Archív cikk: A koronavírus elhallgatott megelőzési és gyógymódjai

0

FIGYELEM: Jelen írás 2021. április 12-én keletkezett, és archiválási céllal került a weboldalra. A benne foglaltatott legtöbb információ már elavult, ugyanakkor egy esetleges újabb őszi “járványhullám” esetén kiváló információforrásul szolgál. A karhatalmi terrornak köszönhetően anno nem szerkesztettem be, mivel a terroristák biztosan elhurcoltak volna, ha ezt megteszem.

A magukat tényfeltáró újságíróknak hazudó vicclap-szerzőknek hála sokszor annyi áldozata lett a koronavírusnak, mint amennyire ténylegesen szükség volt. Persze minden elveszett élet egyenként nagy fájdalmat jelent, de talán nem egy hátrány, hogy amennyiben bizonyos mértékű veszteségek elkerülhetetlenek, akkor azokat a lehető legalacsonyabb mértékre igyekezzünk letornászni.

A „neves” tudósok, valamint doktorok bejelentéseinek, illetve a média ténykedéseinek hála a lakosság többségének a mai napig fogalma sincsen sem a megelőzési módokról, sem a betegség megszerzését követő (valós) gyógyszerekről, holott akár még a bőség zavarába is kerülhetünk, amennyiben fel kívánjuk térképezni a valóban működő kezelési, illetve megelőzési módszerek sorát.

Természetesen több kamu, sokszor egyenesen veszélyes módszer is elterjedt internet-szerte, de hogyhogynem ezeket rendre felfuttatta a média, mint Donald Trump abbéli tanácsát, hogy adagoljon mindenki intravénásan vagy szájon át fertőtlenítőt a szervezetébe.

intravenas_adagolas

Oly mértékű a sötétség, hogy egyes beszámolók szerint az egészségügyi dolgozók legnagyobb része sem (!) tudja, hogyan lehetne a koronavírusos betegeket kezelni, a megelőzéshez meg aztán egyáltalán nincs sütnivalójuk. Pedig a halálozások bő 85%-a (!) megelőzhető lett volna, amennyiben az orvosok hajlandóak volnának a mérgező kemikáliáik mögül egy kicsit kilátni.

Természetesen mindezen eszetlenségre létezik épeszű indok, hiszen a koronavírus-pánik huhogtatásával a hatalom célja, hogy oltások révén kényszerítsék az emberiséget a zombi-létre, illetve egy új világrend elfogadására.

De ím, feltárul az igazság, lássuk a koronavírus megelőzésének, gyógyításának, illetve lábadozást elősegítő utó-kezelésének módjait.

Természetesen univerzális módszer nem létezik, minden egyes gyógyítási, illetve megelőzési mód máshogy fejti ki hatását, ezért a neki megfelelő kezelés kiválasztása a kedves olvasó feladata. A megelőzéshez a legelőnyösebb praktikákat akár kombinálni is lehet egymással. Ha már megszereztük a betegséget, és nem tapasztalunk súlyos tüneteket, érdemes egyetlen módszerrel próbálkozni és amellett kitartani, nehogy baj legyen a vége több össze nem illő gyógymód vegyítésével. Amennyiben nem a szerencsés 90%-ba tartozunk, akik enyhe tünetekkel vészelik át a kórságot, akkor sajnos már csak a kórházi kezelés segíthet, amely mindig előre meghatározott orvosi protokollt jelent.

hospital_protocol

D-Vitamin (+ magnézium) (megelőzés és lábadozás)

Első helyezettünk egy igazán nemes harcos, mely nem pusztán messzire kergeti el a koronavírust a háztól, de örökös száműzetésbe taszítja. Bár aktív betegek kezelésére egyáltalán nem alkalmas, hiszen nem fél órán belül aktiválódó gyógyszerről van szó, ugyanakkor mind megelőzésre, mind utólagos felépülésre keresve sem találhatnánk jobbat!

A D-vitamin messzire űzi a koronavírus mellett a már átvészelt betegségből következő krónikus fáradtságot és depressziót, ugyanakkor áldásos hatását leginkább magnézium bevitele mellett fejti ki, mely sokszorosára növeli a mesterségesen pótolt D-vitamin hasznosulását.

Sajnos az étrend-kiegészítő formájában szedett D-vitamin nagyon rossz hatásfokkal bír a napfény révén szintetizálthoz képest, ugyanakkor még így is érdemes a téli-tavaszi hónapokban bespájzolni pár dobozzal, mivel a lakosság több mint 90%-a D-vitamin hiányban szenved a téli hónapokban! Ugyanezen időszakban tarolt minden évben a COVID előtt az influenza, nem véletlenül.

Nyáron jobban járunk, ha inkább letojjuk a kötelező karantént (amennyiben nem oldják fel), és kiülünk, ha magányosan is, a napra, mert a hatalom követelőzésének betartása szó szerint a halálunkat okozhatja az őszi-téli hónapokban.

sunbathing_girl

Javasolt adagolás: október-május között 4.000-20.000 NE/nap. Minél idősebb valaki, annál inkább közelítsen a maximumhoz. Napozás elmulasztása esetén érdemes egész évben tartani az ajánlott mennyiséget. Napi 20.000 NE feletti mennyiség kalcium-lerakódást, illetve érelmeszesedést okozhat.

EXO-CD24 (immunterápia) (orvosi kezelés)

A kórházi kezelésre szorulók megmentője. Legalábbis azon izraeli orvosok szerint, akik 30 súlyos betegükből mind a 30-at meggyógyították, ebből 29-et 5 napon belül.

A citokinvihar túl heves immunreakció, amikor a szervezet nekiáll a vírussal hadakozni. A folyamat oly mértékű gyulladást generál, mely végül elpusztítja a szervezetet annak védelme helyett.

Meglepő módon az immunrendszert vissza kell fogni, nehogy túlzottan heves csapást mérjen a vírusra, és legyilkolja azzal együtt a gazdatestet is. Ehhez a fura névre keresztelt EXO-CD24 szert kell magunkba pippantanunk, melyet egy asztmagyógyszer inhalátorához hasonló adagolóval juttatunk be a tüdőbe.

asthma_inhalator

Mivel kizárólag kórházi kezeléseknél használják, melyet csak orvos rendelhet el, nem valószínű, hogy találkozunk majd ezzel a módszerrel. Pedig a halálos fulladásos rohamok inkább ezzel kerülhetők el, mint lélegeztetőgéppel, ami a betegek 80%-át meggyilkolja.

Méz (+ feketekömény) (megelőzés és gyógyulás)

A méz több vény nélkül kapható antibiotikumot is szégyenbe hoz betegségek kezelésében. Az influenza és nátha esetén gyógyhatása jól ismert, ugyanakkor hasonszőrű erényei egyelőre kevésbé bizonyítottak a koronavírusnál. Egy kutatás szerint a méz + feketekömény klinikai alkalmazása harmadával megrövidítette a lábadozás idejét, illetve megnegyedelte a 30 napon belüli halálesetek számát.

A vírusos fertőzések a limfociták kiürítése révén okoznak sejthalált. Mindezen folyamatot az antioxidánsok, melyeket a méz gazdagon tartalmaz, nagyban gátolják. Másik pozitív hatása a gyulladás-csillapítás terén rejlik, mely a fertőzés lefolyásának hevességét tartja kordában, csökkentvén a súlyos tünetek, illetve szövődmények kialakulásának kockázatát.

Antitest koktél (plazma) (orvosi kezelés)

A burzsoázia kedvelt gyógymódja, néhány nap alatt helyre rázza a beteget. Ilyennel kezelték például Donald Trumpot az általa olyannyira favorizált hipó helyett.

cocktail1

Ez egy ún, titkos gyógymód, ami két tényezőben nyilvánul meg: nagyon drága, és nem elérhető a közember részére. A nemrég véget ért klinikai kísérletek szerint 70%-kal csökkenti a hoszpitalizáció, illetve halálozás kockázatát.

Omega-3 (megelőzés és lábadozás)

Gyulladáscsökkentő hatása révén gátolja, hogy a betegség súlyos vagy halálos lefolyással vessen véget földi pályafutásunknak. Akik rettegnek a betegség súlyos lefolyásától, illetve az idősebb korcsoportba tartoznak, nekik kiváltképp ajánlott az omega-3 pótlása halolajkapszula formájában. Természetesen megelőzés céljából, aktív betegségnél már nem lesz ideje szervezetünknek felhasználni azt.

A D-vitamin mellett az Omega-3 a másik olyan tápanyaga a szervezetnek, melyet modern étrendünk és életmódunk nem tud vagy nem akar a szükséges mennyiségben biztosítani, ezért táplálékkiegészítők révén kell azt pótolni. Esszenciális zsírsav révén szervezetünk nem tudja azt magától előállítani más zsírsavakból.

Favipiravir (gyógyulás – korai)

Időben detektált (még tünetmentes) fertőzés esetén képes megakadályozni a vírus szaporodását, így a betegség kialakulását. A gyógyszer vényköteles.

health_stolen

Ivermectin (gyógyulás)

Talán a legizgalmasabb tétel a felsorolásban. Ez ugyanis egy elsősorban madarak részére kifejlesztett féreghajtó szer.

Hasonlóan a Favipiravir-hoz, ez is a vírus szaporodásának gátlásában segít. Egy vizsgálat szerint ötezerszeres (!) mértékben képes lassítani a koronavírus terjedését a szervezetben. Gyakorlatilag nem létezik az az immunrendszer, amely ne volna képes ilyen hátráltatások mellett kisöpörni azt a szervezetből.

Kutatások alapján 80%-os hatásfokkal bír, és még végstádiumú beteg esetén is 50% eséllyel fordítja vissza a halálozást. Mivel túl jó, ezért természetesen nem engedélyezték a koronavírus kezelésére, Magyarországon pedig egyáltalán nem kapható.

Remdesivir (gyógyulás)

Enyhe és közepes lefolyás esetén megrövidíti a felépüléshez szükséges időt, kórházi kezelés esetén szükségtelenné teszi a radikálisabb beavatkozást. Ugyanakkor életveszélyes állapotú személyeknél már hatástalan.

Itrakonazol (kísérleti) (gyógyulás)

Egy lábgombásodás elleni szer, amely az előzetes laborvizsgálatokban 90%-kal lassította a vírus szaporodását. Valószínűleg különálló gyógyszert fejlesztenek majd ki a hatóanyagból, a körömgomba-eltávolító valahogy nem túl jó imidzs eme ígéretes szernek.

Kevésbé hatásos, de azért megfontolandó gyógymódok

A következő kezelési módszerek ugyan nem számítanak károsnak vagy sarlatánságnak, mindenesetre hatásosságuk kevésbé egyértelmű a fentebb felsorolt praktikák ellenében.

Cink (megelőzés)

A cink a jól működő immunrendszer egyik fontos eleme. Gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása révén segít szervezetünk védekező-képességének karbantartásában. Gátolhatja a koronavírus szaporodását, ugyanakkor erre nincs igazán hiteles klinikai vizsgálat. Egy nem reprezentatív kutatásban összefüggést tártak fel a cink alacsony szintje és a COVID-halálozás között.

pikwizard-team-of-doctors-putting-oxygen-mask-on-a-male-senior-patient-face

Megközelítőleg a felnőtt lakosság 30%-a szenved cinkhiányban. Ami ugyan alacsonyabb szám, mint a D-vitaminé, mégsem érdemes a kockázatot felvállalni, hogy esetleg a „kiválasztott” 30% részei legyünk.

C-vitamin infúzió (orvosi kezelés)

A járvány kezdetén a Dél-koreai orvosi protokoll részeként C-vitamin infúzióval gyógyították a betegeket, és ahogy azt illik, jól bele is állt a földbe a halálozások mennyisége. Aztán oly mértékben eltussolták ezt a gyógymódot, hogy e cikk megírásának pillanatában már nyomát sem találtam a bizonyítékoknak. Ezért voltam kénytelen ezt a kevésbé hatásosak közé sorolni.

A gyógyító infúzióval szemben a C-vitamint még mindig szedhetjük megelőzés céljából. Erre annak van szüksége, akinek étrendjében roppant szegény a zöldség -és gyümölcskínálat. Mesterséges pótlása sajnos nagyon rossz felhasználási arányt tesz lehetővé. Csak kiegészítésként érdemes alkalmazni a D-vitamin, cink és omega-3 mellé.

Hydroxychloroquine (gyógyulás)

hcq

A fekete bárány. Egy maláriagyógyszer, mely egyébként elég komoly mellékhatásokat képes okozni. A COVID kezelésével kapcsolatban egymásnak totálisan ellentmondó információk láttak napvilágot vele kapcsolatban: a hivatásos orvoslás szerint hatástalan, sőt, egyenesen veszélyes, míg a kánonból kiéneklő orvosok, illetve az alternatív gyógymódok hívei szinte megváltó Jézus Krisztusként istenítik.

Az ellentmondásos hírek tengerében azonban kirajzolódik néminemű tendencia. Eszerint eme gyógyszer az enyhe lefolyással bíró betegséget képes gyógyítani, és bizony a lakosság 90+ százaléka nem is szerez súlyosabb tüneteket a koronavírustól. Az orvosi lapokban helyet foglaló klinikai vizsgálatok azonban javarészt kórházi kezelésre szoruló, illetve életveszélyes állapotban betegeskedő páciensek körében vizsgálták a gyógyszer hatásait, mely körülmények közepette nem mutatott fel jelentős előnyöket.

A-vitamin (megelőzés)

Az A-vitamin súlyos hiánya növeli a vírusos hasmenés és kanyaró kockázatát. Az A-vitamin pótlásával mindezek megelőzhetők, illetve a malária, vagy HIV-fertőzés megszerzésének esélye is lecsökken. Enyhe korreláció mutatkozik az A-vitamin szintje, valamint a légúti megbetegedések súlyossága között.

waitress_sick

Mindezekből kifolyólag megelőzésre javallott az A-vitamin pótlása, ugyanakkor a D-vitamin, magnézium és cink előbbre való, amennyiben szűkös pénztárcánk révén választásra vagyunk kényszerítve.

B3 vitamin (megelőzés és gyógyulás)

Elvileg nem sokan szenvednek B3 vitamin hiányban, mégis előfordulhat azoknál, akik például nagyon kevés fehér húst fogyasztanak, illetve egyoldalú étrenden élnek.

A B3 vitamin a tüdőt védő hatásáról ismert, a gyógyszeripar felfutása előtt a TBC-t is gyógyították segítségével. Kifejezetten javallott szedni COVID-fertőzés esetén köhögéscsillapító hatása végett. Más hatása nem ismert a COVID-ra, annak gyógyítására valószínűleg alkalmatlan. Inkább a tünet-enyhítésben lehet szerepe, leginkább a súlyos fulladásos rohamok elkerüléséhez vehetjük hasznát.

Azitromicin (gyógyulás)

Az enyhe és közepes lefolyású COVID kezelésében minimális hatásfokkal bíró gyógyszer. Több vénnyel kapható antibiotikum hatóanyaga. A tünetek súlyosbodásának elkerülésében segíthet.

covid_dead

Nem konvencionális (szellemi) gyógymódok

Tévé kikapcsolása (megelőzés, gyógyulás és lábadozás)

A legegyszerűbb, és az egyik leghatásosabb megelőzési mód! Csak nyomjunk tévénk távirányítójának „OFF” gombjára (gyakran egy piros kör vagy négyzet), és problémáink színe-java azonnal elmúlik! Valódi csodaszer!

Nincs több halálos riogatás, ez által mind lelkivilágunk, mind immunrendszerünk felfrissül a napi szintű félelemkeltés elmaradásától. Nekiállhatunk végre élni, és nem kell a döglődő vágóállat létben tovább senyvednünk az erőszakos mód rettegtető riporterek parancsára.

Felmondás (megelőzés)

Szintén egy nagyon egyszerű lifehack, mely szinte minden problémánkat köddé változtatja. Alkalmazás: keljünk fel asztalunktól, illetve sétáljunk ki a gyártelepről, és többé ne nézzünk vissza. Mindezen módszerrel nem leszünk potenciális áldozatai a lentebb felsorolt sarlatán „gyógymódoknak”, az emberektől való távolság révén a fertőzésveszély minimálisra redukálódik. Önfoglalkoztatóként sokkal boldogabbak lehetünk, de még munkanélkülinek is jobb lenni, mint a legalja, legpusztítóbb munkát végezni.

meditating_woman

Biblia (megelőzés, gyógyulás és lábadozás)

Ha továbbra sem lelünk megváltásra, végső esetben még mindig fordulhatunk Jézus szavaihoz, melyhez rögtön először kellett volna. Jézus igazán emberes sallert ad a kókler tudósok kórokozó-elméletének:

Halljátok és értsétek meg: Nem az fertőzteti meg az embert, ami a szájon bemegy, hanem ami kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert.

Néhány bekezdésseb alább tovább részletezi e mondandóját:

Minden, ami a szájon bemegy, az a gyomorba jut, és az árnyékszékbe vettetik. Amik pedig a szájból jönnek ki, a szívből származnak, és azok fertőzhetik meg az embert. Mert a szívből származnak a gonosz gondolatok, gyilkosságok, házasságtörések, paráznaságok, lopások, hamis tanúbizonyságok, káromlások. Ezek fertőzhetik meg az embert; de a mosdatlan kézzel való evés nem fertőzteti meg az embert.

kezfertotlenito

Mélázzunk el azon, a COVID előtti évek során mennyire volt telve minden szarházi képmutatással, mocskos nagyzolással, a szenvedők iránti megvetéssel, habzó pofával és hörgéssel a szakadék felé meneteléssel. A világ egy elmegyógyintézetté változott, ahol a legnagyobb pofájú szociopaták lelhettek csak sikerre… akik most hordhatják a fosos pelenkát annak szimbólumaként, mennyire összeokádták förtelmes mételyükkel a világot.

Bűneinkkel, mulasztásainkkal való őszinte szembesülés, illetve kegyelemért könyörgés segíthet visszanyerni életünket, és kigyógyulni a COVID-ból. Mindezt persze nem az orvosok, vagy a családtagok előtt kell megtenni, mert az fából vaskarika…

Miután elnyertük a várva-várt feloldozást, folytathatjuk a lábadozást a tévé kikapcsolásával, illetve a rabszolgatelepről való meneküléssel.

Működésképtelen, sarlatán megelőzési -és gyógymódok

Néhány röpke bekezdés erejéig emlékezzünk meg a hatástalan, igazán förtelmes kezelési módokról is, melyek alkalmazását illendő minden ép elméjű embernek messze elkerülni. Mivel nem kívánunk ötleteket adni a kipróbálásukra, tényleg csak pár mondatot szentelünk a kígyóolaj-árusok által hirdetett hamis gyógymódoknak.

lopakodo_diktatura

Arcmaszk

A maszk nem akadályozza meg, hogy bárki is megfertőződjön. A világoskék színű sebészi maszk abszolút alkalmatlan mind védekezésre, mind a betegség továbbadásának gátlására. Mivel műanyag szövetekből készült szűrőréteget tartalmaznak, veszélyes hulladékként milliárd szám a természetbe kerülve mikroszemcsék szakadoznak le róluk, melyek spontán fulladást, tüdőrákot és ökológiai katasztrófát okoznak. Akadt olyanra is példa, hogy sporttevékenység alatti maszkhasználat okozta fiatal diákok halálát. Emellett baktériumtenyészetből eredő betegségeket, illetve kirohadó fogakat is nyerhetünk általuk.

Helyiségek fertőtlenítése

Fertőzött felületek érintésétől gyakorlatilag lehetetlen elkapni úgy a koronavírust, hogy megbetegedjünk. Erre az esély 1 a tízezerhez. Értelmetlen pénzkidobás, melyet aztán a megvezetett adófizetőkön vasalnak be.

(anti)Szociális távolságtartás

Kinn a szabadban két okból sincs semmi értelme: a hatóságok által előírt követési távolság nem elég nagy, hogy a vírus ne utazhasson egyik emberről a másikra (ahhoz 8-10 méter kéne), illetve eleve nagyobb térben terjed szét a vírus, így nem kerül belőle egy helyre akkora koncentráció, hogy az betegséget tudjon okozni.

keep_your_distance

Karantén és kijárási tilalom (kiváltképp nyáron)

A négy fal között élt élet megakadályozza a D-vitamin szintézist, mely a koronavírus elüldözésének egyik legnagyszerűbb módja volna. Az idősek, illetve gyenge immunrendszerrel felvértezett emberek zárt térbe erőszakolása szó szerint halálos. Az éjszakai kijárási tilalom legfeljebb magányos meditációra elkóborlók létét hátráltatja, egyéb értelme nincs.

Lélegeztetőgép

A lélegeztetőgéppel legyilkolják az embereket, így gyártják folyamatosan az újabb és újabb áldozatokat. A lélegeztetőre került emberek halálozási aránya 80% a hivatalosan bevallott adatok szerint. Fontos különbség, hogy nem a lélegeztetőre helyezés ellenére halnak meg ennyien, hanem az maga okozza a tüdő szétfeszülését, majd a fulladásos halált.

Akinek mindezen sarlatánságok nem elegendők, a kapcsolódó Wikipedia szócikken használhatatlan alternatívák százaival találkozhat – melyekből kivették az előbb felsorolt értelmetlenségeket, viszont becsempésztek néhány valóban hatásos gyógymódot, melyekről nem szeretnék, ha tudnánk.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás