Ekkora szégyenbe talán még életükben nem kerültek a minket mérgező gyógyszaripar aspiránsai, mint a kísérleti COVID-vakcinák siralmas bukása révén.

Egy éven át folyamatosan cikkeztem a kísérleti kígyóolajok veszélyeiről, azonban az oltakozási kampány márciusban bekövetkezett végső csődjét követően is érkezett némi információ, melyeket érdemesnek tartok megosztani. Az alábbi bekezdések tehát a március-május között nyilvánosságot látott híreket taglalják, a korábbi cikkekre mutató hivatkozások pedig elérhetők a sorok között.

Zéró hatásosság a negyedik dózis után is

Angol adatok szerint a booster oltás hatásossága is felzárkózott immár a dupla dóziséhoz, vagyis jelentős mértékben a negatív tartományban mozog ezek hatásfoka. Miután kiderült, hogy a háromszor oltottak „védelme” mínusz 300 százalékig süllyedt az oltatlanok ellenében, a durcás UKHSA bejelentette, hogy többé nem publikálják az adatokat az oltások „eredményességével” kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy az április elejéről származó információk a legfrissebbek, míg korábban heti rendszerességgel publikált jelentéseiken keresztül szemlélhettük a vakcinák folyamatos hanyatlását a 0 százalék közeléből egészen a mínusz 150 százalékot is messze alulmúló értékekig.

Az eltelt két hónapban annyiban változott a sztori, hogy a tripla oltás által nyújtott „védelem” is szépen csusszant lefelé a mínusz tartományba, egészen a legutolsó adatfrissítés során mért -300%-os eredményig.

vaccination-6508792

Aki még mindig annyira rendíthetetlenül ostoba, hogy ugyanama elkövetett hibájából harmadszor sem tanul, az nyilván a negyedik dózis vakcinába helyezi rendíthetetlen bizalmát, akárcsak Hitler a körbezárt Berlin varázslatos felszabadulását a frontvonal mögött rekedt, ténylegesen nem is létező fantom-hadosztályaitól.

Izraelben, mely a kísérleti vakcinák első számú vizsgálati terepe volt 2021 során, 1 millió főnél is nagyobb számú minta átvizsgálását követően eredményül hozták, hogy a negyedik beinjektált Pfizer patkányméreg hatásossága már 8 hét elteltével is a nullával egyenlő értéket vesz fel.

Ekkora szégyent tényleg csak az képes kellő eleganciával elviselni, akinek a traumája feldolgozását elősegítendő lapul a fiókjában egy revolver meg egy ciánkapszula.

Akár egy életen át feszélyező mellékhatások, krónikus gyulladások és halálveszély

A bűnöző Pfizert perrel kellett rávenni arra, hogy osszák meg a COVID-vakcinával végzett kísérleteik több tízezer oldalra rúgó dokumentumait. A bírósági határozatra pökhendi módon akképp reagáltak, hogy ők szűkre szabott kapacitásaik végett csak 500 oldal nyilvánosságra hozatalát tudják vállalni havonta, vagyis 55 évbe kerül nekik a dokumentumtenger feldolgozása. Természetesen jó nagy valagba rúgást kapott ezért a Pfizer, meg egy felszólítást, hogy legfeljebb 8 hónapot kapnak minden dokumentum maradéktalan leközlésére.

burokratikus_terror

Az eddig napvilágot látott hivatalos papírok szerint a Pfizer csak a beérkező vakcina-mellékhatások feldolgozására kénytelen volt 2400 új munkatársat (600 állandót + 1800 részmunkaidőst) felvenni, hogy győzzék az iramot. Biztosra vehetjük, hogy a bevallottnál jóval több mellékhatást és halálesetet generáltak eme kígyóolajok.

Az is kiderült, hogy a hatástalan méreginjekciók teli pofával reklámozott „95%-os hatásosságával” szemben már a klinikai vizsgálatok során is alig 12%-ot mutattak a valós hatásossági statisztikák, mely érték néhány hónap elteltével 1%-ra zuhant vissza.

