Nocsak, mégis laborból szökött a COVID?

0

Rögtön a koronavírus(-riogatás) tavaly márciusi kirobbanásakor igyekezett a fősodratú média megcáfolni az összes olyan hírt, mely a vírus labor-eredetét igyekezett bizonygatni, majd konteósként megbélyegezni az elmélet követőit. Ugyanekkor bevezették ama roppant nevetséges humbugot, hogy a denevér meg a tobzoska zabálása okozta az emberiség vesztét, hiszen a tudósok alaposan megvizsgálták a kérdést, és saját szemükkel látták, amint kaján vigyorral az arcukon ugrándoznak át a csúnya víruskák a tobzoska farkáról az őt elfogyasztók szájára.

A hivatalos narratíva okozta heveny röhögőgörcs a mai napig nem múlt el, ugyanakkor a labor-elmélet jeles képviselőit az eltelt idő alatt igyekeztek a lehető legagresszívebb módon megbélyegezni és ellehetetleníteni. A Facebook például nyílt cenzúrát vezetett be az igazságot hirdető újságírókkal szemben.

Több mint egy év eltussolást, üldöztetést követően robbant a bomba, hogy a wuhani víruslabor egyes dolgozói már 2019 novemberében a COVID-tünetekhez hasonló jelenséget produkáltak. Bajaikkal viszont nem mentek orvoshoz, ehelyett folytatták tevékenységüket betegen is. Mindezen tényállás alapjaiban forgatta fel a természetes eredet propagálóinak hitelességét.

A hír hatására Anthony Fauci, az amerikai operatív törzs „nyunyóka asszonya” zavart szemforgatásban tört ki, mivel év elején a WHO megvizsgálta a kínai labort, ez alapján teljesen kizártnak tartják, hogy onnan szökött volna a vírus. A folyamat egyébként hajszálpontosan úgy zajlott, ahogy 2013-ban a Horváth András keltette botrány nyomán a NAV egyetlen (munkaszüneti) hétvége alatt átvilágította magát, és hozta eredményül, hogy minden rendben van.

carefree_woman1

Azért legalább elismerte, hogy mégsem kizárt a laborból szökés elméletének helyessége. Ugyanígy, a mainstream propagandamédiumok szerkesztői elkezdték lóhalálában átírni a labor-teória konteóként való megbélyegzését. Akár olyan cikkeket is átszerkesztettek, esetleg visszavontak, melyek még tavaly márciusban kerültek publikálásra.

Mint minden esetben, itt is érdemes megfejteni a háttérben megbúvó szálakat. Ezen teória-háború elképesztően fontos hadműveleti front az igazság részére, mivel a „senki nem tehet róla” elv alapján kényszerítették az emberiségre a fullasztó maszkot, a kijárási tilalmat, a kísérleti oltásokat, valamint a vakcina-útlevelet.

Amennyiben egyértelműen kiderül, hogy mégis csak létezik emberi, vagy egyenesen hatalmi köri felelőse a „járványnak”, nem pusztán ideológiai alapú jogosultságaik vesznek el az emberiség ok nélküli megnyomorítására, de egyenesen kötelezhetők az emberiség részére súlyos kártérítések megfizetésére, valamint az általuk okozott népirtásért felelni egy e célból felállított bíróságon.

Egyébként természetes járvány esetén sem volna jogosultságuk egészséges embereket oktalanul terrorizálni, szóval az emberjogi bíróság ígyis-úgyis feláll majd az igazság érvényesítésére.