Vakcinaútlevél után jöhet a szén-dioxid hitelkártya?

0

Ötletek kifogyhatatlan tárházát prezentálják a megsemmisítésünkre törekvő pszichopaták. Miután a koronavírussal való riogatás révén pakoltak tepsibe milliókat, következő akciójukkal immár a levegőt is elszívnák tőlünk.

A Mastercard támogatásával születhet meg a Doconomy nevezetű hitelkártya, melynek lényege, hogy pénz helyett vagy mellett szén-dioxid kvótával fizethetnénk a boltban kapható parizerért.

A bolygót élhetetlen hulladéktengerré változtató pszichopaták azt haluzzák, hogy a fával tüzelő, vagy a rabigatelep és saját otthona közt autóval járó felelőtlen polgár az okozója a klímaválságnak. Holott, mint az a valóban hitelt érdemlő tudományos kutatások sokaságából kiderült, a burzsuj oligarchia repülőzgetései, a dúsgazdag nyugdíjasokat fuvarozó óceánjárók, valamint az emberiséget fosszilis tüzelőanyagba fullasztó olajipari, illetve széntüzelést alkalmazó erőművek a klímaválság fő előidézői. A lavórba 3 liter lábvizet csurgató kisemmizett proletár még milliárdos tömegben is vajmi kevés mértékben járul hozzá a problémákhoz.

Mindezek ellenére a terrorista szennyező cégek a lakosságot hibáztatják a bolygó elpusztításáért, és még azt is behazudják, hogy az ő bolygóirtó viselkedésüknek a lakossági igények a legfőbb kiváltó okai.

bags-beautiful-beauty-987209

A Doconomy kártya bevezetéséhez minden cég részére előírják ama kötelezettséget, hogy az tüntesse fel termékei címkéjén az előállításához szükséges szennyező anyagok mértékét. A bolygó teljes lakossága a kártya révén egyenlő nagyságú szén-dioxid kvótát kapna, melyet havonta visszaállítanak az eredeti állapotba.

Aki nem használja fel szén-dioxid kreditjeit, az pénzért eladhatja másoknak. E húzással máris oda jutottunk, hogy a rendszeren az égvilágon semmi nem változik, hiszen a gyakorlatilag 0 káros kibocsátást generáló bantu néger vagy dél-amerikai indián majd szépen átadja a saját részére kiutalt kvótát azon pszichopata milliárdosoknak, akik néhány szem luxushajója az egész Európai Unió összes forgalomba helyezett autójánál több szennyező anyagot pöfékel a légkörbe.

Arra viszont kiválóan alkalmas a rendszer, hogy az annak kiszolgálása érdekében autóba ülő és ingázó bérrabszolgát pórázra verhessék és halálra vegzálhassák.

Az újabb terrorhatalmi béklyóra a gyilkos bankok mellett mi más cuppanhatott volna rá jobban, mint a koronavírus-rettegtetéssel, a lakosság jogfosztásával és a gazdaság földbe állításával megindított új világrend programot forszírozó World Economic Forum, melynek fejesei szerint roppant fontos, hogy mindannyian felelősséget vállaljunk bolygónk sorsáért. Mi azzal, hogy nem megyünk ki hitelkártya nélkül az erdőbe rőzsét gyűjteni, ők pedig azzal, hogy százan százegy magángéppel járulnak titkos tanácskozásokra megvitatni, mily módon folytassák tovább a bolygó népességének vágóhídra terelését.

marketing-online-1427787

A hitelkártya elfogadtatását természetesen nem egyenes kiállással, hanem cseles mód kívánja bevezetni a Doconomy: első körben azzal dicsekednek, hogy 90 millió polgár részére már elkezdték az egyelőre tesztüzemben lévő kártya kiszórását, melyhez tartozó mobilappban a vásárlók részére egyelőre tájékoztatás szintjén mutatják be az általuk generált ökológiai lábnyomot.

A kezdeti álságos kedveskedéssel próbálják elérni, hogy a világ teljes lakossága részére bevezetendő szén-dioxid hitelkártya általános elfogadottságra leljen, hogy a csellel tőrbe csalt népesség csak akkor gyanítsa meg, mennyire rútul átvágták, mire már csattan a láthatatlan bilincs a fával tüzelők csuklóján.