Már megint nem fér a bőrébe a terrorhatalom: füstölgő szipkák miatt tartják fegyverrel rettegésben a lakosságot

0

Szerdán egyik pillanatról a másikra vagy ötszáz fősodratú rémhírterjesztő propagandaportálon jelent meg ugyanaz a teljesen egységes megfogalmazást használó (tehát géppel gyártott) hír egy újfajta vaporizátor piacra lépéséről, melynek terjedését azonnali hatállyal meg kell akadályozni, hiszen hát ILLEGÁLIS!!!

Az elf bar névre keresztelt készítmény akkora reklámot kapott, hogy tömegek lettek kíváncsiak az általuk korábban soha nem hallott műanyag cigaretta tulajdonságaira. Többek közt én is, a gerjesztett vérmes hisztériának hála, de még a mindmegette.hu, mint receptgyűjtő portál is visszafoghatatlan késztetést érzett a hír leközlésére..

Mint kiderült a kutakodásaim nyomán, az elf bar 4 éve létezik vásárolható termékként, ám ahogy az lenni szokott, a hatóságot játszó retardáltak akkor eszmélnek a divatba jött jelenség hús-vér valóságára, mikor már közvetlen a pofájukba pöfékelik a füstöt a renitens és törvényeket nem tisztelő fiatalok.

Egyébként eleve nem volna szabad a törvényeket tisztelni, hiszen ahogy a nevük is lebuktatja őket, kizárólag a lakosság megtörésére és élete tönkre tételére, valamint ellehetetlenítésére hivatottak eme kódexbe vésett, bikfanyelven írt paragrafusok, nem pedig valamiféle utópikus, tisztességes és erkölcsös társadalom megteremtésére.

Szóval aki a hatóságokhoz hasonlatosan az elmúlt éveket egy reklámszatyor mélyén töltötte, a gerjesztett hisztéria fényében immár halhatott az elf bar létéről. A marketinges szakmát kollektíven vethetjük a Gyehenna tüzére, hiszen a riogató rémhírterjesztők, élükön a papokat a fenevad bélyegének propagálására utasító Zacher Gáborral hatásosabb reklámot és keresletet generáltak a szabad piac innovatív termékére.

Jó három éve a folyamatos, napi szintű riogatások korát éljük, ám ezek rendre csökkenő megtérülésekkel vonják el az emberiség figyelmét a folyamatban lévő világfolyamatokról, melyek következménye az emberiség nagy ébredése és az arra felkészültek spirituális felemelkedése. Lenn a földön viszont újabb meg újabb megkötöző béklyók, mint háborús veszélyhelyzetek, életveszélyes fenyegetőzések, vírusriogatások, vakcinamandátumok révén kívánják az emberiség felemelkedési folyamatát megakadályozni, és további néhány hónapra, a totális összeomlás pillanatáig szavatolni, hogy a halálrettegésbe taszított, süllyedésre kényszerített áldozatok a hatalmukat vesztő pszichopatákkal együtt legyenek kénytelenek alászállni a pokolba.

Ezért hát a napi szinten huhogott újabb meg újabb förtelmes rémhírek különféle fantomveszélyekről. Sokkdoktrína négyzetre emelve.

Gyorsan kellett lépni valamit, hiszen a híradások szerint a háborús uszítás három hónap alatt elvesztette a nézőközönség 95%-át, a majomhimlő a majmok kivételével senkinek a kiemelt figyelmét nem élvezi, így hát műveli azt a hatalom, ami jól bejáratott szokása évszázadok óta: a gyermekeinkkel zsarolnak minket. Szeretett utódaink végveszélyben vannak, s amennyiben nem lépünk rögvest közbe, mind áldozatai lesznek a generált kamuválságnak.

Érdekes, a koronavírus idején még nagymamagyilkosok voltak az egészséges és életvidám oltatlan fiatalok, akiknek szívgyulladást és korai halálozást is kötelező volt bevállalniuk annak érdekében, hogy a szeretett nagyi megmeneküljön.

Az iskolabezárásoknak, majd a megkövetelt maszkhordásnak, távolságtartásnak köszönhetően gyermekeink immár 6 éves kortól az öngyilkosságon gondolkoznak, mely jelenség hűen leképezi a lenyűgöző eredményeket, mikor a hatalom az életünk árán is meg kíván minket menteni.

Na, ne kerülgessük tovább a forró kását, lássuk csak, mivel húzta ki ez az ún. elf bar a gyufát a „hatóságoknál”:

Átfogó akciót indít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) egy új típusú eldobható elektromos cigaretta, az Elf Bar kereskedelme ellen – jelentették be szerdai sajtótájékoztatójukon a szervezetek képviselői.

Riadó mindenkinek, az egész világnak, mert egy fél vonalzó hosszúságú szipka halálos veszélyt jelent a komplett emberiségre! No de hogyan is?

