Nagyon szeretne a hatalom kiirtani minket, csak egy a gond: nincs hozzá elég ember

0

Most, hogy közeledik a totális rendszerösszeomlásba vezető válság, jól összerottyantotta magát a terrorhatalom, hogy mi lesz velük, ha a rabszolgáik ellenük fordulnak? Persze gyakorlatilag bárminemű intézkedéssel elkéstek már, de azért gyermeki naivitásukban úgy gondolják, villámgyorsan, agyatlanul kapkodva még össze tudnak gründolni a maguk részére egy kezdetleges apparátust, ami majd lefolytatja a harmadik világháborút a lakosság ellen, s kiirtja a rendszer „jótéteményeiből” többé nem kérő lázongó tömegeket.

Egyetlen nap leforgásán belül négy különböző cikket is találtam, melyek az elnyomó hatalom kiszolgáló-személyzetének siralmas kondíciójáról értekeznek.

Első körben az újonnan kinevezett Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter hintett el némi flancos dumát a fiatalság halálba küldésének szükségéről:

Kiemelt jelentősége van annak, hogy a kormány fokozza az ország katonai készenlétét, mobilitását, vagyis felgyorsítsa a haderőfejlesztést.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf a haderőfejlesztés legfontosabb pontjaként emelte ki a katonahiány orvoslását:

army-authority-boot-camp-280002

„arra van szükség, hogy magyar fiatalok – változtatva az eddigi terveiken – beálljanak, és fontosnak tekintsék a haza fegyveres védelmének ügyét”.

A miniszter ezt követően arról beszélt, hogy a katonaság Magyarországon továbbra is önkéntes vállalása lehet mindenkinek – azonban mindent meg fognak azért tenni, hogy a katonai ismeretek megszerzése „hazafias, helyes, klassz dolog” legyen.

Ezek még mindig ott tartanak, hogy majd a Call of Duty ráneveli a részükről nyilván tökéletesen segghülyének nézett fiatalokat arra, hogy menjenek ki a való életben is lövöldözni. Milyen jó móka már a testünkből spriccelő vérrel, lógó beleinket a tenyerünkben tartva utolsó halálhörgéseinkkel a mamánk után kiáltozni, miközben az ürülékünk is eláraszt bennünket a haldoklásunk végett egyre jobban ernyedő záróizmaink következtében.

Tiszta coolság!

Legnagyobb meglepetésünkre nem csupán a magyar ugaron ily siralmas a helyzet a katonaerő toborzása szempontjából. A világ legmagasabb költségvetéséből üzemelő, abszolút hi-tech csúcsot képviselő amerikai hadsereg is vért izzad a szükséges létszám feltöltésével:

action-army-battle-163443

Az amerikai hadsereg éveken át követelt meg érettségit a jelentkezéshez. A múlt héttől fogva azonban nem kérnek többé érettségit a szolgálathoz. Ez az elmúlt évek legjelentősebb változása a toborzásban, karöltve az 50 ezer dolláros belépési bónusszal.

Miért ez a hirtelen jött változás? Ebben az évben a szükséges újonc állomány 40%-át sikerült csak a hadseregnek feltöltenie. Azt mondani, hogy küzdenek a létszám feltöltésével túl enyhe kifejezés. Annyira rosszak a számok, hogy a védelmi minisztérium az állomány létszámának csökkentésére kényszerül, miután az eredeti tervek irreálisnak bizonyulnak.

Persze talán segítene valamicskét, amennyiben a már megfelelt, kiképzett és aktívan szolgáló állományt nem rugdalnák ki a kísérleti vakcinák felvételének elmaradása végett:

Nagyjából 40 ezer nemzeti gárdistát és 22 ezer tartalékost tiltottak el kötelességeik végzésétől, akik visszautasították a COVID-vakcinák felvételét. Az akció révén fizetésmegvonással is fenyítik őket.

soldier-885908

Amennyiben a katonák tovább folytatják a vakcinák elutasítását, még súlyosabb következményeket kell viselniük. Akik hivatalos felmentés hiányában sem oltatják magukat, erőteljesebb adminisztratív akciókra számíthatnak, akár leszerelésre is.

Hosszú távon ez azt jelentheti, hogy rengeteg katonától kell megválni, ami megsemmisítő a hadseregre nézve. Kiváltképp egy toborzási válság közepette, mikor a védelmi minisztérium vért izzad a létszám feltöltésével.

Július 1-ig a Nemzeti Őrsereg állományának 13%-a, a tartalékosok 12%-a maradt oltatlan.

Roppant komikus, ahogy fejetlen csirke módjára kapálódznak a hatalmuk megtartásáért ezek a gazemberek, kiknek ukáza „hajdanvolt szebb korokban” magasabb érvényűnek bizonyult az atyaúristen kinyilatkoztatásánál és könnyedén szavatolta bármilyen ürügy mentén kirobbantott háború lefolytatását, meg milliók halálát.

military-655630

Mihez kezdenek hát ezek a szerencsétlen lúzer hatalmasok, miután többé senki nem hajlandó csak úgy puszira megpatkolni az aberrált rendszerük meg a dúsgazdag burzsoázia rémuralma fenntartásáért?

Persze nem feltétlenül szükségeltetik impozáns méretű katonai állomány a lakosság lelövöldözésére, némi finomhangolással talán egypár szimpla rendőr is elbánik majd a hatalom gerjesztette nyomor végett lázadozó népességgel:

Az elmúlt öt évben még úgy is a felére csökkent a középfokú rendészeti képzésre jelentkezők száma, hogy 2020 szeptemberében elindult az iskolarendszeren kívüli, mindössze 10 hónapos, rendőrjárőr szakképesítést adó rendőrképzés

Míg 2017-ben még 3528-an jelentkeztek a rendészeti szakközépiskolákba, s 1751-et fel is vettek közülük, addig 2019-ben már csak 989-en felvételiztek, és 471-en feleltek meg a követelményeknek.

brutal_police

Vagyis a „gyorstalpaló” bevezetésével együtt is a 2017-es eredmények felére esett a létszám. Ráadásul a 10 hónapos járőrképzés nem is ad normális rendőrvégzettséget,

Eközben a kormány még határőrséget is toborozna, ám Pongó Géza, a Független Rendőr Szakszervezet főtitkára szerin rejtély, honnan lesz rá ember… Egy gyorstalpaló után egyenruhát és fegyvert adnak majd az embereknek? Attól is tartani lehet, mivel nem lesz elég jelentkező, eltörlik az eddig kötelező érettségit a felvételinél.

Hupszika.

Természetesen a rendőrség leépülése tekintetében is együtt mozognak a hazai rendszerfolyamatok a nemzetköziekkel:

San Diego a rendőri állomány 2009 óta nem látott exodusát szemléli, kiknek többsége az önkormányzat oltásfétise végett szerelt le. Csak a 2022-es fiskális évben 230-nál is több San Diego-i rendőr hagyta ott munkáját, kik a teljes állomány 22%-át alkotják.

brutal_police2

Az LAPD-nél (Los Angeles-i rendőrség) 2200 alkalmazott utasította vissza az oltások felvételét, s lépett ki vagy került emiatt kirúgásra.

Nem túl bölcs húzás szívgyulladással küszködve loholni a bűnözők után.

Ez egy szemle típusú cikk, tehát komolyabb értekezést nem terveztem ide azon felül, hogy bemutassam a folyamatot, melyről immár jó 3 éve folyamatosan regélek. Az emberek kezdik elhagyni a rendszert, fejvesztve menekülnek annak béklyója alól. A fenti példázatokban az a csodálatos, hogy úgy tűnik, az eleddig az alantas rendszer haszonélvezőinek számító végrehajtó és rendszabályozó had sem képes már többé elviselni a szisztémát, s immár az sem érdekli őket, ha éhezni kényszerülnek, csak ne legyen többé kötelező a hamarosan csendes magányukban agonizáló pszichopaták követelőzéseinek alá feküdniük.

A totális rendszerösszeomlás immár az ajtónkon kopogtat, elsöprő ereje mindenkit felemészt, aki továbbra is erőszak meg bérrabszolgáztatás révén kívánná a maga rémuralmát fenntartani.