információk egyetlen forrásaként, míg a valóban hiteles – és persze a propagandisták által elhallgatott – hírek publikálóit álhírportáloknak állítják be, valamint kezdeményezik azok eltávolítását az online diskurzusok különféle platformjairól.

Tevékenységüknek hála milliónyi ártatlan polgár hullott el, mert elhitte az őket világvége-hangulatba tuszkoló propagátorok förtelmes hazudozásait. Ahogy korábban megfogalmaztam: a gyilkosok gyilkosoznak, a rémhírterjesztők rémhírterjesztőznek.

Napról napra süllyed egyre lejjebb a dollármilliókból, valamint forintmilliárdokból kitömött gyilkos médiumok nimbusza, melyeket ráadásul az általuk megölt lakosság korábban befizetett adójából tömtek ki a csilliárd összegekkel.

Narratívájuk azonban összeomlóban van, és egyre több független portál, lelkiismeretet növesztett belsős (általában a betegségügyből jött) személy, valamint felbátorodott, valódi igazságot képviselő tudós kel fel és nyitja ki száját, hogy tanúságot tegyen a COVID leple alatt kibontakozó új világrendről.

fourth_reich

A legfrissebb lebukott szenny-mocsok a New York Times fertelmes lapjairól származik, mely kamugyár – ráadásul magát tudósnak kiadó – cikkírója azt találta hazudni a gyerekek minél hevesebb vakcináztatását elősegítendő, hogy a pandémia kezdete óta 900 ezernél is több gyermek került kórházba Amerikában.

A 2019-ben orvostudományi újságírás díjjal kitüntetett firkászról köztudott, hogy saját maga által fabrikált adatokkal dolgozik, akár csak egy nemrégiben lebukott német pszichiáter, akit szintén nagy becsben tartottak szakmai körökben.

A doktornő saját kútfőből kitalált hallucinációi helyesbítésére a New York Times kénytelen volt helyreigazítást leközölni, benne a valós tényadattal, mely szerint 2020 augusztusa óta mindössze 63 ezer gyermek került kórházba a COVID-tól. Ugyanezen korrigálásra szorult cikkben számos egyéb, kevésbé lényeges állításában is hazudott a szélhámos nőszemély. Gusztustalan viselkedésével minden bizonnyal nagy mértékben elősegítette a pandémia-rettegés felfokozódását, és ez által szükségtelen megbetegedések, valamint halálesetek sokaságának ágyazott meg a gyilkos bűnöző.

Az elmebeteg fúria korábban azon aberrált tweet-jével is nagy vihart kavart, mely szerint a COVID azóta bizonyítékot nyert wuhani laborból való szökésének elmélete rasszista gyökerű konteó.

Pánik a premier ligában, mert a focisták a rengeteg fejelés után sem vesztették el annyira minden agysejtjüket, hogy oltassanak

football-6660800

Az angol foci első osztálya, a Premier League pánik-üzemmódba állította a média-propagátumokat, miután a talán nem véletlen az élvonalba tartozó focistáik nem hajlandóak beoltatni magukat a veszélyes kísérleti vakcinákkal.

Eggyel lejjebb, a másodosztályban (EFL) nem bizonyult különösképp nehéznek elérni mintegy 70%-os átoltottsági arányt, az első osztályban azonban sehogy nem sikerül ezt a számot 35% fölé növelni. Két olyan klub is akad, melyekben összesen 6 játékos bizonyult hajlandónak kísérleti patkánnyá válni, holott nem ez a szakmája, és minden bizonnyal a fizetését sem ezért kapja.

Óriási pánik a Harvard egyetemen: a 95%-os átoltottságnak köszönhetően jól berobbant a COVID

Az értelmetlen és napjaink diákságát örök anyagi csődbe, valamint szolgasorba taszító felsőoktatási intézmények jelentős része kötelező érvénnyel írja elő a vakcináztatást. Mivel a förtelmes agymosást ki kell érdemelni, nem lehet a műveletet csak úgy akárkin elvégezni.

Talán az egész világon a legpedánsabb intézmény a Harvard egyetem, ahol mind a diáksereg, mind a tanárság 95%-a teljesen beoltott. A szigorlatnak meg is lett a jutalma: a nem pusztán dupla dózisú vakcinázáson, de rendszeres napi tesztelésen is áteső diákok körében hogyhogynem jól berobbant a koronavírus. Akadt olyan nap, amikor egyszerre 11 végzős diák produkált pozitív tesztet.

most_mit_gondoljak

A „vissza a normálba” marketing-szólam nyomán rendben kezdődött félévnek így máris vége szakadt, és a kimondhatatlan összegű tandíjat perkáló diákság a tavalyi évhez hasonlóan újfent távoktatásba kényszerült. Pedig egész pofás kis lázadozások törtek ki annak kapcsán, hogy a züllesztett színvonalú távoktatás egyáltalán nem éri meg az évi több millió Forintra rúgó tandíjak kiperkálását.

Hányingerkeltő vakcinaromantika: kéz a kézben halt meg egy teljesen átoltott házaspár a kórházi ágyon, a lányuk az egészséges embereket okolja a tragédiáért

Kéz a kézben, egy perc különbséggel halt meg az amerikai Michigan állam egyik kórházában egy kora 60-as házaspár. Az esetről a teljes főáramú szennymédia beszámolt, mézes-mázas nyáltenger-mesét körítve az eset köré.

A házaspár igazi példaértékű életet élt, hiszen az első bejelentésektől kezdve vérmesen rettegtek a fertőzéstől, ráadásul tisztátalan gondolkodásuk folytán krónikus betegségek tengerében is fuldokoltak. A messiás vakcinák örömhíre hallatán mindketten fejvesztve rohantak oltatni, és mire elhaláloztak, már a második dózis vakcinát is magukba fogadták.

Ezt követően tovább vergődtek boldog halálfélelemben, mire hogyhogynem utolérte őket a csúnya kórság. Csakhamar lélegeztetőre kerültek, onnan meg a koporsóba. Pedig amikor csak lehet, kerülték az embereket, serényen hordták a maszkot, valamint szeretett lányukat is megtanították az egészséges polgártársakkal szembeni gyűlölködésre.

covid_seconddose

A halálkultuszt űző család hagyatékát lányuk vitte tovább, aki csillapíthatatlan haragját fejezte ki az életvidám emberekkel szemben, akik nem törődnek a tömeggyilkos propagandamédia riogatásaival, és ennek köszönhetően továbbra is boldogságban létezhetnek. A hullazsákba került szülők természetesen mindent jól csináltak, hiszen engedelmesen betartották az előírásokat, és rendszeresen figyelték a halál szavát hintő fősodratú média híradásait az újabb meg újabb milliárdnyi COVID-áldozatról.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás