Britney Spears felszabadult apja gyámsága alól, teherbe esett, majd elvetélt – mi történhetett?

0

Szegény Britney igazán kalandos élettörténetet tudhat maga mögött. Sorsa megegyezik az idejekorán felfuttatott tinisztárokéval, csak éppen négyzetre emelve, mivel még a hírességek közt is az egyik legnagyobbnak mondható. Így hát zuhanása is a hírnevének megfelelő mértékű lendületet vett.

2007 óta szomorúbbnál szomorúbb hírek szivárogtak ki Britney-ről: válás, mentális zavarok, droghasználat, szuicid hajlam. 2008-ban apja gyámsága alá került, aki élete minden mozzanatát kontrollálta. 2021-ben viszont látszólag felszabadult ez alól a rajongóiból összeverbuválódott Free Britney mozgalomnak köszönhetően.

Britney tavaly összekerült egy nála jóval fiatalabb, Sam Asghari nevezetű színésszel, majd csakhamar el is jegyezték egymást. Február környékén jelentette be, hogy babát vár, s – ahogy ez celebéknél lenni szokott – rögvest tízmilliók várták az új jövevény megérkeztét.

Az viszont nem hogy nem érkezett meg, de szegény magzat elhalt, és Britney-nek spontán vetélésen kellett átesnie. Mi okozhatta a nem várt tragédiát?

Nyilvánvaló, hogy Britney múltja erőteljes billogot nyom az ő jelen állapotára, és egészen biztos, hogy ennyire rövid időn belül még nem sikerült teljes mértékben feldolgoznia az őt ért traumákat. A felfokozott stressz, mely várandósság idején a magzat szükségleteinek fényében igazán mérgező probléma, kikezdi a kismama szervezetét. Egy esetleges szorongó, pánikolós, depressziós epizód elegendő indok lehet, hogy a baba ne tudjon növekedni.

Mindennemű diszkriminatív felhang nélkül mondjuk ki azt is, hogy Britney Spears már nincs abban a korban, hogy száz százalék bizonyossággal egészséges csecsemőt hozzon a világra. 40 felett roppant kicsi erre az esély.

Én mégis egy harmadik eshetőségre hívnám fel a figyelmet. Britney Spears-ről tudvalevő, hogy beoltatta magát a kísérleti COVID génterápiával, és másokat is buzdított ugyanerre. Még azzal is felvágott szegény naiv lányka, hogy semmit nem érzett az injekció alkalmával.

Két különálló forrás alapján is bizton állítható, hogy a kísérleti vakcinák megnövelik a spontán abortusz kockázatát. A terhesség első trimesztere során beoltott asszonyok a két kutatás szerint akár 75-80%(!) eséllyel vetélhetnek el, de még teherbe esés előtt véghez vitt oltakozást követően is fifti-fifti az esély, hogy nem születik életképes csecsemő a butácska akció lefolytatását követően.

baby_sick

Ezekhez csatlakozik még ama teljes internetről leradírozott tudományos kutatás, melynek állítása szerint az oltott nők körében akár 6-9-szeres eséllyel nő meg a spontán vetélés kockázata.

Egyébként az egészségügyi hatóságok javasolták, hogy várandós nőket ne oltogassanak a COVID-vakcinákkal, de természetesen a vakcinagyártók és a karhatalom egyaránt telibe fosta a megfontolt intelmeket.

Britney a saját naivitása áldozata lett. Nem tehet róla. Ahogy rabja volt apjának, most rabja a rendszernek. Azt teszi, amit a titulussal felvértezett szélhámos hazudozók mondanak neki, és eme balgatag engedelmesség – ahogy közeledünk a végidők felé – nagyon sokak nyomorúságába, illetve életébe kerül.