COVID hírek a nagyvilágból – 2022. augusztus 9.

0

Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár kétszáznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Készítik elő a táptalajt az őszi halálrettegés és vakcináztatási hullám bevezetésére, melynek lehetőségét egyébként egész nyár során lebegtette a rémhírterjesztő propagandasajtó.

idontwantamask

A bukott és milliók halálát előidéző huhogó víruscelebek is felszálltak újból a COVID-riogatás szakadékba zakatoló vonatára, hogy még egyszer utoljára megkíséreljenek minél többeket magukkal rángatni a koporsóba.

A rémítgetéssel egy időben kondicionálják a csürhét a pusztító és gyilkos maszkhordás, valamint a soha véget nem érő oltakozás további lefolytatására, hogy újabb hullahegyek jöhessenek létre, melyek által ismét lezárásokra és oltásokra kényszerítenek minket az idők végeztéig, vagy ameddig a földi istenek felett trónoló egyetlen igaz Isten ezt hagyja.

Mivel a ki tudja hanyadik hullámban immár kizárólag az oltottak járványa zajlik, kik egy utolsó utáni lehetőséget is megkaptak a kegyelem elnyerésére, az egészséges oltatlanok nyugodtan figyelmen kívül hagyhatják az összes beérkező hírt. Esetleg osztogassák szorgosan azokat a tébolyult víruspropaganda halálcsapdájában vergődő beteg oltottaknak, kik közül néhányan talán még kimenthetők az utolsó halálhörgésében minél többeket pokolba rántani kívánó rendszer gémberedett karmai közül.

Tartalomjegyzék:

96%-os átoltottság mellett rekordokat döntöget a halálozások száma Ausztráliában

Tizenhétszeresére növekedett az elhulló atléták száma a kísérleti COVID vakcinák bevezetése óta

Történelmi győzelem: pert nyert 500 kirúgott egészségügyi dolgozó, kiktől a kísérleti vakcinák felvételének elmaradása végett váltak meg

Távirányított terror: soha többé ne tüsszents, különben halálosztó drónokkal mészárolnak le

Sírva és mártírt játszva könyörgi vissza az olasz kormány a kirúgott és démonizált oltatlan egészségügyi dolgozókat

Folytatja a lakosság halálra rémítését a huhogó Zacher Gábor

Hamis vakcinaútlevéllel bukott le egy spanyol gyógyszercég elnöke

A négyszer oltott Fauci után a szintén négyszer oltott Joe Biden is COVID-pozitív lett

Ezt a pofátlanságot: minden idők legmagasabb nyugdíját kapja Anthony Fauci a halálos COVID-riogatásban véghez vitt elévülhetetlen bűneiért

Újabb élsportoló bánta meg, hogy felvette a kísérleti vakcinát

96%-os átoltottság mellett rekordokat döntöget a halálozások száma Ausztráliában

ausztralia_covid

Elegendő csak ránézni a fenti ábrára, és mindent elmondtam, amit a hír kapcsán érdemes lehet megemlíteni.

Ausztráliában a 96%-os átoltottság mellett a lakosság 70%-a már a harmadik vakcináját is felvette, Eme ország pontosan ugyanoda jutott, mint az összes többi, oltakozás terén „példaértékű” fegyelemről tanúságot tévő nemzet: a megbetegedések és halálozások száma egyaránt a sztratoszférába lövellt.

Emlékezzünk rá, hogy Ausztráliában elkülönítő koncentrációs táborba zárták az egészséges oltatlanokat, s fekete autóval mentek a terroristák által meghatározott bírságokat kifizetni elfelejtő polgárokért.

A kísérleti vakcinák bevezetése előtt szinte senki nem halt meg, az elhunytak számának felfutása nem hogy korrelációt, de egyenesen kauzációt mutat az oltakozási kedv holokauszti eszközökkel nyomatékosított fellendülésével.

