FIGYELEM: Jelen írás 2021. augusztus 6-án keletkezett, ám csak később került beszerkesztésre. A benne foglaltatott egyes információk elavultak lehetnek.

Vérszemet kaptak a hatalomtól megrészegült pártállamok, és oly mértékű pusztítást-züllesztést oktrojálnak az emberiségre, mely minden korábbi világháborúnál és népirtásnál aljasabb. Mégpedig pont azért, mert oly módon akarják véghez vinni az újkori Holokausztot, hogy mindeme szándékuknak homlokegyenest ellenkező előjelű kommunikációt és indoklást adnak.

Azért kell milliárdokat hajléktalanságba, nincstelenségbe, öngyilkosságba kergetni, mert szeretnék biztonságban tudni az emberiséget. Azért záratják be kisvállalkozások százezreit, adóztatják őket halálba, adósítják el őket a sárga földig, valamint helyezik a bedőlt cégek millióit az oligarchia kezébe mert megvédik és újraindítják a gazdaságot. Azért követelnek erőszakos üldöztetést és gyűlöletet az egészséges és életvidám emberekre a zombuló vágóállattá lett vírusrettegők részéről, mert a „tudományos konszenzus” szerint a halálos betegséget kizárólag az egészségesek terjeszthetik. Azért parancsolunk agypusztító, fogrohasztó, fullasztó szájkosarat, gyilkos karantént, elmebeteg korlátozásokat krónikus betegekre, azért rovunk sok százezres bírságokat kisnyugdíjasokra és vonjuk meg a részükre szükséges életmentő beavatkozásokat, mert a sérülékeny emberek védelme az első számú prioritás. Azért kell a kísérleti halálvakcinákat lenyomni az emberiség torkán, mert a végtelen lehetőségek liberális demokráciájában és szabad piaci kapitalizmusában az oltás az egyetlen megoldás.

Egy olyan országban élünk, hol a doktorok lerombolják az egészséget, az ügyvédek gúnyt űznek az igazságból, az egyetemek megsemmisítik a tudást, az államok felszámolják a szabadságot, a sajtó eltünteti az információt, a vallás korrumpálja a morált, és bankjaink tönkre teszik a gazdaságot.

– Chris hedges

pikwizard-5a6c27eb5e9cf04126566e8fecb7d587

Míg idekint a vérmes COVIDiktatúra tombol, addig a pártközpontokban, a háttérhatalmi pénzügyi intézményekben, valamint a karhatalmi katonai központokban sorra épülnek ki a szép új világ eljövetelét biztosító megfigyelő infrastruktúrák, szociális pontrendszerek, valamint az oltatlanok részére felhúzott internáló táborok.

Az egész 15 nap lezárással kezdődött. „Csak ennyi kell ahhoz, hogy kilaposítjuk a járványgörbét, és ne terhelődjenek le a kórházak” – mondták. És mi bevettük a tündérmesét, hogy önös célból ténykedő, saját egójukat fényező, kizárólag a saját előremenetelüket szem előtt tartó, temérdek mennyiségű értelmetlen információt egomán bizonyítási kényszerből beseggelő, és ezért recés WC-papírt kapó meg lobogtató szarháziak az egész világon mindenki más helyett jobban tudják, mi az emberiség részére a mindenki életét megmentő megoldás.

Az emberiség jóléte mindig a zsarnokok indítéka.

– Albert Camus

Eltelt 15 nap, mialatt roppant fegyelmezettek voltunk. Hordtuk a fullasztó, fogrohasztó fosos pelenkát, messziről elkerültük embertársainkat és elhaladván mellettük egy-két undok grimaszt is feléjük vágtunk – hiszen ezek a mocskos állatok bármikor halálra fertőzhetnek minket. Hagytuk, hogy bezárják vállalkozásainkat, hogy anyagi csődbe taszítsanak, hogy bedöntsék az adósrabszolgaság révén fenntartott kis otthonunk hitelét. Mert tudomány.

locked_down_business

Eltelt két hét. Eltelt két hónap. Eltelik lassan két év. Bár a húzd meg – ereszd meg kettőse alapján a hatalom sikeresen megegyezett a koronavírussal, hogy nyaranta az elvonul inkább a Bahamákra – mégis, megrendelésre újból és újból visszatér, hogy láthatatlan rémével kísértsen mindannyiunkat.

A koronavírus csodálatos találmány. A világ összes gondját-baját rá lehet fogni. Viszik az oligarchák az ország vagyonát? Ez a fránya koronavírus már megint borsot tör az orrunk alá! Az egész világot megfigyelik, központi adatbázisokba rendezik? Bizony, a koronavírus nem válogat! Belehal a nagymama a pártállami terror és félelemkeltés által keltett rettegésbe? Látjátok, hogy mennyire kell félni a COVID-tól?! Napfényt és D-vitamint huzamosabb ideje nem látott depressziós és alkoholista lakosság jön létre a lezárások következtében? Hosszú COVID! Mesterségesen előidézett élelmiszerhiány? COVID! Időjárás-manipuláció? COVID! Egészséges vagy? Vírustagadó!

A koronavírus tehát minden bizonnyal jó sokáig – vagy talán örökre – velünk marad, hiszen soha korábban nem létezett ennyire kiváló és hathatós módszer a hatalom – évtizedek óta kudarccal végződő – refeudalizációs törekvéseinek megvalósítására.

Nem számít, mennyire vagy paranoid vagy összeesküvéselmélet-hívő, amit a hatalom ténylegesen művel, az minden képzeletednél rosszabb.

– William Blum

covid_wave4

A medikálfasizmus gépezete pedig csak dübörög előre.

Németországban betiltották az „Új Világrend” elleni tüntetéseket. Ausztráliában bevetették a hadsereget, hogy teljes körű engedelmességet sajtoljanak ki a lakosságból a terrorisztikus lezárásokkal szemben, melyeket akár egyetlen pozitív PCR teszt mellett is elrendelnek egy 5 milliós nagyvárosban. Franciaországban megtiltják az éttermek részére. Hogy oltatlanokat szolgáljanak ki. Az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Görögországban pártállami nyilvántartásokat vezetnek be a lakosság megkülönböztetésére, ahol a társadalmat „jó emberekre” (engedelmesek) és rosszakra (engedetlenek) osztják fel. A „jó emberek” engedményeket kapnak arra, hogy az oltatlanok felett gyűlölködjenek, követelhessék azok szegregációját és táborokba zárását, vagy akár teljes megsemmisítését is.

Az EU egységes vakcinaútlevelet vezetett be, Kanadában és Németországban bemutatták az oltatlanoknak helyet adó internáló táborokat. Los Angeles-ben éheztetik a lakosságot, miután a boltokba sem engednek már be oltatlant. Magyarországon a zenés-táncos rendezvények kizárólag „védettségi igazolással” (Ahnenpass) látogathatók, illetve a terrorpropaganda negyedik hullámára való felkészülésképp a pártállami viktatúra nyíltan fenyegeti a lakosságot, hogy az őszi lezárásokból eredő halálozásokért és gazdasági károkért az oltásellenesek lesznek felelősségre vonva! Megvannak tehát a globális IV. Birodalom zsidó népfajai, gördülhetnek is a vagonok a stadionokba a gázkamrák felé.

Ölj meg egy embert, és gyilkos vagy. Gyilkolj le milliókat, és hódító vagy. Nyírj ki mindenkit, és te vagy az Isten.

– Jean Rostand

impfung_macht_frei

Az életre áhítozó emberiség helyzete jelenleg nem túlontúl rózsás, de vegyük figyelembe, hogy mindig hajnal előtt van a legsötétebb. A COVIDiktatúra végórái hamarabb eljöhetnek, mint gondolnánk!

Addig azonban rengeteg megpróbáltatást kell kiállnunk. A terrorhatalom fő intézkedése, hogy igyekezik megakadályozni az egészséges emberek részére a szükséges élelem, víz és levegő beszerzését. Ennek útján kívánják a testünk feletti kontrollt átvenni. Álságos mód hivatkoznak a szabadság édes szólamaira, de vajon miben is áll a valódi szabadság?

A szabadság nem más, mint az élet maga. A képlet roppant egyszerű: a szabad ember, ha hibázik vagy vétkezik is, viselkedését egy idő után, de magas öntudati szint esetén akár azonnal át tudja állítani a megfelelő, harmonikus állapotba. Akinek nincs szabadsága, annak szükségképpen nincs élete. Részére az abszolút erkölcsi mérce immáron nem a belső iránytű, a lelkiismeret hívogató szava, hanem a tanár osztályzata, a központi nyilvántartás rubrikája, a karhatalom éppen kiadott ukáza.

Az erkölcsös és morális cselekedet pedig, amit ezek megkívánnak. Biflázd be a szolgaszellem gyakorlati kézikönyvét. Söpörd le felebarátod padlását. Vidd a szomszédod a gázkamrába.

police_state1

Mi németek annyira boldogok vagyunk, felszabadultak a szabadság terhe alól.

– Német fiatal egy amerikai újságírónak Hitler hatalomátvétele után, nem sokkal a II. világháború kitörése előtt

Aki hagyja, hogy szabadságától megfosszák, az rabszolgája lesz a rendszernek, hiszen totális függőségbe kerül tőle. Tulajdonképpen a rendszernek köszönhetően immár mind beleszületünk a rabszolgaságba, és menet közben kell rádöbbennünk arra, mennyire elnyomó szisztémában vegetálunk, miután a fejünkbe préselt vadkapitalista propaganda tanai rendre nem teljesülnek életünkben. Kapálózhatunk akárhogy, soha a büdös életben nem lesz belőlünk szabad és innovatív vállalkozó, kreatív értelmiségi, vagy akár a rendszertől független önfenntartó gazda. Ezen pozíciók jogi értelemben igen, a valóságban nem léteznek, illetve kizárólag egy jól ismert hatalmi körnek, valamint azok haverjainak vannak fenntartva. Tényleges szabadság már régóta nincs, mégis csak mostanra vált arra való szomjúságunk az elviselhetetlenségig fojtogatóvá.

A szabadság abszolút minimuma, hogy uralmam van a saját testem felett. Voltaképpen a magam teste az egyetlen, mely fölött korlátlan hatalmat élvezek, hiszen a külvilágban végrehajtott mindennemű tettem már szükségképp befolyásolja a környezetem és mások állapotát, reakcióit. Amennyiben eme jogom csorbul – márpedig csorbul a kötelező oltások és a kötelező bérrabszolgaság révén, melynek köszönhetően kénytelen vagyok azon hulladék és tartalmatlan kajákat fogyasztani, melyeket a „szabad piac” flegmán elém vet – szabadságom legapróbb szigete is megszűnt létezni. Ha nincs szolgaság, nincs kaja, mivel az önfenntartásra való esélyt és lehetőséget felszámolta a hatalom. Ha nincs oltás, nincs utazás, nem helyezhetem át a magam testét egy megfelelőbb helyre.

covidpass1

Az élet az állandó változásról szól, a halál pedig a változatlanságról. Tehát aki 15 éven át haldoklik börtöniskolákban, majd döglődik 50 éven át ugyanazon a rabszolgatelepen, melyre ugyanazon az útvonalon mindig ugyanakkor jár be ugyanazon reálbérért, végül soha nem létezett életéért kapálódzik a nyugdíjrendszer alatt eltöltött utolsó 15 évnyi fuldoklásában – az az ember már halott volt, mielőtt az élet mibenlétéről bárminemű fogalma lehetett volna.

Rabosítsd egy ember testét, és a lelke lázadni fog. Rabosítsd az elméjét, és a teste követni fogja.

– Ismeretlen

Ami különbség a felfuttatott COVIDiktatúrában, hogy a halál követelménye mind ez idáig külső elvárás volt: tedd azt, amit mondunk, különben… kmk vagy, kulák vagy, parazita vagy. Személyiségzavaros, nárcisztikus, borderline, skizofrén. Egy valami nem lehetsz: ember.

Bár kötelező érvényű a halál, annak érvényesítéséhez szükség volt az áldozat aktív közbenjárására – mégpedig állandó rendszerességgel! A rés a pajzson pedig itt keletkezett: 80 éven át tartó haldoklása idején bármelyik nap beüthetett a ménkű, és döbbenhetett rá a rabszolga, hogy mennyire aljas, moslék, trágyalé rendszer alatt döglődik! Éveken át tartó bizonytalanság, a rendszer által belé táplált szégyenérzet, a félelem birodalmának százfejű sárkányával való megküzdést követően elkezdhetett kifelé sétálni a karámból, a szabadság felé!

nyajimmunitas

Az engedetlenség a szabadság valódi alapja. Az engedelmesek rabszolgák.

– Henry David Thoreau

A gerjesztett koronavírus-pánik eme ébredési folyamatot kívánja visszaterelni a halál sodrásának irányába. Nem ez az első törekvés az emberek teste feletti uralom átvételére, de minden bizonnyal a legambiciózusabb. Miután az ellenség immár belülre, a véráramba kerül, és kitűzi zászlaját a testünk talaján, fajunk elveszett. Nem kell neki az élet, messzire hajítja szabadságát és a népirtó oligarchia játékszerévé vált rongybábu 1-2 generáción belül kihal. Hiszen az életellenességben nincs élet.

Mikor feladod a szabadságod, vagy nem igyekszel azt megszerezni, miután rádöbbensz szolgasorsod keserű valóságára, egyben lemondasz az életedről is, hiszen a két fogalom lényegében egy és ugyanaz. Az embernek Istentől származó joga a választás szabadsága, mivel nem automatizált robotokként jöttünk a világra. De a rendszer azzá tesz téged. Átadod a szabadságod olyanoknak, akiknek legfőbb törekvése téged robottá tenni… az ő robotukká.

A halálfélelem a rabszolgaság kezdete.

– Robert Anton Wilson

robotember

A farkasfalkának először meg kell szereznie a beleegyezésed és le kell szerelniük az ellenállást. Szóval felhúzzák szépen a báránybőr-gúnyát, és megkínálnak egy kedves, teljesen ártatlannak látszó ajánlattal:

Csak 15 napot kérünk… ez minden.

Hát, ha csak ennyit akarnak… vigyék a szabadságunkat. Ennyire kevés áldozatot követelő kérést akciós áron is teljesítünk!

Miután résnyire tártad az ajtót a farkasok előtt, védelmedet áttörik, és immár nincs az a retesz, mely megállíthatja őket a zabolázatlan terrorban.

A zsarnokság árja extrém sebes és haragos. Először lefárasztanak: jobbra-balra dobálgatnak, hol kell maszk, hol nem, hol felszállhatsz a buszra, hol nem, hol bemehetsz a boltba, hol bezárják azt. Úgy játszadoznak veled, mint egy cunami az autókkal. Semminek nincs többé értelme. Akármerre is tekintesz, mindenhol hazugságok árja fog közre. Elveszted a talajt a lábad alatt.

propaganda_parodia

Minél több a tilalom és szabály, a nép annál szegényebb, minél több a fegyver, a nép annál nyugtalanabb, minél több a rendelet, annál nagyobb a felfordulás, minél több a törvény, annál több a tolvaj és a rabló.

– Lao-ce

Óh, szeretnéd visszanyerni a szabadságodat? Mi sem természetesebb! Csak írd alá itt, teljesítsd ezt a feltételt, és máris mehetsz a dolgodra!

Szóval engedelmeskedsz.

Amint teljesíted az elvárást, a feltételek hirtelen megváltoznak. Sajnos már nem elég engedelmeskedni ennek az egy feltételnek. Újabb teljesítését kell felvállalnod, hogy szabadságod visszanyerhesd.

Szóval újból engedelmeskedsz.

Ám hőn áhított szabadságod még mindig nem kapod vissza. Újabb feltétel került a listára. Aztán egy újabb, még egy újabb…

people-5219705

Végül elegendő idő telik el ahhoz, hogy engedelmeskedésed rutinná válik. Mint egy idomított állatot, treníroznak a megfelelésre. Talán eddigre már kezd néminemű homályos sejtelmed lenni arról, hogy a szabadság soha nem tér vissza. A 15 napból újabb hét lett, aztán még egy… a következő körben már 6 hónap, majd egyszer csak meghallod a híradóban, hogy a lezárások örökre velünk maradnak!

A szabadság illúziója addig folytatódik, amíg jövedelmező azt fenntartani. Amint az illúzió fenntartása túlontúl sokba kerül, leszedik a díszletet, eltolják az asztalokat meg székeket az útból, visszahúzzák a függönyt és láthatod a csupasz betonfalat a színház mögött.

– Frank Zappa

A szabadság soha a büdös életben nem származik más emberektől, viszont a rabszolgaság igen. A hatalom nem fog téged felszabadítani, viszont el tud nyomni.

Az Amerikai Függetlenségi Nyilatkozatban írásba is foglaltatott: a szabadság a teremtőnktől való!

A lefelé tartó spirál innentől gyakorlatilag megállíthatatlan.

pikwizard-pharmacist-giving-injection-to-patient

Az újrafogalmazott „szabadság” elnyerése attól függ, beengeded-e testedbe a kizárólag saját gazdagodásával törődő gyógyszaripar veszélyes kemikáliáit. Attól függ léted, hogy miféle vegyszerek keringnek a véredben, az pedig attól, hogy mit ír elő a kormányzat.

„ …a világ nem az igazságra hivatkozik. Amire a világ hivatkozni szokott, az a többség. A többséget úgy szerzi meg, hogy aki nem áll melléje, attól az élet lehetőségeit megvonja, lázadónak bélyegzi és a társadalomból kizárja. A többségi véleménynek az igazsághoz semmi köze, de a korrupt közösségben az az igazság funkcióját végzi. A helyzetet bonyolítja, hogy a többség – a világ minél korruptabb, annál kevésbé tényleges – csupán politikai többség, részben félrevezetett, részben becsapott, részben terrorizált és egyéb politikai trükkel létrehozott, a valódi többség ellenére koholt statisztikai blöff-többség, vagyis demokrácia. „

– Hamvas Béla

Ha a hatalom úgy dönt, még egy dózis vegyszer szükséges, a „szabadságod” érdekében újból felhajtod az ingujjad.

Kikívánkozik a következő kérdés: ez valóban a te tested innentől? Elhajítod magadtól az EGYETLEN tényleges vagyonodat, mely fölött Isten korlátlan hatalmat enged részedre?

Válaszod pedig egyszerű és hathatós. Mintha lett volna időd alaposan begyakorolni annak szövegét, beleértve a megfelelő hangsúly, illetve arckifejezés kiválasztását: „Mi az hogy, nagyon is!”

halott_bohoc

Így tehát a kontrollt afölött, hogy mi kerülhet testedbe, átadod vadidegeneknek. Többé már saját magadnak sem vagy ura. Na hajtsd csak fel az ingujjadat.

Lesz a következő vagy az utáni generációban egy gyógyszeripari módszer arra, hogy az emberek szeressék a szolgasorsukat, hogy könnyek nélküli diktatúra jöjjön létre, ez által létrehozhassanak egy fájdalommentes koncentrációs tábort egész társadalmak részére. Az embereket ugyan minden szabadságuktól megfosztják, de ők egészen élvezni fogják ezt, mivel a lázadásra való minden igényüket felszámolja a propaganda és az agymosás, vagy gyógyszeripari módszerekkel való agymosás. Ez tűnik a végső forradalomnak.

– Aldous Huxley

Az idő az ébredésre lejárt. Ennél a pontnál egyértelmű döntést kell hoznunk: vagy beszállunk a harcba, hogy jogaink maradványait összekaparjuk, majd helyreállítsuk, vagy pedig behódolunk az új világrendnek, az új normálnak, a nagy újraindításnak. Elvont rinyálásaid mindenféle vírusokról, variánsokról, mutánsokról meg vakcinákról kiváló figyelemelterelők a vágási barikák elaléltatására, de ideje volna észrevenni, hogy a valós háború nem ezen a fronton zajlik. Míg ti „rémhírjerjesztőkkel”, meg „dezinformátorokkal” torzsalkodtok, hátulról surrog be váratokba az ellenség és tűzi ki lófarkas zászlaját a toronyban, ahogy tette azt a török Buda elfoglalásakor. A valódi frontvonal egyszerű és nyilvánvaló: Egyik oldalon szabadság, a másikon totalitarizmus. Állj már végre valamelyik oldalra, és harcolj érte!

covidpass_protest

Ne feledd:
A holokauszt legális volt, a zsidóbujtatás illegális.
A rabszolgatartók törvényesen működtek, a rabszolgafelszabadítók bűnözők voltak.
A szegregáció jogos volt, a rasszizmus ellen felszólalni bűncselekmény.

„Amint elegendő számú ember érti a valóságot, a zsarnokok kiignorálhatók a létezésből.”
– Larken Rose