Horváth Gábor, a NAV ellenőrzési szakfőigazgatója elmondta, a fiatalok nincsenek tisztában azzal, hogy az Elf Bar nikotintartalma akár 16 doboznyi cigarettának is megfelelhet, ezért az életüket is veszélyeztetik, ha szívják.

No és honnan szerezték az infót, hogy az elf bar-ban 16 doboz cigarettának megfelelő nikotin van? Természetesen roppant pontos és alapos tudományos vizsgálatok által:

Az Elf Bar káros, ráadásul azt sem tudják a szakemberek, hogy pontosan milyen mérgező anyagok vannak benne.

Akkor honnan tudják, hogy káros? Megjelenik a fekete piacon egy halálos életveszély, mely kiváltképp amiatt veszélyes, hogy nem tudjuk róla, az-e.

Ugyanezen logika konzekvens alkalmazása a hasonló igényességű vizsgálatokon átesett COVID vakcinák esetén még arra késztette a hatóságokat, hogy ha kell, akár náci terror alkalmazása mentén is döfködjenek legalább 4 dózist a teljes világ lakosságába. Amennyiben a maga „stabil és konzekvens jogszabályokkal körbebástyázott” alapelveihez hűnek mutatkozna a drágalátos hatóság, azonnali hatállyal becsöngetnének minden fiatal lakásába, kezükbe nyomnának 4 elf bart, majd rájuk rivallnának, hogy ezeket akkor most darabonként egy huzamban, két hónap időközönként szippantsák el.

chain_smoker

Kíváncsi vagyok, a semmi alapján feltételezett „16 doboz cigaretta” hatóereje megfeleltethető-e egy tíz éven belül 50%-os bizonysággal halált előidéző szívgyulladásnak, vagy az újabban köztudatba emelt hirtelen halál szindrómának, amikor a zsarnoki terrorhatalom által beoltott fiatal, korábban egészséges és kórtörténet nélküli felnőttek egyik pillanatról a másikra esnek össze, majd halnak meg?

Hozzátette: egyre népszerűbb a termék a fiatalok körében, hiszen szép, illatos, mutatós, könnyen használható, de veszélyes. Példaként említette, hogy az Elf Bar nem olyan, mint a hagyományos cigaretta, hogy egyszer elég, hanem 800 és 5000 slukkos változatban is létezik, és addig szívható is.

Tehát a valós oka az elf bar népszerűségének, hogy költséghatékony és takarékos alternatíváját nyújtja a megfizethetetlenné vált cigarettának. Plusz még trendi és illatos is. Mi kell még? Ja, persze hogy halálos, hiszen semmi bizonyíték alapján megmondták a hatóságok!

Mitől kifejezetten életveszélyes az elf bar? Erre is kapunk magyarázatot:

smoking_woman

Mivel ez a termék hivatalosan dohányárunak minősül, jogszerűen csak trafikban, zárjeggyel ellátva lenne értékesíthető, ráadásul csak ízesítés nélküli változatban, ám ezeket a “manórudakat” csak épp nemzeti dohányboltokban nem lehet kapni – bárhol máshol, például webáruházakban könnyedén beszerezhető, akár kiskorúaknak is.

Tóth Márk pénzügyőr ezredes, a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságának igazgatója elmondta: nem csak a kereskedelme illegális, de a jogszabály szerint az Elf Bar-t birtokolni, külföldről, akár csak saját célra megrendelni is törvényellenes, mivel ez a termék a jövedéki adóköteles lenne.

Az elf bar halálos veszélyt jelent az adóbevételekre, az élősködő NAV revizorok és végrehajtók megélhetésére, ezért AMD gépfegyvereket kell szegezni a magukat összerottyantó fegyvertelen csempészek tarkójának.

Dehát no problémó, hiszen rendelkezésre áll vállalható módszertan az adóhatóság részéről: ellenőrizzék az összetételt, majd nyomják rá a plecsnijüket a cuccra, aztán mehet a készlet a dohányboltokba. Vagy mégsem?

Kérdésre közölte: hatósága nem javasolja, hogy az Elf Bar legális legyen… Nemcsak a kereskedelme, de az Elf Bar birtoklása, külföldről saját célra történő rendelése is törvényellenes.

Tehát megszületett egy termék, melynek a „zseniális hatóságok” rendelkezése érdekében nem létezhet legális alternatívája, ennek következtében a fiatalok képtelenek azt illegálisan beszerezni. Ráadásul kisgyerekek is probléma nélkül hozzájuthatnak a szerhez, hiszen – a dohányboltokkal ellentétben – ezek árusait nem köti röghöz a törvényes működés követelménye, hogy ne merészeljenek dohányterméket árusítani egy dohányboltban. Meg persze a NAV sem lépkedhet csak úgy be napi szinten bírságtömbbel a kezében egy jól szabályozott működésű helyiségbe, hogy néhány számjegy fabrikálásával azonnali hatállyal ellehetetlenítsen egy működő konkurenciát.

Biró Marcell, az SZTFH elnöke közölte, hogy nyári táborokban, szeptembertől pedig valamennyi iskolában, valamennyi osztályban osztályfőnöki órán hívják fel a figyelmet az Elf Bar káros hatásaira.

