Gyűlölik a tudósok, hogy az össznépi konszenzus szerint véget ért a COVID-járvány, mert így nem erőszakolhatják az újabb oltásokat ellenállás nélkül az emberek testébe

0

Akárhogy is igyekszik túltenni magát a lakosság a hivatalos COVID-riogatás világháborús pusztításán és örökre elfelejteni a fősodratú rémhírmédia, a tömeggyilkos terrorhatalom, valamint a gusztustalan celebvirológusok által beléjük plántált traumákat, a karhatalom csak nem akar engedni a szorításból. Miután megtapasztalták a totalitarizmusok erejét, egyik hatalmi ág sem kívánja feladni az emberiség teste és elméje feletti kontroll átvételére való törekvéseit.

Kiváltó szemléltető példáját nyújtja a hatalmi tébolydának a The Guardian nemrég publikált cikke, mely megérdemel egy villámelemzést. Természetesen nem fordítom le minden egyes szavát, de így is a tartalom mintegy fele igazán figyelemre méltó módon fedi fel a hivatalos COVID-narratíva valódi lényegét.

„A COVID vége” uralkodó eszménye veszélyeztetheti Anglia őszi booster oltási programját. Figyelmeztetnek a tudósok, hogy a járványveszély kapcsán való vegyes üzenetek küldözgetése csökkenti az oltási hajlandóságot.

Igen, jól értitek: muszáj lesz, ha kell, erőszakkal is fenntartani a lejárt szavatosságú pandémiát, különben ősszel majd nem oltakoznak elegen.

stop_covid

Az emlékeztető oltási kampány szeptember 5-én indul, többek közt a Moderna dupla variánsú oltásával. Azonban az egyéb COVID-intézkedések felszámolása, mint a tömeges tesztelés, valamint a pandémia utáni (gazdasági) helyrerázódáshoz hasonló kifejezések használata végett a szakértők aggodalmukat fejezték ki az iránt, hogy a legtöbb jogosult majd nem fogja felvenni az oltást.

Részletezik az agendát, nehogy véletlen félreértsük: mivel járvány immár kizárólag a „szakértők” paranoid skizofrén elméjében létezik, muszáj lesz elővenni a korábbi két évben alkalmazott népirtó lezárásokat, okkultista tesztpálcákat, fullasztó és gyilkos maszkokat, különben az emberek nem fogják elhinni, hogy halálos pandémia szedi áldozatait a nagyvilágban, hiszen vérmes riogatás hiányában többé nem betegednek meg, hanem folytatják életüket egészségben és vidámságban.

Hogy a fantomvírus újfent tarolhasson a népesség körében, hogy ismét felfelé ívelő népszerűségnek örvendjen a vakcináztatás, szükséges a nem létező járványt látványos külsőségek közepette promotálni.

„Úgy gondolom, valószínűleg alacsonyabb arányú felvételnek örvendhetnek majd a booster vakcinák az első kettőnél” – magyarázta Azeem Majeed nyugat-londoni orvos, az Imperial College London közegészségügyi professzora.

qr-code-6971495

„Múlt télen az első emlékeztető oltásnál hasonló jelenséget szemlélhettünk, s tavasszal a második booster vakcinánál, melyet idősek és egyéb veszélyeztetett csoportok részére ajánlottunk, szintén.” Hozzátette: „Beszélgetvén pácienseimmel, legtöbbjük úgy érzi, elég COVID-19 vakcinát vett fel.”

„Ez aggodalomra ad okot – kiváltképp mivel minden egyéb intézkedés, beleértve a tesztelést is kivezetésre került, így széles körben elfogadottá vált a vélekedés, hogy a COVID problémának itt a vége” – panaszkodott.

Micsoda szörnyűség, hogy véget ért egy járvány! Botrány! Skandallum! Hát hogy trónolunk a továbbiakban földi istenekként a kiszolgáltatott pácienseink felett? Hogy uralkodunk felettük? Kiktől kapjuk a tapsot, a kitüntetést, a milliárdos állami támogatásunkat „önfeláldozó munkánkért” cserébe? Véget ért az aranykor, mikor vidáman táncikálhattunk a vírusrettegők holttestén, most mehetünk vissza koszos, lepukkant orvosnak szolgálni az emberiséget. Ennél még a világvége is jobb!

Az emberek kevésbé fogékonyak az újabb oltásokra, ha ezzel egy időben a kormányzat azt mondja, vége. Már pandémia után vagyunk, ez nem komoly. Miért kéne a vakcina, ha nincs semmi félnivaló, ami ellen oltatják magukat az emberek?

Tessék! Van kérdés? RETTEGJ, büdös paraszt, különben hogy szurkálunk majd halálra? Hódolj, félj, oltass!

Reichter hozzátette: fontos, hogy a COVID-veszéllyel tisztában legyünk, különös tekintettel az oltatlanokra – vagy akiknél a vakcina nem használt –, kikre az omikron variáns komoly veszélyt jelent.

„De még az oltottaknak is fontos volna az emlékeztető vakcinák felvétele, mivel az immunitás idővel megszűnik. Az emlékeztető oltás remek védelmet nyújt a súlyos betegséggel és halállal szemben. Szintén megvéd a hosszú COVID-tól.”

Tehát az egészségesek, akik harmadik éve nem képesek megbetegedni jelentik továbbra is a legtöbb kockázatot a többedjére visszaeső vagy hosszú COVID-ban szenvedő oltottakhoz képest. Egyébként a hosszú COVID és vakcinák viszonyáról talán ama humán erőforrásokat kéne megkérdezni, akik kizárólag az állásuk megtartása végett vállalták az oltást, s szenvednek azóta tartós letargiában, krónikus fáradtságban, levertségben, depresszióban, mely tüneteket a valódi gyökérokok elrejtése érdekében elnevezték hosszú COVID-nak?

sick_girl2

Ám megjegyezte: „Annyira nem védi önöket a fertőzéstől és a kellemetlenségektől, ami ezzel jár, éppen ezért, a booster oltások promóciója mellett, a kormányzatnak meg kell fontolnia egyéb intézkedések – mint tesztelés és lélegeztetőgépek – foganatosítását is, hogy csökkentsék a fertőzöttségi szintet.

Tehát nem véd az oltás, ezért kizárólag velük lehet legyőzni a magától megszűnt pandémiát, melynek fenntartásához a skizofrén doktorok ragaszkodnak. Amúgy a 80% eséllyel halált előidéző lélegeztetőgépek hogy csökkentik a fertőzések számát?

Gondot kell fordítanunk arra, hogy értesítsük erről az embereket, de mindenek előtt, hogy elkerüljük a szituációt, melyben várnak a módosított vakcinákra ahelyett, hogy elfogadják, ami elérhetők nekik, amennyiben a bivalens (dupla hatóanyagú) oltások nem fedeznék az igényeket.

Megnyugodhatsz, fedezni fogják, sőt, remélhetőleg újabb milliárd eurónyi szállítmányok kerülhetnek majd a lefolyóba, ahogy történt az előző oltásokkal.

vaccine_preparation

Aztán majd hogyhogynem előkerül valahonnan a susnyásból egy újabb variáns, ahogy az érdekes módon rendre bekövetkezik a riogatás erejének hanyatlásakor, s az oltottak megint seggre csücsülnek. Vagy jöhet az ötödik meg hatodik dózis, igaz? Egészen a hatszázhatvanhatodikig, vagy amennyi a koporsóba vezető úton belefér az időbe.

Azért akad ok az optimizmusra. Ha működik a COVID és influenza oltások egyszerre való beadásának logisztikája, az nagy különbséget jelent majd a booster oltások felvételében is.

Elmagyarázom a lényeget, mert ez az ótvar zugfirkász annyira zagyva megfogalmazást alkalmazott több ízben is, hogy érthetetlen a mondandója.

Be akarják csalogatni az embereket a rendelőkbe influenza oltásra, majd ha már sikerült kelepcébe csalni a magatehetetlen áldozatot, rögvest belé nyomják az emlékeztető COVID oltást is. Igazából, influenza-oltás helyett is nyugodtan adhatnak neki COVID vakcinát, hiszen úgysem tudja a laikus tudománytagadója, hogy ténylegesen mit kap. Hát nem szépséges intézmény az önkéntes beleegyezés?

sick_in_the_mind

Az is előfordulhat, hogy a doktor majd megzsarolja a beteget, mint az történt az elmúlt két évben a transzplantációknál, hogy amennyiben nem oltakozik COVID ellen, influenzára sem vehet fel oltást. Egyébként nem úgy van, hogy az oltásokat egyesével adjuk, azután néhány hétig nem adunk be másikat?

Nem marad más választás, mint örökre elkerülni az orvosi rendelőket. Mondjuk nem biztos, hogy rosszul járunk, talán még a végén életben maradunk.