Tele van a nagyvilág meglehetősen fura COVID-hírekkel, melyekkel egyenként nem volna érdemes foglalkozni olyan, elsősorban életmóddal foglalkozó magazinoknak, mint a Revolife. Viszont a fősodratú média féknyúzterjesztő aspiránsai nem hogy nem szemlézik, hanem egyenesen igyekeznek megakadályozni a lakosság részére a valóban releváns és hiteles információk felbukkanását.

Ezért úgy döntöttem, hogy amíg ez a szánalmas pandémia-színház zajlik, néhány naponta összegyűjtöm a magyar propagandasajtó által eltussolt információkat és híreket, melyek alapján a békésen zombuló lakosság visszanyerhet valamennyit a pártállami terror és vérmes propaganda által legyilkolt agysejtjeiből és felfoghatja végre, e szánalmas nátha talaján miféle álságos, terrorisztikus világuralmi rend bevezetése zajlik fokozatosan napról napra.

Eme rövidke hírek tovább finomítják azon – immár kétszáznál több – tudományos és gondolatébresztő cikk üzenetét, melyek az utóbbi hónapok során a Revolife-on napvilágot láttak, és ahol talán az országban egyedüliként – folyamatosan fenyegetett állapotban – taglalom a keserű és mielőbbi radikális megváltoztatásra szoruló valóságot.

Jön a hatodik-hetedik-nyolcadik hullám! A féknyúzgyáros propagandisták már elvesztették a fonalat, hanyadiknak is számolják. Szerencsére az egészséges oltatlanokat nem érintik többé a mesterségesen generált problémák, hiszen márciusban úgy búcsúzott el a COVID hírek rovat a nagyérdeműtől, hogy az oltatlanok járványa rendben véget ért, és kizárólag az oltottaké folytatódik tovább, amíg bele nem szédülnek a sírgödörbe, vagy rá nem unnak a folyamatos, soha véget nem érő vakcináztatásra.

stay-at-home-5094607

Azt mindenesetre kijelenthetjük változtatásképp, hogy a következő hullám lefolyása radikálisan más irányt vesz, mint az eddigiek. A hatalomittas terroristák részéről ellenünk vívott COVID-világháború ugyanis végleg ketté választotta a társadalmat a hatalom ukázaiban továbbra is feltétel nélkül hívő lezáráspárti vakcina-hívőkre és szabad, független emberekre, kikre nem hat többé a pártállami ütleg, bírságolgatás, meg aberrált elnyomás.

Az egészséges, életvidám emberek szépen egyesével kimenekültek a rendszerből. Annak borítékolható kártyavárszerű összeomlását semmiféle rákosista vagy sztálinista hatalmi taktika nem tudja többé visszarendezgetni a biztos pusztulásból. Akik továbbra is pártállami csinovnyikként, propagandistaként, végrehajtóként, rendőrként vagy egyéb kártékony képződményként igyekeznek a lakosság ellehetetlenítését újult erővel véghez vinni, azok otthonába villámgyorsan kúszik be az éhhalál, mely következményt az általuk gerjesztett lezárások, pártállami terror, vállalkozások kivéreztetése és az emberiség öngyilkosságba, valamint vakcinazombi-létbe taszítása generálta.

Mi itt Magyarországon egyelőre látszólag békésen szemlélhetjük a világfolyamatokat. Azonban idehaza is egyre nagyobb fokozatra kapcsolták a propagandát a rémhírgyárak, és egy erőteljes nyári vírushullámmal kezdtek riogatni.

Úgy néz ki tehát, hogy a COVID hírek rovat visszatér, mivel rajtam kívül úgyis bűzlik mindenkinek az igazságot leírni. Az a néhány olvasó tehát, aki hajlandó az igazság befogadására megmenekülhet, a többiek, akik még mindig a bolond királyaink bölcsességében bízva helyezik testüket és elméjüket azok kezébe, szépen sorjában idomár gazdáik sorjába jutnak, vagyis menetelnek szépen utánuk a temetőbe.

masked_photographer

Tartalomjegyzék:

Újfent beindult a COVID-riogatás, most egy nyári járványhullám kirobbanásával rémisztgetnek

Toplistás keresőszó lett a hirtelen halál szindróma, melyről az agyalágyult doktorokon kívül mindenki jól tudja, hogy a vakcinákkal terjed

Nem tudják már, mit találjanak ki a tudósok, hogy elfedjék a mérgező vakcinák hirtelen halált előidéző mellékhatását: ráfogják a problémát a klímaváltozásra, vagy az „életveszélyes” termőföldre

Halálos csalás: megszavazta magának az FDA, hogy ezentúl ne kelljen klinikai vizsgálatnak alávetni a kísérleti COVID vakcinákat

Államcsődök sodró árját vizionálják a közgazdászok az államokkal szemben vívott kártérítési perek tömkelege végett

Örökké tartó lezárásokra készül a Kínai Kommunista Párt

Németországban tökéletesen együtt mozog az új megbetegedések mennyisége az átoltottság mértékével

Az én testem, az én döntésem – no akkor nem, mikor kísérleti méreganyagok beinjektálásáról van szó!

Négy oltással a testében, dupla maszkkal a pofáján lett koronavírusos Fauci, majd miután kigyógyult belőle, újból visszaesett

Óriási bukás a Pfizer által milliárd dollárnyi közpénzen gyártott hatástalan COVID pirula

Egy leleményes fiatal német vállalkozó több millió Euró támogatást húzott ki a német állam zsebéből egy kamu COVID-tesztközpont létrehozataláért

Lezuhant egy repülővel Carrie Madej, aki a csodával határos módon élve megúszta a balesetet

Justin Bieber arca lebénult az oltás miatt

Valódi horrorral szembesül, aki látni szeretné, mit művelnek szervezetében a kísérleti vakcinák

Újfent beindult a COVID-riogatás, most egy nyári járványhullám kirobbanásával rémisztgetnek

volunteers_at_the_beach

Kiadta a központi ukázt a világnak a WHO, hogy tessék elkezdeni újból zabolázatlanul rettegni és a fulladásos halált okozó maszkokat feltenni, mivel immár hatodjára halunk meg mind a fejünk fölött köröző fantomvírus pusztításának hála.

A hazai rémhírterjesztő propagandasajtó természetesen rögvest be is indította a zabolázatlan jajveszékelés motorját. Még azzal is fenyegetnek bennünket, hogy majd jól tönkre vágja a nyaralásunkat a felfújt huhogás nyomán keletkező újabb betegséghullám.

Aki mostanra sem kapcsolt, hogy mi ennek a „szörnyű pandémiának” a lényege, annak tényleg nyugodalmasabb menedéke mutatkozik egy koporsó mélyén, semmint ennyire hosszasra nyújtott reszketést követően szembesülnie kelljen ama sorscsapásokkal, melyek rá következnek, miután számtalan figyelmeztetés ellenére sem hagyta abba a népirtás éltetését, és az emberiség vágóállati sorba taszításának agendáját is zokszó nélkül szolgálja ki.

Természetesen az újabb „járványhullámmal” való büntetés a szabadság útját választó nemzetek végett kell bekövetkezzen, mely országok feloldották a tömeggyilkos és gazdasági összeomlást előidéző népnyúzó intézkedéseik java részét:

hands_up_party_s

A koronavírus feltehetően erősen fog terjedni a nyár során, mivel a térség országai feloldották eddigi járványügyi óvintézkedéseiket – mondta. „A vírus nem fog attól eltűnni, hogy az államok nem figyelik többé” – tette hozzá (Hans Kluge, a WHO európai igazgatója).

Toplistás keresőszó lett a hirtelen halál szindróma, melyről az agyalágyult doktorokon kívül mindenki jól tudja, hogy a vakcinákkal terjed

Vakargatják fejüket az orvosok, miután a fiatal felnőttek körében nyilvánvalóan az oltások miatt terjedő hirtelen halál szindróma elkezd valódi népbetegséggé formálódni.

A kórkép, ahogy neve is ragyogóan megmutatja, egyik pillanatról a másikra heveny rosszullétbe taszítja a felelőtlen oltakozókat, akik néhány percen át zajló agóniát követően hirtelen szívleállás következtében el is hunynak.

A tudósok természetesen fővesztés terhe mellett presszionálva vannak arra, hogy tagadják le az életveszélyes kondíció vakcinák indukálta voltát, azonban semmi más hihető magyarázattal nem képesek szolgálni az alaposan felfutott esetszámokra. Így hát köreikben örök lepel borul a jelenség valódi kiváltó okára.

vr_blind

Nem tudják már, mit találjanak ki a tudósok, hogy elfedjék a mérgező vakcinák hirtelen halált előidéző mellékhatását: ráfogják a problémát a klímaváltozásra, vagy az „életveszélyes” termőföldre

Habár nem tudnak rájönni maguktól a tudósok a hirtelen halál szindróma elterjedésének okára, mégiscsak presszionálva vannak arra, hogy a birka köznép részére néminemű magyarázattal szolgáljanak a rejtélyes kórkép mibenlétét illetően. 2021 karácsonya óta, mikor a hirtelen halál első ízben került megemlítésre a „konteós rémhírterjesztő antivaxxer” portálok hasábjain, a következő magyarázatokkal találkozhattunk a fősodratú propagandamédiának nyilatkozó tudósok részéről:

– Klímaváltozás (rendszerfolyamat mióta idéz elő spontán elhalálozást?)
– Karácsonyfa-allergia (ezen jót röhögtem tavaly az ünnepek környékén)
– Lekváros kenyér
– Hasadékba lépés a járdák kövei között
– Túl sok paradicsom vagy ketchup fogyasztása az ételekhez
– Kiskerti termőföld

A listát jómagam, illetve Dr. Vernon Coleman gyűjtöttük össze.

killer_soil
Cím: „Fontos figyelmeztetés a kertészkedőknek, hogy a kerti talaj megnöveli a halálos szívbetegség kockázatát”

Halálos csalás: megszavazta magának az FDA, hogy ezentúl ne kelljen klinikai vizsgálatnak alávetni a kísérleti COVID vakcinákat

Ősszel érkezik a kísérleti COVID vakcinák új kiadása, melyeket ötödik-hatodik-hetedik dózisként magunkba eregetve immár az aktuálisan terjedő Omikron variánssal szemben is kellőképpen felvérteznek minket. Halleluja!

Annak érdekében, hogy az omikron-specifikus hatóanyaggal szállított vakcinák mielőbbi terjedése elé ne gördüljön akadály, az amerikai FDA (helyi NÉBIH) 19-2 arányban megszavazta, hogy mostantól nem fogják klinikai vizsgálat alá vetni az érkező oltásokat, hanem egyből terítik és marketingelik is a ki tudja mit tartalmazó löttyöket.

Eme húzásra azért van szükség, mivel gyakorlatilag az összes vakcinagyártóról kiderült tavaly, hogy statisztikai ferdítések és csalások révén hozták eredményül a „95%-os hatásosság” mese-mesketéjét, mely állításuk később csúnyán vissza is ütött rájuk.

A halálos csapást a vakcinagyárak renoméjára az idei tavaszi vizsgálatok mérték, melyek alapján még a négyszer oltottak is nagyobb eséllyel kapják el újból a koronavírust, mint a betegségen egyszer vagy egyszer sem átesett egészséges oltatlanok. A természetes immunitás ajándéka pedig kizárólag az oltatlanokat illeti meg.

natural_immunity_for_win

A mostani vakcinajárvány-hullámban, hogy a lakosság ellenállásának elejét vegyék, Blitzkrieg-szerű módszerrel terítenék szét a veszélyes vakcinákat a nagyvilágban, mielőtt még azokról is kiderülne, mennyire ártalmasak, cserébe legalább szart sem érők.

Mivel az őszi szállítmányokra immár nem vonatkozik az előzetes klinikai vizsgálat követelménye, gyakorlatilag esélyünk sem lesz megtudni, egyáltalán mit is tartalmaznak ezek a roppant gyanús ampullák. Aki ősszel oltatja magát, bár eddig is hazárdjátékot űzött az életével, a következő alkalommal az orosz rulettet már nem egyetlen, hanem akár 5 golyóval a tárban játszhatja.

Államcsődök sodró árját vizionálják a közgazdászok az államokkal szemben vívott kártérítési perek tömkelege végett

Értekeztem arról korábban, hogy a bűnöző és tömeggyilkos pártállamok a dolgozó adófizetőkkel termeltetnék ki a rájuk rótt totalitárius terror költségeit. Aki tehát továbbra is dolgozni jár, az háborús népirtásban való aktív részvételért lesz elítélhető a következő nürnbergi per során.

Szerencsére egy felébredett bátor kisebbségnek már megjött az esze, és elmenekült az ültetvényről.

Mindezek ellenére nem eszik oly forrón a kását. Emlékezzünk vissza ama ígérvényre, és plakátoljunk vele tele minden létező utcasarkot, hogy a pórul járt, megnyomorodott vakcina-áldozatok kártérítésre lesznek jogosultak, mégpedig a vakcinagyárak helyett az állami költségvetés kasszájából.

free_money

A pártállami elnyomók talán maguk sem gondolták volna, hogy milliók állnak majd sorba a belengetett fájdalomdíjért, akik efféle szánalmas ígérvény mellett kezdeti hezitálásukat követően vállalhatónak tartották az örökös megnyomorodás kockázatával való hazárdírozást egy zacskó popcornkóláért vagy jutalomfalatért cserébe.

Az Egyesült Királyságban oly mértékben megszaporodtak az állam ellen indított kártérítési perek, hogy a személyenként akár 120 ezer angol Fontra rúgó fájdalomdíjat az angol költségvetés nem képes kitermelni, s így az Egyesült Királyság folyamatosan zakatol az államcsőd felé.

Meglepő módon a biztosító társaságok könnyű szerrel csusszannak ki a díjfizetés alól, mivel azok nem vállalnak felelősséget a gyógyszerkísérletekben részt vevő laborpatkányok nyomoráért. Franciaországban például precedens értékű bírósági ítélet született arról, hogy az oltakozók öngyilkosságot követnek el a kísérleti vakcinák felvételével, melynek kapcsán felelősség-mentesítési nyilatkozatot is aláírtak az ingujjuk felhajtása előtt, ezért az árván és özvegyen maradt családtagok részére nem jár kompenzáció a magával szemben harakirit elkövető oltakozó után.

Örökké tartó lezárásokra készül a Kínai Kommunista Párt

Legalább 5 éven keresztül szándékozik fenntartani a zéró COVID politikáját a Kínai Kommunista Párt. A módszer lényege, hogy folyamatosan monitorozzák a népességet, s amennyiben egy előre beállítottan pozitív PCR tesztre lelnek a hatóságok, rögvest lezárnak akár 30 milliós nagyvárosokat meg azok környékét, s a lakosság megmentésére való hivatkozással elintézik százezrek földönfutóvá válását, éhhalálát, valamint öngyilkosságát.

detained_youth

A módszer roppant népszerűnek bizonyul a lakosság körében, hiszen a szociális kreditrendszer béklyója alá erőszakolt tömegek egyből elveszítik a buszra szállás meg az élelemboltba járás lehetőségét, amint akár egyetlen kritikus szóval is illetni merészelnék a minden közösségimédia-platformon cenzorok százezreit alkalmazó pártállam világjobbító módszertanát. Így könnyedén megteremtődhetett az össznépi konszenzus a hozott intézkedések elfogadtatására.

Németországban tökéletesen együtt mozog az új megbetegedések mennyisége az átoltottság mértékével

Ahogy a hivatalos statisztikák alapján kiolvasható volt, január óta nem létezik koronavírus-járvány az oltatlanok körében, s az eltelt, valamint elkövetkező időkben immár kizárólag az oltottak járványát nézhetjük végig páholyból. E tényálláson az újabb hullámokkal való riogatás sem változtat.

Annyira zokon vették az angol, valamint kanadai hatóságok a publikált adataik nyomán egyértelműen kikövetkeztethető tendenciát, hogy a négyszer oltottak is nagyobb arányban betegednek meg az oltatlanoknál, hogy márciustól fogva durcásan beszüntették az adatok közlését.

Azért nem szükséges végleg keresztet vetnünk a hiteles információk terjedésére. Legfrissebben Németországból érkezett egy statisztika, mely megerősíti az általunk eddig is tudott tényállást.

germany_vaxx_covid_rate

Egy összehasonlító térképet állítottak össze, melyen régiók szerint párba helyezik a három oltást felvevők százalékos arányát a megbetegedettekével. Még a vaknak is kiszúrja a szemét, hogy a magas átoltottságú körzetekben az oltottakéval egyenes arányban nő a megbetegedettek száma, míg példának okáért az ex-NDK régiókban, hol alacsonyabb a vakcináztatás mértéke, kevesebb beteg keletkezik.

Az én testem, az én döntésem – no akkor nem, mikor kísérleti méreganyagok beinjektálásáról van szó!

A „járvány” előtt „Az én testem, az én döntésem!” jelmondat mentén valóságos tömegmozgalmak bontakoztak ki USA-ban az abortuszt népszerűsítendő. Ám a „messiás” vakcinák érkeztének pillanatában egyből tova illant a teli torokból üvöltött mantra, amelynek helyét a testünk és elménk feletti uralom hatalom részére való feltétlen átadásának szükségességére invitáló szólamok vették át – ugyanazon csoportok részéről.

Akik korábban testi autonómiáért rikítoztak, azok másfél évre átcsapódtak az ellenkező oldalra, s reakciós fasisztákká válván az engedelmes oltakozók és a szeretett nagymama meggyilkolásának szándékának vágyát helyezték az egészséges és életvidám oltatlanokra.

Miután az oltakozási kampány lassacskán a világ minden táján a végéhez ér, a fasisztává átvedlett liberálisok az abortuszjogot szövetségi állami szinten garantáló Roe v. Wade törvény hatályon kívül helyezésének hallatára másodperceken belül váltottak vissza „Az én testem, az én döntésem” varázsige kántálására, s hirtelen újfent eréllyé vált a magatehetetlen, kiszolgáltatott emberi lények brutális lemészárlása a testi autonómia szentségének fényében.

Érdekesség, hogy az USA 8 tagállamot listáz, melyekben legális művelet a terhesség harmadik trimesztere során is abortuszt végezni (Alaska, Colorado, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, Oregon, Vermont, New York), s ezen jogokat a Roe v. Wade törvény kiiktatása nem érinti. Az USA 8 tagállamán kívül a világon további két országban legális az abortusz a harmadik trimeszterben: Kínában és Észak-Koreában. Micsoda remekbe szabott libertárius paradicsomok az USA példaképei!

Négy oltással a testében, dupla maszkkal a pofáján lett koronavírusos Fauci, majd miután kigyógyult belőle, újból visszaesett

Néha el sem hiszem, hogy nem a Monty Python írja jelenkori életünk forgatókönyvét.

Dr. Anthony Fauci, a globális COVIDiktatúra levezénylője június 15-én koronavírusos lett. Ahogy azt illik, szépen az otthonában kibekkelte a kórságot, naiv ábrándokat dédelgetvén a belé böködött négy dózis vakcina meg az általa mindenhová hordott dupla maszk atyaúristensége kapcsán.

Mivel 81 éves gerontokrataként veszélyeztetett korcsoportba tartozik, az orvosa a Pfizer által gyártott COVID-csodagyógyszert, a Paxlovidot is felírta neki, melynek hála sokkal jobban is lett… három napig.

Senate Health, Education, Labor, and Pensions Committee hearing on federal government coronavirus disease (COVID-19) response in Washington

Ezt követően újból visszatért hozzá a betegség, ám a korábbi enyhe lefolyáshoz képest jóval komolyabb komplikációkat előidézvén szépen ágynak döntötte Faucit.

Hogy miért vált állapota rosszabbá a Pfizer csoda-orvosságának legurítását követően, arról a következő szemelvény értekezik.

Óriási bukás a Pfizer által milliárd dollárnyi közpénzen gyártott hatástalan COVID pirula

Annyira felsőrendű istenemberek ezek a tudósok, hogy még egy roppant primitív, élettelen vírus is játszi könnyedséggel jár túl az eszükön.

Nagy csinnadrattával jelentette be a Pfizer 2021 decemberében, hogy engedélyezésre került az általuk feltalált COVID-csodagyógyszer. A Paxlovid névre keresztelt pirula kifejlesztése 10,5 milliárd dollárjába került az amerikai adófizetőknek.

Röpke fél esztendőt követően kiderült a méregdrága csodafőzet kapcsán, hogy semmit sem ér. A folyamatosan mutálódó koronavírus ugyanis rekord gyorsasággal vált rezisztenssé a pirulával szemben. Igazából az eddig lefestettnél is kellemetlenebb a szitu: a beteg páciensek gyógyszerezése arra kényszeríti a koronavírust, hogy a túlélése érdekében mindent vagy semmit alapon még hevesebb támadást indítson a szervezet ellen.

covid2

A Paxlovid-visszaerősítés névre keresztelt jelenségnek hála a beteg rövid ideig tartó javulást követően rosszabb állapotba kerül, mint volt a semmitérő gyógyszer orvosi utasításra történő bekapkodása előtt.

Tucatszám léteznek valóban hatásos koronavírus elleni gyógymódok, melyek alkalmazását a hivatalos orvosi protokoll tiltja. Nem tesz ugyanis jót a minket az életünk árán is megvédeni kívánó gyógyszaripar renoméjának, hogy néhány szimpla házi praktikával és vitaminnal elejét vehetjük a betegség kialakulásának. Így nem jön össze a testünk és elménk totalitárius uralom alá hajtása.

Egy leleményes fiatal német vállalkozó több millió Euró támogatást húzott ki a német állam zsebéből egy kamu COVID-tesztközpont létrehozataláért

Nem halt ki a fiatalokból a vállalkozó szellem. Számtalan pénzügyi tanácsadó közkedvelt mantrája a „minden krízis egy új lehetőség”, s ezt a mondást leleményes fiataljaink ki is használják innovatív vállalkozásuk felfuttatására.

Fiatalon persze nem könnyű érvényesülni, egy 17 éves német úriembernek mégis sikerült a folyamat, kinek nem mindennapi kreativitása követendő például szolgálhat mindannyiunk részére.

startup_pitch

A szabad piac innovatív vállalkozója közel 6 millió Eurót zsebelhetett be egy kamu COVID-tesztközpont létrehozataláért és működtetéséért cserébe. A teljes összeg állami támogatásokból került kiutalásra, mely folyamat hűen tükrözi az igazságot, hogy minden egyes befizetett adófizetői Forint a lehető legideálisabb helyre kerül a közös prosperálás elősegítésére.

A leleményes srác 2021 márciusa és júniusa között összesen 500 ezer COVID teszt árát számlázta ki a német állam részére, akik rendre maradéktalanul ki is fizették az igényelt összeget, bármiféle ellenőrzés vagy gyanú nélkül.

A fiatalember pályafutásának aztán pénzügyi tudatlansága vetett véget, miután a személyes bankszámláján felhalmozott közel 6 millió Euró elkezdte piszkálni az adóhivatal csőrét, s így a lebukás elkerülhetetlenné vált.

Ezért kell rögtön Bitcoin-ba átváltani a hatóságok szeme elől eltüntetni kívánt pénzt.

Lezuhant egy repülővel Carrie Madej, aki a csodával határos módon élve megúszta a balesetet


Carrie Madej az első felszólaló orvosok között volt, ki a kísérleti COVID vakcinák génmódosító és az új világrend bevezetését elősegítő voltára hívta fel a figyelmet. Az istenfélő keresztény doktornő azt is kinyilatkoztatta, hogy a kísérleti COVID oltás megfeleltethető a Bibliában található fenevad bélyegének.

Mivel két magánpraxist működtet, nem volt oly mértékben egyszerű megfosztani őt a megélhetésétől, mint az állami alkalmazott doktorokat, de azért a fősodratú médiából és a közösségi felületekről kirekesztésre került a személye.

Az ilyen alakokkal általában az történik, hogy „véletlen baleset” vagy „rövid betegség” után váratlanul elhunynak, lásd Dr. Andreas Noack példáját. Carrie Madej-re azonban valóban Isten oltalma szállt alá, miután egy kisrepülőgéppel való lezuhanását követően túlélte a balesetet.

Mivel rendkívül szigorú követelmények vonatkoznak a repülőgépek üzemeltetésére és karbantartására, egyes vélemények szerint kizárólag az üzemanyagtank megbabrálása révén lehetséges egy efféle baleset előidézése, amikor a levegőben egyszer csak leáll a gép motorja, és az elkezd lelőtt kacsaként a földbe fúródni.

cockpit_001

A pilóták ki vannak képezve effajta veszélyhelyzetek kezelésére, így a repülőgép földre tétele is sikerrel végződött annak árán, hogy mind a pilóta, mind a barátjával utazgató Carrie Madej több ponton szenvedett el zúzódást, illetve törést.

Justin Bieber arca lebénult az oltás miatt

Épp turnéállomásait járta Justin Bieber (elvileg a Szigetre is eljön), mikor egyszer csak fél arcára lebénult. A Ramsay Hunt szindróma néven ismert betegség meglehetősen ritka látványosságnak mondható, azonban az oltottak, kiváltképp a Pfizer vagy Moderna genetikai terápiájával oltakozók körében közismert, s egyébként az ismert mellékhatások közt második leggyakoribbként listázott kondíció az arcizombénulás létrejötte.

Bár feleségével, Hailey-vel kapcsolatban elterjedtek pletykák, hogy nem oltatta magát, Justin Bieber garantáltan felvett legalább 3 adag injekciót, hiszen különben nem indulhatott volna turnézni.

Nemrég szegény Britney Spears volt kénytelen keresztül esni hasonló jellegű gondon-bajon, miután oltását követően teherbe esett, s menetrendszerűen el is vetélt – a spontán vetélés ugyanis szintén leleplezett következménye a COVID „védőoltásoknak”.

cmeme_pfizer_mosoly

Valódi horrorral szembesül, aki látni szeretné, mit művelnek szervezetében a kísérleti vakcinák

FIGYELEM: Csak erős idegzetűeknek!

Kristálystruktúrák, mikrorészecskék, nanoszálak, fehérjeszerkezetek… mindezek az oltakozást követően elhalálozott személyek boncolása közben kerülnek elő azok szervezetéből.

A kísérleti vakcinák hatása alatt álló szervek állapotát szigorúan tilos vizsgálni, így hivatalosan nem is vállalkozik senki a folyamat véghez vitelére. Ehelyett magánlaborokban végzik az éj leple alatt a különféle szövetminták bevizsgálását.

A mikroszkóp alatt lefényképezett gigantikus vérrögök alól oly jellegű kristályszerkezetek piszkálhatók ki, melyek struktúrája kísértetiesen emlékeztet minket a különféle nanochipekre és robotokra. Ezek a vérerekben keringvén eltömődést hoznak létre az érrendszerben, így keletkeztetvén a végül halálhoz vezető vérrögöket, trombózist, embóliát.

A vonatkozó link felkeresését kizárólag az acélidegekkel felvértezett olvasók részére ajánlom.