Hivatalos előrejelzés: a koronavírus következő hullámát, illetve halálozásait az oltottak gerjesztik

0

Ildomosnak tartja a hatalom minél magasabb szintre futtatni az oltakozási kedvet, hiszen prognózisuk szerint hamarosan elkezd csökkenni az új COVID-esetek, illetve a halálozások mennyisége. Még mielőtt visszazuhannánk a zabolázatlan riogatásra alkalmatlan szintre, muszáj valahogy ismét egy kissé feljebb srófolni a számokat. E folyamat megvalósítását segítik elő az oltakozók, akik a hivatalos (állami!) előrejelzések szerint a COVID következő hullámának új esetei, illetve elhunytjai színe-javát szállítják.

Az angol kormány által publikált tanulmány kimutatja, hogy március hónaptól kezdve meredeken zuhan az új megbetegedések száma (ez így is történt), majd májusra oly mélypontot ér el, mely felszámolja a karantén, maszkhordás és egyéb ökörségek létjogosultságát. Márpedig nem azért van a szájkosár, hogy ne hordja azt rendszeresen a kutyuli.

Szerencsére hamarost megérkezik a felmentősereg, mégpedig a vakcinázott polgárok képében, akik júniustól kezdve szép lassan, majd augusztusban toronymagasan tetőzvén a kirobbanó negyedik hullám fertőzöttjeinek, illetve elhunytjainak színe-javát adják. A papír 10. oldalának 32. bekezdésében hintik el először az infót, tehát nem titkolják a valóságot:

A kórházi kezelések és halálozások újbóli fellángolását a legalább két dózis oltást kapott személyek dominálják, akik az összes új eset 60-70%-át alkotják. Mindezt a nagy arányú felvett oltásoknak köszönhetjük a legrizikósabb korcsoportokban, mivel az immunizáció kudarca súlyosabb megbetegedéseket idéz elő, mint az oltatlan egyéneknél.

idosgondozas1

Kissé zavaros, ám a 18. oldal 56. bekezdésében a fejünkben létrejött ködfelhők egy részét feloszlatják, ugyanakkor újakat is keletkeztetnek:

Ez (az ábra) megmutatja, hogy az (oltási) ütemtervet követő fellángolása a kórházi eseteknek, illetve halálozásoknak a két dózis oltást kapók körében zajlik, anélkül hogy a vakcinák hatásosságának csökkenésével vagy egy új törzs terjedésével számolnánk, melyek az oltásokból szöknek ki(!). Ez azért történik, mert az oltási hajlandóság ennyire magas volt (!) a legidősebb korosztályoknál (itt (az ábrán) 95%-kal kalkuláltunk az 50 év felettiek körében). Ebből kifolyólag az 50 év felettiek 5%-a nem kap oltást, és 95% x 10% = 9,5%-a az 50 felettieknek bár átoltott, de nem védett a haláltól. Ez nem a vakcinák hatástalanságának köszönhető, csupán a nagy számú (oltás) felvételnek.

Totál zagyvalék a megfogalmazás, ám néminemű józan ésszel azért kiolvasható minden lényeges információ. No lássuk csak.

Kezdjük a 32. bekezdéssel. Az első mondat szerintem egyértelmű. A második mondat első fele szintén, a második felében pedig „az immunizáció kudarca” kifejezés burkolt megfogalmazása annak, hogy az oltottak ketyegő bombaként fogják a kórságot terjeszteni, miután voltak olyan hülyék, hogy beengedték testükbe azt a vírust, melytől a lehető legnagyobb eséllyel semmi bajuk nem esne. Ennek révén a modellalkotók egyenesen elvárják a következő hullám kirobbanását, hála a vakcináknak!

covid_oltas1

Egyelőre ne zárjuk le ezt a szekciót, mert akad még olvasnivaló a sorok között, mindenesetre most ugorjunk át az 56. bekezdésre.

Itt a szerző hivatkozik a mellékelt ábrára, mely megmutatja a kórházi ápoltak, illetve elhunytak várható számát az oltott (ciántól a zöldig), illetve az oltatlan (narancs + piros) korcsoportban. Belebegtetik, hogy eme kalkuláció akkor állja meg a helyét, amennyiben nem csaltak a vakcinagyártók a hatásossági adatokkal (mely mint már tudjuk, nem így van), illetve ha nem bukkan fel egy oltásokból szökdöső mutáns. Azon oltásokból, melyek az orvosok állítása szerint mindegy szálig életképtelen, szaporodásra alkalmatlan vírusokat vagy vírustöredékeket tartalmaznak. Honnan akkor a vakcinamutáns?

Ismét egy egyértelmű mondat: azért halnak meg sokan, mert sokan oltottak. Végül kiszámolják, hogy 95%-os oltási hajlandóság esetén az 5%-nyi oltatlan mellett keletkezik további 9,5%, akik bizony csúnyán megjárják, mert kisorsolják őket abba a 10%-ba, akik a vakcinák átlagosan 90%-os hatásfokát figyelembe véve nem lesznek védettek. Mindennek ellenére a védettség hamis illúziójával felvértezvén kijárnak, esetleg nem tartják annyira szigorúan be a karantént és maszkhordást, mint kéne. Így aztán, mikor találkoznak a gyilkos kórsággal odakünn a mezőn, az ő agyvelejükön csattan az orosz rulett.

Lássuk, mi a baj ezzel a szövegezéssel. Térjünk csak vissza a 32. bekezdéshez.

apartment-bed-carpet-chair-269141

„Az immunizáció kudarca” kifejezést eredetileg úgy kéne értelmezni, mintha az új hullám halálesetei az oltatlan, valamint az oltás ellenére védtelen 14,5%-nyi ember ugrasztaná meg a halálozások számát. Ez egyébként teljesen logikus állítás. Ugyanakkor több helyen megerősítve is olvashatjuk, hogy a fellövellő halálesetek nem elsősorban ebből származnának, hanem a 85,5%-nyi oltott és elméletben védett személyből. Ami csak úgy lehetséges, ha bekalkulálták a statisztikákba a terjesztővé lett oltakozók, valamint a vakcina-mellékhatásokból keletkező halálos komplikációk számát, vagyis tisztában vannak azzal, hogy az oltások sok-sok halálesetet okoznak majd.

Mindezen fellángolást ráadásul röpke fél évvel a február-márciusban csúcsra járatott oltakozási hullám utánra várják. Furcsa, hogy a várt trend szerint az oltatlanok körében minimálisan növekedik csak meg a halálozások mennyisége. Ez ama gyanút engedi meg elszabadulni, hogy nem is feltétlenül a betegséget adják tovább az oltottak, hanem egyszerűen csak az eleddig eltitkolt, illetve elhazudott mellékhatások következtében keletkeznek a hullahegyek.

Több helyütt olvastam korábban, hogy a vakcina-mellékhatások többsége fél év múlva, vagy annál is később bukkan fel az emberben. E komplikációkat, mint spontán halálozások, autoimmun és egyéb krónikus betegségek kialakulása, gyakran nem is sorolják a hagyományos mellékhatások közé, mely listán csak olyan, rövid távú kellemetlenségek szerepelnek, mint bőrpír, duzzanat, láz, végtagfájdalom, stb. Tehát ami néhány napon belül elmúlik.

hand-holding-a-mercury-thermometer-picjumbo-com

Racionális alapon semmilyen más értelemben nem állja meg ez a szövegezés a helyét. Az 50 alatti oltatlan csoportból az ábrán egyértelműen látható módon alig pár százaléknyi áldozat kerekedik ki, a kisebb arányú átoltottság ellenére. További érdekesség még, ami július magasságában látható a jobb alsó ábrán: közel 85%-nyi halálozás lesz köszönhető az ugyanekkora arányú 50+-os oltottnak, valamint 15% haláleset az oltatlanoknál, a teljes korcsoportban. Ami nem 15%-nyi társadalmi arányt jelent, hanem annál sokkal többet, hiszen oda csapódnak az 50 év alattiak is.

Júliust megelőzően a halálozások közel 100%-a az oltatlanokat fogja sújtani, majd hirtelen megnövekedik az elhalálozó oltottak száma. Az elhunyt 50+-os beoltottak száma (jobb felső ábra) azonban sokszorosára tornyosul, míg a tömeges oltások felvétele előtt ugyanezen korcsoportban ellaposodik. Ez is ama gyanúnkat igazolja vissza, hogy az oltás okozza a halálozást, nem pedig amit nekünk sugallni akarnak, hogy a 15%-nyi védettséget nem élvező 50+-os huny majd el. Mint látható az augusztusi tetőzés alkalmával, a szurit mellőzők körében a teljes korfából szinte jelentéktelen számú haláleset keletkezik, az oltottaknál pedig ötször ennyi, vagyis az oltást választók sokszor akkora arányban hullanak el, mint akik elkergették a bökögető orvosokat.

Persze az is lehet, hogy nem ezt kívánták volna sugallani, csak hát nem jött nekik össze az alapvető fogalmazási készségek elsajátítása. Az ábráik megcáfolják a jelentéseik mondatait, a kiemelt bekezdések pedig megcáfolják azon állítást, hogy a 14,5%-nyi védettséget nem élvező személyek kosarából kerülnek majd ki az áldozatok. Persze nem anomália, hogy aki tudósnak megy, elfelejt írni-olvasni, nézzük csak meg a doktorok kézírását. 🙂

samsung-793043

Jelzem mindenki felé finoman, hogy nyáron önmagában véve lehetetlen volna egy új hullám kirobbanása, mivel az ilyenkor illendő szabadban tartózkodás, a napfény és annak révén nyert D-vitamin halomra öli a roppant mód „veszélyes és gyilkos” koronavírust. Ettől kell minden józan észt elvesztvén annyira rettegni. Így az új hullám áldozatai kizárólag a következő kategóriákból kerülhetnek ki, persze 1-2 kivétellel egy bármekkora méretű véletlenszerű mintából:

– Akik nem mennek ki a napra, illetve szocializálódni, vagyis betartják az orvosok, illetve a hatalom által rájuk parancsolt karantént, kijárási tilalmat, illetve egyéb gyilkos korlátozásokat.

– Akiknek az állandó maszkhordástól, stressztől, elnyomástól kritikusan legyengül a szervezetük. Az ő esetükben mentális problémák, depresszív hullámok jelentkezhetnek, melyek visszahúzódásra késztetik őket ahelyett, hogy a szabad ég alatt töltekeznének.

– Akik oltás előtt elkapták valamikor a koronavírust, minek után legyengült a szervezetük, így a nyaruk nagy részét is a négy fal mögött kell tölteniük, esetleg oltás után „lábadoznak”.

Tiszta haszon hallgatni a fehér köpenyes szaktekintélyekre.

contemplative-doctor-in-uniform-reading-clinical-records-4173239

Egész véletlenül a témába illik egy rövid hír, melyet a 24.hu nevű mainstream portálon láttam. Tényleg nyúlfarknyi, mindössze ennyi a szöveg:

Meglepő eredményt hozott a március végi tömeges tesztelés Pécsváradon – derül ki az ATV Híradójából. Zádori János polgármester tájékoztatása szerint nagyon magas, 50 százalékos pozitivitást mutattak a koronavírustesztek a folyamatos oltások mellett is, vagyis 200 lakosból minden második ember pozitív lett. A polgármester elmondta, vannak olyanok is Pécsváradon, akik két oltás után is elkapták a fertőzést, igaz, tünetmentesen, és akad olyan is, aki decemberben meggyógyult, de most ismét fertőzött lett.

Amennyiben a fentebbi hivatalos előrejelzés lényegi információit beillesztjük eme cikkecskébe, azonnal megláthatjuk a tökéletes és egyértelmű igazságot, melyen a polgármester úr olyannyira meglepődött. Mindössze egyetlen szó cseréjével, valamint egy másik beillesztésével.

Nem meglepő eredményt hozott a március végi tömeges tesztelés Pécsváradon – derül ki az ATV Híradójából. Zádori János polgármester tájékoztatása szerint nagyon magas, 50 százalékos pozitivitást mutattak a koronavírustesztek a folyamatos oltások miatt, vagyis 200 lakosból minden második ember pozitív lett. A polgármester elmondta, vannak olyanok is Pécsváradon, akik két oltás után is elkapták a fertőzést, igaz, tünetmentesen, és akad olyan is, aki decemberben meggyógyult, de most ismét fertőzött lett.

beteg_labadozik

Lehet látni, hogy a COVID-agyrothasztásnak köszönhetően oly mértékben elhülyült a társadalom, hogy már a sorok között egyértelműen kiolvasható valóságot sem képesek észrevenni.

Ha már kellőképpen kisírtuk magunkat a retardált tudóstársadalmon és az elmebeteg médián, íme még egy hír, ami már egyenesen röhögőgörcsig fajuló reakciót indít be az emberben. Persze kell is néminemű humor a halálkultuszt hirdető propagandamédia ellenében. Figyelem, továbbra is hivatalos tudomány.

A Tel Aviv University kutatói megvizsgálták a Pfizer vakcinát (tudjátok, az a csodalötty, ami az embert automatizált droiddá teszi, úgyhogy a technicisták roppant mód rá vannak cuppanva) a COVID Dél-afrikai mutánsával szemben. 400 oltott szemben egy ugyanekkora oltatlan kontrollcsoporttal.

Eredményül jött nekik, hogy a Pfizer vakcinával oltottak nyolcszor (!) akkora eséllyel szereztek súlyos betegséget a koronavírus dél-afrikai variánsától, mint az oltatlanok! Megismétlem: nyolcszor akkora eséllyel kapja el a mutálódott koronavírust és lesz súlyos beteg egy oltott, mint egy oltatlan!

Ennyit a XXI. századi kígyóolajokról.