Az Elf Bar veszélyeiről a Kréta rendszeren keresztül a diákok, szülők figyelmét is felhívták. Biró Marcell hangsúlyozta: az Elf Bar elleni fellépés közös ügy, amelybe a pedagógusokat, szülőket is be kell vonni.

kids-smoking-gang-signs1

Vége a világnak, ha még a tanárok is beszállnak az elf bar démonizálásába. Máris szavatolható, hogy a termékre támasztott igény újabb rekordokat döntsön, kiváltképp miután még a tanár néni idegeit is lehet kicsit túráztatni egy néhány centiméter hosszú színes rúd lobogtatásával.

Most komolyan: kell ennél jobb reklám?

Aki Magyarországon engedély nélkül értékesít ilyen terméket, az 5 millió forinttól 500 millió forintig terjedő bírságot kockáztat.

Dehát nem lehet nem engedély nélkül értékesíteni… Egyébként ki az az ökörpörkölt, aki ekkora bírságot tud vagy hajlandó kifizetni?

Sajnos így is túlontúl hosszúra nyúlt értekezésem, pedig számos, a jelenség nyomán kibontakoztatni szándékozott témakört még csak nem is érintettem. Úgyhogy zárásképp már csak néhány gondolatot fűznék hozzá Zacher Gábor egyik értekezéséhez, melyet a portfolio.hu-n leltem fel.

negative-space-woman-model-smoking-isabella-mendes

Van egy kiindulási pont: ha nem dohányzik valaki. Valójában ez a legegészségesebb.

Ekkora baromság éterbe eregetése önmagában is megkérdőjelezi Zacher Gábor mindennemű kompetenciáját.

Ha nem dohányzik valaki, mikor olyan szituációval szembesül (ráadásul folytatólagosan, hiszen a dohányzás legtöbbek részére nem pillanatnyi hóbort), melynek elfedéséhez mások a rágyújtást választják, akár sokkal súlyosabb következménye is lehet a problémának, mint dohányzás nélkül.

Mivel bizonyosságom van arról, hogy minden betegségnek csakis és kizárólag lelki oka van (még a látszólag véletlenszerűen bekövetkező baleseteknek is), egy komoly lelki válságot okozó probléma esetén az alap esetben azt dohányzás révén szőnyeg alá söprő egyén akár egészségesebb maradhat, mint azok, akik képtelenek vagy nem hajlandóak a személyes válságukat elkerülő mederbe terelő megküzdési stratégiák alkalmazására. A dohányzás legtöbbször évtizedek alatt építi le a szervezetet, a rendszer működéséből eredő szorongás, pánikbetegség, depresszió, öngyilkossági késztetések, skizofrénia akár hónapokon belül elvégzi ugyanezt a feladatot.

failing_boy

Egy hagyományos cigaretta elszívását követően büdös lesz az illető… a manórúdra ez nem érvényes.

Soha életemben nem találkoztam olyan emberrel, akinél a büdösség indokot szolgáltatott volna a dohányzás abbahagyására, pedig gyakorta voltam láncdohányosokkal körbevéve úgy, hogy jó magam életemben nem gyújtottam rá cigarettára, és szándékom szerint nem is fogok.

A dohányosok hozzáállása inkább az, hogy legyen kötelező másoknak feltétel nélkül elfogadni az én passziómat, és ha ez nem tetszik nekik, hát forduljanak fel.

Pusztán a dohányosok démonizálása révén lehetetlen ezt a válságot kezelni, de hát itt az eredmény, amikor egy orvos az orv módszerei meg a beseggelt budipapírja révén majd mindenki helyett jobban tudja, hogyan kell megoldani ezt a problémát. A „problémakezeléshez” sikertelenül alkalmazkodók meg legfeljebb kapnak egy zipzáros fekete zsákot a testük köré, miután elfogy a tudomány és a kipróbálható módszerek sokasága az emberiség megmentésére önmagától.

smoking_girl2

Aki a dohányzás kiváltó okainak, valamint a dohányosok lelki világának megértésére vágyik, az a „Lelki eredetű betegségek lexikona” c. könyvet csapja fel a kontár orvosi kódexek helyett.

Amíg a gyökérproblémát nem kezeljük, a hatalom sziszifuszi harcot vív a dohányzás ellen. Kiváltképp a gyermekek és fiatal felnőttek esetében, akik azért szoknak rá tömegével a cigarettázásra, antiszociális médiára meg egyéb dolgokra, mivel a valódi öröm átélésének lehetőségétől erőszakkal és terrorral megfosztotta őket az iskola meg az „egészségükről gondoskodó hatóságok”. A szülők meg magasról tesznek rájuk, eleve csak a felmarkolható pénzügyi támogatások ígérete végett szarták a büdös kölkét a világra. Meg persze mert ez a szokás, hogy az állatok szaporodjanak nyakló nélkül, hogy aztán legyen mit levágni.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás