Poszt-COVID kutyakomédia: szabadalmi pert indított a Moderna a Pfizer ellen

0

Minden egyes nap megfogadom, hogy ennyi volt: nem írok több cikket a nem létező COVID-ról. Aztán rögvest meg is szegem a magam felé tett ígérvényemet, ugyanis minden egyes nap újabb meg újabb, hol tragikus, hol komikus hírrel örvendeztet meg a rémhírterjesztő média.

Most, hogy az össznépi konszenzus szerint rendben véget ért a COVID-járvány, a riogatás elmeprogramjában benne maradt szereplőknek más választásuk nem akad, mint egymás nyakát átharapni, hiszen az eleddig bűnbakként és vírusterjesztőkként hibáztatható egészséges oltatlanok, valamint időközben felébredett oltottak maguk mögött hagyták a pandémia-riogatás omladozó színházát.

Ma robbant a hír, hogy a Moderna beperelte a Pfizert – állítása szerint azért, mert a Pfizer megsértette a Moderna által mintegy egy évtizeden át fejlesztett DNS-módosító mRNS-vakcinák szabadalmi jogait. A per mind a New York-ban székelő Pfizert, mind a vele partnerségben dolgozó német BioNTech-et érinti.

Az igazán szép ebben a történetben, hogy a Moderna szóvívői az összefogás jegyében 2020-ban még ama ígérvénnyel léptek a tisztelt publikum elé, hogy a járvány leküzdésének magasztos és közös célja mentén engedik az mRNS-technológiájuk alkalmazását más cégek számára, és nem érvényesítik velük szemben a szabadalmi követeléseiket.

image-from-rawpixel-id-2282542-jpeg

Mivel egyedül a Pfizer lépett piacra – gyanús körülmények közepette rekord időn belül előállított – mRNS vakcinával, nyilván őket kívánja most megkopasztani a Moderna, miután a bevételeik egyéb forrásai várhatóan jelentősen elapadnak, köszönhetően a totálisan megsemmisült renoméjú vakcinagyártóknak és azok életveszélyes termékeinek, valamint a pártállami vakcinácizmusnak, mely által tömegek döbbenhettek rá, hogy saját halálos ítéletüket írják alá, amennyiben engedvén a karhatalmi nyomásnak felhajtják az ingujjukat.

Nem is szükséges találgatni a per lényege kapcsán, mivel keresetükben egyértelműen kifejtik a Moderna szóvívői, hogy a Pfizer vakcinák kivonásáról rendelkező végzés helyett inkább részesednének annak bevételeiből. Magyarán jól megkopasztanák a Pfizert.

A rohamosan zuhanó részvényárfolyamnak örvendő Moderna már csak saját „szövetségesei” ellen indíthat megsemmisítő offenzívát, hiszen a cégek, a lakosság, de lassacskán az államhatalmak kegyei alól is kicsusszannak az életet megnyomorító, veszélyes mellékhatások sokaságával tűzdelt vakcinák előállítói.

A poén az egészben, hogy az ateista plebs által mesekönyvként elkönyvelt Bibliában tárgyilagosan és konkrétan szerepel a kitétel, hogy a végső időkben a Sátán a saját híveit is átveri, majd – miután az egészséges és oltatlan Isten gyermekei szép lassacskán elszivárognak a rendszerből – más választása nem lévén saját híveit támadja meg és rángatja azokat magával a sírgödörbe. Előtte még van olyan pofátlan, hogy nevéhez méltó módon – vádló – szépen megvádolja a saját halálra ítélt híveit, hogy ha tudták, hogy ennek a vakcináci diktatúrának semmiféle pozitív végkifejlete nem lesz, akkor minek mentek bele az ő játszmájába, és miért hajtották végre a szolgák az ő utasításait?

mentally_ill_girl

A magam részéről azt gondolom, semmi más dolgunk nincs, mit cselekedni azt, amit jó egy évvel korábban már leírtam: ne törődjünk azzal, hogy ideiglenesen nem engednek be minket szórakozóhelyekre egészségesen és oltatlanul. Bekkeljük ki ezt a kis időt, amíg a COVID-szektások szépen kiirtják magukat, mi pedig – nem oltás által szerzett jutalomként – popcornkólával a kézben dőljünk hátra, és élvezzük páholyból az előadást, melynek cselekménye hamarosan a harakiri fejezetnél éri el katarktikus tetőpontját.

Idő közben azért ne feledkezzünk meg ama kötelességünkről sem, hogy az esetleg még menthető embereket figyelmeztessük balga tetteik várható eredményeire, a hatalom szavára hallgatás és az oltakozás következményeire, s hívjuk őket az életre, a spirituális felemelkedésre.

Néhány érdekesség így a végére a Modernáról.

A Moderna, mint a nevében meglapuló szójáték (RNA) is mutatja, RNS-alapú oltások feltalálása céljából jött létre 2010-ben. Csakhogy az RNS-vakcinák kifejlesztése évtizedes távlatban csúfos kudarcnak bizonyult (ezért sem hiheti el senki ép elméjű ember, hogy aztán néhány hónap alatt sikerült egyet kifejleszteni egy új vírusra), így a Moderna alapítása óta csak veszteséget termelt.

stocks_going_up

Már csaknem Theranos-méretű csalást gyanítottak a befektetők, mikor hogyhogynem pont az utolsó pillanatban érkezett a megmentő messiás COVID-járvány, s így a cég reputációját helyreállító mRNS-vakcina.

2016-ban valóban szabadalmaztatta a Moderna az mRNS technológiát – mely szabadalom hogyhogynem tartalmaz szekvenciákat a koronavírusból! Micsoda véletlen!

2017-ben azzal hencegtek, hogy összesen háromféle vírusra van készülő vakcinájuk: kettő influenzára, egy zika vírusra, illetve egy negyedik is, melyet titokban fejlesztenek. Csak nem a három évvel később „spontán kirobbanó” COVID-ra?

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Moderna „életét” a COVID-járvány mentette meg, akárcsak a Pfizer szintén hanyatló profitrátáját.

Mostanra azonban elapadt a bevételforrás, hiszen a mindennemű elhallgattatások, fenyegetőzések, karhatalmi terror és tömegével legyilkolt vírusszkeptikus tudósok ellenére napvilágot látott az igazság az életveszélyes kísérleti vakcinák valós mibenlétével kapcsolatban.

vaccine_doctor

A következő „vírushullámban” már tényleg csak a legostobábbak oltakoznak majd, ráadásul azt csiripelik a madarak, hogy az egészséges oltatlanok immár meg sem gondolhatják magukat, hogy mégis inkább a kárhozatot válasszák, mivel az omikron variánsra hangolt vakcinákat nem engedik beinjektálni azoknak, akiknek az első kettő, mostanra teljesen hatástalanná vált és kukába való készletekből származó dózis nem kerül előbb a véráramába.

Szóval aki eddig bátran kitartott, annak immár nem is érdemes elkezdeni az oltakozást.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás