Nagyon nem szeretem a szenzációhajhász „BRÉKING” szignókat, pláne hogy minden retardált, tartalomnyúló alternatív média agyonhasználja azt, de most valóban olyan hír akadt horogra, ami gyökerestül forgatja fel a butuska plebsz hiedelemrendszerét a COVID-járvány mibenlétével kapcsolatban.

Akik régebb óta olvasnak (nem sokan vannak), azok szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen rögtön a vakcinaprogram első napjaitól fogva tájékoztattam a nagyérdeműt a kísérleti COVID-oltások veszélyeiről, a COVID-járvány kifundált és mesterségesen elterjesztett voltáról, arról, hogy az egész interaktív tévéműsort mindenféle Rockefeller-klubokban meg háttérhatalmi intézményekben pakolták össze, valamint hogy a bevezetett COVIDiktatúra végcélja az emberiség teste és elméje feletti totális, közvetlen kontroll átvétele.

Akik oltatták magukat, azok feltétel nélkül átadták életük és haláluk szabályozásának lehetőségét a hatalom kezébe. Kivételek persze, akik idő előtt megbetegedtek vagy megpusztultak valamely nem várt vakcina-mellékhatásban.

Ezt mi mind tudtuk idáig, csakhogy a hatalom, karöltve az igazmondókat rémhírterjesztőző rémhírterjesztő propagandamédiával nemhogy váltig tagadta a valóságot, de egyenesen meggátolta az igazmondás érvényesülését. Az egészséges és életvidám lényeglátókat kigúnyolta, cenzúrázta, tönkretette, ellehetetlenítette. Mind a személyes közegükben, mind az online színtéren megbélyegzések tömkelegét aggatták rájuk (vírustagadó, tudományellenes, gődényista, antivaxxer). Miután nem oltatták magukat a felesleges méreggel, végül a létezés jogából is kitaszították őket.

freedom_of_speech_restriction2

Ugyan a vakcina-világháború megfeneklett, mégis érezhető maradt, hogy egyáltalán nem zárult még le a harc, inkább egyfajta megmerevedett frontvonalat tapasztalhattunk az oltott és oltatlan tábor között.

Bár az oltottak valahol legbelül mélyen nagyon jól tudják, hogy felebarátaik elleni holokausztban maguk is tevőleges részt vállaltak, sem szívből jövő és keserves hibabelátás, sem őszinte bocsánatkérés nem hangzott el a szájukból. Ehelyett inkább amnesztiát kívántak volna kicsikarni belőlünk, nagyjából a semmire alapozva.

Na, most aztán akkora tockost kapnak a vakcináci diktatúra alázatos szolgái, hogy a fal adja a másikat!

A Project Veritas tényfeltáró szervezet a COVID-megtévesztés három éve során számos hatalom -és vakcinaipar-közeli nagykutyával folytatott le privát beszélgetést némi alkohol kíséretében. A megeredő nyelvű aspiránsok diskurzusát rejtett testkamerával rögzítették, majd nyilvánosságra hozták YouTube-on és temérdek egyéb, cenzúrát nem művelő alternatív videómegosztó platformon.

mask_laptop

2021 decemberében komplett videósorozatot publikáltak arról, hogy bár a gyógyszerészeti ellenőrző szervezetek és maguk a vakcinagyártók egyaránt tudnak a kísérleti COVID-vakcinák ártalmas voltáról, mégis fasiszta módon erőltetik az oltásokat.

Csak hogy tisztában legyünk a Project Veritas videók hitelességével: maga a YouTube, annak ellenére, hogy a komplett narratívát romba döntő videók sokasága került a szervezet csatornájára, még soha nem merészelte őket törölni vagy cenzúrázni számtalan egyéb, COVID-hazugságot leleplező tudós komplett csatornáival ellentétben.

Egyébként nagyon durván fordul a kocka a politikai cenzúra és a karhatalom furkósbotjaként működtetett tényellenőrzés terén: épp tegnap engedték vissza Donald Trumpot Facebookra, és a több mint egy éven át tiltás alatt álló Gődény György YouTube-csatornáját is visszaállították annak korábbi tartalmaival egyetemben!

Szóval a Project Veritas kandikamerája lencsevégre kapott egy Pfizer főfejest, név szerint Dr. Jordan Walkert, ki a vállalat kutatás-fejlesztési igazgatójaként tevékenykedik. Ez a figura néhány feles ledöntését követően elkotyogta, hogy ők maguk fejlesztik az új COVID-variánsokat a laborjaikban, majd terítik szét azokat a világ különböző pontjain, hogy az emberiség rendszeres időközönként oltatni legyen kénytelen magát.

fear_from_the_needle

A létezés jogának előfizetéses konstrukcióhoz kötésének nedves karhatalmi vágyálmáról már fellebbentettem a fátylat korábban, ám a Pfizer törekvéseinek megértéséhez újabb fogalmat kell bevezetnünk.

A funkciónyerés olyan jellegű kísérletezéseket jelöl kórokozókkal, amikor laborkörülmények közt egy baktérium vagy vírustörzset oly jellegű mutációkra kényszerítenek, hogy azok természetes viselkedésüktől eltérő működésre is képesek legyenek. Példának okáért vegyünk egy kizárólag szárnyasok közt terjedni képes madárinfluenza-típust, majd egy petricsészében birizgáljuk addig, mígnem képessé válik emberek fertőzésére. Az így előállított módosított vírus új funkciót nyer. Ezzel a példával a fogalmat el is magyaráztuk.

Nyilván nagyon konyhanyelven fejtettem most ki a funkciónyerés jelentését, de a továbbiak megértéséhez elég ennyi is.

Tehát egyes primitív létformákat a tudósok immár képesek olyan irányba módosítani, hogy azok természetes képességeikhez képest virulensebbekké váljanak, az eredeti vírustörzsektől szokatlan jellegű tüneteket produkáljanak, illetve olyan fajokat is megfertőzzenek, melyeket természetes állapotukban képtelenek volnának megbetegíteni.

sick_girl2

A Pfizer házon belül úgy nevezi a metódust, hogy irányított evolúció. A funkciónyerési kísérletezés ugyanis rendkívül illegális tevékenység Amerikában, így hát el kell nevezni másképp ugyanazt, hogy ne minősüljön törvénysértő tettnek a speciális vírusmutációk kifejlesztése.

A videó tartalmát innentől zanzásítva és rövidítve közlöm, különben túlontúl hosszú és jellegtelen információk sokaságával telített volna ez a cikk, de aki kíváncsi a teljes beszélgetésre, az lejjebb görgetvén nyugodtan meghallgathatja eredeti formájában, angolul.

Úgy játszadozik a Pfizer a koronavírussal, hogy saját maguk mutáltatják azt. Miután kifejlesztettek egy új változatot, szabadon engedik azt egy kijelölt országban. Mivel laborban gyártódik a vírus, annak megjelenésekor már készen is áll rá a vakcina, amit be lehet injektáltatni az emberek testébe.

A karhatalom szíves-örömest besegít a folyamatba a kötelező oltás bevezetése vagy a létezés jogának oltási igazoláshoz kötése mentén. A Pfizer-igazgató úgy jellemzi a regulátorokat, hogy azok a tenyerükből esznek. A komplett gyógyszeripar gyakorlatilag egy átjáróház az állami szabályozók és a vállalatok lobbijai közt.

doctor-5342890

Hogyan lehetséges ez? A gyógyszergyárak működését ellenőrző hivatalnokok vagy ezeknél a cégeknél dolgoztak korábban, vagy pedig számítanak rá, hogy a későbbiekben náluk fognak állásra jelentkezni. Hogy szépen mutasson a temérdek referencia az önéletrajzukban, s ne rondítsa azt mondjuk egy általuk meghiúsított szabadalmi eljárás, ami ronthatná a pályázó esélyét, roppant nagyvonalúan kell viselkedniük a tisztelt ellenőröknek, mikor egy nem kellőképpen kiforrott, elégtelen minőségű hatástanulmányokkal alátámasztott készítmény engedélyezési kérelmét nyújtja be egy gyógyszervállalat.

Az „irányított evolúció” lényege, hogy egy kórokozó folyamatos frissítése révén igényt támasszanak az újabb meg újabb vakcinákra. Csakhogy nem feltétlen sikerül minden esetben kontroll alatt tartani a folyamatokat: Jordan Walker állítása szerint a delta és omikron variánsok azért is keltettek óriási riadalmat, merthogy azokat nem házon belül fabrikálták meg, hanem természetes úton mutálódtak.

Mikor elkezdtek szélsebesen terjedni, nem volt meg hozzájuk talonban a kész vakcina, az eredeti variánsokra épített oltások pedig gyakorlatilag semmitérővé váltak. Így a bivalens, delta és omikron elleni oltásnak nevezett kígyóolaj csak 2022 őszén érkezhetett meg a boltok polcaira, mikor, hála az égnek, már a kutyát nem érdekelte a koronavírus.

Másik módja a mutációk generálásának, hogy majmokba injektálják a vírust, majd a természetes módon kifejlődő legvirulensebb változatokat kombinálják egymással. A mesterséges szelekció által nem a vírusok jellegzetes viselkedése aktiválódik az idő múltával (kevésbé veszélyessé, illetve szezonálissá válnak), hanem brutális fertőzőképességre tesznek szert.

covid_wave4

Jordan Walker e viselkedést úgy jellemzi, hogy elé mennek a természetnek. A külvilágban is szeretnek a vírusok mutálódni, ám amennyiben házon belül pakolják azokat össze, rögtön a terjedés kezdetekor ott a gyártósoron a kész vakcina, melyet busás pénzekért el lehet adni a lóvá tett lakosságnak. Olyant is csináltak már, hogy odakinn kísérték figyelemmel a vírusok mutációját, majd rögvest begyűjtötték azok mintáit. Mire az új variáns elkezdene tarolni, már jelenthetik is be a messiás oltások érkeztét az erőszakkal felkorbácsolt vírusrettegésben vergődő lakosság számára.

A figurában semminemű szégyenérzet nem mutatkozik meg, mikor az emberek vég nélküli vakcináztatása céljából sorozatgyártott vírusmutánsok témáját taglalja.

Megtudhattuk az eddig is nyilvánvaló, ám váltig tagadott valóságot: az államhatalom és a népességet kifosztó betegségipar közösen végzi a népesség megnyomorítását. Minkét szereplőnek érdekében áll, hogy az emberiséget rabszolgaságban és vágóállati sorban tartsa. Az államoknak hatalomgyakorlási, a vállalatoknak pénzügyi alapon.

Az általam legépelt tényeket a Daily Mail és az MSN weboldala egyaránt szemlézte, ám mindkét hírportálról néhány órán belül eltávolításra került az információ. Magyarországon egyelőre én vagyok az egyetlen, aki a végtelen vakcináztatás céljából megmérnökölt és szabadjára engedett vírusvariánsokról tudósít, az álhírterjesztő propagandamédia fülét-farkát behúzva lapít.

UPDATE 2022.01.28: A YouTube cenzúrázta a videót, ezért az Twitteren tekinthető meg (már 20 millió megtekintésnél tart).