Beérett a vetés: világméretű kataklizmát és éhínséget idéznek elő az elmúlt évek során bevezetett népirtó korlátozások

0

Mostanra kezdenek csak igazán kibontakozni a két éve folyamatosan zajló COVID-terror és zabolázatlan riogatás következményei. Az anyagi, mentális és lelki pusztulásba taszított lakosság passzívan reszketve várja a hamarosan bekövetkező véget – többeket a beinjektált vakcinák késztettek paralízisre.

Mióta bevezették a fenevad bélyegét, melynek felvétele nélkül senki nem vehet, se nem adhat el, két részre szakadt az emberiség. Az üldöztetett, pocskondiázott, halálkívánságok tömkelegével bombázott egészségesek szép lassacskán kívülre kerültek a rendszerből. Ez azt jelenti, hogy a rendszer által rájuk erőszakolt kényszerekből adódóan fel kellett adniuk rabszolga életüket, felhagytak az öncélú profittermeléssel és adófizetéssel vadidegenek részére, és szükségtelen igényeiktől megszabadulván belefogtak a spirituális felemelkedésbe.

A lakosság másik fele, kik továbbra is a szisztéma szorgosan dolgozgató zombijai maradtak, egyre fogyatkozó testi és mentális erővel rendelkezvén igyekeznének a rendszert visszaigazgatni a „pandémia” előtt megszokott normálba. Részükről a normalitás fogalma a hetvenórázást, a depressziót, a skizofréniát, az opioidok cukorka módjára való zabálását jelenti, amíg 45 éves korukra az öngyilkosság peremére nem sodródnak.

Az egészséges emberek elhagyják az ültetvényt, és így a munkáltatók egyre fogyatkozó számú pótolható biodroidot pakolhatnak az ültetvényeikre, míg a betegek tripla oltással a testükben és tripla maszkkal az arcukon igyekeznek remegve teljesíteni a rájuk rótt kötelezettségeket, például hogy a kiesett felemelkedettek munkáját is végezzék el abban a rotty állapotban, amelybe kerültek.

worker_drones

A felszámolódó gazdaság első számú áldozata az ellátási lánc, melyet a lezárások, az utazási tilalmak, a „biztonsági előírások”, valamint a fuvarozókra és pilótákra rótt kötelező oltás diktátuma semmisített meg. Logisztika nélkül márpedig nem kerül termék a polcra. A kontrollált megsemmisítést végrehajtó pártállamok minden bizonnyal jól megfontolt szándékkal fogtak bele az ellátási lánc kinyírásába, hogy az éhező-haldokló lakosságot könnyebben erőszakolhassák az új világrend ernyője alá.

A teljes idei évben soha nem tapasztalt pokol várható a reptereken, köszönhetően az oltott pilóták tömeges elhullásának, a csőd szélére taszított reptereknek és légitársaságoknak, valamint a suttyomban továbbra is fenntartott utazási korlátozásoknak, melyeknek hála továbbra sem utazhat be egészséges oltatlan ember a legtöbb ország területére.

A The Daily Sceptic tudósítói szerint a tavaly Karácsony környékén törölt sok ezer repülőjárat csak a kezdetet jelentette a menetrendszerű összeomlás folyamatában. A repterek karbantartói, légiirányítói és biztonsági személyzetei tömegével szivárogtak el a rendszerből vagy váltak a kísérleti vakcinák krónikus beteggé lett, neadjisten elhullt áldozataivá.

Persze a magánvállalatok ostobasága is rájátszik a válságra. Az elmúlt egy év során teljes mértékben befagyasztották a toborzási programjaikat. Most aztán lesnek, mint hal a szatyorban, mikor vissza kéne állni a normál működésre a szokásos létszámmal. De hát ugye a láthatatlan kéz majd gondoskodik mindenki szükségleteiről – amennyiben eme szükségletek megegyeznek a totális káosszal.

flight_attendant

A légitársaságok válsága mellett a globális chiphiány sem mutatja az enyhülés jeleit. Heti szinten okádják magukból kifele a híreket a különféle informatikai portálok, hogy na most már aztán tényleg megoldódik a probléma, tényleges eredmény azonban semmi. Úgy tűnik, a szabad piac nem igazán képes a vállalásai teljesítésére, miután szertefoszlik a „van száz másik a helyedre” dumáik, meg a kizsákmányolt munkaerő lusta disznózásának és munkakerülőzésének varázsereje.

A vízi forgalommal meg jól tudjuk, mi történt. Az éterben lebegő felfokozott halálfélelemnek és persze a kísérleti vakcinák pusztító erejének hála egyre több váratlan baleset, üzemzavar keletkezik a konténer -és tankhajókon. Emlékezetes a tavalyi szuezi baleset, ahol egy keresztbe fordult hajó a teljes forgalmat hetekig elállta.

