Impozáns, mindenesetre teljességgel ellenőrizhetetlen állítás, hogy a kísérleti COVID vakcinák életet mentenek. A hivatalos propaganda meg is tesz mindent az igazság elfedése érdekében: ha egy oltatlan hal meg COVID-ban, akkor úgy kell neki, miért nem oltatta magát; ha egy oltott hal meg COVID-ban, akkor vagy „áttöréses esetről” beszélnek, vagy pedig arról értekeznek, hogy még rosszabb sora lett volna, ha fel sem veszi a vakcinát.

Ezzel szemben a valódi igazság: minél több az oltott, annál magasabb csúcsokat döntenek az új esetszámok, és minél kevésbé átoltott egy ország, a lakosság annál inkább fürdőzik egészségben és boldogságban, folytatja életét a kötelezően elsajátítandó kollektív skizofrénia bűvkörén kívül.

A zöldfülűek most nyilván benyomják a kérdést: rendben van, de hol a bizonyíték minderre? Fogalmuk sincs arról, hogy a terrorhatalom nem akar semmiféle bizonyítékot, tudományos tényt az asztalára. Ők egy előre meghatározott és ukázba kiadott agendát kívánnak akár a lakosság élete árán is véghez vinni, mely folyamat célja egy új világrend létrehozatala és az emberiség szociális kreditrendszer alá való beerőszakolása. Ennek eszköze pedig az emberek teste és elméje feletti kontroll átvétele, majd megbélyegzésük a vakcinákkal és az értük járó oltásigazolvánnyal.

Amennyiben valaki a hivatásos tudománytól várná a COVID-fanatikus szekta leleplezését, máris ugorhat ki a temetőbe és áshatja a maga részére megfelelő méretű lyukat, mert hamarosan szüksége lesz egy megfelelő méretű, komfortos helyre a teste hosszú távú elszállásolásához.

mentos_beteg

Akik a piros pirulát választják és kíváncsiak a nyúl üregének mélységére, részükre itt egy vonatkozó kutatás. Ez a tudományos publikáció ún. big data analízis révén jött létre, ami azt jelenti, hogy érvényessége felsőbb rendű mindenféle zárt körű klinikai kutatásnál, de még metaanalízisnél is, mivel milliós nagyságú, szerte a világon valós gyakorlati tényadatokból vett mintával dolgozik.

A roppant alapos tanulmány szerzője összehasonlítja az oltási program beindulása előtti COVID-fertőződések és halálozások adatait az azt követőkkel. Mindehhez az országok egészségügyi adatbázisából összegyűjtött több millió hivatalos, tehát egészségügyi minisztériumokból, államapparátusoktól származó adatot használja fel.

A 145 ország vizsgálata nyomán keletkezett tényanyag-áradatból megtudhatjuk – mégpedig fellebbezés lehetősége nélkül –, hogy a kísérleti oltások jellemzően megnövelték mind a megbetegedések, mind az elhalálozások számát!

Fontos megjegyzés, hogy a dokumentum 2021 végén keletkezett, márpedig a kísérleti vakcinák gyakorta jelentős időeltolódással, akár több hónap vagy év elteltével fejtik ki káros hatásaikat. Ahogy múlik az idő, úgy válik egyre több és több oltott beteggé, halálfélelemben fuldoklóvá. Vagyis az alább taglalt, eleve nem túl fényes statisztika folyamatosan romlik tovább.

mask_wearing_girl2

Mielőtt belemerülnénk a tudományos eredmények részletesebb elemzésébe, a teljesség kedvéért szerepeljen itt néhány mondat a kutatók részéről alkalmazott módszertanról.

A papír összeállításánál két alapvető megválaszolandó kérdést tettek fel a tudósok: akad-e korreláció, akár pozitív, akár negatív irányba, a beadott oltások és a megbetegedések száma között? A második kérdés ugyanez, csak a halálozások mennyiségére értve.

A vizsgálathoz a hiteles adatokat az „Our World in Data” adatbázisaiból szerezték be, mely egy globális nyilvántartás a világ népességének egészségügyi kondíciójáról, illetve a különféle országok vakcinázottsági statisztikáiról.

