Megkezdték az EU által engedélyezett rovarok, valamint kukacok szállítását az üzletláncokba. Az apró finomságokat nem kizárólag magukban árulják: alapvető élelmiszereinkbe belecsempészvén őket kiváló helyettesítőikké válnak a különféle gabonaliszteknek, fehérjeporoknak, valamint édességeknek egyaránt.

rovar_sajtospufiA tücsökliszt felhasználásával készült sajtos pufi csakhamar minden édesszájú nebuló első számú kedvence lesz, mely finomság egészségünkre gyakorolt pozitív hatásával is felhívja magára a figyelmet. Minden zacskó 10 gramm, porított tücsökből származó fehérjét tartalmaz, hogy a nagy rágcsálgatás alatt is kirobbanó fittségnek örvendjünk!

A tücsökpufi gyártója, az Actually Foods több ízben elérhető sült tücsköket is forgalomba állított. A nyál összefut a szánkban ekkora változatosság láttán!

Következő csemegénk a Happy Planet Foods által előállított csokis süti. Ez a zacskón szereplő ígérvények szerint háromszoros mennyiségű fehérjét tartalmaz, mindezt 30%-kal kisebb karbonkibocsátás mellett. Mint az nevéből – cirip – kitűnik, szintén tücskökből előállított termékkel állunk szemben.

rovar_nasi

Egy hazai webshopban leltem rá a következő kuriózumra, mely a magamfajta édesszájúak nyálkiválasztását is alaposan felfokozza. A kukacos étcsoki e bogár lárvája által nyeri el jellegzetes diós ízét és ropogós állagát. Mennyei!

Végezetül, aki az ínyenc fogásokhoz kevésbé ragaszkodván szimplán valamiféle alkalmas nassolni valóra vágyna, az választhatja a ropogós selyemhernyókat, melyeket gusztusos csomagolásukban pakolhatunk a bevásárlókosárkánkba.

rovar_selyemhernyo

A finomságokat követően evezzünk a tápanyagforrások irányába. A sportolók, testépítők, valamint egyéb, fizikai erőkifejtést kívánó területeken ténykedők már most elkezdhetik az átállást a gazdag fehérjetartalommal bíró csúszómászók fogyasztására. Valóságos árubőséggel szembesülhetnek a proteinkészleteik feltöltésére vágyók!

Elsőnek itt van a sült és őrölt tücskökből gyártott fehérjepor, mely minden testépítő titkos recepttárának elengedhetetlen részévé válik az elkövetkező évek során.

rovar_protein1

Az alkalmi gyúrósokat a mangó, mediterrán és barbecue ízekben elérhető proteinszelet alakítja ellenállhatatlan szupermanekké – természetesen mindegyik a tücsökliszt varázserejét veti be a feszes karizom és formás popsi elnyeréséhez!

rovar_protein2

Nem csak édességek, dúsgazdag fehérjeforrások és hétköznapi nasik elengedhetetlen kellékei a rovarok és kukacok. Mindennapi alapvető élelmeink, mind kenyereink és pékáruink hamarosan szintén kizárólag lárvaliszttel kerülnek elkészítésre.

Minden pékség feljegyezheti receptkönyvébe a tücsöklisztkenyér elkészítési módját. A hivatalos leírás szerint minden egyes friss kenyérhez pontosan 336 szárított, majd finomra őrölt tücsköt használnak fel. E mindennapi étkeink az egészségünk további felvirágoztatása érdekében kalciummal, vassal és B12-vitaminnal is dúsításra kerülnek.

rovar_kenyer

A guszta cipók szépséges csomagolásban kerülnek a csorgó nyálú családtagok asztalára, kik két kézzel kapkodnak majd, csakhogy megszerezzenek belőle egy karéjt. Miután megkóstoljuk, soha többé nem vágyunk vissza a csomós, ízetlen, másnapra ehetetlen búzakenyér után: a darált tücsköket tartalmazó cipók napok elteltével is ropogósak maradnak!

rovar_kenyer2

Egészségtárunk egyetlen elemét sem hagyják magára a szorgos és guszta rovarok, valamint a jövőnkről szerető Isteneinkként gondoskodó Világgazdasági Fórum társadalommérnökei. Az új világrend képviselőinek kívánalmai mentén radikálisan vissza kell fognunk marhahús-fogyasztásunkat, mivel az ezek fingása nyomán keletkező, üvegházhatású metán a bolygó teljes felszínét élhetetlen Tatooine-ná változtatja.

Ez sajnos azt is jelenti, hogy le kell mondanunk a tehéntejről, hiszen hadra fogható bocik hiányában a tejtermék is hamarosan hiánycikknek számít. Segít a fingorászó tehenek modorának megrendszabályozásában a holland mezőgazdasági reform, melynek keretében tízezernyi, szarvasmarhákat nevelő gazdaság bezárására kényszerítik a helyi parasztságot.

Mindez nem jelenti persze, hogy az „erő, izom” mondóka imádott szimbólumáról végleg le kell mondanunk.

calcium-testosterone

Katonalegyek lárvájából készül ama tejféleség, melyek a jövő tejtermékeinek, fagylaltjainak, házi finomságainak nélkülözhetetlen hozzávalói lesznek! A dél-afrikai Fokvárosban már működik cukrászda, mely kifejezetten légytejből készült ínyenc fagylaltokat árul! Már csak a bogárfagyi végett is megéri felhelyezni a Dél-afrikai Köztársaságot a bakancslistánkra!

A laktózérzékenyek valódi Mekkája bontakozik ki a csótánytej bevezetése által. Nem elég, hogy a csótánytej dúsgazdag fehérjeforrás, de még kalóriaszükségletünket is nagy mértékben fedezi, sokkal inkább, mint a tehéntej! Ideje végre megbarátkoznunk kedves konyhai lakótársainkkal, mert ezek az előítéletességünk révén undorítónak találtatott lények a leghasznosabb ellátói testünk szükségleteinek!

A rohamosan felénk száguldó globális éhínségjárványt a rovarevést választó polgárok könnyedén vészelhetik át, miután innovatív vállalkozók tömkelege csapott le a busás megtérüléssel kecsegtető üzleti lehetőségre, s állít fel kukacgyárat a lakosság igényeinek fedezésére.

A legnagyobb léptékű projekt az Aspire Food Group Kanadában épülő üzeme, ahol éves szinten kétmilliárd darab, mintegy 9 ezer tonna rovar szaporítását tervezik, melyek emberi és állati fogyasztásra egyaránt alkalmasnak bizonyulnak. A fehérjedús szuperkaját szupermarketek polcaira és éttermek étlapjaira egyaránt ajánlják a lelkesedéstől buzgó forgalmazók.

Az emberiség kukacevésre való szoktatása szerves részét képezi a Világgazdasági Fórum „Nagy Újraindítás” elnevezésű intézkedéscsomagjának, melynek keretében tízmilliárd zsellért szorítanának rá gizgazok, nyesedékek, ipari hulladékok, valamint szennyvíz fogyasztására a környezettudatosság jegyében, hogy saját maguk folytathassák tovább a túzok és gyöngyözőbor fogyasztását, a jachtozgatást, magánrepülőzést, és persze a totális rabszolgásításunk lehetőségét bebiztosító vakcinaigazolvány és szociális kreditrendszer bevezetését a fejünk fölött.

meg_fogod_enni_nem_kapsz_mast

Nagy kegyesen azért figyelmeztetnek minket, hogy a rovarokkal való táplálkozás nem feltétlen ajánlott mindenki részére. Számos bogártartalmú étel kitint tartalmaz, melynek fogyasztása nehéz emészthetősége és allergiakeltő volta okán nem ajánlott kagyló vagy atkaallergiában szenvedőknek.

Amennyiben sikert aratnak a bogáralapú élelmiszerek, úgy azok hamarosan fokozatosan kiszorítják a gazdaságtalan marhahúst, sertést és baromfit a piacról. Ha nem, akkor törvényileg kötelezik az átállást az újféle diétára, az ellenkezőket pedig bírság és szociális pontlevonás alá helyezik.