COVID hírek a nagyvilágból – 2022. szeptember 6.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár kétszáznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

A COVID okkultista egyháza a végső felszámolódás peremére került. Egyre kevesebb a hívő, s egyre több ország vezetése rendelkezik úgy, hogy nem támogatja tovább az erőszakos rettegtetés és oltakozás, valamint az egészséges emberek jogfosztása folyamatát.

victory_over_covid

Ne feledjük el azonban, hogy a kísérleti vakcinák továbbra is veszélyeztetik az oltottak életét, s az ezzel kapcsolatos hírek mennyisége mit sem csillapodott. Az alábbi hírcsokor java része újfent a mérgező és halálos vakcinák különféle ártalmainak részleteit taglalja.

Tartalomjegyzék:

Érdeklődés hiányában hivatalosan is megszűnt a COVID-járvány, hiába rimánkodnak a tudósok egy újabb hullám bekövetkeztéért

Zéró tesztelésen esnek át az omikron-oltások a bevezetésük előtt

Elgurult a gyógyszer: állítólag nem kaphatják meg az ősszel érkező új oltásokat, akik előbb nem vakcináztatják magukat az első három adaggal

Német kutatók bevizsgálták a kísérleti COVID-vakcinákkal oltott személyek vérét, s minden mintában mérgező részecskéket találtak

Egy olasz kutatás szerint az oltottak 94(!) százaléka szenved valamilyen vérbetegségben

Bullshit tanulmányokra hivatkozva engedélyeztette COVID-vakcináját a Moderna

Hétszeresére nőtt a gyerekhalálozások száma a kísérleti COVID-vakcinák bevezetése óta

Tetemes kártérítést fizethet az angol állam a megnyomorodott vakcina-áldozatoknak

Csehországban a vakcinák kétharmada repülhet a szemétbe

A CDC még szórakázna egy kicsit a pandémiával, s ehhez újabb adófizetői milliárdok kiutalását kérik az amerikai államtól

Meneküljön, ki merre lát: kötelezővé tette Kalifornia kormányzata a központilag előírt COVID protokollok feltétel nélkül való követését az orvostársadalom részére

A sok hülye plasztikáztatni jár a COVID-korlátozások feloldását követően és a világtörténelem legnagyobb gazdasági válsága közepette

Valóságos helyi járvány robbant be a Google központjában, miután visszaparancsolták a munkaerőt az irodába

Saját maga által veretett 20 Eurós érméken reklámozza a Vatikán a fenevad bélyegét

Érdeklődés hiányában hivatalosan is megszűnt a COVID-járvány, hiába rimánkodnak a tudósok egy újabb hullám bekövetkeztéért

it_cannot_be_over

Akárhogy huhognak a Zacher-féle rémhírkeltők, csak nem akarnak az egészséges emberek beleesni a COVID-rémület csapdájába, s súlyosan megbetegedni. Így a legújabb, őszre betáblázott járványhullám bekövetkezte végveszélybe került.

Amennyiben a rémhírterjesztő propagandamédia nem képes pálcáját suhogtatván kellő mennyiségű új beteget generálni, nincs többé mivel az apokalipszis felkorbácsolására alkalmas mennyiségű halálesetet és kórházi ápolásra szoruló beteget teremteni.

Az érdeklődés hiányában hamvába holni készülő ármány a végső kegyelemdöfését is elszenvedte, miután a Woke-ideológia béklyója alatt sínylődő Wikipedia szerkesztői kivették a COVID-19 járványt az aktuálisan zajló események listájából.

A tudósok vérmesen gyűlölködnek a részükre keserűnek számító valóság láttán, hiszen hatalomvesztésük révén többé nem trónolhatnak tévedhetetlen Istenekként a fejünk fölött és mészárolhatnak minket halomra – saját magukra nézve bárminemű következmény nélkül.

Zéró tesztelésen esnek át az omikron-oltások a bevezetésük előtt

vaccine_preparation

Azon keveseknek, akik még mindig a központilag előírt haldoklásszisztéma csapdájában vergődnek, érkeznek az omikronra hangolt „védőoltások”, melyekkel negyedik vagy ötödik dózisként lehet az egészségi állapotot tovább degradálni.

Ahogy első alkalommal, úgy most sem estek át semmiféle hiteles klinikai teszten eme kígyóolajok. Sőt mi több, a pofátlan népirtók odáig merészkednek, hogy saját maguk által is bejelentett módon az oltásokat felvevő áldozatok lesznek majd a kísérleti patkányok.

A módosított vakcinákat a bevezetésüket megelőzően kizárólag egereken ellenőrizték, s olyannyira igyekeznek az elterjesztésükkel, hogy tervek szerint szeptember hónapban minden fejlettnek számító ország rendelőiben elérhetők lesznek – persze csak azoknak, akik előbb megmérgeztetik magukat az első három dózissal, lásd az eggyel lentebbi hírt.

Elgurult a gyógyszer: állítólag nem kaphatják meg az ősszel érkező új oltásokat, akik előbb nem vakcináztatják magukat az első három adaggal

Egyelőre csak a madarak csiripelik, ám a terrorhatalom viselkedését ismervén semmi meglepő nincs a hírben. Az újabb vakcinákat kizárólag azoknak engedik felvenni, kik a teljesen hatástalan, lejárt szavatosságú és kidobandó előző oltásokat is felvették, vagy vállalják felvételüket az újabb boosterek beinjektálása előtt.

covid_cult

Hihetetlen, mennyire megkönnyíti dolgunkat a hatalom. Aki idáig kibírta oltakozás nélkül, annak erőfeszítést sem kell tennie többé a méregtű elkerülésére. Remélhetőleg senki nem lesz olyan hülye, hogy most kezd el kéthetenként járni a rendelőbe szurkálgatni magát. Mire elérne a sorrend az omikron elleni „hatóanyagot” is tartalmazó vakcináig, hirtelen hogyhogynem megint elkezd mutálódni a koronavírus, s a korábban legelterjedtebbnek tartott omikron variáns átadja magát az enyészetnek.

Aztán jöhet a hetedik-nyolcadik-kilencedik adag vakcina.

Német kutatók bevizsgálták a kísérleti COVID-vakcinákkal oltott személyek vérét, s minden mintában mérgező részecskéket találtak

Ha már kimaradnak a vonatkozó előzetes kísérletek, és a lakosságot kívánják a vakcinagyárak hörcsögként felhasználni, legalább néhány kisebb, független labor szivárogtat részünkre infókat a vakcinák tartalmáról.

Német kutatók nem elsőként, és remélhetőleg nem is utolsóként alaposan bevizsgálták a gyanús löttyökkel oltottak vérét, s több olyan, elsősorban alkáli -és földfémek kategóriájába tartozó elemet fedeztek fel, melyeknek semmi keresnivalójuk egy ép elméjű és egészségű ember véráramában.

blood_samples

A leleplezett anyagok, mint cézium, kálium, kalcium, bárium, alumínium, cérium, gadolínium vegyesen fordultak elő a Pfizer, Moderna és AstraZeneca vakcinákkal injekciózottak vérében. Ezek közös tulajdonsága, hogy egyikük sem szerepel az oltások összetevőit felsoroló listában.

Még olyan átmenetifémek nyomaira is rábukkantak a tudósok, mint a kobalt, vas, króm, vagy titán, sőt, részükre teljesen ismeretlennek ható elemekre is leltek.

A sorolt anyagok kristályszerkezetekbe tömörülhetnek az emberi véráramban, s előidézhetik az oltottakat mételyező vérkép-problémák sokaságát.

A kutatók munkássága kapcsán érdemes megemlíteni, hogy az eredményes vizsgálatok lefolytatása érdekében oltottak és oltatlanok vérét vegyesen helyezték górcső alá. A hazudozó tudósok sületlenségei szerint semmiféle vérkép-változást nem előidéző COVID-vakcinák felvevőinek vérösszetételét egy MI-szoftverrel elemezték, mely algoritmus 100 százalék (!) bizonyossággal képes különbséget tenni oltott és oltatlan vér között.

contemplative-doctor-in-uniform-reading-clinical-records-4173239

A német vizsgálatok összhangban vannak a(z olykor meggyilkolt) tudósok korábbi felfedezéseivel. Spanyol kutatók grafén-oxidot találtak az oltottak szervezetében, mely roppant újszerű szupervezető anyag rácsszerkezetbe tömörülve spontán összeálló nanochippé alakul át. Andreas Noack grafén-specialista halála előtt felfedte, hogy a grafénszálak borotvapengékhez hasonlatos szerkezetet vesznek fel, melyek belülről karistolják szét az oltottak erezetét. Mindez megmagyarázza, miért hullnak el tömegével fiatal atléták és sportolók a pályán a COVID-vakcina felvételét követően.

Japánban a tavalyi évben több millió Pfizer és Moderna vakcinát vontak ki a forgalomból szennyeződésre hivatkozva, ám titokban tartották, hogy konkrétan mit is találtak bennük.

Egy olasz kutatás szerint az oltottak 94(!) százaléka szenved valamilyen vérbetegségben

A felelőtlen oltakozásnak meglett a logikus következménye: a véráramba került egy életidegen anyag, mely pontosan az elrendeltetett funkciójának megfelelően viselkedik: pusztítja az életet.

Nem a német kutatók az egyetlenek, akik oltott vérmintákat vizsgáltak be: olasz laborok is foglalkoztak a kérdéssel.

scientist-working-in-laboratory-3938023

Egyik ilyen szeánszuk alkalmával valamivel több mint 1000 fő vérmintáit sikerült összegyűjteni, majd mikroszkópos vizsgálat alá vonni. A minták 94%-a, összesen 948 az 1006-ból ismeretlen részecskékkel került beszennyezésre, valamint a vörösvérsejtek aránya is megnövekedett.

A módosult vérképpel rendelkező oltottak közül 12 esetben tároltak mintákat azok oltás előtti állapotáról, s mindegyikük tökéletes vérképet mutatott. Vagyis a vérkép-módosulás összefüggésbe hozható a kísérleti COVID vakcinákkal.

A tudósok most azt próbálják felderíteni, konkrétan mik is lehetnek az ismeretlen eredetű és összetételű anyagok, melyeket tonnaszám pumpáltak bele az emberek testébe.

Bullshit tanulmányokra hivatkozva engedélyeztette COVID-vakcináját a Moderna

Az eredeti szériába tartozó vakcinák kódexe sem került még lezárásra és lepecsételésre. Nyilvánvaló, hogy szélhámosságok, korrupt műveletek, valamint áltudományos machinációk sora húzódik meg amögött, hogy rekord idő leforgásán belül került engedélyezésre az összes méreginjekció, még ha csak vészhelyzeti alkalmazásra is.

image-from-rawpixel-id-2288391-jpeg

A Freedom of Information Act (FOIA) jogvédő szervezet által kiperelt belsős Moderna dokumentumok alapján kiderül, hogy a mintegy 700 oldalra rúgó hatástanulmányok és laborvizsgálatok sokasága nem több, mint szánalmas blőff. Magyarán kamu adatokat küldtek be a „hatóságoknak”, kik ezen álinformációk sokasága alapján rendelték el a lakosság vágósertés sorba taszítását.

A FOIA szerint a Moderna a „Good Laboratory Practices” (laboretika) minden irányelvét felrúgta a kísérletei végrehajtásánál. A 700 oldalas tanulmány mintegy fele tömény bullshit, s semmiféle relevanciával nem rendelkezik a Moderna oltások hatásosságának és biztonságosságának alátámasztására.

Tovább gyarapítja a csalások listáját, hogy még a teljességgel elégtelen nívó mentén zajló laborkutatások is olyan, soha nem engedélyezett mRNS technológián alapulnak, melyek nem képezik alkotóelemét a hivatalosan bevezetett Moderna és Spikevax márkanevű vakcináknak. Magyarán teljesen irreleváns tényanyagokra hivatkozva terjesztették el a kísérleti vakcinákat és injektálták azokat több milliárd öntudatlan ember testébe.

A kutatásokat idő előtt leállították, hogy a klinikai vizsgálatok során ne derülhessen fény a Moderna vakcinák hosszú távú ártalmaira. Az állítólagosan végrehajtott 29 klinikai kutatásból mindössze 10 esetben alkalmaztak a forgalomba került oltásokban is fellelhető mRNS-szekvenciát, és alig kettőt hajtottak végre az új típusú vakcinák toxicitásának felmérésére.

dna_sequencing

Lényegében – vonatkozó hiteles tudományos dokumentumok híján – a lakosság vált a Moderna oltások tengerimalacává.

Hétszeresére nőtt a gyerekhalálozások száma a kísérleti COVID-vakcinák bevezetése óta

Az EuroMOMO halálozási statisztikákat felügyelő szervezet célja, hogy az unió és a schengeni övezet 29 tagországában gyűjtse, valamint olvasható, elemezhető és feldolgozható statisztikákba rendezze a halálozási adatokat. Tőlük származnak az alább sorolt tények.

691%-kal megnövekedett az elhalálozott gyermekek száma, mióta 2021 májusában engedélyezték részükre a kísérleti COVID vakcinák beinjektálását. Unió-szerte egyelőre a 12-15 évesek oltása vált lehetségessé, de Amerikában már 5 éves kortól beinjektálhatók a mérgek a gyermekek szervezetébe, de kacérkodnak immár a csecsemők vakcináztatásának gondolatával is.

Kiváltképp a tavalyi évben, a tömeges oltakozás megkezdését követően lövellt az égbe az oltásokba belehalt fiatalok száma, a 2017-2020 közt mérhető átlag közel 16-szorosára! Idén, mivel földbe állt a vakcinakampány, valamelyest kevesebb elhunyt fiatalt sikerült regisztrálni, de azért még mindig 3,8-szoros arányt mutat az áldozatok száma a korábbi hároméves átlaghoz mérten. Mindez a kísérleti vakcinák elhúzódó mellékhatásainak következménye, mely mellékhatások vérkép-problémákat, halálos szívbetegségeket, idegrendszeri leépülést, vagy akár AIDS-et jelenthetnek a fegyelmezetten oltakozók részére.

kid_accident

Néhány ország saját hatáskörében elkezdte tiltani vagy korlátozni a mérgező injekciók szurkálását a fiatalok testébe. Dániában immár tilos 18 éven aluliakat beoltatni a kísérleti vakcinákkal, Japánban pedig az alkohol -és dohánytermékekhez hasonlatos figyelmeztető címkéket helyeztek az életveszélyes oltásokra.

Tetemes kártérítést fizethet az angol állam a megnyomorodott vakcina-áldozatoknak

Ausztrália után az Egyesült Királyságban is csődhullámot vonz magával az állam ellen indított kártérítési perek sokasága, miután azok kénytelenek viselni a vakcinák végett megnyomorodott, vagy elhalálozott áldozatok kártérítési költségeit. Sem a vakcinagyárak, sem a biztosítótársaságok nem vállalnak ugyanis semmiféle felelősséget. Sőt, precedens értékű bírói döntések szerint az oltakozók nem jogosultak kompenzációra, mivel öngyilkosságot követnek el a kísérleti COVID vakcinák beinjektáltatása által.

Így a brit kormány kénytelen-kelletten létrehozta az oltáskárosultak kártérítési alapját, mely rendszerben akár 120 ezer angol Font (mintegy 56 millió Ft) rendkívüli kompenzációra jogosult mindenki, aki bizonyítottan a kísérleti COVID-oltásoktól kénytelen szenvedni egy életen át, illetve került rokkant státuszba az ingujj felhajtását követően.

Egyelőre nem tudni, hányan lesznek jogosultak a kártérítésre. Azt viszont kijelenthetjük, hogy az oltakozási kedv földbe álltát követően koránt sincs vége a vakcinácizmus romboló hatásának, hiszen a beadott injekciók milliárdjai továbbra is az emberek vérében keringnek.

vaccine_doctor

Csehországban a vakcinák kétharmada repülhet a szemétbe

A temérdek halálhír közepette végre egy szívet melengető sztori is horogra akadt. Csehországban a vakcinák kétharmada repülhet a szemétbe, miután a kutyának sem kellenek. A 21 milliárd cseh korona adófizetői pénzen vásárolt oltásokból mindössze 7 milliárd koronányi mennyiséget sikerült felhasználni, így szinte hajszál pontosan kétharmadnyi méregdózis mehet a lefolyóba.

A cseh kormány mentségére szóljon (már amennyiben ez mentség), hogy kényszerítették őket a szükséges mennyiséget sokszorosan meghaladó vakcinaszállítmányok megrendelésére. Így viszont az oltakozók beinjekciózása háromszor annyiba került tényszerűen, mint amekkora értékek papíron szerepelnek:

Roman Prymula volt egészségügyi miniszter, akinek az általa jóváhagyott járványellenes szabályok megsértéséért kellett távoznia tisztségéből, bírálta a vakcinavásárlás uniós szabályait. “Az EU elfogadta azt a hihetetlen mechanizmust, hogy ha egymillió vakcinát akartunk kapni időben, akkor ötmilliót kellett rendelnünk. Ez a gyakorlat az egész világon elterjedt, és szerintem rendkívül inkorrekt volt” – mondta Prymula, aki ismert járványügyi szakértő Csehországban.

A CDC még szórakázna egy kicsit a pandémiával, s ehhez újabb adófizetői milliárdok kiutalását kérik az amerikai államtól

vaccine_checkpoint1

Miután álságos módon gyakorolt önkritikát a CDC, rögvest elsírták az amerikai államnak, hogy újabb adófizetői dollármilliárdok nélkül nem fogják tudni a további pusztító tevékenységüket lefolytatni.

A CDC (legalábbis Amerikában) központilag adhatja ukázba az elmebeteg COVID-intézkedések, mint maszkhordás, távolságtartás, oltakozás lefolytatását, ám a törvényes kereteket még ők sem kerülhetik meg, így a lakosság és a lelkiismeretes törvényhozók összefogásának köszönhetően sikerült megakadályozni egy totalitárius egészségügyi diktatúra kibontakozását.

A WHO leköszönő szóvívője, Dr. Fauci szerint nincs rendjén, hogy egy senki által nem választott szervezet ne vezethessen be mondvacsinált indokokra hivatkozva népirtó totalitárius terrort, amikor csak kénye-kedve úgy kívánja.

A COVID-terror visszaverését követően fél Amerika felszabadult a kötelező maszkhordás és oltakozás mételye alól, szeptembertől kezdve pedig nem finanszírozza az állam a PCR tesztek, maszkok és fertőtlenítők költségeit. Vagyis aki továbbra is vírusrettegésben szeretné tölteni hátralevő éveit, az nyugodtan megteheti, de csak a maga pénztárcája kárára.

covid_cultist2

A CDC vezetősége persze tajtékzik a fejlemények láttán, s követelik a kötelező maszkhordás és távolságtartás visszavezetését, a tömeggyilkos lélegeztetőgépek beszerzésének felpörgetését, valamint az omikronra hangolt vakcinák mielőbbi szétterítését globális léptékben.

Hiába az önkritika, ha egyszer hiányzik mögüle az univerzális erkölcsi értékrend, melyhez alkalmazkodhatnának.

Meneküljön, ki merre lát: kötelezővé tette Kalifornia kormányzata a központilag előírt COVID protokollok feltétel nélkül való követését az orvostársadalom részére

Januárban vakcina-munkacsoportot hívott életre (vagy inkább halálra) Kalifornia állami kormányzata. A népesség háta mögött összegyülemlő, majd törvénykező elit a lezárások és kötelező oltások ellen felszólaló hangok elnyomását, a kísérleti vakcinák gyermekek részére való bevezetését, valamint a vakcinaigazolvány érvényesítését követelte hosszú hónapokon át.

Szerencsére a valamelyest józanabb attitűdöt képviselő szenátus mindegy szálig leszavazta a totalitárius és tömeggyilkos rendelkezéseket, egészen mostanáig.

covid_cultists

Egész véletlen átcsúszott a sáncon egy immár csak kormányzói aláírásra váró törvény. Eszerint minden doktor működési engedélye, aki a hivatalos COVID-narratíva és kötelezően követendő protokoll ellen cselekszik, vagy akár csak szólal fel, azonnali hatállyal visszavonható.

A „tévinformációk visszaszorítása” érdekében hozott rendelkezés szerint nem az elérhető és feldolgozható tényeknek ellentmondó adatok számítanának tévinformációknak, hanem a hivatásos „tudományos konszenzusnak”, illetve az általános kezelési protokolloknak meg nem felelő adatok. A tudományos konszenzust, illetve hivatalos protokollokat önhatalmúlag az állam diktálja.

Lényegében kivezetésre került a tudományosság követelménye tudományos kérdésekben, s ennek helyén a hivatalos doktrína feltétel nélkül való kiszolgálásának ukáza lépett érvénybe.

Forgathatjuk most a szemünket, hogy kis hazánkban a viktatúra ugyanezt egyetlen lépésben megoldotta, ám a szabadság és demokrácia őshazájában jelentős biztosítékok rejteznek az alkotmányban és annak függelékeiben egy szabvány diktatúra kibontakozásának megakadályozására. Ezért is ad aggodalomra okot, mikor elkezdenek átcsusszanni a kapun a lopakodó terror bevezetését elősegítő intézkedések.

covid_news_summary

A sok hülye plasztikáztatni jár a COVID-korlátozások feloldását követően és a világtörténelem legnagyobb gazdasági válsága közepette

Nem úgy tűnik, hogy a téli élelmezés és fűtésszámla végett aggódnák agyon magukat a tömegek, ahogyan azt a hivatalos narratíva huhogja. Sokaknak a mellplasztika, vagy szottyadó bőrük feszesítése magasabb prioritást élvez jelentéktelen szükségleteiknél, mint élelem, meg fedél.

