Így írják át a kísérleti COVID vakcinák az ember DNS-ét

0

Bírsággal sújtották, illetve börtönnel fenyegették a totalitárius elmebetegek ama felszólaló professzorokat, tudósokat, kik a kísérleti COVID-vakcinák DNS-változtató képességére hívták fel a figyelmet. Mint ahogy kábé minden másnál, úgy DNS-módosítás szempontjából is a vírustagadó anti-vaxxereknek lett igazuk a gyengeelméjű hivatásos akadémikusok ellenében.

Már néhány hónappal ezelőtt elszólta magát Stefan Oelrich, a Bayer vállalat igazgatótanácsi tagja, ki beszédében kitért arra a részéről üdvösnek tartott momentumra, hogy a kísérleti génterápiák védőoltás címszó alatt való befecskendezése elaltatta az emberek elméjét a veszélyes injekciók valós mibenlétével kapcsolatban. A hazugság révén tömegeket lehetett az orvosi rendelők felé csalogatni, kiknek az igazság ismerete által eszük ágában sem lett volna felvállalni a kockázatos, maradandó változásokat előidéző oltások beinjektálását.

Persze az egyértelmű bizonyíték még hiányzott a kísérleti genetikai terápiák DNS-manipuláló hatására, egészen az elmúlt hetekig.

Svéd kutatóktól érkezett a megerősítés, hogy a kísérleti genetikai terápiák – a Pfizer és a Moderna kígyóolajai – átírhatják az ember DNS-ét. Ehhez a vesékben található Huh-7 szövetállományt használhatják fel, melyekbe egy inverz átírásos folyamat (kód-visszafejtés) révén kerülhet a módosított génszekvencia visszaépítésre a DNS-be. A kutatók eredményei szerint az ember DNS-módosulása akár az injekciót beadását követő hat órán belül végbemehet.

dna_sequencing

Akár hiszitek, akár nem, a világszerte betiltott és cenzúrázott, vírustagadó tudományellenes weboldalakként elkönyvelt médiumok már jóval korábban cikkeztek a COVID-injekciók génmódosító voltáról.

Az amerikai Natural News oldalon például 2021 áprilisában keletkezett a hír, mely megerősíti a kísérleti terápiás szerek génmódosító hatásáról szóló „konteókat”. A magazin szerkesztői ugyanazon sémát vázolják fel, mint a svéd kutatók, annyi eltéréssel, hogy a specifikusan vesékben fellelhető Huh7-szövetállomány helyett gyakorlatilag bármelyik sejt citoplazmáját (sejtek belsejét kitöltő anyag) mRNS hordozóvá alkalmasnak nevezi meg a papír, melyen belül retrointegráció révén kerülhet a hordozott mRNS információ visszafejtésre, majd DNS-sé alakításra.

A DNS-visszaírás maradandó változást indít el az ember genetikájában. A témával foglalatoskodó genetikusok szerint a COVID-oltások egyfajta új hibrid kiméra-fajt hoznak létre, akikre többé nem használhatjuk az ember megnevezést.

A változások egyértelmű jelei azonban csak utódok világra hozatalát követően fedhetők fel, már ha nem számolunk ama eshetőséggel, hogy a vakcinák megtermékenyülést akadályozó, illetve spontán vetélést előidéző hatása kifejezetten kívánatos célja az újabban populáció-csökkentés feltétlen szükségének agendájával házaló elitnek.

A kísérleti vakcinák által véghez vitt génmódosítások nemcsak hogy permanensek, de tovább öröklődnek az utódok részére. Ez azt is jelenti, hogy amennyiben egy nem várt mutáció – pl. halált előidéző genetikai torzulás – keletkezik a szervezetben, az oltottak, illetve azok teljes családfája kihalásra van ítélve. A legrosszabb, hogy nem tudni, eme halálhordozó időzített bombák felrobbanása mikorra várható – lehetséges, hogy hónapokon belül, azonban az is elképzelhető, hogy sok-sok generációnak kell egymás után világra jönnie, hogy a génmódósításokból eredő fokozatos hanyatlás végül kipusztuló fajjá minősítse át az oltottakat.

Akit érdekel a téma, az emberiség génmódosításával kapcsolatos etikai, valamint megvalósíthatósági aggályokról már értekeztem egy korábbi cikkben, melynek témáját hogyhogynem maga Bill Gates vetette fel saját blogjában, amikor még értelmes és jófej embernek tűnt a legtöbbünk szemében.

Nehogy bevegyük a génmódosításra való törekvések „szupermenek” létrehozatalának nedves vágyálmára irányuló agendát. Az elit szeme előtt minden korban, napjainkban pedig kiváltképp az emberiség engedelmes, terelhető birkanyáj létbe való ringatásának vágyképe lebegett. Génmódosító törekvéseik tehát valószínűleg ebbe az irányba mozdulnak el, vagyis azt kívánják elérni, hogy az oltakozók gondolkodást és erkölcsi / morális aggályok felvetését mellőzvén biorobotokként mindig a hatalmaskodó elit szavának engedelmeskedjenek.

Ezzel kapcsolatban meg is érkezett az első kutatás, ami az injekció alapú génterápiák révén módosított működésű „új emberiség” attitűdjéről rántja le a leplet.

transzhuman_letforma

Egy kanadai felmérésben, melyben külön csoportba osztották a(z önbevallás alapján) legalább három dózis oltást felvett, valamint oltatlan személyeket, a következő eredmény született: a legalább háromszor oltottak elsöprő többségükben támogatják az oroszok ellen vívott (kamu)háborút, kik közül szinte mindannyian akár többféle szankció bevetését is elképzelhetőnek tartják Oroszországgal szemben. Ezzel szemben az oltatlanok háborús retorikát támogató aránya elenyésző: 70% egyértelműen békét szeretne, vagy nem nyilvánított véleményt, de a maradék 30%-ból is jóval kevesebben dobnának be minden szóba jöhető gazdasági, illetve hadiipari eszközt az orosz hadsereg visszaszorítására. Az oltottak köréből békét kívánók, illetve nem nyilatkozók együttes aránya mindössze 5%. Vagyis 95%-nyi oltott támogatja egy potenciális harmadik világháború kirobbantását az oltatlanok 30%-os aránya ellenében.

vaxxies-want-war-with-ukraine.png

Már bocs, de ennyire radikális különbséget nem lehet kizárólag a politikai nézőpont számlájára írni.