Emellett a konténerárak elviselhetetlenül megfizethetetlenek, a nemzetközi áruforgalom pedig újabb gyomrost kapott Kínából a Shanghai-t sújtott totalitárius lezárás végett, melynek köszönhetően nem engedik kihajózni a fuvarozókat nemzetközi vizekre.

Az esetek sorolásából egyre világosabb visszaigazolást nyer ama állítás, hogy központilag koordinált összeomlasztással állunk szemben, a hatalom mindannyiunkat meg akar ölni.

capitalism_endgame

A végére hagytam a legizgalmasabb csemegét, hiszen innentől fogva alakul át a végleg megsemmisülő ellátási lánc a bibliai próféciákban taglalt globális méretű nagy nyomorúsággá, amelyhez fogható még nem volt a Földön, és nem lesz többé ez után sem.

Az Index hozta le a hírt, hogy az egyik legalapvetőbb élelmiszerünknek számító búza ára a duplájára drágult, Afrikában pedig milliárdnyi ember vergődik az éhezés peremén. Nyilván meg kell büntetni őket a roppant alacsony oltakozási hajlandóságukért.

Az EU már évek óta készít fel minket a közeledő nyomorúságra. Tavalyelőtt például roppant méltányosságról tanúbizonyságot téve engedélyezték részünkre, hogy rovarokat és kukacokat együnk, melyeket hamarosan akár az éttermek kínálatában is viszont lehet látni.

Amennyiben kitekintünk egy kicsit az öreg kontinensről, a leghatalmasabb, várhatóan totális nyomort és szenvedést generáló válság az amerikaiakat sújtja.

Florida példának okáért a II. világháború időszaka óta nem látott rossz narancstermésnek örvend, egy Iowa-i csirkeüzemben pedig 5,3 millió tyúkot öldöstek le egyetlen pozitív madárinfluenzás eset miatt.

Ezek a vakcináikkal elitták az utolsó megmaradt agysejtjeiket is.

Azt hihetnénk, pusztán véletlenszerű balesetekről van szó, csakhogy amennyiben bevesszük végre azt a fránya piros pirulát, észrevehetjük, milyen mélyre is hatol a nyúl ürege.

Arról tudósítottam már korábban, hogy a megtermelt készletek megsemmisítése és a gazdák halálos eladósítása révén a kapitalisták szándékosan idéznek elő élelemválságot. Történt azóta viszont olyan fejlemény is, mely visszaigazolja annak tényét, hogy a megsemmisült kapitalista rendszer talpnyalói bosszút esküdnek a totalitárius bér -és adósrabszolgaság ellen fellázadt nép ellen.

Egy rakás élelmiszerfeldolgozó-üzem gyulladt ki az idei év első 4 hónapjában, mely jelenséget a különféle statisztikusok és riporterek nem tudják hova tenni. Egy statisztika szerint 2019-ben összesen 10 ilyen eset történt, 2020-ban 26, 21-ben 33, az idei évben viszont csak az első négy hónap során 51 kigyulladt üzemet listáztak a híradások.

Az élelmiszerüzemek felgyújtogatása szintén a rohamosan közeledő éhínség felé lökdösi az emberiséget.

food_processing_plant_fires
Egy nem teljes körű lista az Amerikában lángot kapott feldolgozóüzemekről

Oly mértékben súlyos a válság, hogy egymástól függetlenül a Rockefeller Foundation, majd az IMF is figyelmeztetést adott ki, hogy itt kopogtat az ablakon a várva-várt apokalipszis.

Mindannyian méltán rászolgáltunk erre, hiszen az emberek az elmúlt évtizedek során rájuk rótt folyamatos jogfosztások, végrehajtogatások, pártállami terror, uzsorahitelek ellenére továbbra is dolgozni jártak, szartak bele a világ állapotába, csak nekik úgymond jó legyen. El is nyerik méltó jutalmukat: derékfájás, gyógyszarkapkodás, korai halál, gyerekek külföldre menekülése, a nyugdíjrendszer csődje, létbizonytalanság, depresszió, alkoholizmus, kötél.

Az IMF fejesei a globális élelemhiány mellett milliárdos nagyságrendű népvándorlással is riogatnak. A haragos migránsok invázióját szintén megérdemlik az aberrált állati szintre züllött Kapitalisztán lakói. A világ soha annak teremtésétől fogva nem úgy működött, hogy csak úgy alanyi jogon elszipkázzuk és kisajátítjuk a természeti erőforrásokat, majd azok feldolgozását követően visszaokádjuk a kirabolt népekre a kapitalista működésből következő hányás -és hulladéktengert.