Mindezeknél is jóval felfokozottabb aggodalomra adnak okot a kísérleti oltások egyre veszélyesebb mellékhatásai. Ugyan ezek az első beadott injekciótól kezdve velünk vannak, ám a vakcinák pusztító hatása nem szűnik meg a tűszúrást követő napokban. Aki beoltatta magát, pláne többször, annak szervezete gyakorlatilag egy ketyegő bombává vált, amely ki tudja, mikor robban: lehet, hogy 3 héten belül, lehet, hogy csak 5 év múlva, de az is elképzelhető, hogy soha. Ez a totális bizonytalanság bizony alaposan felőrli az oltottak idegeit.

Az eleddig ismertetett több tucatnyi igazolt veszély után (tessék visszakeresni) az elmúlt két hónapban is érkeztek finomhangolt mellékhatás-statisztikák.

stay-at-home-5094607

Egy dán kutatás szerint, melyet a 2020 decembere és 2021 októbere között beoltott áldozatokon végeztek, a kísérleti vakcinák 120-szorosára (!) növelik a szívgyulladás kockázatát. Egy szívgyulladásban szenvedő fiatal esetében roppant ritka az esély, hogy tíz évnél tovább maradjon életben. A legnagyobb kockázatot a Moderna oltásai jelentik, melyek önmagukban is 36-szoros szívgyulladás-kockázatot hordoznak egy szabvány egészséges emberhez képest, ám a legrosszabbul azok járnak, akik kombinálják a Pfizer és a Moderna génmódosító injekcióit: akik első dózisként Pfizert, másodikként Modernát kaptak (Nem úgy volt, hogy ez tilos?), köreikben jelentkezett a már emlegetett 120-szoros kockázat.

A spontán vetélés szintén elhallgatott következménye az oltakozásnak. Legfrissebben épp Britney Spears esett át efféle tragédián, aki legalább kétszer oltatta magát. Ebben a cikkben forrásokat is felsorakoztatok a kísérleti oltások spontán vetélést előidéző hatásának bizonyítására.

Végül egy nem túl jelentős, de azért ideillő hír, hogy Amerikában jelentős korlátozás alá vonták a Johnson & Johnson vakcinák felhasználását vérrögképződés előidézése miatt. Azért roppant fura ez a hír, merthogy a J&J vakcinákat egy ideje már egyáltalán nem is gyártják, a kevéske megmaradt készlet igazán nem nyom sokat a latban.

Földbe állt oltakozási kedv a népnyúzó korlátozások felszámolását követően

A régi szép idők hagyományait felelevenítő vakcináci Németországban és Ausztriában egyaránt dugába dőlt a kötelező oltás nedves vágyálma. Pedig Ausztriában még ultimátumot is kapott a lakosság, mely szerint amennyiben nem engedik át a testük feletti kontrollt a terrorhatalom részére, a megélhetés megakadályozása mellett akár a jövedelmi szintjüket is meghaladó bírsággal sújthatják őket minden egyes hónapban.

impfen_macht_frei

Persze ezek a retardáltak képtelenek arcvesztést elszenvedve lelépni a színről, így utolsó leheletükkel azért még behazudták, hogy Németországban a magas oltakozási kedv (76% teljesen átoltott, 59% pedig boostert is kapott) végett nincsen szükség a náci regnum újbóli felelevenítésére, nem pedig azért, mert az oltottak is kezdtek már hellyel-közzel rádöbbenni arra, hogy mennyire átverték őket.

Miután látták a totalitárius tömeggyilkosok, hogy rohamosan zakatolnak a csőd felé, februártól kezdve kénytelenek voltak feloldani korlátozásaikat. Ezt követően viszont oly mértékben földbe állt az oltakozási kedv, hogy a legtöbb európai országban abszolút a zéró közelébe zuhant az ingujjukat felhajtani kívánó polgárok száma.

Egyértelmű persze, hogy a legtöbben félelemből, vagy (elsősorban munkáltatói) kényszerből vették fel a vakcinát, nem pedig önálló elhatározásból, így várható volt e logikus végkifejlet.

Szemétbe kerülő vakcinakészletek, dollármilliárdos veszteség az oltási programot felfuttató államok számláján

Eddig az Afrika Unió országai voltak a nyugatról kivont, lejárt szavatosságú vakcinák szemétlerakói. Oly mértékben összeomlott azonban a kereslet a kísérleti vakcinákra a feketék lakta vidékeken, hogy a COVID-oltások világszintű terítéséért felelős COVAX szervezet kénytelen volt 166 millió dózis (!) felajánlott vakcinát visszautasítani, miután az előzőleg szétküldött méreganyagokra sem találtak vevőt. Maga az Afrikai Unió is szerzett be készleteket, ők 60 millió dózisból álló szállítmányt hajítottak vissza a feladójának, miután az eredetileg vásárolt 50 milliós állomány is rájuk rohadt.

4_masked_peopleVan valami romantikája annak, mikor a lenézett büdös n***erektől kiderül, hogy több eszük van, mint a migránsrettegő fasiszta fehér proliknak.

Összességében az „ajándékba küldött” 700 millió adag vakcinából alig 400-at sikerült nyögve-nyelősen beinjektálni közösen a helyi hatóságoknak és a WHO által küldött kígyónyelvű házalóügynököknek. A teljes kontinens átlagos átoltottsága alig 15%-os szinten áll, mely messze elmarad az 57%-os globális átlagtól.

Nem kizárólag a fekete kontinens lakói mondanak azonban nemet a mérgezésre. Angliában Kanadához, Ausztráliához és Németországhoz hasonlóan annyira retardáltak voltak a pártállami semmirekellők, hogy adófizetői pénzen a teljes lakosság hatszoros átoltására elegendő mennyiséget rendeltek a halálosztó injekciókból.

Ezek 80%-a most ott rohad meg, ahol van, mivel a lejáratuk vészes közeledtével csak 130 millió vakcinát sikerült belebökdösni az emberek testébe a rendelkezésre álló 650 milliós állományból. A pártállami akció nyomán keletkezett 4 milliárd angol Fontra rúgó veszteséget természetesen az adófizetők állják saját pénzükön. Amennyiben a lóvá tett lakosság nem hajlandó fizetni a károkozásért, hát majd megindulnak az inkasszózások, a foglalások, meg a bírságok erőszakolása a megélhetésüktől megfosztott, bezáratott kisvállalkozókra.

pexels-cottonbro-3951901

Így rabolhat el a maga részére egy komplett országot a terrorhatalom.

A tömeggyilkos államhatalom akciói nyomán keletkezett összeomlás immár itt kopogtat az ajtón. Szintén az angol kormány a méreginjekciózás csődje nyomán összetapsikolt 4 milliárd Font veszteség mellé kénytelen lesz leírni ama 20 milliárd Fontnyi kiutalt, majd bedőlt COVID-hitelt is, melyet a halálba nyomorgatott vállalkozások kaptak természetesen kamatostul visszafizetendő alamizsnaként a vállalkozások bezárásának elodázására, valamint az egyik napról a másikra földönfutóvá tett munkaerő megtartására.

Csakhogy a pitiáner mértékű segély alig 3-4 hónapra elegendő kakaót biztosított a forgalmuktól száz százalékban megfosztott kisvállalkozások részére, így a két éven keresztül folytatólagosan fenntartott terror ígyis-úgyis halálos ítéletét rótta a teljes magánszektorra.

Az angol kormány elmebeteg és pazarló működése egyébként a COVIDiktatúra egyéb aberrált intézkedései fényében is megmutatta magát. 1,5 milliárd Fontot vertek el használhatatlan, vagy lejárati idő előtt fel nem használt eszközökre, mint maszkok, PCR tesztek és egyéb hitvány alkalmatosságok. 4,7 milliárd Fontot hajítottak ki az ablakon értelmetlen infrastruktúrára, a néppusztító intézkedések érvényesítését végző apparátusra. 37 milliárdba került a totális csődnek bizonyult kontaktkutatási program.

pikwizard-52c0655ebe0139ac63328cfc9f0fabcf

Végezetül, 570 millió Font ment el 21 ezer lélegeztetőgép beszerzésére, mely készletből összesen 10%-nyit helyeztek ténylegesen üzembe, a maradék ott rohadt meg a Védelmi Minisztérium raktárában.