Örök rabszolgaság és vágóállati lét a jutalom a vakcinák által érvényesített új világrendben

0

Zakatol előre az új világrend fogaskerék-gépezete, melynek első számú hajtómotorja az öntudat nélküli, zombivá tett, emberi minőségét elvesztett tömegek engedelmessége, akik a testük feletti totális kontrollt is ingyen átadják a bolygópusztító pszichopatáknak.

Mivel a pusztulás szemlátomást megállíthatatlan, a Jelenések Könyve forgatókönyve szerint zajlanak a további események, vagyis megérkezett a fenevad bélyege (rekord idő alatt engedélyezett COVID vakcina), melynek felvétele nélkül az ember se nem vehet, se el nem adhat.

Az átalakuló rendszer célja, hogy az emberiség olyan szintre zülljön le, mint a legutolsó vágóállatok, akik csak a nyakukra csapó bárd suhintásának pillanatában eszmélnek a keserű valóságra, hogy az őket megbillogozó, kizsákmányoló és kifosztó gazdi nem az ő két szép szemükért és a róluk való gondoskodás céljából tartja őket a karám mögött és eteti valami moslékkal.

Az Alcyon Plejádok dokumentumfilmsorozat legújabb epizódjának első felében az ember és a természet gépesítésének történelmi kísérleteiről hull le a lepel, melyre meglepő módon már az ókorban történtek próbálkozások. A film második fele az oltások, 5G és nanorobotok végén érvényesített új világrend természetrajzát mutatja be, ahol az ember megszűnik szabad akarattal rendelkező, önállóan gondolkodó és cselekvő lény lenni, ehelyett egy tömeggyilkos pszichopata elit korlátok nélkül rángatható és kínozható játékszerei leszünk – amennyiben hagyjuk.

A jelen kor COVIDiktatúrájában kiváltképp fontos, hogy végre határozott és lélekben, szellemben alaposan feltöltődött ellenállást tanúsítsunk a tömeggyilkos pszichopaták és a megvezetett, halálosztó tudósokkal és orvosokkal szemben, akik sajnos tudatában sincsenek annak, mit cselekednek, hiszen ők már emberi életük alatt is folyamatosan a kaptárgondolkodás, a robotikus cselekvés, valamint a realizmus és jóságosság köpönyegébe bújtatott hazug megtévesztés szokását gyakorolják évtizedek óta.

Itt kattintható és nézhető az epizód, lentebb pedig a műsor hivatalos ajánlóját olvashatjátok:

Minden, ami az automatákra, robotokra és a mesterséges intelligenciára utal, bár azt gondolhatjuk, hogy ez valami aktuális dolog, meglepő módon már az ókorban is létezett, és a mítoszokban és az évezredes történetekben Görögországból, Kínából és Indiából is vannak nyomai, a mesterséges életformák széles skálája, az élettelen és az eleven keveréke, amely képes döntéseket hozni, amíg el nem éri az AI-t. Ugyanez igaz az olyan mitikus lényekre, amelyek az emberek és állatok hibridjei, mint például a kentaurok, a minotauruszok, vagy a fajok keverékei, mint például a kimérák.

Ma ismét elmerülünk a robotkultúrában, amelyhez mesterséges intelligencia társul, és olyan új technológiákat használunk, mint az arcfelismerés, a biometrikus adatok, az emberek nyomon követése, a személyes adatok gyűjtése, amelyeket észrevétlenül gyűjtünk, és amelyeket megfigyelésre és népességellenőrzésre használnak a hamis világjárvány ürügyén. A cél az egyre veszélyesebbé váló automatizálás új és engedelmes kiborg robotokkal, ha nem találnak megoldást erre az új technológiai életmódra, amelyre kényszeríteni akarnak.

Vajon a mesterséges intelligenciagépek átveszik az uralmat a világ felett, és hamarosan robot-automata gépek ki fognak minket szorítani? Vagy arra fognak szolgálni, hogy rovar drónok segítségével, amelyeket már most is használnak, irányítsák mindazokat, akik nem követik az új globális elméleti oktatást és a kötelező védőoltások irányelveit?

És mi a helyzet a Neuralink nevű céggel, amely mesterséges intelligenciát akar beültetni az emberi agyakba – vajon a cél feljavított szuperkatonák vagy érzelemmentes ember-állat hibrid kiborgok létrehozása, amilyen harcképesek már léteznek, vagy esetleg az emberek genetikai módosítása? És ez nem sci-fi …

Ébernek kell lenni, mivel az uralkodó elit célja egy ideális társadalom megteremtése, az ő elképzelésük szerint, amelynek termelő munkáját egy rabszolgákból álló faj fogja végezni, akiket arra terveztek, hogy alávetik magukat, engedelmeskednek és szolgálják az elit igényeit, egy kaptár elme irányításával. Ez része a transzhumanista programjuknak, amely már folyamatban van a veszélyes mRNS-génterápiák vakcinának álcázott nanocsipjeivel, amelyek lélek, etikai elvek és emberi értékek nélküli lényekké akarnak változtatni minket.