Tizenhétszeresére növekedett az elhulló atléták száma a kísérleti COVID vakcinák bevezetése óta

pikwizard-92ff60f03dd040bc588d386f85c4696b

Korábban már készítettem egy összefoglalót a kísérleti vakcinák felvétele végett rekord számban elhullt vagy lebénult, illetve döntéseiket megbánó élsportolókról. A Principia Scientific szerkesztősége most a rendelkezésre álló hivatalos statisztikák alapján azt is felmérte, milyen mértékben váltak vakcinaáldozatokká a zsarnoki terror révén erőszakkal beoltott játékosok.

Mindehhez kétféle adatot fésültek össze: a svájci „Division of Pediatric Cardiology, University Hospital of Lausanne” halálozási statisztikát a pályán összeesett és meghalt sportolókról 1966-2004 között, valamint a 2021 januárja és 2022 áprilisa között összeírt neveket a szintén játék alatt összeeső, majd elhalálozó játékosokról.

A pályán elhunytak száma 1966 és 2004 között összesen 1101 főt tesz ki, míg a COVID-vakcinák bevezetését követően elhalt élsportolók hivatalos statisztikája 673 áldozatot mutat. Az 1101 halálozás 39 év leforgása során keletkezett, míg a 673 vakcinaáldozat 16 hónapon belül.

A két számadat időarányos összehasonlításából kiderül, hogy a kísérleti COVID-vakcinák 2021 januárjától zajló tömeges bevezetését követően mintegy tizenhétszeresére növekedett a pályán összeomlott, majd elhunyt atléták száma.

athlete_deaths_20222

A legrosszabb eredményeknek egyébként 2021 legvégén, az október-január közti időszakban „örvendhettünk”, mikorra immár minden hezitáló is legalább kétszer oltatta magát. Ekkorra a sajtó már a booster vakcina felvételét is elkezdte propagálni. Eme időszakban minden egyes hónapban 100-nál több élsportoló vesztette életét, kik hallgatván a hatóságok és kígyónyelvű orvosok szavára inkább választották a halált, semmint éljenek egy boldog, vakcináktól és vírusrettegéstől mentes életet.

Történelmi győzelem: pert nyert 500 kirúgott egészségügyi dolgozó, kiktől a kísérleti vakcinák felvételének elmaradása végett váltak meg

Világszerte tömegével rugdalták ki az egészségügyből a kísérleti COVID vakcinák felvételét megtagadó személyzetet. A módszer célja, hogy ellehetetlenítésre kerüljenek az önállóan gondolkodni képes, autonóm, lelkiismeretes doktorok, helyüket pedig feltöltsék állati színvonalat képviselő, kizárólag csordaszellemben meg nyájimmunitásban hívő lojális csinovnyikokkal, kiknek fejébe nem a tudásuk diktálja a gyógyítás érdekében véghez vinni célszerű protokollt, hanem a hatalmi ukáz, melyet mint jól tartott betanított szakmunkások, kérdés és kritika nélkül teljesítenek.

Persze arra számított a terrorista hatalom, hogy előbb-utóbb majd az élő ember is beadja derekát, és ha másért nem is, hát egzisztenciális kényszerből visszaáll a halál szolgálatába.

Aztán nagyot koppant a fejük a betonon, miután rádöbbentek, hogy a világgá üldözött orvos -és ápolóhad soha többé nem tér vissza a pályára, inkább hagyják veszni ebül szerzett egzisztenciájukat és fiktív társadalmi reputációjukat, csak hogy életben maradjanak.

icantstanditanymore

Bátorságuknak köszönhetően nem pusztán életüket nyerhették vissza, de még tetemes kárpótlásra is jogosította őket egy precedens értékű bírósági ítélet.

Egy pertársaságba tömörült 500 fős egészségügyi gárda az őket elküldő „NorthShore University HealthSystem” beperlése révén 10 millió dollár féjdalomdíjat nyert el az intézménytől (fejenként húszezret). Mindezt azért, mert tanúbizonyságot merészeltek tenni amellett, hogy vallási indokok végett utasítják el a fenevad bélyegét.

Érdekesség, hogy a Sátán alkujába belemenő alkalmazottak, kik végül beoltatták magukat az elutasított mentességi kérelmük következtében, szintén jogosultak kompenzációra, ám a hitük mellett következetesen kiálló személyek ellenében csupán háromezer dollárra.

Távirányított terror: soha többé ne tüsszents, különben halálosztó drónokkal vadásznak le

Újabb indokkal támogat meg minket a rémhírsajtó ama igazság visszaigazolására, hogy ennél a világnál, melyet a hatalom bevezetni kíván részünkre, még a halál is jobb. A HVG tudósítása szerint hamarosan hőkamerás és tüsszentésérzékelő drónokkal figyelik meg a teljes emberiséget, kiket ugyanezek drónok által egyből rá is lehet kényszeríteni az aberrált és gyilkos egészségügyi szabályok betartására.

A koronavírus-járvány több szakembert is ráébresztett arra, hogy nem készültünk fel eléggé egy ilyen krízishelyzetre. Annak ellenére sem, hogy a kutatók már többször figyelmeztettek: egy halálos áldozatokat is követelő pandémia szinte bármikor kitörhet.

Ezért is kezdett új drónok fejlesztésébe a Draganfly nevű cég. Mint a Popular Mechanics írta, olyan quadrokoptereket készítettek, amik egy már létező eszköz funkcióit bővítik ki – méghozzá olyanokkal, amik egy járvány idején is jól jöhetnek. A módosított Commander nevű készülékek ennek megfelelően képesek érzékelni a magas testhőt (így pedig a lázat is), de azt is látják, ha köhögő, tüsszögő egyének vannak körülötte.

A cég szerint mindez alapos ellenőrzést tesz lehetővé például az egészségügyi szakhatóság számára, emellett segíthetnek betartani az alapvető, egy járvány idején megszokott intézkedéseket. Ilyen többek közt a maszkviselés és a távolságtartás is, amikkel bizonyítottan csökkenthető egy kórokozó terjedése.

A Commander ezen felül szállítmányozásra is használható, például maszkok, vagy adott esetben oltóanyagok célba juttatására.

drone-1245980

Néhány hónappal korábban a Boston Dynamics aranyos táncikáló kutyarobotja váltotta ki a szentimentalista technokraták könnycsatornájának megeredését, mely cukiságokat nem sokkal később gépágyúkkal szereltek fel a lakosság sakkban tartására.

Mindenki jobban teszi, ha eztán levegőt sem vesz a nyílt utcán, mivel pláne így az allergiaszezon közepén simán elhurcolhatják valamelyik koncentrációs karanténtáborba, csak merészeljen orrot fújni a buszmegállóban.

Sírva és mártírt játszva könyörgi vissza az olasz kormány a kirúgott és démonizált oltatlan egészségügyi dolgozókat

Míg Amerikában történelmi pert nyert az igaztalanul elüldözött ápolóhad, Olaszországban a lelkiismeret manipulációja által kívánja visszacsalogatni a hatalom a diszkriminált egészségügyi személyzetet a Sátán béklyója alá.

A hányadék szentimentalizmussal átitatott reklámkampányában az egészségügyi minisztérium vissza kívánja fogadni a kirúgott és ellehetetlenített egészségügyi személyzetet. Teszi mindezt úgy, hogy az aberrált viselkedése révén keletkező problémákat áthárítja a „népjóléti intézkedések” végrehajtását szabotáló Hógolyókra anti-vaxxerekre.

pikwizard-pharmacist-giving-injection-to-patient

Filippo Anelli, a FNOMCeO elnöke mártírt farigcsált a milliók életét pokollá tévő vakcinácikból, akik az emberek betegségbe és halálfélelembe lökdösését totalitárius fanatizmussal átitatva leművelték:

Határozottan és szilárdan elítélem az erőszakot, megfélemlítést, zaklatást és vandalizmust, melyet az egészségügyi szervezeteink és azok vezetői ellen indítottak. Többeket fenyegettek meg közülük halálosan, beleértve azokat is, akik most törvényszék előtt felelnek tetteikért. Kollégáimmal együtt együttérzésemet és támogatásomat fejezem ki az államszövetség (vezetői) iránt.

Más szavakkal, az olasz kormány semmi rosszat nem tett a lakosság oltásra kényszerítésével és a terrorisztikus vakcinaigazolvány bevezetésével. Az egészséges oltatlanok viszont, kik engedetlenségükkel szabotálták a totalitárius fasizmus visszavezetését, dugába döntötték a karhatalom terveit, amiért most tajtékzik s természetesen pellengérre állítható bűnbakok után kiált toporzékolva a terrorhatalom.

Mindezt hiába teszi persze, hiszen a megfélemlített, tönkre tett és elüldözött szolgák végleg maguk mögött hagyták a rendszert. A karhatalom meg csináljon, amit akar, többé nem asszisztálnak a népirtó viselkedésükhöz.

gossipping_colleagues

Folytatja a lakosság halálra rémítését a huhogó Zacher Gábor

Nem szoktam egyéneket kiemelni a tébolyult rettegtetés fenntartásában kulcsszerepet vállaló egyedek közül, de Zacher Gábor a nyár során gyakorlatilag egyedüliként annyira szorgosan folytatja az újabb meg újabb ostobaságai éterbe zengését, hogy érdemesnek találom pár mondatban „méltatni” az ő munkásságát.

Először ama retardált mondókája mentén került a látókörömbe, hogy nem érti, miért nem propagálják a keresztény papok lelkesen a fenevad bélyegét, melynek felvétele nélkül senki nem vehet, sem nem adhat el. Aztán elkezdett egy alternatív, illegális cigarettafajtát reklámozni teli torokból, hogy minden létező fiatal hadd tudjon a szer létezéséről, s lehetőleg vásárolja is fel még ma a terítendő készletet.

Zacher Gábor szeret minden ostobaság élére elsőnek állni, így hát pionírként az ő agyament baromságait olvashatjuk minden létező médiumon a maszkhordás meg az oltakozás minél hamarabb való visszavezetésének szükségéről is.

Zachernál a paranoid skizofrénia oly stádiumba lépett, melynél immár teljesen öntudatlanul és magán kívüliként viselkedik minden egyes megnyilvánulása alkalmával, a szánalmas propagandájában számolatlanul szereplő logikai önellentmondásait sem veszi észre többé.

Kifejti, hogy az általa védőoltásnak hazudott kísérleti genetikai terápiák hatásossága néhány hónap elteltével jelentősen lecsökken (valójában negatívba fordul), így hát érdemes felvenni az ötödik dózis ugyanolyan hatástalan patkánymérget, mely kapcsán az volt az eredeti ígéret, hogy két adag örök védettséget biztosít, és aki be van oltva, az többé el sem kaphatja a koronavírust.

Aztán természetesen kötelezővé tenné már most a zárt téri maszkhordást, amely szokás bizonyítottan ártalmas és betegséget gerjesztő hatása révén valóban megágyazhat az újabb járványhullámnak, de néhány év elteltével akár a tüdőrák népbetegséggé alakulásának is.

Végül jól megmondja véleményét a vírustagadókról is, akik szerinte a Hold sötét oldalán tartózkodnak.

Rendkívül fontos analógia, hiszen a Hold sötét oldala a Földről szemlélve soha nem látszik, így mindenféle titkok és mendemondák keringenek róla, ugyanakkor mint hasonlat olykor a háttérben megbúvó, szemünk elől elrejtett folyamatokra is alkalmazzák. Aki tehát a Hold sötét oldalán tartózkodik, az betekintést nyer a COVID-narratíva valós lényegének és a Zacher Gáborhoz hasonlatos propagandisták lepel mögötti szándékának felfedésébe, kiknek elméjét a belső sötétség leple borítja.

tudos_papir

Ha már papok, Hold sötét oldala meg vakcinapropaganda. Így mutatja be a Biblia a Zacher-féle alakok viselkedését: a sötétséget világosságnak látják, a világosságot sötétségnek. Az igazat hamisnak hiszik, a hamisat igaznak. A gonoszat jónak állítják be, a jót gonosznak. A keserűt édesnek érzik, az édeset keserűnek. Szemeik vannak, de nem látnak, füleik vannak, de nem hallanak.

Hamis vakcinaútlevéllel bukott le egy spanyol gyógyszercég elnöke

A magukat desztillált vízzel oltató politikusok és miniszterelnökök mellett akadnak, kik jóval fondorlatosabb formáját választják a hamis és hazug erénydemonstrációnak.

Nem jó ómen egy big pharma gyár élén oltatlannak maradni, így hát e szegmensben is ellepték a teret a saját maguk által éltetett rendszert kicselezni kívánó ügyeskedők.

Spanyolországban egy hamis vakcinaigazolványokat kiállító bűnszervezetre csapott le a rendőrség, melynek mintegy 2200 főt kitevő klienslistáján megjelent Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, a PharmaMar gyógyzservállalat ügyvezető igazgatója. A részére kiállított dokumentumok alapján háromszor oltatta magát, s mindezért, hogy el is higgye a hatóság meg a lóvá tett népség az ő önzetlen viselkedésének tényét, nagyjából 1000 Eurót kellett kicsengetnie.

covidpassneeded

A bűnszervezet vakcinaigazolványok mellett negatív PCR-tesztek előállításával is foglalkozott, melyekért darabonként megközelítőleg 60 Eurót söpörtek be.

A négyszer oltott Fauci után a szintén négyszer oltott Joe Biden is COVID-pozitív lett

Ugyanúgy járt Biden, mint néhány héttel korábban Fauci. A négyszer oltott amerikai elnök elkapta a COVID-ot, majd miután orvosai a hatástalan Paxloviddal kezelték, továbbra is tartósan pozitívat mutat a tesztje.

Biden a maga állítása szerint tünetmentes, de az általa felállított törvények szellemében természetesen karanténban és távmunkában folytatja tovább Amerika gazdaságának összeomlasztását.

Ezt a pofátlanságot: minden idők legmagasabb nyugdíját kapja Anthony Fauci a halálos COVID-riogatásban véghez vitt elévülhetetlen bűneiért

A mai rendszer üldözi és gyilkolja a jóságot, támogatja és jutalmazza a gonoszságot.

abrandos_fauci

Eme létfilozófia fényében a világ népességének egészségét immár jó 60 éve (!) mételyező, 81 éves Fauci hamarosan nyugdíjba vonul, néppusztító ténykedésének jutalmául pedig minden idők legmagasabb állami nyugdíját zsebelheti majd be, melynek mértéke meghaladja Joe Biden 400 ezer dolláros jelenlegi fizetését is.

A hírek szerint azért néhány éven át még élvezhetjük Fauci „jótéteményeit”, mivel a végleges visszavonulását 2025-re, 85 évesen tervezi. Eddigre a Zero Hedge számításai szerint 414 ezer dolláros éves nyugdíjra lesz jogosult.

Újabb élsportoló bánta meg, hogy felvette a kísérleti vakcinát

Egyre több híresség áll ki és bánja meg tiszta szívből, hogy felvette az egészségpusztító vakcinákat és alkalmat nyújtott a hatóságoknak a totalitárius terrordiktatúra lefolytatására. Ezeket a példákat a média kénytelen-kelletten tudomásul veszi, majd elhallgatja.

Legutóbb Andrew Wiggins NBA bajnok vallotta be egy interjúban, hogy nagyon bánja már az oltást. Pedig ő maga nem is tapasztalt komolyabb mellékhatásokat annak kapcsán, sőt, élete egyik legjobb szezonján van túl, melyen kizárólag a kísérleti vakcina felvétele után engedték részt venni.

Mégis, a lélek békétlensége felülírja az oltakozással járó illuzórikus előnyöket. Hiába a három-négy-tizenöt dózis vakcina, soha nem fognak békességnek és elégedettségnek örvendeni az oltottak. És ez még a szerencsésebb forgatókönyv, hiszen könnyen megeshet, hogy valami örök életen át tartó mellékhatás csapdájába vagy fekete zsákba kerülnek az engedelmes oltakozók.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás