Állóháborút idézett elő a kanadai kormány a hős kamionos tüntetők vegzálásával, kiknek példáját világszerte egyre többen követik

0

Kanada több tartományának ellátási lánca megakadt, miután a liberálnáci Trudeau megakadályozta, hogy az árufuvarozók eljussanak termékeikkel a boltokhoz és raktárakhoz. Kötelező oltást írt elő ugyanis a teljes kamionos szektorra, melynek révén ellehetetlenítette a két évvel korábban még létfontosságú dolgozóként ünnepelt dolgozók munkavégzését.

Válaszképp a kamionosok egy jó nagy csoportja Ottawába sietett, hogy blokádot indítván a kanadai főváros ellen rávegyék a háttérhatalmi báb Trudeaut, hogy azonnal hagyjon fel a legsötétebb fasiszta időket idéző rendelkezések érvényesítésével. Trudeau velük szemben sem az engedékenység, sem a nyílt színi totalitárius terror taktikáját nem alkalmazta, ehelyett gyáván elbújt az őt számon kérni kívánó népfelkelők elől a három oltását követően szerzett pozitív COVID-tesztre hivatkozva.

Trudeau legalja féreg módjára való rejtőzködése alatt az USA-Kanada közti határátkelők egy részét is eltorlaszolták a kamionosok, majd Ottawa polgármestere vészhelyzetet hirdetett a várost blokád alá vonó tüntetőkkel szemben, akiktől előbb tízmillió dollárnyi összegyűjtött adományaikat zárolta a GoFundme nevű terrorszervezet, majd a megmozdulást támogató lakosság által a kamionosokhoz kézzel vitt üzemanyagkannákat kezdték erőszakkal elrabolni a rendőrök.

Miután a GoFundme befagyasztotta a kamionosok számláját és vele a tízmillió dollárnyi adomány elutalását az éhező-fázó sofőrök részére megakadályozta, egy alternatív, ám cenzúrázatlan GiveSendGo rendszeren keresztül csaknem ugyanennyi pénz gyülemlett össze a derék kamionosoknak. E platform a GoFundme-val ellentétben nem adta be derekát a liberálfasiszta cenzoroknak és nem bannolta az adománygyűjtést. Ontario legfelsőbb bírósága most a jogi kiskapukat keresi az összekalapolt pénz einstandolásához.

A kamionos megmozdulás immár harmadik hete tart, és úgy tűnik, teljesen megmerevedtek a frontvonalak. A kialakult állóháború iróniája, hogy nem lőheti csak úgy agyon a hatalom a létfontosságú dolgozókat, hiszen akkor nem pusztán veszélyben volna, hanem azonnali hatállyal összeomlana a teljes ellátási lánc. Arról nem is beszélve, hogy a nyílt színi terror által egyértelműen felfedődne, mi is a tényleges céljuk az emberiséggel.

A fuvarozók gazdasági kifullasztására szintén nem érdemes játszani. Az áruló, bűnöző rendőrök és söpredék, bírságolgató végrehajtók mind kizárólag busás júdáspénzért végzik emberiséggyilkos tevékenységüket, míg a kamionosok ingyen, erkölcsi meggyőződésből állnak ellen a pártállami bürokratikus terrornak. Az államnak heti szinten dollármilliókba kerül a szabadság útjáról félreállni nem hajlandó lakosság terrorizálása. Amennyiben nem hagyják abba sürgősen a népirtást, hamarosan totális gazdasági csőd válik megérdemelt jussukká.

Időközben a hős kamionosok példája szerte a világon kezd ragadóssá válni, és Franciaországban, Új-Zélandon, majd ezen a hétvégén Hollandiában is szerveztek hasonló jellegű megmozdulásokat.

Legnagyobb sikernek a francia tüntetés bizonyult, hol a kamionos konvojok Párizst kívánják blokád alá vonni, s közben a sárga mellényesek is bőszen vonulnak a vakcinaterror ellen.

A megmozdulók forgalmat torlaszolnak, békésen, ámde határozottan demonstrálnak. Közben a bűnőrség ugyanazt végzi, mint bárhol máshol: dobálgatják a véletlenszerűen firkálgatott büntető cetlijeiket minden járókelőre, gáztámadás alá helyezik az utcán békésen sétáló kisgyerekeket, és persze engedély nélküli tüntetésként bélyegzik meg a polgárság alanyi jogon járó demokratikus véleménynyilvánítását. Jóhogynem a levegővétel is kizárólag pecséttel ellátott hivatalos engedéllyel végezhető.

Új-Zéland élén szintén egy autoriter, ráadásul női liberális miniszterelnök regnál (öröm látni, mennyivel különbek a női vezetők a pszichopata férfiaknál), aki nemrégiben kijelentette, hogy soha nem lesz vége az oltási programnak. Aki azt képzelte, hogy majd a két alkalommal való engedelmes ingujj-felhajtás véget vet a totalitárius terrornak, ahogy először ígérték, az vagy felébred végre, vagy keserű véget ér földi pályafutása.

Wellingtonban, Új-Zéland fővárosában a parlament előtt gyülekeztek a tüntetők, akik napok óta a helyszínen táboroznak. Mennyiségük ugyan napi szinten hullámzóban van, viszont aki tartósan ott maradna, azt kerti locsolókkal, illetve az azok révén dagonyává áztatott pázsittal kívánják eltántorítani a lecövekeléstől.

A hétvége során már hangyányit kreatívabb taktikát vetett be a hatalom a tüntetők oszlatására: óriás hangfalakat állítottak hadrendbe, melyeken keresztül egész napokon át végtelen loopban bömböltetik a Macarénát és Barry Manilow slágereit. Ezt a módszert amúgy az amerikai haditengerészet is alkalmazza nyílt vizeken a szomáliai kalózok visszafordítására, mégpedig Britney Spears dalaival, melyek kivéreztetik a nyugati zenét tiszta szívből gyűlölő szomáli füleket.

A tüntetők válaszul a Twisted Sister – We’re Not Gonna Take it c. számát játsszák vissza. 🙂

Néhány egyéb országban is történtek kisebb megmozdulások a hétvégén.

Berlinben békés vonulások zajlottak, melyeket mindössze néhány csordányi kék maskarás rendbontó zavart meg.

Hollandiában magukat Winnetounak képzelő lovas barbárok támadták meg a hágai békés tüntetőket, kiket – kizárólag az egészségük védelme érdekében persze – gumibottal, könnygázzal, és a mínusz fokok ellenére vízágyúkkal oszlattak.