Szerverünkre is lementettük a papírt – innen töltsd le!

A letölthető adatbázishoz vezető link megtalálható a papír 4. oldalának 6.1-es fejezetében.

A letöltött nyers szöveganyagot szűrő algoritmusokon futtatták keresztül, melyek forráskódja szintén mellékelésre került a tanulmányban.

beteg_labadozik

A vakcinaprogram bevezetése előtti, valamint azt követő adatok vizsgálatánál ügyeltek arra, hogy az egyes nemzeteknél különböző időpontokban kerültek első ízben terítésre a vakcinák, valamint arra is gondot fordítottak, hogy a tisztesség végett az oltásprogram előtti időszak legalább akkora, de inkább hosszabb legyen a tömeges vakcináztatás megkezdésétől eltelt intervallumnál.

Az adatok rendezgetését, illetve formázását követően kiolvasható eredmények a Bayesiánus statisztika módszertanai szerint kerültek elemzésre. A kritériumoknak összesen 145 nemzet nyilvánosságra hozott statisztikai adatai felelnek meg a mintegy 250 országból és autonóm területből. E 145 országnál a statisztikai szignifikancia 0,05 alatti értéket mutat.

A roppant részletes, vizualizált adatcsokrokat gazdagon tartalmazó papír konklúziója szerint

statisztikailag jelentős összefüggés mutatkozik a COVID oltások, valamint a megbetegedések és halálozások száma között, mégpedig pozitív irányba.

Magyarán a kísérleti COVID vakcinák mind a betegek, mind a halottak számát megnövelik, és ez a megállapítás az alkalmazott módszertan szerint a vizsgált országok 89,84%-ára igazoltan érvényes!

nem_kell_oltas

Amennyiben a 145 ország adatait átlagoljuk, a növekmény 38%-osnak mutatkozik a megbetegedések, 32%-osnak pedig a halálozások mennyisége szempontjából. A kísérleti vakcináknak hála tehát 32 százalékkal többen haltak meg annál, mint ha senki nem oltatta volna magát!

Fontos adalék a fentiekhez, mielőtt a beszélni nem tudó fogyatékos tudósok nekiállnának hőbörögni meg az igazmondó újságíró elhurcoltatását fröcsögő pofával követelni, hogy az esetszámok, illetve halálozások növekménye a statisztika szerint abszolút mértékű. Egyáltalán nem arról van szó, hogy oltások nélkül a jelenleg ismert 6,35 millió áldozat helyett mondjuk 12,7 millióan haltak volna meg, bizonyítva a vakcinák kitalált mesékre alapozott eredményességét, hanem fordítva: ha nem kerültek volna bevezetésre az oltások, 32%-kal kevesebb, vagyis 4,32 millió halálozás lett volna a következmény.

Legrosszabbul ama országok jártak (Thaiföld, Vietnam, Kambodzsa, Mongólia, Tajvan, Óceánia különféle szigetvilágai), melyekben 2020-ban, a vakcinák bevezetése előtt gyakorlatilag ismeretlen volt a koronavírus, és szinte senki nem halt bele a fertőzésbe. Ezeken a területeken a vakcinák elterjesztését és beinjektálását követően 25-190-szer magasabbra szökött a hullák száma, mint az oltások érkezte előtt!

A papír mindenféle kategóriából kiemel néhány példaországot, melyeket érdemesnek tartok táblázatba rendezni, hogy az egyszerű ember is kaphasson némi képet arról, miről is van szó konkrétan, mikor a vakcinák betegek és holtak számát megnövelő hatásáról beszélünk.

masked_students

Első körben lássuk a halálozási statisztikákat. Itt összesen 2 ország került kiemelésre, melyekben az elérhető adatok szerint csökkent az elhunytak mennyisége a vakcinák beinjektálását követően. Tucatnyi ellenpélda viszont a holtak számának növekedéséről tesz tanúbizonyságot.

Csökkenő halálozás:

OrszágCsökkenés mértéke
Új-Zéland19%
Szingapúr17%

Növekvő halálozás:

OrszágNövekedés mértéke
Franciaország28%
Finnország35%
Brazília52%
Libanon74%
Magyarország99%
Uganda235%
Kuba245%
Thaiföld887%
Grenada1180%
Fidzsi-Szigetek2499%
Seychelle-Szigetek10680%
Mongólia19015%

doctor-5342890

A megbetegedettek számának szempontjából hangyányit jobb a helyzet, de koránt sem fényes: ebben a listában akad olyan ország (Szingapúr), hol 46%-kal kevesebb beteg keletkezett az oltásprogramot követően, ám a nemzetek abszolút többségében a betegek számában is növekedést hívtak létre a kísérleti vakcinák.

Csökkenő megbetegedés:

OrszágCsökkenés mértéke
Szingapúr46%
Közép-afrikai Köztársaság38%
Szaúd-Arábia28%
Madagaszkár16%

Növekvő megbetegedés:

OrszágNövekedés mértéke
Oroszország22%
Magyarország27%
Egyesült Államok38%
Venezuela41%
India74%
Fülöp-Szigetek101%
Srí Lanka170%
Grenada309%
Uruguay390%
Tajvan475%
Kelet-Timor839%
Vietnám1099%
Seychelle-Szigetek1978%
Mongólia3391%
Laosz6955%
Fidzsi-Szigetek12240%

temperature_measure

Az eredmények értő befogadásához és elemzéséhez vegyük példának kis hazánkat.

Magyarországon a COVID-ban elhunytak száma e cikk írásának pillanatában a hivatalos statisztika szerint közel 47 ezer fő. A táblázat szerint az oltások 99%-kal megnövelték, mondhatjuk úgy is, hogy megduplázták a halottak mennyiségét. Tehát amennyiben az emberek nem oltatták volna magukat, most 47 ezer helyett hangyányit szebben mutató 23,5 ezer fő vált volna a „járvány” halálos áldozatává.

A handabandázó tudósok hazudozásaival ellentétben szó sincs olyan eshetőségről, hogy vakcinák nélkül még jobban megnövekedett volna a halálozások száma. Lehet persze játszogatni az eshetőséggel gondolatkísérlet szintjén, de borítékolható, hogy valós tényanyag soha a büdös életben nem fogja betonbiztos alátámasztását adni a légbuborékra épített állításnak.

Hozzátehetnénk a fentiekhez, hogy még eme 23,5 ezer haláleset is minimálisra redukálható lett volna, amennyiben az emberek kikapcsolják a tévét, és nem ülnek fel az okkultista fekete mágusok ráolvasó tevékenységének, hogy mind meg fogunk halni.

black_magic

Magyarországon tehát hivatalos adatok alapján nyerhető igazolt tények szerint a kísérleti COVID vakcinák 27%-kal növelték meg a megbetegedések, valamint 99%-kal a halálozások számát. És messze nem a miénk a legrosszabb statisztika, sőt, az első harmadban foglalunk helyett a vakcinák által biztosított „védelem” szempontjából. Cinikusan megjegyezhetnénk, hogy a többiekhez képest még jól is jártunk a belénk erőszakolt injekciókkal.

A kutatók konklúziója szerint, mivel hatalmas a pozitív korreláció mértéke a beinjektált oltások száma, valamint azok betegséget, halált gerjesztő hatása között, a bennünket elnyomás alá helyező döntéshozók egyértelműen felelősségre vonandók, kiknek a parancsokat nem a maguk által felvezetett mesemondásra kellett volna alapozniuk, hanem a nyilvánosan is elérhető hiteles, nyers tényadatokra.

A ránk erőltetett vakcinamandátumok nyilvánvalóan diszkriminatívak és bűnöző szándékúak, azok alkalmazása az érintett döntéshozók részéről egyértelműen sérti a nürnbergi kódex, a helsinki záróokmány, valamint az UNESCO 2005-ben ratifikált bioetikai deklarációja emberkísérletekre vonatkozó megkötéseit.

A vakcinák pusztító erejének súlyossága ráadásul rosszabb is lehet a bevallottnál, hiszen szerte a világon vacilláltak az oltott fertőzötteket és halottakat behelyezni a statisztikákba, esetleg igyekeztek őket oltatlanokként feltüntetni.