Megegyeztek az egymással megegyező tudósok, hogy az emberi tevékenység okozza a klímaváltozást

0

Napjaink népuralmi demokráciájának és szabad piaci kapitalizmusának a lényege, hogy senki által nem választott, sőt mi több, nem is ismert elitek távoli hegyvidéki településeken összeülnek, s a fejünk fölött meghatározzák, miképp legyen kötelező viselkednünk az elénk terülő ügyek és problémák tekintetében. Ugyanők szállítják emellé a kész megoldást, mely minden esetben a felelősségtől és elszámoltathatóságtól mentes totalitárius teljhatalom engedélyeztetését jelenti a rendszer részére az emberiség teste és elméje felett.

Annyi bizonyos, hogy az individuális szabadság eszménye soha nem volt még ennyire elnyomó és diktatórikus.

A múlt évben a bukott tudomány agyasai ültek össze, hogy összeesküdjenek az emberiség ellen. Közös elmeprogramozási szeánszuk alkalmával megegyeztek egymást közt, hogy az emberi tevékenység okozza a klímaváltozást, és punktum.

Irgum-burgum, rosszcsont lakosság! Tessék szíves lenni mostantól lavórban fürdeni, gyertyával világítani, kukacot zabálni az egészséges ökoszisztéma visszaállítása érdekében!

meg_fogod_enni_nem_kapsz_mast

Mit érdekel minket, agyatlan tudósokat, hogy az emberiség 99%-ának vajmi csekély köze van a klímaváltozáshoz, mint az több ízben kiderült. Nem mi, hanem a milliárdos elitek furikáztatják hájas valagukat magánrepülőgépekkel, a dőzsölő milliomos nyugdíjasok utazgatnak komplett kontinensek pöfékelő autóit túlszárnyaló mennyiségű károsanyag-kibocsátással járó luxus kéjutakon, s a magántulajdon szentségének ideája mentén őrjöngő kapitalisták gyártelepei szennyezik az általuk bevallottnál százszor több mennyiségű metánnal a levegőt. Ti, büdös nép, nyomás halálra fagyni, vegyszerekkel és mérgekkel telített műhúst zabálni, hogy a klíma megmenekülhessen!

A világra szart papír szerint 88 125 darab 2012-2020 között született, nagyvilágból származó klímakutatást tekintettek át a tudósok, melyek átnyálazását követően megállapították, hogy 99,9%-os konszenzus mutatkozik a globális felmelegedés emberi tevékenység kiváltotta mivoltáról.

Egyetlen fontos tényezőt felejt ki az elmeprogramozott tudósgárda: mely embereké?

Az efféle „tudományos konszenzusok” nagy mértékben elősegítik az új világrendhez vezető elmebeteg rendelkezések foganatosítását, mivel a bamba köznép részéről derogál feltenni a nyulat a kalapból kiugrasztani képes legnyilvánvalóbb kérdést. Tehát:

private_jet1

Kiknek a tevékenysége idézi elő a klímaváltozást?

Ha néhány luxusjacht sok száz millió autó szén-dioxid-kibocsátásának megfelelő szennyező anyagot fújkál a levegőbe, ha a milliárdos burzsoázia és celebgárda járja a nagyvilágot privát jetekkel, ha több hektáron terpeszkedő feldolgozóüzemek szennyezik halálra a levegőt, akkor mi köze ehhez a folyamathoz az egyszerű kisembernek, akire kőkorszaki körülményeket, Flintstone-autókat, meg rovarevést kívánnak erőszakolni a Föld sivatagbolygóvá változtatásának elkerülése érdekében?

Könnyedén leleplezhető, miféle álságos hátsó szándékok mentén terelik a témát a tisztelt professzorok. Még a provokatív állításuk, hogy a 88 ezer előszűrt, majd saját agendájuk mentén feldolgozott kutatási papír majd jól meggyőzi a klímaszkeptikusokat, kik magukba szállván villámgyorsan nekiállnak csótánytejet hörpinteni is keserű ítéletet mond erről a kompániáról.

A tudósok nedves vágyálma szerint a hatalom új megoldások mobilizálására használhatja fel a kiadott betűhalmazt, így nyervén tudományosan is igazolt felhatalmazást a szén-dioxid kvóta, az ennek nyilvántartására szolgáló hitelkártya, valamint szociális kreditrendszer érvényesítésére.

doconomy+index+2020

Érdekesség, hogy egy 2016-os kutatás szerint az amerikai társadalom 73%-a nem gondolja úgy, hogy tudományos konszenzus mutatkozna a klímaváltozás emberi tevékenység okozta mivoltára. Ez azért van, mert a világ népességének legalább ekkora része bizonyosan nem járul hozzá a klímaváltozáshoz. Mégis, a bolygópusztítást tényszerűen elkövető milliárdos pszichopata elit a maga bűneinek súlyát egyenlő arányban kívánja elosztani a teljes lakosság körében.

Kiadások társadalmasítása, haszon privatizálása.