Az elmúlt évek totalitárius terrorjának leginkább pórul járt áldozatai a gyermekek, valamint fiatal felnőttek. Állományaikat a pártállami erőszak mellett a halálos mellékhatások sokaságával felvértezett kísérleti vakcinák is ritkítják.

Sajnos eme két korcsoport teljesen magatehetetlennek bizonyul a hatalom által véghez vitt gyilkolászással szemben. A magántulajdon szentségének doktrínája mentén szerveződő modern társadalomban a gyerek a szülő (vagy mostanában egyre inkább az állam) tulajdona, aki azt tesz vele, amit csak kénye-kedve megkíván. A gyereknek meg kuss, pláne amíg az én kenyeremet eszi.

Ha szükségét érzi, az aberrált anyuka vagy apuka minden, a rendszer működése nyomán szerzett frusztrációját ráborogatja a gyerekre, kvázi bármikor felrúgható háziállattá alakítván őt. Ha a doktorok nem tudnak már mit kitalálni az aberrált bűnöző felnőttek egyre inkább felfutó esetszámaira, hát ráfogják az egészségesen és vidáman szaladgáló kölökre, hogy ő hinti szét a koronavírust és betegíti meg családtagjait, illetve tanárait. A kicsivel nagyobbakat azzal zsarolják, hogy amennyiben nem oltatják magukat, ők lesznek a szegény, szerencsétlen haldokló, gyógyszerfüggő, százhúsz dioptriás szemüveget hordó, krónikus betegségek tengerében vergődő szeretett nagymama gyilkosai.

Ugyan már a karantén első fél évében született egy rakás bizonyíték a lezárások és iskolabezárások aberrált, valamint életellenes voltára, a karantén-generációra mért gyilkos csapások pusztító erejű voltának tényére csak mostanában derült fény igazán, mikor a romeltakarítás keserű műveletén a sor.

lopakodo_diktatura

A gyermekeken csattan az ostor a szülők pártállami COVID-terrorból eredő mentális és erkölcsi leépülése következtében

A napi szintű létbizonytalanságba taszított szülői generáció ahelyett, hogy az őt és családját meggyilkoló aberrált rendszer irányába eresztené ki minden dühét, a hozzá legközelebb eső, védekezni is képtelen ártatlan áldozataira fröcsköli rá mindennemű keserűségét: saját gyermekei lesznek a nyugtatókon élő, antidepresszáns-függő, személyiségzavaros szülői generáció Moloch részére feláldozható nyersanyagai.

Egy amerikai felmérésben 7700 középiskolást kérdeztek meg arról, hogy viselték szüleik a lezárásokat házon belül. Mielőtt a totalitárius COVID-terror kibontakozott volna, a háztartások 14 százalékából jelentettek lelki-emocionális, illetve 6 százalékából fizikai bántalmazást. 2021 tavaszára ezen arányok 55, illetve 11 százalékra emelkedtek, vagyis a fizikai erőszak duplájára, a lelki terror pedig közel négyszeresére növekedett.

Magyarázatképp a jelenséghez azt fűzik a kutatók, hogy a keletkezett anyagi és mentális stressz nyomán a szülők az önkontroll képességének folyamatos elvesztését voltak kénytelenek elszenvedni. Lefordítom: sikerült visszazülleszteni őket ösztönállati szintre.

burokratikus_terror

A dolgozó népséget egy halálos csapdába taszította a hatalom, melyből a rendszer puzzle-elemei részére semmiféle kiút nem maradt. Az efféle szituációban – kiváltképp az opioidokon tengődő negyvenes generáció részéről – gyakorlatilag elkerülhetetlen a transzformáció a gondolkodni képes ember létből vissza a vadállati szintre. Arról nem is beszélve, hogy mint azt egyes jelentések megfogalmazzák, a fenevad bélyegének szisztémája nyomán a felnőtt lakosságba eregetett kísérleti vakcinák maradandó személyiségváltozást, agressziót, dühkitörési rohamokat idéznek elő, mely szülői attitűd előidézi, hogy a világ mindennemű bajaiért hibáztatott kis gyermekek már 6 éves kortól kezdve az öngyilkosságon kezdenek el gondolkodni.

A szülők ahelyett, hogy a terrorhatalmat hívták volna ki az általa okozott néppusztítás végett, a legkisebb ellenállás irányába fordulván ártatlan és magatehetetlen gyermekeiket alakították a zabolázatlan terror lefolyócsatornájává.

Felfutó depresszió, öngyilkossági késztetések, kábítószer-túladagolások a lezárásoknak és karanténnak köszönhetően

Ha már depresszió: szegény gyermekeink öngyilkosságba kergetését nem kizárólag saját szüleik viszik véghez rituálisan. Az elmebajos tanári kar is becsatlakozik a játékba, kiknek rendszeren belüli funkciója a fiatalság elhülyítése és rabszolgasorsra való felkészítése, hogy „kilépvén a nagybetűs életbe” ők is passzívan vergődő, hajnalonként buszon vagy vonaton zötykölődő, Xanaxon és vodkán tengődő, vírusrettegő vakcinazombikká alakulhassanak, hasonlóképpen szüleikhez.

pexels-julia-m-cameron-4144223

Mindezen tények ellenére az iskolába járás sajnos egy szükséges rosszá vált a „társadalomba” való „beilleszkedést” elősegítendő, hiszen a gyereknevelésből kivonuló szülők inkább a pártállamra bízzák a fiatalság Moloch-nak való feláldozásának folyamatát.

Az iskolafüggőség végett azok bezárását követően nem is kellett sokat várni az egyértelmű hatások kibontakozására. 2020 végére a szerencsétlen kis lurkók mentális állapota végleg lesüllyedt a sárga földig, kiknek egynegyede képtelennek mutatkozott megbirkózni a lelki ártalommal, melyet a barátaik elvesztése és a fogyatékos tanári kar által távoktatásként előadott bohózat generált részükre.

A háztartásokban radikális felfutást vett az étkezési rendellenességek, önmarcangolás, tikkelés előfordulása, és az ezek kezelésére hivatott antidepresszánsok felírása. A lezárások első évfordulóján a gyermekek 80%-a érzékelt súlyos leépülést a maga lelki állapotában, 44 százalék pedig arra is képtelennek bizonyult, hogy a szokásos napi teendőit elvégezze.

Miután az elnyomás továbbra sem enyhült, sőt, a valódi móka csak eztán következett a vakcinaterror kibontakoztatása révén, 2021 tavaszától már az öngyilkosság vágya vált az első számú indokká, amelyért a szülők tömegével rángatták utódjaikat a hentes és mészáros pszichiáterek elé, akik jól fel is írták részükre a degradáló és zombiasító legális kábítószereket.

pexels-gustavo-fring-4173335

Az Egyesült királyságban oly mértékű lendületet vett a szuicid hajlamok felfutása, hogy ötször annyi fiatal vált öngyilkossá, mint ahány elhunyt a mesterségesen felsrófolt statisztikák szerint COVID-ban. Beszédes adat.

Nyugodtan és tényszerűen kijelenthetjük – akárhogy hőbörögnek a pártállami tömeggyilkosok karöltve a gusztustalan celebvirológusokkal –, hogy a lezárások több embert tettek el láb alól, mint a kitalált fantomvírus. Legalábbis a Föld öröklésére hivatott generációk körében mindenképp.

Nem itt ér véget a sztori, ugyanis a depresszív és szuicid hajlamok felfutása a legtöbbeket arra késztet, hogy kiutat keressenek a lelki problémáikból. Ehhez pedig jobb lehetőség híján a vodkaxanaxot nyeldeső szüleik példáját lesik el, és ideiglenes megnyugvásban reménykedve kábítószerezni kezdenek.

Egy szintén Amerikából származó kutatás szerint a kábítószer-túladagolásokból eredő fiatalkori halálozások 2020 során megduplázódtak, majd 2021-ben még további 20 százalékkal növekedtek a referenciául szolgáló 2010-es adatokhoz képest. Igazán felfokozott aggodalomra ad indokot, hogy a betiltott és démonizált könnyű drogok ellenében a tinédzserek egyből a heroinnál százszor potensebb és veszélyesebb fentanylhoz fordulnak megváltásért, átlépvén a kapudrogként földbe döngölt marihuánát, dohányt, vagy a szintén roppant pusztító, viszont legális alkoholt.

free_weed

Szerencsére a szülők, mivel a vakcináztatásba belezombulván továbbra is dolgozni járnak, tökéletesen segghülyének mutatkoznak a gyermekeik lelki problémáinak felismerésében. Egy kósza gondolat erejéig sem fogalmazódik meg ürességtől kongó fejükben, hogy gyermekeik gondjaira a megoldást a züllött és diszfunkcionális családon belül keressék.

Súlyos immunrendszer-gyengülés kisgyerekeknél a lezárásoknak hála

Nem pusztán lelki, hanem testi állapotunkat is rottyra tették a tömeggyilkos intézkedések. A generált étkezési zavaroknak és a kijárási tilalomnak hála a fiatalok nem juthattak hozzá a szükséges tápanyagmennyiséget tartalmazó ételekhez, mely folyamat következménye a minőségi éhezés végett súlyos elhízás, vagy kognitív leépülés lehet.

A magukat szakértőknek hazudó gusztustalan pártcsinovnyikok megtiltották a gyermekek részére a szabadban futkorászást és napfény alatt tartózkodást, mely intézkedéseik révén a depresszió és szuicid hajlamok felfutásán felül súlyos immunrendszer-leépülést idéztek elő. Ennek köszönhetően a kis lurkók valóban fogékonyabbá válnak a koronavírus-fertőzésre, így a szülőknek kétségük sem merül fel azzal kapcsolatban, hogy az alapvetően egészséges és életvidám gyermekek, serdülők, valamint fiatal felnőttek elrabolt egészségét kizárólag kísérleti genetikai terápiák befecskendezése révén lehet visszaállítani, melyekkel kapcsolatban a barbár állat újságírók szemrebbenés nélkül behazudják, hogy szabvány védőoltások.

maszkos_kislany1

A COVID-intézkedések immunrendszert legyilkoló hatása egyértelmű bizonyítást nyer a Yale egyetem idén publikált papírjából, melyben kifejtik, hogy a két év lezárás és karantén alatt sínylődő gyermekek védekezőképessége olyannyira rottyra került, hogy sokan egyidejűleg akár 2-3 különféle vírust hordoznak magukban és betegednek meg tőlük egyszerre.

Olyan ártalmatlan és gyakorlatilag minden évben jelentkező gyermekbetegségek, mint a megfázás, nátha, torokgyulladás, különféle légúti fertőzések, influenza enyhébb altípusai korábban könnyedén átvészelhetők voltak ágyban feküdve. Az elmúlt évben viszont már tömegével kellett a megbetegedett gyermekeket kórházba utalni, amely akció példátlan eme tipikusan enyhe lefolyással bíró kórságokkal szemben.

Ami ennél is rosszabb hír, hogy idén május-júniusban rekordot döntött a tipikusan télen fertőző betegségekkel ellátásra szoruló fiatalok száma, vagyis a lezárásoknak hála betegeskedőbbek, ellenállóképességüktől megfosztottak lettek a „szakértők” karma közé került fiatalok.

Visszafejlődés és kognitív képességek hanyatlása az iskolabezárások ideje alatt – de legalább jókat aludtak a lurkók!

sleeping_over_books

A lezárások okozta lelki és fizikai sokkot immár gazdagon érintettük, azonban a terrorisztikus züllesztés utódaink kognitív képességeit is visszarántotta valahova a pleisztocén korának környékére.

Az iskolabezárások és a tanári kar szellemi imbecillitása végett eleve képtelenség volt a tananyaggal az előirányzott menetrend szerint haladni, ám mindennél nagyobb hátráltatást szenvedtek a nyugati országok hátrányos helyzetű gyermekei, globális szinten pedig a technikailag elmaradott országok távoktatásba kényszerített diákjai. E országok számtalan territóriumán gyakorlatilag teljességgel lehetetlennek bizonyult digitális tanórát tartani, mivel sem legalább alapszintű tabletek, sem internetkapcsolat, sem digitalizált tananyag nem állt rendelkezésre az oktatás lefolytatására.

A világ mintegy 1,6 milliárd, lezárásokat elszenvedő diákjának kétharmada részére a távoktatás átlagosan 121 napot kitevő mennyisége elveszett és lefolyóba öntött időnek számít, mely lemaradást a jobbára megnyomorító mennyiségű tananyag végett soha nem hozzák be a lurkók.

Az elveszett játékidő, közösségi programok, baráti és iskolatársi viszonyok felszívódása tényezőként megjelenik a fentebb már sorolt mentális problémák, szorongás, depresszió és öngyilkossági vágyak gazdag kínálatában.

exhausted_parent

Lássunk néhány konkrét példát az esztelen lezárások pusztító hatására:

– Előrejelzések szerint az írni-olvasni nem képes (analfabéta) tizenévesek száma az elkövetkező évek során 70%-kal megnövekedik a szegényebb országokban.

– Mexikóban a 10-15 éves analfabéta fiatalok aránya 25%-kal megnövekedett.

Brazíliában a bukottak vagy iskolából kiesettek száma háromszorosára növekedett a normál átlaghoz képest, a tanterv anyagának pedig csak 28%-át sikerült átadniuk a tanároknak a karantén ideje alatt.

Dél-Afrikában háromnegyed tanévnyi lemaradással szenvednek a diákok, valamint félmilliónál is többen estek ki az oltatási rendszerből.

Etiópiában az alapvető matekot nem sikerült elsajátítani az otthon maradásra kényszerített kisiskolásoknak.

lehetetlen

Hogy némi pozitív fejleménnyel zárjuk ezt a szekciót, két egymástól független svájci, valamint kanadai kutatás megállapította, hogy a gyermekek alvásminősége jelentősen javult a karantén időszaka alatt. Ez jobbára annak köszönhető, hogy átlagosan 75 perccel szunyókálhattak többet, valamint később is keltek az iskolába járás követelményének hiánya miatt.

Hosszú évtizedek óta zajlik egy társadalompolitikai vita, mely szerint az iskolakezdést el kéne tolni későbbre. A fiatalok nagy része ugyanis tízen-huszonéves korában éjjeli bagoly üzemmódra kapcsol, mely meghatározottság jobbára genetikai okból alakul ki. A megváltozott cirkadián ritmus 40-50 éves kor környékén visszaáll, ám addig a későn kelők mentális állapota jelentősen megsínyli az olykor reggel 7-kor induló oktatást. Azt se felejtsük el, hogy sokaknak ennél is korábban kell kelniük a vidékről való beutazás végett.

A karantén ideje alatt a középiskolás kamaszok alvási időszaka 2 órával későbbre tolódott, vagyis visszaigazolást nyert annak igazsága, hogy a gimnáziumban 9 órára, egyetemen pedig 10 órára pakolt iskolakezdés jelentős javulást hozhatna a diákok tanulmányi eredményeiben, de a mentális jólétükben mindenképp.

Helyrehozhatatlan hátrányt szenvedtek el fejlődésükben az újszülöttek, csecsemők, és iskolás kor előtti gyermekek

az_oruletbe_kergetnek

Eddig az iskolás gyermekekre helyeztük fókuszunkat, holott a lélekgyilkos karantén gyakorlatilag mindenki lelki állapotát a földbe döngölte, korosztálytól függetlenül.

A csecsemők, illetve bölcsődés és óvodás kisgyerekek sem maradhattak ki az áldásból. A karantén pusztító ereje már az anyaméhben megvillogtatja oroszlánkörmeit: klinikai vizsgálatok szerint a várandósság ideje alatt karantén-stresszt elszenvedett anyák utódai módosult agyi felépítéssel és neuron-kapcsolódásokkal jönnek világra, melyek a motoros (mozgás), kognitív és viselkedésbeli képességeiket egyaránt negatív irányba befolyásolják.

Magyarán a karantén idején született csecsemők tömegesen válnak majd mozgássérültekké, fogyatékosokká, illetve valamilyen fejlődési zavarral (pl. autizmus, ADHD) megbélyegezhetőkké.

A lezárások diszkriminatív jellegéből adódóan a fiú csecsemők súlyosabb rendellenességekre számíthatnak fejlődésük során, mint a lányok, mely hátráltatások a későbbi óvodai, valamint iskolai viszonyaikban is elkísérik őket.

Gyerekgyilkos vakcinák: hirtelen halál, szívgyulladás, bénulás a kísérleti oltások felvételét követően

kid_accident

A vakcinák veszélyeiről már annyit írtam, hogy igazán röstellném a végletekig ismételgetni magam. Pusztán a teljesség kedvéért biggyesztem be ide az alábbi néhány bekezdést, hogy ne higgyük, a karantén és lezárások feloldását követően egyetlen csettintésre és automatikusan rendben lesz minden.

Sajnos a gyermekek – pláne a kamaszok – jóval nagyobb arányban mutatnak csoportdinamikát, illetve igyekeznek a hatalom, valamint egymás igényeinek való megfelelésre, mint a bér -és adósrabszolgaság, valamint pártállami terror keserű valóságát megtapasztaló felnőttek. Emiatt sokan közülük roppant fogékonyak a kísérleti vakcinák felvételére – kiváltképp amennyiben popcornkólát, meg fesztiválokra való belépési jogosultságokat nyernek a rendszertől. A visszautasítást ebben a korban sokan nem képesek még kezelni, így a megfelelés érdekében mindennemű szorongásaik ellenére elmennek oltatni.

Annak ellenére, hogy 18 éves korukig a jog szerint nem cselekvőképes személyek, az akcióik nyomán keletkező negatív hatásokat maguknak kell viselniük és akár az idők végeztéig elhordozniuk.

Mellékhatások szempontjából legnagyobb veszélyben a kamaszok és fiatal felnőttek vannak. 16-40 éves kor között mérték a legtöbb krónikus, az embert hónapokon, éveken, vagy akár örök életen keresztül elkísérő vakcina-mellékhatást.

fear_from_the_needle

A sportoló karrierre vágyakozó fiatalok vagy kerüljék el akár a rájuk rótt súlyos büntetések terhe mellett is az oltást, vagy béküljenek meg a tudattal, hogy bármikor utolérheti őket egy váratlan összeesés, bénulás, neadjisten hirtelen szívhalál.

A 16 éven aluli oltott gyermekek körében az életveszélyes kondícióként számon tartott szívgyulladás előfordulása 133-szoros mértéket mutat az oltatlanokéhoz képest, a legutóbb Justin Biebert is elérő féloldali arcbénulás pedig nem igazán segít a műmájer nagymenőknek bevágódni a csajoknál.

Mindezek mellett vérrögösödés, stroke, vérkép-problémák, vagy krónikus autoimmun-betegségek is lehetnek a felelőtlen oltakozás következményei, mely mellékhatásokat a hivatalos tudomány elkezdte ráfogni a klímaváltozásra, karácsonyfa-allergiára, lekváros kenyér fogyasztására, vagy az életveszélyes kerti termőföldre.

Hatékony sterilizáció: csökkenő spermaszám, terméketlenség, spontán vetélések az oltást választó fiatal felnőtteknél

young_vaccinated_couple

A kicsivel érettebb generáció sem úszhatja meg a vakcináztatás negatív következményeit, viszont az ő esetükben már nem létezik mentség az elhibázott döntésre.

Ugyan a 70-es évek óta a különféle kemikáliák és stresszfaktorok hatására jól megfeleződött a férfiak spermaszáma, a csökkenés a COVID vakcinák beinjektálását követően újfent lendületet vesz, s azok újabb 15%-kal szállítják le permanensen a ficánkoló hímivarsejtek mennyiségét.

Ugyan a vonatkozó tudományos papír szerint a sehol nem listázott váratlan mellékhatás pusztán ideiglenes, s 5 hónap elteltével visszaáll a spermaszám a megszokott szintre, gyakorlatilag semmi nem támasztja alá az állítást, hogy ez valaha is megtörténne. Nincs kizárva, hogy a csökkenés permanenssé válik. Amennyiben mégis 5 hónappal számolunk, az még mindig hosszabb idő, mint ameddig a kísérleti vakcinák „védelmet nyújtanak”.

Természetesen nem kizárólag a férfiak bánhatják örök életre a csődör képességeik elvesztését egy szimpla ingujjfelhajtás miatt: a nők termékenysége is elkezd a száraz kóró színvonala felé tendálni.

pikwizard-2cd4224258b74605337178123ea066d3

A vakcinák indukálta terméketlenség jelensége egyelőre vita tárgya a tudósok körében, mellyel kapcsolatos konklúziókkal kivárják az emberiség kihalását. Viszont a jóval látványosabb, sok nő számára örök traumát előidéző spontán vetélések megszaporodását már nem lehet ekkora vehemenciával rejtegetni.

Egy visszavonatott tudományos kutatás szerint – mekkora szerencse, hogy nekem megvan – a kísérleti génterápiák akár kilencszeresére (!) is megnövelhetik a spontán vetélés kockázatát. Legutóbb szegény Britney Spears, aki apja gyámsága alól menekült a vakcinaipar gyámsága alá szenvedett el hasonló sokkot, miután néhány hónapos terhesen elvetélt.