Amerikában rekord számú személy fekszik kés alá, miután a korlátozások feloldását követően ismét gőzerővel zakatolnak a plasztikai, kozmetikai, illetve műtéti intézmények. A szolgáltatók a szokásos forgalom duplájának örvendhetnek. Adataik szerint a 31-45 év közötti nők szánják rá magukat legnagyobb számban a ráncfelvarrásra, kik kizárólagosan az antiszociális médiában eléjük tárt információk alapján hozzák meg döntéseiket.

Valóságos helyi járvány robbant be a Google központjában, miután visszaparancsolták a munkaerőt az irodába

Egyre több nagyvállalat szenved valóságos agóniában, miután többedik próbálkozásra sem sikerül visszaédesgetni a munkaerőt az ültetvényre.

back_to_work

Nem pusztán a hosszú COVID és a rekordot döntögető üzemanyagárak gerjesztik a problémát, de a falakon belül taroló járvány is. Utóbbi természetesen a felfokozott oltakozás következményeként, miután számtalan munkáltató megzsarolta peonjait, hogy vakcina nélkül be se merjék tenni lábukat a kapun.

Akiket sikerül visszatessékelni, azok egymásnak adogatják körbe-körbe a vírust, hiszen a kísérleti oltások alaposan rottyra vágták az oltakozók egészségét. Ráadásul kitiltották a mindenért hibáztatható oltatlanokat. A nyár folyamán a Google Los Angeles-i irodájában minden idők legnagyobb járványhullámát volt kénytelen elszenvedni, emellett San Franciscoban is rekordokat döntögető esetszámokról számolnak be. Mindkét város hírhedtté vált arról, hogy élelemboltba sem engedték be az embert oltási igazolás nélkül.

Ezt követően jött a meglepő fordulat: a Google visszavonja az irodáira vonatkozó mindennemű COVID-korlátozást, és immár az egészséges oltatlanokat is visszavárják az irodába. Persze hülyék lennének menni, hogy a beteg oltottak jól összefertőzzék őket.

Közrejátszik a visszacsalogatás sikertelenségében, hogy a Google tavasszal még permanens távmunkát ajánlott fel az otthon maradni szándékozó munkaerő részére, ám végül meggondolták magukat. Nem az összehangolt munkavégzés, hanem a közvetlen kontroll és a szociopata energiavámpír vezetőség vérszívó viselkedésének kielégítése végett van szükség a személyes megjelenésre.

too_much_work

Saját maga által veretett 20 Eurós érméken reklámozza a Vatikán a fenevad bélyegét

Soha véget nem érő tragikomédia a Vatikáni klerikália COVID-dal szembeni attitűdje. Az Isteni oltalom szent központjában úgy vélik, kizárólag emberi tudomány által létrehozott vakcinák, maszkok és karantén által parancsolhatunk véget a szörnyű járványnak. Ennek érdekében a fenevad bélyege is bevezetésre került a Vatikánban, a pápa pedig saját prédikációiban marketingeli a kísérleti COVID-vakcinák nélkülözhetetlen voltát.

A fenevad bélyegének tiszteletére a Vatikán saját, limitált példányszámú pénzérmét veretett, melynek 20 Euró értéket képviselő változatán egy kamasz fiatalember látható, kit két nővér olt be. Természetesen mindegyikük maszkot visel, hogy eltakarhassa vele Istentől eredeztetett, valódi arcát, és felvehesse a fenevad rendszere által rá oktrojált COVidentitást.

Igazán figyelemre méltó jelenség a termék leírása:

A Chiara Principe tervezte 20 Eurós ezüstérmét a Ferenc Pápa szívéhez közel álló témának szenteljük: a járvány megfékezésének és az oltakozás fontosságának. Az érme egy doktort, egy nővért, és egy fiatal személyt ábrázol, ki készen áll a beoltásra. A Szentatya számtalan alkalommal hangsúlyozta az oltás fontosságát, felidézvén, hogy embertársaink egészségének védelme mindannyiunk morális kötelessége, és fontos gondot fordítani a legszegényebb emberek immunizálására is.

vaccinegod

A webshop tanúsága szerint már el is kelt az áruba bocsájtott érmemennyiség.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás