Sorra halnak meg AIDS-kutató tudósok, miután kiderült, hogy a kísérleti COVID oltások AIDS-et idézhetnek elő a páciensek szervezetében

0

Azt képzelik az oltottak, hogy a totális érdektelenségbe fulladt korlátozások feloldását követően majd mentesülhetnek balga tetteik következményeitől, hiszen kukába került a „védettségi” igazolvány, mehet mindenki buliba, strandra, meg ahová nem szégyell. Természetesen a faképnél hagyott, konteósnak, bolondnak, vírustagadónak nevezett barátaik is visszatérnek majd a lábuk szárához, hiszen ugye hogy ugye, teljességgel megalapozatlanok voltak a lopakodó diktatúra beköszöntére figyelmeztető szólamok.

Nos, az igazi móka csak eztán kezdődik.

Persze, ideiglenesen lehet kicsapongani, hiszen úgy behalt a vakcinakampány, hogy semmi értelme nem maradt a karhatalom részéről azt tovább erőltetni. Persze, hogy hátrébb vonják magukat a frontvonalon. Na és? Ha jól tudom, mindenki ugyanott maradt, ahol volt. A tömeggyilkos WHO, a korrupt, züllött, sátánista akadémia, a terrorista pártállam mind megtartják ama privilégiumaikat, melyek révén, persze soraik rendezését követően, újabb meg újabb offenzívát indíthatnak az emberiség ellen, mígnem mindenki az előre rendelt módon a hatalom megbillogozott vágóállatává nem válik.

Náluk minden erőforrás, meg az emberiség mintegy felének lelke. Ha nagy bajba kerülnek, legfeljebb nyomtatnak újabb pár tonna telefirkált írólapot, melyeket a boltok és vállalatok a karhatalom ukázára kötelesek lesznek alanyi jogon elfogadni mint törvényes fizetőeszközt, és rögvest teszi mindenki a nyakát a járomba, reszket az (ideiglenesen háborúk híreivel megszakított) újabb járványhullámtól, aztán jó fél év múlva, látszólag frissen és kipihenve kóvályog majd be döglött lelkű zombiként a negyedik meg az ötödik oltás felvételére.

pikwizard-pharmacist-giving-injection-to-patient

Ez a fajta semmiből nem tanul. Emellett vérmes ostobaság elhinni, hogy amíg a kiirtásunkra törekvő karhatalmi szervezetek, élen a WHO-val végleges felszámolásra nem kerülnek, majd bele fognak törődni az ő tekintélyvesztésükbe, melyet a pofájukba röhögő egészséges és életvidám oltatlanok okoztak nekik.

Rendben, hogy egyelőre úgy tűnik, nem kívánnak több mérgező vakcinát belénk pumpálni, de az eddig gazdára lelt jó tízmilliárd dózis továbbra is ott kering az oltakozók szervezetében. És hogy mit művelnek velük, lehetséges, hogy csak ama HIV-kutató, illetve AIDS-szel foglalkozó tudósok értik meg, kik az utóbbi 1-2 év során gyanús körülmények közt elhaláloztak.

Luc Montagnier, a februárban 89 évesen elhunyt Nobel-díjas víruskutató, ki mellesleg a HIV felfedezéséért felelős, 2020 áprilisában kinyilatkoztatta, hogy az új COVID-19 vírus tartalmaz szekvenciákat a HIV vírusból. Mindezen állítását indiai kutatók is megerősítették, akik a fősodratú média pressziójának hatására kénytelenek voltak visszamondani publikált eredményeiket, annyi fenyegetést kaptak.

Luc Montagnier viszont szerencsésen folytatta haknizásait az alternatív sajtóban. Nagy felháborodást gerjesztvén az elsők közt fedte fel annak tényét, hogy az új koronavírus kizárólag laborban kifejlesztett kórokozó lehet, majd egy évvel később azt – a korábban egyébként ismert tényt – is kifejtette, hogy az oltások hozzák létre az új vírusvariánsokat. Aktív járvány alatt oltatni ugyanis soha a történelem során nem bizonyult jó ómennek, mivel így a vírus mutálódni kényszerül a saját túlélése érdekében.

coronavirus-5129046

A professzor szerint az epidemiológusok bár tudnak róla, mégis hallgatnak az úgynevezett antitestfüggő erősítés (ADE) jelenségéről. A folyamat a koronavírus-oltásokkal végzett állatkísérletek alapján kiváltképp érvényes a kísérleti COVID-vakcinákra: az általuk előállíttatott nagy számú antitest nem pusztítja el teljes mértékben a befurakodó vírust, az viszont képes a folyamatos antitest-előállításra kényszerített lefáradt szervezetben hatékonyabban elszaporodni, mint természetes immunitás esetén.

Az antitestfüggő erősítésnek köszönhetően a következő anomáliák valamelyikét, vagy akár mindegyikét generálhatják a COVID vakcinák:

– Még virulensebb variánsok (lásd delta, omikron)
– Krónikus autoimmun betegségek (gyulladások, idegrendszeri problémák)
– Rákbetegség (a legsúlyosabb autoimmun betegség)
– VAIDS (vakcinák indukálta AIDS)

Az AIDS jelentése: szerzett immunhiányos tünetegyüttes. Mint azt a megnevezés mutatja, egy AIDS-es személy olyan immunrendszer-leépülésben szenved, melyet valamilyen úton-módon a külvilágból szerzett (szemben a veleszületett krónikus betegségekkel).

pikwizard-team-of-doctors-putting-oxygen-mask-on-a-male-senior-patient-face

Az AIDS létrejöttét hagyományosan az elsősorban nemi úton és nyálkahártyán át terjedő HIV vírushoz szokták társítani, mely a fertőzést követően akár tíz éven át tünetmentesen lappanghat.

Csakhogy az állítás csalóka. Kary Murris, a PCR teszt pont a koronavírus-járvány kirobbanása előtt elhalálozott feltalálója például amellett, hogy az általa létrehozott PCR teszt alkalmatlan fertőzés egyértelmű kimutatására szintén állította, mint elismert AIDS kutató, hogy nem valószínű, hogy a HIV vírus hozná létre az AIDS-et.

A VAIDS, akár csak a papíron HIV vírus révén keletkező AIDS betegség, akár évek során bontakozhat ki az áldozat szervezetében. A lassú kifejlődés végett annak jó eséllyel fogalma sem lesz bajának valódi okáról. Kezdetben kisebb autoimmun tünetek, irritáció, viszketés, fekélyesedés, kognitív, valamint idegrendszeri funkciók lassú hanyatlása, krónikus fáradtság lesz az engedelmes oltakozó jussa, mely állapot az évek előre haladtával fokozatosan romlik, egészen az AIDS létrejöttéig vagy rák elburjánzásáig.

Egyes tudósok – persze fővesztés terhe mellett – arra is rájöttek, hogy az oltások által folyamatosan gyártatott tüskefehérje felelős a VAIDS kifejlesztéséért. E folyamat teljes mértékben eltéríti a szervezetet annak természetes és hatékony erőforrás-felhasználásától, hogy nyakló nélkül termeljen felesleges, viszont erőforrás-igényes, valamint veszélyes tüskefehérjéket, és hozzájuk persze azok felismertetésére szolgáló antitesteket.

Így már érthető, miért epekedik annyira a hatalom, hogy mindenki oltassa be magát. Csendes és lopakodó népirtást idézhetnek elő ez által, hogy szép lassacskán meglegyen a háttérhatalom által kívánt ötszázmilliós lélekszám.

A felfedezések örömére a tavalyi év tavasza / nyara során elkezdték suttyomban legyilkolni azon (elsősorban) afrikai miniszterelnököket, kik nem voltak hajlandóak a WHO által erőszakolt kísérleti vakcinákat lenyomni a népük torkán. Mint kiderült, nem ők voltak a háttérhatalom egyetlen áldozatai. Számos neves HIV -és AIDS-kutató tudós, orvos és aktivista is rejtélyes körülmények közt hunyt el az utóbbi 2-3 év során. Sejthetjük, hány AIDS-specialista, kifejezetten e szűk területet kutató személy élhet e golyóbison (nem hiszen, hogy számuk több volna néhány száznál), ennek fényében eléggé impozánsnak nevezhető az alábbi felsorolás.

Hozzájuk csatolnám még Dr. Andreas Noack példáját, akit ama állítása végett gyilkoltak meg, mely szerint a COVID-vakcinák borotvapengékhez hasonlatos nanografént tartalmaznak, ami szép komótosan összevagdossa az emberek érrendszerét, belső vérzést, szívgyulladást, illetve rögösödést idézvén elő.

Az elmúlt 2-3 évben elhunyt AIDS-kutatók listája:

ca05k9is7uh81

Kép megnyitása nagy méretben

– Luc Montagnier, 89 éves Nobel-díjas víruskutató, a HIV egyik felfedezője
– Charles van der Horst, 67 éves AIDS kutató
– Dr. Francis Plummer, 67 éves HIV/AIDS kutató, University of Manitoba
– Kary Mullis, 74 éves biokémikus, a PCR teszt feltalálója, AIDS kutató
– Ned Sacktor 57 éves AIDS kutató
– Dr. Arthi Ramkissoon, Dél-afrikai HIV-megelőzési és kezelési programok szervezője
– David Katzenstein, 69 éves virológus, vakcinakutató, HIV-specialista
– Joseph Sonnabend, 88 éves AIDS kutató
– John C. Martin, 69 éves gyógyszerkutató, a HIV tabletta feltalálója
– John Lamont Peterson, 72 éves AIDS-specialista / professzor
– Stephen Karpiak, 74 éves HIV kutató
– Gita Ramjee, 63 éves HIV-megelőzés kutató

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás