Nukleáris tél: omikronra hangolt vakcinák bevezetésével fenyegetik és rémítik halálra a lakosságot

0

Újfent megfenyegették a népességet a világ betegségügyi szervezetei. Jönnek az új generációs „védőoltások”, melyeket immár az omikron variáns elleni hatóanyaggal is felvérteznek. Októbertől fogva az unió minden országában elérhetővé válnak a bukott vakcinaipar kotyvalékjai, melyeket ráadásul központi beszerzés alá helyeznek, nehogy bármelyik tagország kicsusszanhasson a félresiklott, ám most ténylegesen bevezetendő globális diktatúra béklyója alól.

A megsemmisült renoméjú oltóanyaggyártó cégek nedves vágyálma szerint immár végre azok is megkezdik az oltakozást, kik eleddig távol tartották magukat az orvosi rendelőktől az életveszélyes mellékhatások és az első brancs kísérleti vakcina siralmas hatástalanságának eltitkolt hírére.

Természetesen ismét bilibe lóg a kéz, hiszen mindannyian első kézből tapasztalhattuk, hogy az oltások bevezetése nem az egészségünket, hanem Hitler és Sztálin óta nem látott mértékű pártállami terror kibontakozását állította helyre szerte a világon. Az engedelmeskedés tehát csak még több nyomort, halált és terrort szül.

Tervek szerint a téli „járványhullám” idejére mindenki beoltásra is kerül (haha). Aki pedig nem, nyilván ugyanazon üzenetet kapja majd arcába a passzív-agresszív hatalomtól, mint a tavalyi évben: akkor Joe Biden a „súlyos betegségek és halálozások telét” jósolta az egészséges oltatlanokra, melynek bekövetkeztére azóta is körömrágva várunk.

diskuralo_lanyok

Meglettek azért az okkultista fekete mágia következményei. Mióta Biden elhintette vérmes ostobaságát, teljes mértékben megszűnt az oltatlanok járványa, s januártól fogva kizárólag oltottak betegednek, valamint halnak meg, a négyszer vakcinázott demens elnök pedig COVID-pozitív lett. Minden átok előbb-utóbb visszaszáll annak elhintőjére.

A vakcinák természetesen újfent nem estek át kellő mértékű tesztelésen. A Moderna házon belül végzett 437 fős kísérletezését korántsem lehet a HVG aberrált firkászának állítása szerinti „vakcinák biztonságosságát visszaigazoló kutatásként” értékelni. Sokkalta inkább valami rossz bohózatnak és világra szóló átverésnek hangzik ekkora minta alapján kijelenteni, hogy földre szálló messiások érkeznek köreinkbe a vakcinagyárak szalagjairól.

A cég azt közölte, az mRNA-1273.214 kódjelű vakcinával kapcsolatban azt találták, mellékhatásait tekintve nem jelent nagyobb kockázatot az alkalmazása az eredeti vakcinához képest.

Tehát akkor a szívbetegségek csak 133-szoros, rákos daganatok alig százszoros, hirtelen halál pedig mindössze 17-szeres eséllyel következik be az oltottak körében egy egészséges oltatlanhoz képest. Csupa örömhír!

Ezzel szemben az omikron elleni antitestek szintje nyolcszor magasabb egy dózis beadása után, mint az eredeti Moderna-vakcinához képest. A készítmény éppen ezért lehet hatékony emlékeztető védőoltásként.

Immár bizton kijelenthető, hogy az AIDS valóságos népbetegséggé fog válni az elkövetkező évek során, mivel az antitestek magas szintje az immunrendszer lefárasztásán, majd kicsinálásán felül semmilyen mértékben nem járul hozzá a betegség hatékony leküzdéséhez. Minderről a természetes immunitásról szóló írásomban részletesebben is értekeztem.

Nem csupán új vakcinákkal rémítgetnek minket, hanem megkezdték elménk átprogramozását a létezéshez való jogunk előfizetéses konstrukcióhoz való kötésének elfogadtatásához. Ehhez évenkénti oltásokat vezetnek be, melyeket összekötnek a globális vakcinaigazolvány-rendszerrel. A módszertant az iPhone-hoz hasonlítgatják a retardált vakcinapropagandisták, melynek évenkénti frissítése szavatolja, hogy oltottsági státuszunk a naprakészség kívánalmainak megfelelő legyen.

Az évenkénti oltakozás lényege, hogy az ember egészen halála napjáig kénytelen legyen rendszerfüggőségben tengődni. Az aberrált és elmebeteg terrorhatalom béklyója alól egyre többen menekülnek világgá, mivel sokak részére nyilvánvaló, hogy az emberiség nagy részének kiirtására apellálnak a pszichopaták, valamint a valagukat nyaldosó doktor -és csinovnyikhadak. Ennek elősegítésére muszáj beterelni az emberiséget egy közös karámba, mivel enélkül sokan elszaladnának a böllérkés elől.

nyajimmunitas

Aki semmit nem tanult az elmúlt két év vakcinaterrorjából, annak úgyis mindegy. Az egészséges oltatlanoknak és az idő közben felébredett egyszer vagy kétszer oltottaknak kitartás, ez a tömeggyilkos szisztéma már nem fog sokáig a fejünk felett regnálni. Hamarosan megjelenik a Krisztus nagy fénnyel és dicsőséggel, ki jól megzabolázza a fenevad bélyege rendszerrel megalkuvó erőszakolóit.