Többen veszik észre, hogy szeretteik személyisége megváltozott a kísérleti COVID-oltást követően. A változás folyamata általában véve progresszív, vagyis hozzáköthető a beadott injekciók számához: az oltatlanok az esetleges lezárásokból és pártállami terrorból eredő stressztől, fenyegetettségtől eltekintve nem szenvednek egyéb problémáktól, az oltottak viszont hiába nyernek több olyan szabadságot és előnyt a rendszertől, melyek a pandémia előtt mindenki részére alanyi jogon jártak, nem tűnnek sem egészségesebbnek, sem elégedettnek a beléjük szurkált több dózis injekciótól.

Egyre többen számolnak be arról különféle internetes fórumokon, hogy családon belül az oltottak megtámadják az oltatlanokat, hogy a kísérleti oltások felvevőinek idővel semmi más beszédtémájuk nem marad, mint a vakcina, valamint annak propagálása, illetve hogy ezen agresszívvá váló vakcina-zombik a memóriavesztés, tikkelés és egyéb neurológiai problémák tüneteit hordozzák magukon, mely állapotok a hónapok leforgása során tovább súlyosbodnak.

A trójai faló példázata óta tudjuk, hogy a legyőzendő ellenség feletti hatalmat legnagyobb hatékonysággal – lehetőleg vérontás szüksége nélkül – a behatoló sereg kapukon belülre való helyezése révén lehetséges átvenni. Az oltottak beengedték az ellenséget a falakon belülre, hagyták, hogy az megkerülvén az immunrendszert átvegye az uralmat a testük felett.

Az emberi vérbe – melyben Jézus tanítása szerint a szentlélek lakozik – befecskendezésre került egy életidegen méreganyag. Ez a méreg jobbára felnőtt emberek keringésében flangál, szemben a kötelező védőoltásokkal, melyekkel a gyermekeket támadják.


Mivel az ártatlan gyermekek nem tehetnek arról, hogy meg kívánják őket mérgezni, így többnyire mentesülnek az oltások súlyosabb hátrányai alól. Amennyiben felnőtt ember önálló elhatározásból dönt egy kísérleti vegyszer felvétele mellett, annak mindennemű következményét saját magának kell viselnie – erről alá is iratnak vele egy beleegyező nyilatkozatot az oltás előtt. Az életellenes anyag megrendelésre érkeztének ténye tehát hivatalosan is bizonyítható – a kérdés, hogy mi művel ez az életellenes anyag a szervezetben?

Pontosan azt, ami a rendeltetése: kioltja az életet. Első körben a vakcina által közvetlen érintett szöveteket pusztítja: a szív -és érrendszert, az izomzatot, illetve az idegrendszert.

Az emberi agy – amennyiben nem isszuk el mind – nagy átlagban 86 milliárd agysejttel rendelkezik. Ezek természetesen a kor előre haladtával folyamatosan pusztulnak, így számuk csökken. Csak épp nem mindegy, milyen gyorsasággal.

Akik hajlandóak felvenni a kísérleti vakcinákat, eleve nincsenek a topon agyműködés szempontjából. Lehetséges, hogy tartós stresszben, szorongásban szenvednek, esetleg olyan jellegű függőségben (pl. alkohol, nyugtató), mely megakadályozza részükre a józan gondolkodás lefolytatását. Egy FDA alkalmazottal való csevegés kiszivárgott felvétele nyomán az oltásokkal kifejezetten olyan személyekre vadásznak, akik viszonylag alacsony intelligencia-szinttel, ám magas végzettséggel rendelkeznek. A diplomás, tanult, viszont roppant buta magoló diákok a vakcina-marketingesek legközkedveltebb célcsoportja.

tudatlan_tudos

Az „oktatási” intézményeket manapság jobbára inkább azok látogatják, akik kifejezetten egyéni indíttatású (önző) ambíciókkal vannak megáldva. Az értelmes fiatalok jól tudják, vagy ha nem, hát egyetemen szembesülnek a ténnyel, hogy a gondolkodás kifejezetten hátrány a professzor ukázainak szóról szóra magolása nyomán nyerhető érdemjegyekre nézve.

A rendszerből kiszűrődnek az értelmes és kreatív gondolkodásra képes diákok, és maradnak az önálló gondolatokkal nem rendelkező, csilliárd oldalnyi felesleges és haszontalan tényanyagot beseggelők, kik a rendszer lojális és mindennemű morális dilemmákat nélkülöző működtetői lesznek, úgymond remek csinovnyikok. Az ő útmutatójuk nem a lelkiismeret szava, az igazságra való intuitív ráérzés lesznek, hanem a tankönyv döglött szavai, a gyarló professzor atyaúristeni kinyilatkoztatásokat is felülíró ukázai.

Tehetségtelenség és képesség-nélküliség diplomával párosítva. Ez a tuti siker receptje.

A butítási rendszer áldozatává lett polgár legfontosabb megkülönböztető tulajdonsága, hogy abszolút alkalmatlan bárminemű önálló művelődésre, ismeretszerzésre. Így bemondásra elfogadja egy szűk szektás kör kígyónyelvvel előadott monológját, miszerint az oltás hatásos és biztonságos anélkül, hogy saját maga előzetesen megbizonyosodna ennek valóságáról az elérhető tényanyagok ellenőrzése révén. Bemondásra, hazugságra azonnal felhajtja az ingujját.

pikwizard-pharmacist-giving-injection-to-patient

Mivel a gondolkodás művelete nem passzol kellőképpen az oktatáson átesett statisztikai számjel attitűdjéhez, nyugodt szívvel implikálhatjuk, hogy az efféle embernek nincs szüksége tényleges agyműködésre. Elegendő ha csupán a központi idegdúcai maradnak működőképesek. Ez a vakcinazombi-jelenség ideológiai megágyazója.

Így kanyarodunk vissza a kísérleti oltások problematikájához az évszázadok óta zajló ideológiai agymosást követően.

Hogy a kívánt hatás megmutatkozhasson, a befecskendezett injekció szerte a keringésben mikroszkopikus nagyságú vérrögöket keletkeztet. A folyamatot az mRNS vakcinák által megrendelésre gyártatott tüskefehérjék indítják be. Maga az mRNS oltások feltalálója, Robert W. Malone vallotta be töredelmesen, hogy hatalmas hibát vétettek, mikor feltételezték, hogy az mRNS vakcina utasítására gyártott tüskefehérjék majd hozzátapadnak az ér falához, nem szakadnak le onnan, nem keringenek az érrendszerben, nem gabalyodnak egymásba, majd keletkeztetnek vérrögöket.

Robert W. Malone-t természetesen az 1984 szellemében minden létező publikációs platformról kitiltották, mivel a betanított munkás „tényellenőrök” szerint a feltaláló nem lehet tisztában a saját terméke tulajdonságaival.

freedom_of_speech_restriction2

Szóval a tüskefehérjék a vérkeringésben szabadon fel-le járkálva jól belegabalyodnak egymásba, majd a vérlemezkéket is magukhoz vonzzák, melynek következménye a vér besűrűsödése, majd vérrögösödés. Mivel az érrendszeren belül nincsenek a tüskefehérjék vándorlásának szigorú korlátjai, legnagyobb eséllyel nyilvánvalóan az elsősorban agyban futó temérdek hajszálér egyikét fogják eltömíteni, ahol krónikus oxigénhiányt idéznek elő.

Nem itt ér véget a történet, ugyanis míg a kísérleti mRNS és vektorvírus-vakcinák hatásfoka egészen a nullára nem csökken, a szervezet folyamatosan állítja elő az újabb meg újabb tüskefehérje-hadakat. Hamarosan a legtöbb hajszálér tömítetté válik, és a krónikus oxigénhiány tartós belső szervi gyulladást keletkeztet. Ez a krónikus gyulladás érintheti az érrendszert, az agysejteket, a tüdőt, a szívet, de igazából gyakorlatilag bármilyen belső szervet.

A tartós gyulladás, amennyiben kezeletlen, pláne felfedezetlen marad, belső szervi leépülések komplett kollekcióját indíthatja meg az ALS-től a Parkinson-kóron át egészen a mániás depresszióig vagy a sclerosis multiplexig bezárólag.

A krónikus gyulladás voltaképpen állandó jellegű sejt -és szövetelhalást jelent a gyulladás által érintett területen. A hiányzó szöveteket a szervezetnek valahogy pótolnia kell – amennyiben e művelettel lemarad, az érfal átszakad, és bekövetkezik az agyvérzés (stroke), illetve idegrendszeri zavar esetén az agysejtpusztulás.

dying_elder_patient

Mindez azt jelenti, hogy a szervezet állandó jellegű – 24 órás – terhelésnek van alávetve. Aki alapvetően egészséges volt a kísérleti vakcinák beinjektálása előtt, általában ép bőrrel megússza az esetet, ám egy krónikus betegségekkel küzdő, mentális zavarban szenvedő, vitamin -és tápanyaghiányos táplálkozást folytató személy szervezete oly mértékben terheltté válik a folyamatos „készültségnek hála”, hogy az felhasználható erőforrások híján idővel kénytelen lesz feladni a harcot, és megtörténik – akár évek hosszadalmas leépülési folyamatát követően – a totális szervi összeomlás.

Hogy mi lesz a vakcinaáldozat leépülésének végkifejlete, azt csak a lottósorsolást felügyelő közjegyzői bizottság képes előre megjósolni.

A szívben, tüdőben, de kiváltképp az agyban fellépő krónikus gyulladás idézi elő azt a fajta irritabilitást, mely az oltott családtagok leépülését kíséri. Kognitív képességeik lassú hanyatlása végett elmebeteggé válnak, és sok-sok IQ-pontot vesztenek.

Az oltások következtében fellépő „hosszú COVID” pontosan egy efféle leépülési folyamat eredménye. Központi utasításra minden vakcinaáldozatot kötelező COVID-halálozásként feltüntetni, e folyamat elfedésére, és persze a hivatalos narratíva visszaigazolására vezették be a „tudósok” a hosszú COVID fogalmát. Tényszerűen az agyban vagy az idegrendszerben fellépő krónikus gyulladásról beszélhetünk. A „hosszú COVID” révén fellépő kedvetlenség, álmatlanság, koncentrációs zavarok és krónikus fáradtság pontosan a vakcinák indukálta gyulladásnak köszönhetők, és eme tünetek szinte szóról szóra megegyeznek a szintén agyban fellépő gyulladás nyomán keletkező unipoláris depresszió tüneteivel.

depressed_girl1

Bár a gyulladásos folyamat önmagában véve halálveszéllyel fenyegető mellékhatásuk a kísérleti COVID vakcináknak, nem az egyetlen, amivel azok elérhetik bennünk a tartós szervi-mentális leépülés állapotát.

Másik hátulütőjük ama agyament folyamat gerjesztése, hogy a vakcinákba pakolt mRNS folyamatos antitest-termelésre utasítja a szervezetet. Ahogy sejthetjük, ez is alaposan lefárasztja a szervezetet, pláne ha az még krónikus betegségek béklyója alatt is vergődik. Az állandó antitest-előállítás roppant gazdaságtalan és hatékonytalan folyamat – a normál, egészséges szervezet órákon belül is fel tudja építeni őket egy támadó kórság esetén. Folyamatosan felesleges antitesteket termeltetni a szervezettel színtiszta ostobaság.

Végül, maga az mRNS technológia is megér egy misét.

MRNS-t a saját szervezetünk is állít elő ideiglenes jelleggel, ahol hasonlóképpen működik, mint a korabeli indiánoknál a füstjelzés: riasztja a szervezet egy betolakodó betegség érkeztére. Mihelyt ez megtörténik, az mRNS lebomlik, esetleg átalakul más jellegű sejtekké, például antitestekké. Igen ám, de az injekciók szintetikus, azaz nem lebomló mRNS-t tartalmaznak, melyek, ahogy sejthetjük, folyamatos, állandó jellegű és megállíthatatlan riasztásban tartják a komplett szervezetet, ezzel akadályoztatván a törekvést, hogy saját maga a legjobb belátása szerint bánjon el a betolakodó ellenséggel.

rebelling_girl

Hogy még egyszerűbb példával éljek: melyik katonai alakulat fogja a legnagyobb teljesítményt nyújtani a harctéren? Az, amelyik jól táplált (fehérjével, zsírokkal és vitaminokkal persze, nem finomított szénhidráttal), tud pihenni és sziesztázni, vagy az, amelyik hónapokon át nem aludhat, folyamatos éberségre kényszerül attól rettegvén, hogy bármikor betörhet a várt ellenség, ráadásul még utánpótlás sem érkezik a krízis átvészeléséhez szükséges tápanyagokból? Vajon miféle sors vár a hónapokon át alvásmegvonásban szenvedő katonákra? Túlélhetnek egyáltalán?

Roppant alacsony az esély a katonák második csoportja részére, hogy átvészeljék a háború végét. Néhány napot követően éberségük elalél, állományuk megtizedelődik. Pontosan ugyanez zajlik szervezetünkben az antitestekkel. A szervezetünk igyekezne folyamatos haptákban tartani őket, de gazdaságtalan fenntartásuk vagy jelentős mértékű többlettáplálékot igényelne az embertől (melyet egy betegeskedő, vírusrettegő oltott nyilván nem biztosít teljes mértékben a maga részére), vagy a szervezet egyéb, létfontosságú funkcióitól lesz kénytelen megvonni az „ellátmányt” az antitestek folyamatos fenntartásához.

Így fárad le végleg a szervezet, és kerül a „hosszú COVID”, a krónikus gyulladás fullasztó árjába az oltott ember. Mindez azért, mert hallgatott az „okosok”, a diplomások, az akadémikusok szavára. Akik önálló képességekkel nem rendelkezvén, valaha 30-40 évvel ezelőtt beseggeltek egy immunológia tankönyvet, melynek tartalmát mára teljes mértékben elfelejtették. De ha emlékeznének is rá, akkor is jó pár évtizede elavult ismeretek poshadnának a fejükben, melyek nem érvényesíthetők egy soha korábban nem alkalmazott kísérleti vakcina-technológiára.

vaccine_doses

A folyamatosan leépülő oltottak szép lassan átalakulnak a koronavallást éltető, vakcinákat istenítő zombikká. Minél több agysejtjük pusztul el, annál inkább elvesztik a képességüket a józan gondolkodásra, annál nagyobb hatást kelt bennük a tudományos klerikália gyilkos propagandája. Mégsem nyernek békét az oltottak, kik minél több vakcinát eregetnek magukba, annál békétlenebbekké, irritábilisabbakká és elviselhetetlenebbekké válnak.

Illendő nyújtanom néminemű segítséget a koronavallás rettegő hívőjévé lett vakcina-áldozatoknak, de roppant nehéznek mutatkozik a dolgom. A legnagyobb hátulütője azoknak, kik a hatalom ukázára mentek és beoltatták magukat, hogy a várható leépülésük tovább akadályozza a vétkeikkel való őszinte szembesülésük esélyét. Jó eséllyel nem fogják beismerni, hogy tévedtek, holott mindenki előre megkapta a megérzései szintjén, hogy ezek a vakcinák semmi jót nem hoznak az emberiségre, nem kéne elindulni az oltópontra még akkor sem, ha a szomszéd Mari néni majd jól megszól a „mulasztásom” miatt.

Az már egyenesen lehetetlennek mutatkozik – holott ez volna az egyetlen, valóban hatékony és legkönnyebb út –, hogy az ilyenek a teremtő Istenükhöz fordulván kérnék attól a rontás levételét. Pedig az őszinte hibabelátás elegendő volna ahhoz, hogy kegyelmet nyerjenek: Isten nem nárcisztikus pszichopata, mint a tudósok meg pártállami terroristák egyes csoportjai, ám amennyiben elmarad a bűneinkkel való őszinte szembesülés, nincs hogyan segítsen rajtunk ő sem, hiszen megkaptuk ajándékba a szabad akaratot. Tehát önálló elhatározásból végzett kérés, könyörgés, ima nélkül nem fog rajtunk segíteni, pláne ha úgy várunk tőle gyógyulást, hogy azt követően visszamegyünk szolgálni ama hulladék, tömeggyilkos rendszert és annak aberrált pszichopata vezetőit, kik a megbetegítésünkre, meggyilkolásunkra törekednek.

covid_news_summary

Ezért a korábban már taglalt spirituális útmutatásaim mellé néhány fizikai gyógymódot is felajánlok a szenvedőknek, de felhívom a figyelmet arra, hogy semmiféle garanciát és felelősséget nem vállalok ezek működésképtelensége esetén! Szóval mindenki jobban járna, ha inkább megbarátkozna a gondolattal, hogy van egy teremtő Isten, aki akkor segít rajtunk és vezet ki a sötétségből, ha mi magunk keressük őt!

Az oltásból eredő károk mérséklésére az első mozzanat a gyulladás csökkentése kell hogy legyen. Ehhez – mivel a lakosság túlnyomó többsége erősen vitaminhiányos – ajánlott a D-vitamin szedése a téli-tavaszi időszakban (nyáron inkább napozás), valamint a gyulladáscsökkentő és agysejtpusztulást gátló omega-3 fogyasztása. A D-vitaminról egy rakás cikket írtam már, tessék szemezgetni! Az omega-3-ról pedig nemrég készítettem egy szemelvényt.

Szintén az egészségünk visszaállítása érdekében álljunk át gyulladáscsökkentő diétára. Ezek általában véve a low carb diétákat jelentik, szűkebb értelemben a paleo és ketogén étrendek felelnek meg a kívánalmaknak. Aki nem kívánna komolyabb megkötöttségek mentén táplálkozni, az választhatja a barátságosabb mediterrán diétát is, melyet 2019-ben és 2020-ban egyaránt a legjobb étrendnek neveztek ki az amerikai dietetikusok.

A szervi gyulladás szervezetünk PH-értékét is felboríthatja, mégpedig a savasodás irányába. Ennek kordában tartására fogyasszunk el napi fél teáskanál szódabikarbónát kevés víz kíséretében.

menses_1

Szervezetünk vakcinák által megtépázott ellenállóképességének visszaállítására a természetes glutation szintünk aktivizálása lehet a megoldás, melyekhez molekuláris hidrogén tablettákat kell fogyasztanunk.

Végül, a vakcina által belénk fecskendezett méreganyagok semlegesítésére az általános szervi méregtelenítőként is alkalmazható glicinből fogyasszunk el napi 3x fél teáskanál mennyiséget.