Végleg lezárult a COVID vakcinakísérlet statisztikai szakasza, innentől száz százalék bizonyossággal mondhatjuk ki velük kapcsolatban ama igazságokat, melyeket a cenzúrázgató, tiltogató propagandamédia és az ártatlan igazmondókat meghurcoló karhatalom igyekezett minden áron eltussolni.

Ebben a cikkben kizárólag a hatásossággal – pontosabban annak hiányával – foglalkozunk, az egyéb tényezőkkel, mint DNS átírása, emberi elme feletti kontroll átvétele, a lakosság ellen vívott spirituális háború már temérdek részletes összefoglalót írtam.

Megmentő messiásként jelentette be a tudományos klerikália a rekord időn belül kifejlesztett kísérleti COVID vakcinák érkeztét. 2020. december 14-e piros betűs ünnepnapként került bevésésbe a megváltó érkeztét türetmetlenül követelő emberiség naptárába. Az előzetes klinikai kutatások nyomán kifundált 95%-os hatásosság meséje rögtön az első hónapban milliárdnyi vakcinahívőt terelt a számára kijelölt körzeti háziorvosi szentély vagy spontán felállított oltópont oltárok irányába.

A szorgos oltakozásnak hála 2021 első felében minden korábbi rekordot megdöntöttek a fertőzési és halálozási mutatók. A propagandisták akképp adták el az oltakozás nyomán kibontakozó következményeket, mint visszaigazolást arra, hogy a járvány csak most tombol igazán, így kicsiknek és nagyoknak, szabadoknak és szolgáknak egyaránt erkölcsi és morális kötelességük fejvesztetten loholni a krisztusi oltások felvételére.

vaccine_doses

Az engedelmességi ráta feltornászását segítették az oltatlanokra mért egyre hevenyebb csapások, illetve az államok, kiemelten az amerikai CDC statisztikahamisításai. Míg 2020 során motorbalesetben és tűzpárbajban elhunytak kerültek a COVID áldozatok statisztikájába, 2021-től ugyanezen rubrikákat az oltatlanok számára tartották fenn.

A CDC által alkalmazott protokoll szerint oltatlannak nem pusztán a kísérleti injekciót nem kapott áldozatok számítottak, hanem azok is, akik az oltás felvételétől számított 14 napon belül vagy fél év után megbetegedtek, elhaláloztak. Statisztikailag tehát akár háromszor vakcinázott COVID áldozatok is szemrebbenés nélkül kategorizálhatók voltak oltatlanként, akik felelőtlen vírusterjesztőkként akadályozzák a pandémia legyűrését.

Kiket hivatalosan az oltatlan kategóriába helyeztek, felhasználhatók voltak az egészséges emberekkel szembeni gyűlöletkeltésre. Nyugodt szívvel lehetett hazudni, hogy az oltatlanok a kiváltó okai a vakcináztatás nyomán felfutó esetszámoknak és gomba módjára növekvő halálozásoknak.

A teljes, vakcináktól mentes 2020-as és során nem volt oly magas a bejegyzett COVID-áldozatok száma, mint 2021 januárjától, a tömeges vakcináztatás kezdete óta.

struggling_woman_sick

2021 tavaszától figyelmeztettek minket a hatóságok, hogy a járvány következő hullámait az oltottak fogják gerjeszteni, vagyis későbbi hazudozásaikkal ellentétben jó előre tisztában voltak a ténnyel, hogy az oltások minimum hatástalanok, legrosszabb sejtelmek szerint pedig éppen a járvány alapos felfuttatása végett erőszakolják azokat milliószám az emberek testébe.

A próféciák pontról pontra teljesültek: 2021 nyarától fogva egyre inkább az oltottak betegedtek, illetve haltak meg.

Az oltott áldozatok oltatlanokként való elkönyvelése következtében a tömeg szerte a világon boszorkányüldözést rendelt el az egészséges oltatlanokkal szemben, s vérben forgó szemekkel követelték az oltatlanok kitiltását a létezés jogából, táborba záratásukat, vagy akár elgázosításukat. A kibontakozó vakcinácizmus regnuma alatt az oltatlanok utazását, éttermekbe és szórakozóhelyekre járását, sok helyütt boltba belépését megakadályozták.

2021 őszére nem volt tovább tartható a hazug narratíva, hogy az oltatlanok a felelősek a tömegével elhulló oltottak nyomoráért. Egyre több helyütt immár állami statisztikákkal alátámasztva álltak rendelkezésünkre bizonyítékok, hogy az oltottak a vírusterjesztők, hogy 13-szor nagyobb eséllyel kapják el újból a koronavírust az egészséges oltatlanoknál, hogy 251-szer magasabb virális terhelésben szenvednek, hogy minden egyes karhatalmilag elrendelt vakcináztatási roham súlyosabb és súlyosabb vírushullámokat generálván fedte fel az oltatlanság ellen sztálingrádi harcát vívó oltásfasiszták hazugságait.

medical_control

2022 januárjára rendben véget ért az oltatlanok járványa, miközben az oltottaké tovább folytatódott. Az oltottak elhúzódó pandémiájának a mai napig nem látszik a vége, mivel hosszú COVID-juknak köszönhetően több ország kormánya vacillál azon, hogy rokkantakká nyilvánítsa a vakcináktól megroggyant és a COVID-ot újra meg újra elkapó áldozatokat.

2022 tavaszára tőkéletesen nyilvánvalóvá lett, hogy vakcinatípustól függetlenül az oltottak nagyobb arányban betegenek meg az oltatlanoknál, s ez a tény immár a háromszor oltottakra is tökéletes bizonysággal kiterjeszthető. E tényt megerősítik a német kórházak nyilvánosságra hozott statisztikái, melyek szerint az akkoriban egész frissnek számító omikron variánssal szemben booster oltáson átesett áldozatok is rendre alulmaradtak az üldöztetett és ellehetetlenített oltatlanokhoz képest.

Az év második negyedévében elkészültek a globális statisztikai összegzések a COVID vakcinák „mesés sikerrátájáról”. Egy 145 ország hivatalos COVID-fertőzési nyilvántartásait összegző papír szerint

a kísérleti COVID vakcinák megnövelik a betegség és halálozás kockázatát.

Ha nem oltottak volna tömegesen, Magyarországon fele annyian haltak volna meg.

very_sick_woman

A minden korábbinál impozánsabb és reprezentatívabb tényanyag kegyetlen ítéltet mormol a hazug ígérvények és gátlástalan statisztika-hamisítások mentén a globális népességbe beleerőszakolt vakcinákra.

Eddigre tudományos tényként volt kijelenthető, hogy a vakcinák és megbetegedések, illetve halálozások közti összefüggések szempontjából nemhogy korrelációról, hanem egyenesen kauzációról beszélhetünk. A mendemondák útján terjedő járvánnyal ellentétben a kísérleti oltások valóban milliók halálát, illetve százmilliók testi, mentális, erkölcsi állapotának leépülését idézték elő.

2022 nyarára már nem létezett statisztika, mely képes lett volna oly mértékű tényferdítést eszközölni, hogy a vakcinák negatív hatásosságának valósága ne süsse ki az ember szemét. Több helyütt végül beszüntették a hivatalos fertőzési adatok közlését arra való hivatkozással, hogy azok „hathatós fegyvert adnak az oltásellenesek kezébe”.

A COVID vakcinák nemhogy kudarcot vallottak a kórházba vagy koporsóba jutás meggátlásában, de az időközben beharangozott delta, majd omikron variánsokkal szemben még csúfosabban lebőgtek az eredeti alfa variánshoz képest.

beoltattam_magam_megis_beteg_vagyok

A kísérleti COVID vakcinákra mért ítélet lesújtó. Minden idők legrosszabbul elsült orvostudományi baklövése örök szégyenfolt marad a tudományos klerikália képviselőinek szennyes lelkén, kik számára a fél emberiség kipusztulása sem lett volna túlontúl nagy ár a lakosság teste, lelke és elméje feletti totalitárius kontroll átvételének lehetőségéért cserébe.

Az alábbi bekezdésekben az elmúlt év során született, eddigi értekezéseimből kimaradt kutatások eredményeit taglalom.

A New England Journal of Medicine tanulmánya kimutatta, hogy a háromszor oltott betegek sokkal nehezebben gyógyulnak ki a COVID-ból, illetve tovább maradnak fertőzőek oltatlan társaiknál.

A JAMA adatai szerint a 2-4 oltást benyelő áldozatok az idő múltával egyre nagyobb eséllyel esnek át újrafertőződésen. Velük szemben az oltatlanok akár egy életen át kitartó immunitásnak örvendhetnek.

Subramanian és Kumar 68 országra vonatkozó vizsgálata kimutatta, hogy az oltakozási arány meglehetősen szoros pozitív korrelációt mutat a COVID-esetszámokkal.

pcr_teszt

Az amerikai Cleveland klinikán 51 ezer alany bevonásával végzett vizsgálat szerint a COVID-19 vírussal való fertőződés veszélye növekvő korrelációt mutat a beinjektált vakcinák számával. Az oltatlanok megbetegedési aránya bizonyult a legalacsonyabbnak.

Egy dán kutatás 90 nappal a harmadik oltás beinjektálását követően már negatív hatásosságot mért az omikron variánssal szemben. Az omikronnal fertőzött dánok 89,7%-a teljesen átoltott volt.

Az angol kormány egyik legutolsó nyilvánosság elé tárt statisztikája szerint minden egyes beadott oltás tovább növelte az omikron variánssal való megbetegedés kockázatát, továbbá elkezdtek a vakcinák 2021 decemberétől fogva negatív hatásosságot felmutatni.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás