Texasban betiltották a kötelező maszkviselést, miután a nyitásnak köszönhetően rekord alacsony a COVID-áldozatok száma

0

A retardált tudósok hörgéseinek, valamint a pártállami terroristák erőszakos riogatásainak hála az emberek tömegével hullottak el a megkövetelt rettegés, halálfélelem és a gazdasági ellehetetlenülés következtében. Egyre s másra harsogták a rémhíreket a fősodratú média nagy pofájú riogatói, miközben a megnyugtató hangokat közlő médiumokat rendőrállami terror révén üldöztették. Rémhírterjesztőként bélyegezték meg a rémhírterjesztőkkel szembehelyezkedő tudósokat, szakembereket.

Persze pontosan tudják, hogy mit csinálnak, hiszen a valódi cél a jelenlegi, életképtelenné vált civilizáció teljes megsemmisítése, valamint átvezetése egy neofeudalista új világrendbe, mely felett pont ugyanazon terrorhatalmak regnálnának, melyek az előző szisztémát a végső megsemmisülés felé kormányozták a fene nagy tudományukkal, meg a bolygó és minden emberi lélek mammonnak való eladásáért cserébe osztogatott száraztésztáikkal.

Alig néhány ország állt csak ellen a zabolázatlan pusztításnak. Az első renitens Svédország volt, ahol a lezárások doktrínáját nem érvényesítették. Ennek köszönhetően bár a gazdasági válságot nem sikerült megakadályozni, a halálos áldozatok száma népességarányban hasonló trendeket mutatott a lakosságot ellehetetlenítő karantént és kijárási tilalmat diktáló államokhoz.

Amerikában ugye tagállami szinten szabályozzák a kérdést. Egészen az idei év elejéig a legtöbb államban érvényben volt a karantén, illetve kijárási tilalom követelménye, kizárólag Florida szegült ellen a diktátumoknak, és lett a szabadság utolsó bástyájává az új földön.

florida-california
A floridai (kék) és kaliforniai (piros) halálozási adatok összehasonlítása

Floridában hasonló folyamat zajlott, mint Svédországban: kezdetben hangyányit rosszabbul teljesített például a totális lezárást követelő Kaliforniától, ám félúton fordult a kocka, és a harmadik hullám tetőzésének mértéke már messze elmaradt a félelemdoktrínát továbbra is nyakló nélkül alkalmazó Kalifornia mögött.

Általános tapasztalat tehát, hogy a lezárásokat visszautasító államok rövid távon kicsit rosszabbul járnak a karantén-diktatúráknál, ám közép -és hosszútávon már fordul a kocka. Az emberek a kezdeti riadalmat követően visszarázódnak megszokott életükbe, a halálhörgés követelményének hiánya révén pedig előbb-utóbb lelkiállapotuk is helyrebillen. Ami persze roppant gyászos fejlemény a pártállami félelemkeltés révén terjedő koronavírus részére.

Idén márciustól kezdve alaposan megtört a jég, és Florida mellett egy rakás, leginkább republikánus államban jelentették be a teljes újranyitást. Egy-két kisebb szabályozás meg a maszkhordás követelménye megmaradt, ugyanakkor minden üzlet, vendéglátó helyiség, színház, mozi és egyes államokban akár a nagy befogadóképességű stadionok is megnyithattak.

Florida példáját követve Texas lett a második nagy állam, mely márciustól kezdve feloldott mindennemű karantént és kijárási tilalmat, és nem korlátozták többé az üzletek nyitvatartását sem. A döntés következtében a korábbi gyászos csúcspontokról a feneketlen mélységbe zuhant az új fertőzöttek és halálos áldozatok száma, 2021. május 17-én pedig a kórság megjelenése óta első alkalommal sikerült 0 darab halálozást produkálni a helyrerázódó társadalmi élet következtében.

Az esetszámok csökkenését, illetve halálozások megszűntét nem magyarázza teljes mértékben az oltás felvétele, mivel jelen állapot szerint a lakosság alig 30%-a kapta meg mindkét adagját.

Joe Biden, amerika fantomelnöke márciusban neandervölgyi gondolkodásnak nevezte Texas kormányzójának döntését, hogy feloldják a korlátozásokat. Kifejezte, hogy a tudomány követésének megtagadása következtében soha nem látott humanitárius katasztrófa vár Texas államra.

Két és fél hónap elteltével a katasztrófa bekövetkezett: mind az ún. „tudomány”, mint a vernyákoló propagandamédia elvesztette maradék kevéske legitimitását. Ennél súlyosabb tragédia tényleg nem érhette volna az elpofátlanodott tudományszekta felkent főpapjait, valamint az eleve életveszélyes pénzügyi állapotba került mainstream médiát, akiknek vérmes ugatására már lassan a kutya sem kíváncsi.

Az alábbi ábrán látható a neadnervölgyiek által okozott katasztrófa. A piros vonal a „kihaló faj” feloldott korlátozásaiból adódó fertőzésszámot mutatja, a kék pedig azon államok 7 napos mozgóátlagát, melyek követték a magasságos tudomány dogmatikus kinyilatkoztatásait:

neandervolgyi_gondolkodas
A “tudományt” követő (kék) államok halálozási adatainak összehasonlítása a neandervölgyi gondolkodást folytató texasi (piros) adatokkal

A tudományellenes gondolkodás eredményein felbuzdulva Greg Abbott, Texas kormányzója rendeletben megtiltotta a kötelező maszkhasználatot az összes állami intézményben, mely rendelkezés június 4-től hatásos. Azon intézmény, mely megszegi az utasítást, ezer dolláros bírsággal sújtható. A rendelet nem terjed ki a magáncégek működésére, azok továbbra is szabadon eldönthetik, előírnak-e kötelező maszkviselést üzleteik bejáratánál, vagy sem.

Végülis elég groteszk módon bár, de feltárult az igazság. Lassacskán mindenkinek el kell döntenie végleg, hogy az emberiséget megvezető, becsapó, átverő, tönkretevő, megalázó és riogatásai lévén legyilkoló tudomány szavára hallgat, és marad szépen a passzív vergődés, döglődés, félévenkénti oltakozás bűvkörében, vagy pedig elkezdi végre helyén értékelni a folyamatokat, és felismerni a tényleges valóságot: az egész COVID járvány az emberiség leigázására létrehozott pszichológiai hadművelet, és az engedelmeskedés a hatalom szavának ama halált hozza el részünkre, melytől képmutató módon rettegnek és rettegtetnek az amúgy minden csatornán döglődést követelő médiumok és pártállami terroristák.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás